Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+7
koldokszosz
VASAS77
Qputyin
red39
colocolo
Vasas1969
csaposur
11 posters

Hajrá Vasas örökké !!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jún. 30, 2016 7:30 pm

colocolo írta:Minden jelenleg tudható hír fenn van egy friss cikkben a Siófok honlapján a Vasassal kapcsolatos is,én sajnos nem tudom ide fel varázsolni.

Köszi! Megkeresem , bár néha a honlap se akar betöltődni. A szegedi SZEOL -Siófokra mindenképpen kimegyek. Jó lenne sok Vasas játékost látni nálatok. Készül e értékelés idén is a Vasas kölcsönjátékosairól? Hol voltál elveszve ? Csak nem az utánpótlást (unoka) nevelted ? Very Happy Kapott már labdát ?
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Csüt. Jún. 30, 2016 7:06 pm

Minden jelenleg tudható hír fenn van egy friss cikkben a Siófok honlapján a Vasassal kapcsolatos is,én sajnos nem tudom ide fel varázsolni.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jún. 30, 2016 4:53 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jún. 30, 2016 3:34 pm

Nyugat.hu:
    Szombaton rendezik XIII. Király Kupát

A házigazda Haladás és a címvédő Vasas mellett a Sopron, valamint az osztrák ASV Drassburg vesz részt a tornán.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 119730_szombaton_rendezik_xiiihttp://haladasfc.nyugat.hu/tartalom/cikk/119730_szombaton_rendezik_xiii._kiraly_kupat

Azt hittem az osztrák 4.liga negyedik helyezettjénél picit erősebb résztvevőt találnak a rendezők a tornára. Nézzük pozitívan , így 100000 Ft már szinte biztosan a zsákban és a döntőben valószínűleg a Halival játszunk ,így erős ellenfelünk is lesz a tornán. Ettől függetlenül sajnálom picit az osztrákokat (újabb zakót kapnak tőlünk az EB után), mert Csanád szétszedi őket ,mint ma 5 órától a románokat. Több gólos győzelmet várok mindkét meccsen.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Jún. 30, 2016 11:27 am

Juhos2 írta:Húúú, nem egy gyenge csapat ez az Amkar.

https://www.youtube.com/watch?v=3SQ-mnwO474

A Vasasnál is nagyon kéne valami ilyen ,már csak a nézőszámnövelés miatt is. Társadalmi munkában elvállalhatnánk a válogatást és a zsűrizést. Mi korrekten egyenlő feltételeket biztosítanánk a résztvevő hölgyeknek. Egyenlő esélyük lenne (meggyőzni a zsűrit a színfalak mögött), természetesen a csinosabbaknak, szebbeknek valamivel több , de végül is győzne a legjobb. Very Happy
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Jún. 30, 2016 9:53 am

Húúú, nem egy gyenge csapat ez az Amkar.

https://www.youtube.com/watch?v=3SQ-mnwO474
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jún. 29, 2016 6:05 pm

Juhos2 írta:

Én örültem volna, ha marad Egervári. Pár fordulót még kitarthatott volna a süllyedő hajón.

Az egyik oldal Benét tartja befutónak , a másik Horváth Ferencet. Egerszegi is elmegy tőlük ,talán megcsíphetjük őket. Érdekes a Dunaszerdahely Kocsis Gergő után ma leigazolta Vida Krisztofert is . Kíváncsi leszek ,hogy teljesít a 2 fiú Szlovákiában.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Jún. 29, 2016 5:43 pm

Vasas1969 írta:

Az a baj nagyon nehéz a sorsolás. Azért is lenne jó még 1-2 olyan vezéregyéniséget igazolni akinek nem megy el az önbizalma ,ha nem sikerül jól a rajt ,amire sajnos elég jó esély van .
    Írtam pár napja ,hogy a Puskás Grigice talán jó lenne a középpályánkra . Erre megkapta kölcsönbe a Kövesd , Pauljeviccsel együtt. A 2 vidéki narancsos fellegvár kisegítette egymást. Mit szólsz Egervári lemondásához ? Elek nélkül gondolom már nem ugyanaz a DVTK , mint vele.
    Gálról tudsz valamit ? Colot kéne kérdeznem ,de el van veszve . Lehet unokázik.

