2018. október 31. 12:30
http://www.vasasfc.hu/kozvetites/kazincbarcika_-_vasas-322
http://www.vasasfc.hu/hirek/bemutatjuk_a_kazincbarcika_egyutteset-3328
http://www.vasasfc.hu/hirek/tovabbjutottunk_a_magyar_kupaban-3331
Most csak az Akadémiához szólnék hozzá. Mire az új tulaj Nagy Miklós megjött már elcsábítottak jó pár játékost a riválisok. Előtte GY.T. is kiárusított pl Bencze és Torvund . Úgy gondolom így az első évben annak is örülni kell ,hogy megmaradtak. Majd a jövő nyáron már lehet igazolni és akkor tartósan a 8 kiemelt között tudnak maradni a csapataink. Abban bízom azért ,hogy majd sikerül megszerezni olyan játékosokat is pl mint Kleisz akik már a felnőttfoci küszöbén vannak .Ők talán 3 év múlva a kezdőcsapat közelébe kerülhetnek. Persze hol van 1 ilyen , nemhogy 2-3 . Ráadásul itt van a nagy tehetségnek tartott Murka aki még az NB2-ben sem tud egyelőre segíteni a csapatnak. Ez meg a Te jóval odébb álláspontodat igazolja.Juhos2 írta:Juhos2 írta:
Nem voltunk sehol, csak mostanában valahogy úgy jön ki, hogy nem jutunk ki. A csapat miatt el vagyok keseredve. Nem tudok mit írni.
Nem akarom elhinni, hogy egy Vasasban játszani nem hatalmas megtiszteltetés a jelenlegi keretnek. Illetve, hogy nem úgy kelnek és fekszenek, hogy ma is megtettem mindent, hogy jobb legyek.
Majd folytatom.
Hinora nevén kívül más nevet /persze Bese, Birtalan, Balajti/ nem is nagyon hiszem, hogy érdemes megjegyezni. Bár benne vagyok a legbizonytalanabb, hogy nem emelik-e ki. A volt nb1-eseink ugyanolyan felejtősek, Martint leszámítva kritikán aluliak. Csabinak igaza van ez az Mtk C.
Én nem Kisben keresném a hibát, szerintem egy tapasztalt , sokat látott edző, hagynám dolgozni.
De remélem nem a Kubala feltámadására várunk, mert az meg még odébb van.
Juhos2 írta:
Nem voltunk sehol, csak mostanában valahogy úgy jön ki, hogy nem jutunk ki. A csapat miatt el vagyok keseredve. Nem tudok mit írni.
Nem akarom elhinni, hogy egy Vasasban játszani nem hatalmas megtiszteltetés a jelenlegi keretnek. Illetve, hogy nem úgy kelnek és fekszenek, hogy ma is megtettem mindent, hogy jobb legyek.
Majd folytatom.
Vasas1969 írta:
Akkor képzeld el ,hogy lehetett akkor szegény amikor az aggasztó hírek érkeztek róla a kórházból . Félő volt ,hogy nem jön ki onnan. A mai meccs kapcsán gyakran eszembe jut a tavaly februári meccsünk amit együtt néztünk.
https://www.youtube.com/watch?v=1WKwOgU1Jys
Úgy érzem azóta folyamatos zuhanásban vagyunk. Bár még előtte ősszel a Honvéd ellen fordult el a szerencsénk ,de azt a hittem a téli szünetben erőre kapunk . Ugyanezt hittem a Soroksár meccs előtti 2 hetes szünetben is . Sajnos mindkét esetben pont az ellenkezője történt .
El voltál veszve , csak nem Londonban voltatok ? Ma kint lesztek ?
Még talán tavaly volt is róla szó mert Dollnál sem volt kezdő a fradiban . Ha sikerült volna akkor lehet még most is élvonalbeliek vagyunk és nem égünk most 4-0-ra a Gyirmót ellen. Az a baj a kint légióskodókkal is kb 2 olyan játékos jutna minden csapatba aki igazán húzóember lenne .vasassas írta:Vasas1969 írta:
Az öreg Mészöly meg eredetileg fradi drukker volt ,de akkoriban ügyesebbek voltak a klubnál és mégis a Vasasba tudták csábítani. Egyébként Böde is Vasas drukker volt . Persze a rendszerváltás óta mások a lehetőségeink. Bár úgy gondolom előtte sem voltunk kivételezettek ,90 óta viszont egyértelműen hátrányban vagyunk a vetélytársakkal szemben.
