Életben maradni
Az első osztályért harcolnak az angyalföldiek a felcsútiak ellen , az elszántsággal nincs gond
https://digitalstand.hu/olvaso/46167#3
Síposúr írta:Nem tett jót a feszült idegállapotomnak Müller tizenegyese. Nem is mondok rá inkább semmit. Még jó ,hogy nem voltam gépközelben. Éreztem ,hogy sokba fog ez fájni nekünk még! Be is igazolódott tegnap . Még nem veszett el minden . Meg kell dögleni mindenkinek a pályán és mindkét meccset behúzni. Mindegy bármilyen csúnya játékkal ,de nyerni kell ! A kedd este mutatott teljesítmény kevés és nem csak szerintem, mondta több ismerős is a vendéglőben. Azt mondták nekünk drukkolnak majd hétvégén. Mindent bele ! Hajrá Vasas ne hagyd magad!!!
Vasas1969 írta:NSO:
Bombagól az Európa-bajnoknak, majd elintézte a Fradit is
Néhány képsor erejéig Várady Bélára emlékezünk labdarúgó-válogatottunk győzelmeiből szemezgető, az Eb-részvétel alkalmából indított évfordulós sorozatunk mai epizódjában. A Vasas ezüstcipős támadója 1977. április 20-án nagy gólt lőtt szabadrúgásból az akkor Eb-címvédő csehszlovákok kapujába, a meccset 2–0-ra megnyertük – nézzük, hogyan!
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/bombagol-az-europa-bajnoknak-majd-elintezte-a-fradit-is-2496133
Vasas1969 írta:
colocolo írta:Már megint eljátszottunk egy nagy esélyt,nem tudom meddig kisértjük még fortunát az esélyt mindig megkapjuk,és el is szórakozzuk.Megint olyan gólt kaptunk amire fel lehetett volna készülni mert eddig is ez volt a fő fegyverük,és mégsem tudjuk le védekezni Vaskót.Láttam az összehasonlítást a két edző között amit csináltál,csak egy apró észrevétel,általában egy edző két út közül választhat.Van egy általa favorizált taktika, és ahhoz keresi a meg felelő játékosokat, mint Szanyó akinek volt bele szólása a keret kialakitásába ,még ha nem is sikerült mindenkit leigazolni. A másik megoldás van egy adott keret,és annak adottságaihoz kell kidolgozni a legjobb taktikát ez Oening útja.A második út sokkal nehezebb,ezért én ezt nagyobb teljesítménynek tartom.Ennek ellenére még ha bent is tartja a csapatott,nem favorizálnám szivesebben látnék egy tűzesebb ,a játékosokat jobban fanatizáló edzőt.
colocolo írta:A mérkőzést megnézve se lettem okosabb,szervezetlenség elől ,hátul.Hiába erőltetem a szemem,sok elképzelést, tervszerűséget nem látok benne.Ha ma is csak ennyit nyújtunk,nem sok esélyünk lesz márpedig akár el is dőlhet a sorsunk akár így vagy úgy.Csak remélni tudom hogy mi örülhetünk,de fogadni nem mernék rá.
colocolo írta:Vasas: Hermány 3- Szivacski 3 Debreceni 3 Risztevszki 2 Hangya 3- Korcsmár 3- Müller 2 Vida 3 Berecz 3 Remili 3 - Ádám 3
csere: Hangya - Preklet 2 34.perc
Szivacski - Ferenczi 4 szünetben
Berecz - Novák 69. perc
Most erre a teljesítményre mit lehet mondani?