Én örültem volna, ha marad Egervári. Pár fordulót még kitarthatott volna a süllyedő hajón.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jún. 29, 2016 2:53 pm

NB1.hu-ról:
    Korábbi angyalföldi kedvenc lett a III. kerület edzője

A szakmai igazgató a klub kérésére elvállalta a felnőtt keret irányítását.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 435

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 Korabbi-angyalfoldi-kedvenc-lett-a-iii-kerulet-edzojehttp://nb3.hu/hirek/korabbi-angyalfoldi-kedvenc-lett-a-iii-kerulet-edzoje
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jún. 29, 2016 2:47 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Jún. 29, 2016 12:40 pm

A honlapról:
    Oenning: Már a taktika gyakorlásán van a hangsúly

Michael Oenning vezetőedzőnk nyilatkozott az Amkar Perm elleni mérkőzésről, a Söchau-i edzőtáborban végzendő főbb feladatokról és sérült játékosaink állapotáról.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 Pic2_1962

Mi a célja a mostani edzőtábornak? Miben különbözik az itteni edzőtábor a mátraházaitól?

- Mátraházán a súlypont az erőnléten, valamint az alapozáson volt, hogy a megfelelő edzésciklusba kerüljünk. Itt pedig elsősorban a taktikai elemekre helyezzük a hangsúlyt, valamint arra, hogy begyakoroljunk több játékvariációt, javuljunk a támadójátékban, illetve a rögzített szituációkban. Emellett a csapategység növelésére is ügyelünk, hiszen új játékosok is vannak már velünk. Egy jó elegyet kívánunk fenntartani a labdás elemek, a regenerálódást szolgáló, valamint az erőnlétre fókuszáló edzések között.

Az utóbbi mérkőzéseken új felállással léptünk pályára, az utóbbi időben a 3-4-3, illetve a 3-5-2 különböző variációit láthattuk.

- Nagyon sok múlik azon, hogy milyen játékosállománnyal tudunk együtt dolgozni. Soha nem árt, ha több felállást jól tudunk alkalmazni. Az előző szezonban négyvédős játékunk volt inkább, általában 4-4-2-ben, de szeretnénk a jövőben aktívabbak lenni az előre játékban, amit alkalomadtán egy 3-4-3-mal tudunk megoldani, ám a játék képe alapján akár át tudunk állni a négyvédős rendszerre is.

Térjünk rá az Amkar elleni mérkőzésre. A tavalyi 0-5 után jól játszva, ellenfelünknél több helyzetet kidolgozva sikerült döntetlent elérnünk. Úgy tűnt, hogy baloldalunk – Ristevski, Hangya, Remili - aktívabb volt. Ön is így látta?

- Szivacski a jobb oldalon tisztességes mérkőzést játszott - a tizenegyeseket elkerülő helyzeteket meg megtanulja - és egy mérkőzésen sokszor számít az, hogy az ellenfél milyen lehetőségeket enged, amiket ki tudunk használni. Ez itt kétségtelenül a bal oldali játékunknak kedvezett, főleg az első félidőben, de más ellenfél ellen más lehet a helyzet. Ráadásul ne felejtsük el, hogy a Perm a második félidőben hozta be az erősebb tizenegyét egy sorcsere után. A bal oldali játékunkkal mindemellett elégedett voltam.

Míg a Perm félidőben sorcserét hajtott végre, addig mi csak a csatársort cseréltük le a félidőben és a többi csere is csak a 60. és a 70. perc között jött. Mi volt ennek az oka?

- Ezek a játékosok álltak rendelkezésemre. Annak sok értelmét nem láttam volna, hogy behozzak egy csatárt, majd 30 perc múlva levegyem. Valamint meg tudtam nézni, hogy egyes játékosaim mennyire tudták befolyásolni a mérkőzés alakulását becserélésük után.