Ez a szomorú ,hogy csak az öreg Mészölyt villanyozza fel ,félek a játékosokat már nem ennyire . Emiatt is raktam be a cikkhozzászólásokat ott is többen így gondolják . Úgy érzem a mai fiatalokból már szinte lehetetlenség olyanokat nevelni akik úgy szeretik a Vasast mint a régiek .
Böde jöhetne a Vasashoz,mert a héten is megrúgta a magáét.Nem bántam volna ha idejekorán a Vasasnál landolt volna.Tudod a régi VasasSzív még igazi szív volt,jó akkor nem légióskodtak ennyien.Szerintem a finanszírozás sem így működött....
Vasas1969 írta:
Az öreg Mészöly meg eredetileg fradi drukker volt ,de akkoriban ügyesebbek voltak a klubnál és mégis a Vasasba tudták csábítani. Egyébként Böde is Vasas drukker volt . Persze a rendszerváltás óta mások a lehetőségeink. Bár úgy gondolom előtte sem voltunk kivételezettek ,90 óta viszont egyértelműen hátrányban vagyunk a vetélytársakkal szemben.
Ez a szomorú ,hogy csak az öreg Mészölyt villanyozza fel ,félek a játékosokat már nem ennyire . Emiatt is raktam be a cikkhozzászólásokat ott is többen így gondolják . Úgy érzem a mai fiatalokból már szinte lehetetlenség olyanokat nevelni akik úgy szeretik a Vasast mint a régiek .
Akkor képzeld el ,hogy lehetett akkor szegény amikor az aggasztó hírek érkeztek róla a kórházból . Félő volt ,hogy nem jön ki onnan. A mai meccs kapcsán gyakran eszembe jut a tavaly februári meccsünk amit együtt néztünk.Juhos2 írta:A képeket elnézve az idősebb Mészölyről. Nem tudom. Gyorsan át kellene adni a stadiont, ha még vele szeretnénk ünnepelni az átadást .
Az öreg Mészöly meg eredetileg fradi drukker volt ,de akkoriban ügyesebbek voltak a klubnál és mégis a Vasasba tudták csábítani. Egyébként Böde is Vasas drukker volt . Persze a rendszerváltás óta mások a lehetőségeink. Bár úgy gondolom előtte sem voltunk kivételezettek ,90 óta viszont egyértelműen hátrányban vagyunk a vetélytársakkal szemben.vasassas írta:Vasas1969 írta:
Egyébként a drukkerek között nemrég Lipcsei neve is felmerült edzőként Kiss helyett . Akkor éppen négyet zakózott egymás után a Soroksár azóta kétszer nyertek . Tudtad ,hogy eredetileg Vasas drukker volt ? Sajnos annak idején is balfaszok voltunk , pedig szerintem el tudtuk volna hozni a fradi elől. Én is el tudnám képzelni nálunk. Amikor Portóban játszott épp külföldön voltam jelentősebb ideig . Volt egy tv adó ami állandóan portugál, spanyol és olasz meccseket nyomott . Gyakran mentek a Portó meccsei és a kezdeti beilleszkedés után ő vezér lett abban a csapatban . Sajnos a súlyos sérülés megtörte a pályáját. Az angol edzőlegendától Robsontól biztos ragadt rá valami .
Mindenesetre nem látszott meg a Soroksár elleni meccsen ,hogy a mi játékosaink szeretnek edzeni . Lehet ,hogy szeretnek ,de a meccsen nem szakadtak meg. Az öreg Mészöly biztos seggbe rúgta volna őket egy ilyen meccs után. Ezen a videón a miniarénából is több látszik.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-itt-meg-ongolt-is-rugnek-meszoly-kalman-2664207
http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2664207
Neki is és Neked is mielőbbi teljes felépülést kívánok !
Igazából nem tudtam,hogy Lipcsei ilyen közel állt a Vasashoz,de érdekes.Bár nem kísértem annyira a pályafutását,de tény,hogy egyre kevesebben vannak aki így megállták a helyüket top bajnokságban.Lehet már edzőkérdés....Jó látni Mészölyt akit még most felvillanyoz az új stadion és egyből harcba küldené játékosait.Jó volna a harcosságot átültetni a továbbiakban.
Köszönöm a jó kívánságot,azt kívánom a szőke sziklának is
Vasas1969 írta:
Egyébként a drukkerek között nemrég Lipcsei neve is felmerült edzőként Kiss helyett . Akkor éppen négyet zakózott egymás után a Soroksár azóta kétszer nyertek . Tudtad ,hogy eredetileg Vasas drukker volt ? Sajnos annak idején is balfaszok voltunk , pedig szerintem el tudtuk volna hozni a fradi elől. Én is el tudnám képzelni nálunk. Amikor Portóban játszott épp külföldön voltam jelentősebb ideig . Volt egy tv adó ami állandóan portugál, spanyol és olasz meccseket nyomott . Gyakran mentek a Portó meccsei és a kezdeti beilleszkedés után ő vezér lett abban a csapatban . Sajnos a súlyos sérülés megtörte a pályáját. Az angol edzőlegendától Robsontól biztos ragadt rá valami .
