Juhos2 írta:Emlékszem tavaly még annak örültem, hogy egy orosz első osztályú csapat ellen játszhattunk. Szépen rakják össze a csapatot hónapról hónapra. Az elmúlt szezonban még nem sikerült "durrantani", remélem az idén meglepik a srácok a mezőnyt.
Én már avval is megelégszem ,ha előrelépnénk a 9.helyre ,de a mostani 10.hely megőrzése esetén sem lennék csalódott. Úgy érzem a nagyobb előrelépéshez további erősítések kellenének. Jó lenne mindenben előrelépni egy picit . A támadójátékban ,a védekezésben és a szerzett pontokban. Nézegettem ,hogy ki ellen hány pontot szereztünk és ,hogy mennyire tippelek idén.
fradi (0 pont) idén sem várok többet maximum 1 bravúros döntetlent , de a realitás a 0 pont ,
Vidi (4 pont) Ha idén is sikerülne 4 pontot szerezni ellenük az csúcs lenne, a tippem 1-3 pont
DVSC(1 pont) Ők idén gyengülnek szerintem ,talán végre megverjük őket lehet akár 1-4 pont
MTK (3 pont) Valószínűleg idén is ugyanolyan jók lesznek , mint az előző szezonban 1-3 pont
Hali (4 pont) Jól erősítettek eddig . Nem fognak visszaesni a mostani idényben sem 3-4 pont
Újpest(3 pont) Sok függ a belga tulajtól , kit igazol és mekkora átjároház lesz náluk? 1-4 pont
Paks (0 pont) Középcsapat lesznek , kikészülök , ha nem verjük meg őket idén sem. 4 pont
Honvéd (7 pont) Félek idén ,nem lesz annyi mázlink ellenük ,jó középcsapat lesznek 4 pont
DVTK (0 pont ) Idén őket is muszáj lesz elkapnunk , a szerencséjük véget ér majd 4 pont
Gyirmót (3 pont) A Puskás elleni pontokat írtam , létfontosságú lesz a több egymás elleni pont 4-7 pont
Kövesd(7 pont) A Csaba ellen szerzett 7 pont szerepel .Törekedni kell a 9 pontra 7-9 pont
Ha átlagot veszek az 38 pont ,de inkább 40 pontot tippelek max 42-őt , avval már biztosan nem esnénk ki. Ennél több ponttal már engem is meglepnének nemcsak a mezőnyt ,de engem nagyon kellemesen.