Sérült játékosaink kapcsán tud új hírekkel szolgálni?

- Igen, szerencsére jó hírekkel szolgálhatok. Korcsmár sérülése szépen javul, belátható időn belül visszatérhet. Czvitkovics és Osváth együtt készülnek külön, de rövid időre már itt is be tudnak csatlakozni a csapatmunkába. Kleisz esetében egy régebbi, kisebb probléma jött elő, de a héten már velünk edz majd ő is. Manjrekar a kanadai válogatott meccsén sérült meg, szerencsére nem súlyosan, így az ő felépülése nincs már messze.

Mit vár a következő, Academia Clinceni elleni mérkőzésen?

- Először is kielemezzük a Perm elleni meccset és folytatjuk az edzésmunkát. Aztán felkészülünk az ellenfelünkből. Izgalmas mérkőzést várok.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jún. 28, 2016 9:53 pm

Juhos2 írta:

Ha elkerülik az alapcsapatot a sérülések jobbak leszünk, de van az írásodban realitás. Egy jó rajt sokat segítene.

Az a baj nagyon nehéz a sorsolás. Azért is lenne jó még 1-2 olyan vezéregyéniséget igazolni akinek nem megy el az önbizalma ,ha nem sikerül jól a rajt ,amire sajnos elég jó esély van .
    Írtam pár napja ,hogy a Puskás Grigice talán jó lenne a középpályánkra . Erre megkapta kölcsönbe a Kövesd , Pauljeviccsel együtt. A 2 vidéki narancsos fellegvár kisegítette egymást. Mit szólsz Egervári lemondásához ? Elek nélkül gondolom már nem ugyanaz a DVTK , mint vele.
    Gálról tudsz valamit ? Colot kéne kérdeznem ,de el van veszve . Lehet unokázik.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Jún. 28, 2016 9:09 pm

Síposúr írta:Kiestünk végül . Rég volt ,hogy ekkora vereség után senki se szidta a csapatot. Dicséret illet mindenkit! Gratulálok mégegyszer! Szép volt fiúk!
    A Vasasal kapcsolatban kezdek optimistább lenni . Nem tudom ,hogy mért csak érzem. Kéne azért pár jó zsugás előlre még, ehhez jó munkát kívánok a vezetésnek. Az oroszok ellen jó volt az iksz. Hajrá Vasas !

Biztos hoznak még előrébb is játékosokat. Az viszont lutri, hogy a beilleszkedés mennyire fog simán menni. Bennem már megfogalmazódott, hogy remélem a csapat EB szereplése jótékony hatással lesz a Magyarországra szerződő külföldiekre. Újra felkerültünk a világ futball térképére.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Jún. 28, 2016 8:55 pm

Vasas1969 írta:

Én már avval is megelégszem ,ha előrelépnénk a 9.helyre ,de a mostani 10.hely megőrzése esetén sem lennék csalódott. Úgy érzem a nagyobb előrelépéshez további erősítések kellenének. Jó lenne mindenben előrelépni egy picit . A támadójátékban ,a védekezésben és a szerzett pontokban. Nézegettem ,hogy ki ellen hány pontot szereztünk és ,hogy mennyire tippelek idén.

fradi (0 pont) idén sem várok többet maximum 1 bravúros döntetlent , de a realitás a  0 pont ,
    Vidi  (4 pont) Ha idén is sikerülne 4 pontot szerezni ellenük az csúcs lenne, a tippem 1-3 pont
    DVSC(1 pont) Ők idén  gyengülnek szerintem ,talán végre megverjük őket lehet akár 1-4 pont
    MTK (3 pont) Valószínűleg idén is ugyanolyan jók lesznek , mint az előző szezonban  1-3 pont
    Hali  (4 pont) Jól erősítettek eddig . Nem fognak visszaesni a mostani idényben sem  3-4 pont
    Újpest(3 pont) Sok függ a belga tulajtól , kit igazol és mekkora átjároház lesz náluk? 1-4 pont
    Paks (0 pont) Középcsapat lesznek , kikészülök , ha nem verjük meg őket idén sem.  4 pont
    Honvéd (7 pont) Félek idén ,nem lesz annyi mázlink ellenük ,jó középcsapat lesznek   4 pont
    DVTK (0 pont )  Idén őket is muszáj lesz elkapnunk , a szerencséjük véget ér majd   4 pont
    Gyirmót (3 pont) A Puskás elleni pontokat írtam , létfontosságú lesz a több egymás elleni pont 4-7 pont
    Kövesd(7 pont) A Csaba ellen szerzett 7 pont szerepel .Törekedni kell a 9 pontra     7-9 pont

