by Vasas1969 Hétf. Júl. 18, 2016 8:22 am
Juhos2 írta:Érdekes, nekem Remili játéka a csapatból lefelé lógott ki. Leszegett fej, esett, kelt. Utána nézte a földet, hogy megint miért csúszott el? Szvsz Hangya volt a legjobb, de ez a hátsó alakzat olyan nyugalmat árasztott, hogy elképzelni nem tudtam, hogy itt ma gólt kaphatunk. Kleisz egy nb 1-es meccsen is jól szállt be, nekem nagy pozitívum. Azért mégis más , mint egy Sztk ellen leszűrni hol tart. Simán lehet idővel Berecz helyett, nekem Berecz volt a másik gyenge pont.
A következő fordulóban odab...unk, a szakma elkezdi felkapni a fejét, kis Bozsik kijelenti neki mindig szimpatikus volt a Vasas, nem lesz kiesési gondja a csapatnak, sőt meglepetés csapat lesz az idén.
Úgy látom a hozzászólásod végén jelzett folyamatok már el is indultak.
A nagy (Vasas) sikerre való tekintettel az M4 kedden este fél tíztől és szerdán reggel negyed nyolctól is leadja felvételről az MTK - VASAS meccset.
Nekem az tetszett a legjobban , ahogy lefojtottuk az MTK játékát. Én is úgy éreztem ,hogy maguktól nem képesek gólt rúgni nekünk , hacsak nem hibázunk hátul valami végzeteset. Persze ettől függetlenül az utolsó pillanatig izgultam . Végig attól féltem a héten ,hogy nem fogunk tudni felpörögni arra a ritmusra amin az MTK jár a kupameccsek miatt. Szerencsére ebből semmi nem látszott , bár állítólag az elején voltak gondok ,de az első félórát sajnos nem láttam. Persze volt nem kevés hiba a játékunkban . Nagy lelkűen ajándékoztuk el a sokszor ajándékba kapott labdákat. De a mentalitás nagyon tetszett . Úgy játszottunk , olyan hozzáállással , mint a nemzetközi csapatok a kupákban a magyar indulók ellen. Ha ez megmarad akkor még nagyon sok csapatnak törünk borsot az orra alá és jóval izgalommentesebb évünk lesz mint az előző.
A Bozsik tavaly is azt mondta még az elején , hogy nem lesznek kiesési gondjaink. Nem tudom Gáspár mennyire ismeri a mieinket ? Lehet inkább csak Remilit , ezért őt emelte ki. Én sem láttam túl jó minőségben a meccset ,ezért inkább a csapatot dicsérném egyelőre amíg a tévén meg nem tudom nézni.
Ott voltatok ? Valami hír nem volt Saglikról ?