by Vasas1969 Vas. Május 08, 2016 9:59 pm
Az akadémia honlapjáról:
Vida Máté mesélt a mindent eldöntő bajnokiról
Múlt héten óriási összefogás előzte meg azt a kis szurkolói, buzdító videót, amit az akadémista gyerekekkel közösen készítettünk Nektek. Úgy tudjuk, hogy közösen nézte meg a csapatotok a pár perces összeállítást.
-Igen, láttuk az akadémisták videóját, nagyon motiváló volt, köszönjük nekik! Reméljük, hogy egyre több fiatal lépked majd a felnőtt a csapat kapujába, ehhez kívánok nekik sok sikert!
Nagyon sok szurkoló és fiatal játékos állt mögöttetek, de az MTK elleni harcot Nektek kellett megvívni a pályán.
-A mérkőzés előtt számíthattunk rá, hogy a Puskás Akadémia megnyeri a saját mérkőzését, így nekünk is nyernünk kellett idegenben az MTK ellen ahhoz, hogy bent maradjunk. Tudtuk, hogy nehéz feladat lesz, de ha úgy odatesszük magunkat, ahogy az elmúlt hetekben, akkor lehet keresnivalónk.
Ahogy be is bizonyítottátok, igenis van jogosultságotok az első osztályra, sőt ehhez nem is akárhogyan járultál hozzá!
-Fantasztikus érzés volt, nehezen fogtam föl, hogy milyen fontos gólt rúgtam. Azt hiszem, ennél fontosabb pillanatban nem is rúghattam volna! A meccs után megünnepeltük a győzelmet, hatalmas volt az öröm, hogy jövőre is NBI-es csapat a Vasas!
2016.05.04.