Ha átlagot veszek az 38 pont ,de inkább 40 pontot tippelek max 42-őt , avval már biztosan nem esnénk ki. Ennél több ponttal már engem is meglepnének nemcsak a mezőnyt ,de engem nagyon kellemesen.

Ha elkerülik az alapcsapatot a sérülések jobbak leszünk, de van az írásodban realitás. Egy jó rajt sokat segítene.
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Kedd Jún. 28, 2016 7:44 pm

Kiestünk végül . Rég volt ,hogy ekkora vereség után senki se szidta a csapatot. Dicséret illet mindenkit! Gratulálok mégegyszer! Szép volt fiúk!
    A Vasasal kapcsolatban kezdek optimistább lenni . Nem tudom ,hogy mért csak érzem. Kéne azért pár jó zsugás előlre még, ehhez jó munkát kívánok a vezetésnek. Az oroszok ellen jó volt az iksz. Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jún. 28, 2016 6:34 pm

Juhos2 írta:Emlékszem tavaly még annak örültem, hogy egy orosz első osztályú csapat ellen játszhattunk. Szépen rakják össze a csapatot hónapról hónapra. Az elmúlt szezonban még nem sikerült "durrantani", remélem az idén meglepik a srácok a mezőnyt.

Én már avval is megelégszem ,ha előrelépnénk a 9.helyre ,de a mostani 10.hely megőrzése esetén sem lennék csalódott. Úgy érzem a nagyobb előrelépéshez további erősítések kellenének. Jó lenne mindenben előrelépni egy picit . A támadójátékban ,a védekezésben és a szerzett pontokban. Nézegettem ,hogy ki ellen hány pontot szereztünk és ,hogy mennyire tippelek idén.

fradi (0 pont) idén sem várok többet maximum 1 bravúros döntetlent , de a realitás a 0 pont ,
    Vidi (4 pont) Ha idén is sikerülne 4 pontot szerezni ellenük az csúcs lenne, a tippem 1-3 pont
    DVSC(1 pont) Ők idén gyengülnek szerintem ,talán végre megverjük őket lehet akár 1-4 pont
    MTK (3 pont) Valószínűleg idén is ugyanolyan jók lesznek , mint az előző szezonban 1-3 pont
    Hali (4 pont) Jól erősítettek eddig . Nem fognak visszaesni a mostani idényben sem 3-4 pont
    Újpest(3 pont) Sok függ a belga tulajtól , kit igazol és mekkora átjároház lesz náluk? 1-4 pont
    Paks (0 pont) Középcsapat lesznek , kikészülök , ha nem verjük meg őket idén sem. 4 pont
    Honvéd (7 pont) Félek idén ,nem lesz annyi mázlink ellenük ,jó középcsapat lesznek 4 pont
    DVTK (0 pont ) Idén őket is muszáj lesz elkapnunk , a szerencséjük véget ér majd 4 pont
    Gyirmót (3 pont) A Puskás elleni pontokat írtam , létfontosságú lesz a több egymás elleni pont 4-7 pont
    Kövesd(7 pont) A Csaba ellen szerzett 7 pont szerepel .Törekedni kell a 9 pontra 7-9 pont

Ha átlagot veszek az 38 pont ,de inkább 40 pontot tippelek max 42-őt , avval már biztosan nem esnénk ki. Ennél több ponttal már engem is meglepnének nemcsak a mezőnyt ,de engem nagyon kellemesen.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Jún. 28, 2016 12:46 pm

Emlékszem tavaly még annak örültem, hogy egy orosz első osztályú csapat ellen játszhattunk. Szépen rakják össze a csapatot hónapról hónapra. Az elmúlt szezonban még nem sikerült "durrantani", remélem az idén meglepik a srácok a mezőnyt.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jún. 28, 2016 11:49 am

A honlapról:
    Döntetlen az ausztriai edzőtáborban

Lejátszottuk az első edzőmérkőzésünket az ausztriai edzőtáborban, ahol 1-1-es döntetlent értünk el az orosz Amkar Perm ellen.

