colocolo írta:Vasas:Hermány 0- Szivacski 3 Korcsmár 4 Debreceni 4 Hangya 3 -Vida 3 Berecz 3 Müller 6 Risztevszki 3-Remili 3 Ádám 3
Megnéztem éjjel a meccset bár csak a 12.perctől láttam és 2 percenként lecsukódott a szemem. Müller gólja tényleg mestermunka volt. Nagyon népszerű lesz a youtubon . Rögtön a gól után közel járt egy hasonlóan szép gólhoz , de eltévesztette a felső sarkot. Végre mutatott szép dolgokat ,kár ,hogy megsérült . Az első félidőben sokat tartottuk hátul a labdát ,addig sem tudott kezdeményezni a Hali. Nekünk volt valamivel több lehetőségünk. Sajnos a 2.félidőben rákapcsoltak a szombathelyiek . A két góljuk elkerülhető lett volna ,ha szorosabban fognak embert a védők. Főleg a 2., bár az szerintem 30-40 cm-es les volt. Nekünk igazából egy jó 5 percünk volt , amikor 3 lehetőségünk is volt. A Hali mintha frissebb lett volna a 2. félidőben ,ennek ellenére talán a döntetlen reálisabb eredmény lett volna. Nem volt jó meccs ,de több szép jelenet volt a mérkőzésen . Sajnos pár csúnya is. Irigyeltem 1-2 vasi pontrúgást , több magas emberünk van érdemes lenne többet gyakorolnunk nekünk is ezt. Kár a meccsért nem kellett volna sokkal több ,hogy pontosan távozzunk.