A találkozón mi kezdtünk jobban, de mégis az oroszok jutottak vezetéshez már a 16. percben. Szivacski szabálytalankodott a tizenhatosunkon belül, a játékvezető pedig büntetőt ítélt, melyet értékesített az Amkar (0-1).

A gólt követően viszont ismét mi vettük át a mérkőzést irányítását, Remili többször is veszélyeztette az orosz kaput. Végül a 42. percben góllá érett a fölényünk: Remili ívelt be egy szabadrúgást, majd Vaskó fejelt a kapuba (1-1). Több gól már nem esett a félidőben, 1-1-es döntetlennel fordultak a csapatok.

A második játékrészben is mi veszélyeztettünk többet, az Amkarnak csak elvétve akadt lehetősége, de Polekszics minden alkalommal résen volt. Remili és Pavlov révén akár a vezetést is megszerezhettük volna, de több gól már nem született a találkozón, így 1-1-es döntetlennel ért véget az edzőmérkőzés.

Az orosz csapat készített videót és fotókat is.
    [img]http://fc-amkar.org/photo/?id_albom=587#lightbox[]/34/

Ahogy néztem az első félidőben mindössze 4 játékos kezdett ellenünk a permiek első csapatának a keretéből. Volt még 3 játékos a tartalékcsapatukból és 4 ismeretlen , gondolom új igazolások vagy fiatalok . A 2.félidőben már minden pályán lévőjük az első csapathoz tartozott ,akkor voltak papíron erősebbek. Tavaly és most is 11. lett az Amkar ,így jó eredmény az 1-1 a tavalyi 0-5 után , még akkor is ,ha az első félidőben kísérletezgettek.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Jún. 27, 2016 4:55 pm

Juhos2 írta:

A válogatott számunkra helytállást jelentő eredményeinek örülök. A politikai felhangoknak kevésbé. Öröm, ha a sokat kritizált játékosok is egy kis megnyugvást találnak, hiszen valószínüleg ezek a meccsek bele fognak ívódni a mindennapokba, mint 82 vagy 86 ezt megelőzően.
    De a lényeg koncentrálhatunk újra a mindennapokra. Mert az álmaink nekünk ugyanúgy folytatódnak.

Nagyon hasonló érzések vannak bennem is. Akartam is érveket írni azoknak , akik nem mertek örülni a sikereknek a vezér miatt ,de inkább hagyjuk is a politikát . Nem ismerem ezt a számot, ha gondolod van itt egy zenés topik oda felteheted.

Lassan kezdődik a Perm elleni meccsünk. Remélem több pozitívumot kapunk a csapattól ellenük ,mint tavaly. Már hiányzott a mi piros-kék csapatunk , kicsit háttérbe szorultak a válogatott miatt.

Vasas - Amkar Perm

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 Vasas_-_amkar_perm_orosz_io-171http://www.vasasfc.hu/kozvetites/vasas_-_amkar_perm_orosz_io-171
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Jún. 27, 2016 11:28 am

Valahogy elkapott, azóta nem enged.

A hétköznapok, azokból több van tudod
    azok legyenek jók, egy kicsit legalább.
    A hétköznapok, amiken még túljutok
    azok legyenek jók egy kicsit legalább.
    /TRB/
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Jún. 27, 2016 10:39 am

Vasas1969 írta:Rangadó.hu
    Négygólos vereséggel esett ki a magyar csapat

A magyar válogatott vasárnap 21 órától Toulouse-ban játszotta Európa-bajnoki nyolcaddöntőjét Belgium ellen. A meccsről élő szöveges beszámolóban tudósítottunk.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 369788_magyarorszag_belgiumhttp://www.rangado.hu/tartalom/cikk/369788_magyarorszag_belgium

Most peches volt a csapat ,a kulcsmomentumok az ellenfélnek kedveztek , de csak gratulálni lehet a VÁLOGATOTTNAK az eddigiekhez. Ma győzött a jobb .Szép volt fiúk!

A válogatott számunkra helytállást jelentő eredményeinek örülök. A politikai felhangoknak kevésbé. Öröm, ha a sokat kritizált játékosok is egy kis megnyugvást találnak, hiszen valószínüleg ezek a meccsek bele fognak ívódni a mindennapokba, mint 82 vagy 86 ezt megelőzően.
    De a lényeg koncentrálhatunk újra a mindennapokra. Mert az álmaink nekünk ugyanúgy folytatódnak.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Jún. 26, 2016 11:07 pm

Rangadó.hu
    Négygólos vereséggel esett ki a magyar csapat

A magyar válogatott vasárnap 21 órától Toulouse-ban játszotta Európa-bajnoki nyolcaddöntőjét Belgium ellen. A meccsről élő szöveges beszámolóban tudósítottunk.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 369788_magyarorszag_belgiumhttp://www.rangado.hu/tartalom/cikk/369788_magyarorszag_belgium

Most peches volt a csapat ,a kulcsmomentumok az ellenfélnek kedveztek , de csak gratulálni lehet a VÁLOGATOTTNAK az eddigiekhez. Ma győzött a jobb .Szép volt fiúk!
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Vas. Jún. 26, 2016 8:18 pm

Indulunk a vendéglőbe meccset nézni. Vár a birkapörkölt. Tiszta ideg vagyok már ,pedig nem is én játszok. Gyerekként pedig én is válogatott focista akartam lenni, aki ilyen meccseket játszik. Most meg örülök ,hogy láthatom őket ilyen meccseken. Ezt se gondoltam,hogy megérem még valaha . Életetek meccse lesz fiúk. Nem kell beszarni. Adjatok bele mindent. Lehet nem sikerül , de már ez is szép! Harcoljatok ,elkaphatjátok a belgákat ! Hajrá Magyarok!
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Jún. 26, 2016 6:21 pm

Mivel a Lencse állítólag nem akar hozzánk jönni érdemesebb lenne külföldön keresgélni. Már említettük itt ,de jó lenne hazacsábítani a másik Vidát , aki a középpályán és a csatársorban is használható.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 369614_eldolt_nem_hosszabbit_hollandiaban_legiosunkhttp://www.rangado.hu/tartalom/cikk/369614_eldolt_nem_hosszabbit_hollandiaban_legiosunk

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 0?saison=geshttp://www.transfermarkt.de/kristopher-vida/leistungsdaten/spieler/164837/plus/0?saison=ges

A másik tékozló fiú Varga Szabolcs is jöhetne , de egy jó külföldi irányító mindenképpen kellene .Bár Vida sokat játszott támadó középpályást , a sok fiatallal azonban nem egyszerű bennmaradni. Viszont pl Vida 1-2 éven belül fogja tudni hozni Lencse szintjét , szerintem.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Jún. 25, 2016 8:23 pm

A Vasas Kubala Akadémia honlapjáról:
    A LEGJOBB NYOLC HAZAI UTÁNPÓTLÁSKÉPZŐ EGYESÜLET KÖZÖTT AKADÉMIÁNK

Az MLSZ Versenybizottsága megállapította az utánpótlás-sportszervezetek rangsorát.

A Magyar Labdarúgó Szövetség döntése értelmében a 2016-2017-es idényben jelentősen átalakul az utánpótlás-bajnokságok lebonyolítási rendje, módosul a versenykiírás annak érdekében, hogy a tehetséges fiatalok magasabb színvonalú, európai mércével is versenyképes, koncentráltabb ligákban küzdhessenek egymás ellen.

Az új rendszerben csak a legjobb nyolc hazai utánpótlásképző egyesület csapata küzd egymás ellen U16-tól U19-ig. A bajnokságok körmérkőzéses formában, 28 bajnoki forduló (2x2x7 forduló) keretében kerülnek lebonyolításra úgy, hogy az őszi, illetve a tavaszi szezonban, téli szünet közbe iktatásával egyaránt 2x7, vagyis szezononként 14-14 fordulóra kerül sor.

A 2016-2017-es idényben az elmúlt öt évben a legjobb teljesítményt nyújtó utánpótlás sportszervezetek csapatai indulnak az élvonalban. Az MLSZ versenybizottsága az előző öt idény I. és II. osztályú Ifjúsági, illetve I. és II. osztályú serdülő nagypályás bajnokságokban elért eredményei alapján az alábbi rangsort állította fel.

Az élvonalban induló együttesek:

- Honvéd-MFA
    - MTK Budapest
    - Győri ETO
    - Ferencváros
    - Illés Akadémia
    - Puskás Akadémia
    - Vasas Kubala Akadémia
    - DVSC-DLA

A másodosztályban induló együttesek:

- Videoton FC
    - Pécs
    - Újpesti TE
    - Kecskeméti LC
    - Nyíregyháza
    - DVTK
    - Vác
    - Békéscsaba
    - ZTE
    - Kaposvári Rákóczi
    - Paksi FC
    - Grosics Akadémia
    - Szolnok
    - SC Sopron
    - Gyirmót SE
    - SZEOL SC

A bajnokságok végén azon klub együttese esik ki az elitből, amelynek csapatai együttesen a leggyengébben szerepelnek, míg a feljutásról a tizenhat csapatos U17-es másodosztály bajnoki címe dönt, a második helyezett pedig a hetedikkel játszik osztályozót. Miután cél, hogy a legidősebbeknél a csapatok feladják a tehetségeket a nagycsapat számára, így ott nem, csak az U16, U17-nél számít az eredményesség a végelszámolásnál.

2016.06.22. 17:58

Úgy érzem evvel az MLSZ olyan eredménykényszert erőltet a csapatokra ,hogy majd az edzők nem engedik ,hogy játsszák a focit a fiatalok. Száműzve lesz a kreativitás és a csel , mindennél fontosabb lesz az eredmény.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Jún. 25, 2016 8:11 pm

Juhos2 írta:

He, he, he.

Gyerekfejjel az volt az én Trianonom. A mai napig tart nálam is.

Nekem is egy kisebb Mohács volt ,de Mexikóval még inkább így voltam. A 0-6 a Szovjetunió ellen olyan volt , mint amikor egy bokszolót kiütnek az első menetben és csak a gong menti meg. Kanada ellen hoztuk a kötelező minimumot a 2-0-al . A franciák ellen hiába javult fel már a csapat és kezdett picit emlékeztetni a selejtezőcsoportját megnyerőre ,már szerencséje sem volt Platiniék ellen . A 0-3 azt jelentette ,hogy 2-9 lett a gólkülönbség , ami nem lett elég ,hogy a legjobb harmadikok közt továbbjussunk. Az uruk 2-7-el tovább mentek. Utána még évekig töprengtem ,hogy ha továbbmegyünk ki tudtuk volna e heverni az első menetes padlózást ? Igaz az uruk Argentinával játszottak utána ,tehát ,ha mi is őket kaptuk volna az valószínűleg nem lett volna hosszú menetelés számunkra . Csodáltam azt a csapatot. Ma is úgy érzem ,ha Európában van a VB annak a társaságnak a legjobb 8 között lett volna a helye.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szomb. Jún. 25, 2016 3:41 pm

Vasas1969 írta:

Nemcsak olvastam ,de én is írtam álnéven ,hogy megnyugtassalak , de ezek szerint hiába ? Very Happy  
    Egyébként valóban olvastam hasonló pozitív véleményt róla ott. Én is jó kapusnak tartom és komoly erősítésnek ,ráadásul Vaskóval már  összeszoktak Csabán ,de az ördög nem alszik.

A belga meccs kapcsán nemcsak nekünk ,de mindenkinek  érdekes lehet ez az írás. Még én is emlékszem a 82-es meccsre velük.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 20160625-fazekas-laszlo-soha-nem-felejti-a-belga-kapus-brutalitasathttp://www.origo.hu/foci-eb-2016/magyarok/20160625-fazekas-laszlo-soha-nem-felejti-a-belga-kapus-brutalitasat.html

He, he, he.

Gyerekfejjel az volt az én Trianonom. A mai napig tart nálam is.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Jún. 25, 2016 3:09 pm

Juhos2 írta:

Néztem a facebook bejegyzéseket Polekszics leigazolása kapcsán. Valami szaki Debrecenből gratulált Vancsának, hogy az ország legjobb kapusát igazolta le. /olvastad?/
    Ettől függetlenül a véleményem nem változott.

Nemcsak olvastam ,de én is írtam álnéven ,hogy megnyugtassalak , de ezek szerint hiába ? Very Happy  
    Egyébként valóban olvastam hasonló pozitív véleményt róla ott. Én is jó kapusnak tartom és komoly erősítésnek ,ráadásul Vaskóval már  összeszoktak Csabán ,de az ördög nem alszik.

A belga meccs kapcsán nemcsak nekünk ,de mindenkinek érdekes lehet ez az írás. Még én is emlékszem a 82-es meccsre velük.

Hajrá Vasas örökké !!! - Page 9 20160625-fazekas-laszlo-soha-nem-felejti-a-belga-kapus-brutalitasathttp://www.origo.hu/foci-eb-2016/magyarok/20160625-fazekas-laszlo-soha-nem-felejti-a-belga-kapus-brutalitasat.html
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Jún. 25, 2016 2:58 pm

Juhos2 írta:Még valami. Néztem a szakikat valamelyik nap a tv-ben. Nem a Vasas kapcsán, de azt fejtegették, hogy védőt relative kicsi pénzért lehet igazolni, de előre szervezőt, befejezőt már pénztárca ürítő. Szerintem ezért nincs még hír, de folyik a keresgélés gőzerővel.

Most 30.-ával járnak le a szerződések a legtöbb helyen külföldön is. Lehet ,hogy az 1-2 itthoni már olyan horror pénzt kér a nagy kereslet miatt ,hogy légióst kell inkább igazolni. (A Hali sem véletlenül igazolt Hollandiából) A magyarok közül Kalmárnak és Lencsének örülnék ,de mást nem is nagyon tudok használhatót mondani és gyanús ,hogy külföldön kell inkább körülnézni. Egyébként a törökök (német-törökök) között van pár használható ,de náluk olyan komoly pénzek lehetnek ,hogy avval a Vasas nem tud versenyezni. Talán egy megfizethető spanyol , vagy egy Dél- Amerikai megfelelő megoldás lenne a középpályánkra. Ha csak az egyikre futná a büdzséből ,akkor inkább az irányítóra szavaznék ,hisz a csatáraink nem voltak mindig gól ellen beoltva mint tavaly. Talán ,ha forintos labdákat kapnának megemberelnék magukat a kapu előtt.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szomb. Jún. 25, 2016 2:49 pm

Vasas1969 írta:

Az Almásfűzitő ellen 3-5-2 volt a felállás. Ebben az esetben Poleksics(le sem merem írni már miattad Very Happy ) - Debő , Vaskó , Ristevski - Szivacski ,Vida, Berecz , Hangya - Ádám , Pavlov , Könyves is lehet a kezdő bár ez 3-4-3 lett. Nem tudom Remili alkalmas lenne e irányítónak a 3-5-2 -hőz ?

Néztem a facebook bejegyzéseket Polekszics leigazolása kapcsán. Valami szaki Debrecenből gratulált Vancsának, hogy az ország legjobb kapusát igazolta le. /olvastad?/
    Ettől függetlenül a véleményem nem változott.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 3:57 am