Mindenesetre nem látszott meg a Soroksár elleni meccsen ,hogy a mi játékosaink szeretnek edzeni . Lehet ,hogy szeretnek ,de a meccsen nem szakadtak meg. Az öreg Mészöly biztos seggbe rúgta volna őket egy ilyen meccs után. Ezen a videón a miniarénából is több látszik.
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-itt-meg-ongolt-is-rugnek-meszoly-kalman-2664207
http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2664207
Neki is és Neked is mielőbbi teljes felépülést kívánok !
Egyébként a drukkerek között nemrég Lipcsei neve is felmerült edzőként Kiss helyett . Akkor éppen négyet zakózott egymás után a Soroksár azóta kétszer nyertek . Tudtad ,hogy eredetileg Vasas drukker volt ? Sajnos annak idején is balfaszok voltunk , pedig szerintem el tudtuk volna hozni a fradi elől. Én is el tudnám képzelni nálunk. Amikor Portóban játszott épp külföldön voltam jelentősebb ideig . Volt egy tv adó ami állandóan portugál, spanyol és olasz meccseket nyomott . Gyakran mentek a Portó meccsei és a kezdeti beilleszkedés után ő vezér lett abban a csapatban . Sajnos a súlyos sérülés megtörte a pályáját. Az angol edzőlegendától Robsontól biztos ragadt rá valami .vasassas írta:Vasas1969 írta:
Sokan már világgá zavarnák a fél csapatot , sőt ... . Sajnos mivel szabadon igazolható esetleg használható játékos 1-2 védőn kívül gyakorlatilag nincs is , így Jámbor úr sem tud a játékoskereten változtatni a téli szünetnél előbb . Engem is elszomorít sok dolog . Az ,hogy nincs összerakva még a csapat azt még valahol megértem , de hogy lassan még jó formában lévő játékosunk sincs az már eléggé megkérdőjelezi a stáb munkáját . Ha így megy tovább még az sem derül ki télre ,hogy egyáltalán ki használható játékos a keretből ? Azt sem értem ,bár ez nem csak rajtunk múlik miért nincs kész még az edzőpálya ? Még fontosabb lenne mint a stadi . Talán azért van ilyen kevés edzés mert a műfüvön könnyebben megsérülhetnek a játékosok ? Tavaly sok sérültünk volt emiatt . De ez sem mentség ,nagyon komoly bajok vannak az erőnléttel Persze ,ha jól van összerakva egy csapat és mindenki tudja a helyét akkor kevesebbet kell feleslegesen rohangálni ,de ettől függetlenül óriási szégyen egy az első osztályba visszatérni akaró Vasas számára ,hogy másodosztályú csapatok rendszeresen felőrlik fizikálisan. Én látatlanban így látom ,így akár hülyeség is lehet amiket írok .
Sajnos nem volt szikrája sem a győzelem esélyének.Nincs aki hátára vegye a csapatot,ez így nagyon kevés lesz.Lehet,hogy újra örülnünk kell a döntetlennek is?Lipcseinek lett igaza,hogy nem lepődne meg a győzelmükön sem.Sajna nekünk nem kellett meglepődnünk.A Gyirmót ellen ez kevés lesz,de bízom a győzelemben.Hajrá VASAS!!
Vasas1969 írta:
Sokan már világgá zavarnák a fél csapatot , sőt ... . Sajnos mivel szabadon igazolható esetleg használható játékos 1-2 védőn kívül gyakorlatilag nincs is , így Jámbor úr sem tud a játékoskereten változtatni a téli szünetnél előbb . Engem is elszomorít sok dolog . Az ,hogy nincs összerakva még a csapat azt még valahol megértem , de hogy lassan még jó formában lévő játékosunk sincs az már eléggé megkérdőjelezi a stáb munkáját . Ha így megy tovább még az sem derül ki télre ,hogy egyáltalán ki használható játékos a keretből ? Azt sem értem ,bár ez nem csak rajtunk múlik miért nincs kész még az edzőpálya ? Még fontosabb lenne mint a stadi . Talán azért van ilyen kevés edzés mert a műfüvön könnyebben megsérülhetnek a játékosok ? Tavaly sok sérültünk volt emiatt . De ez sem mentség ,nagyon komoly bajok vannak az erőnléttel Persze ,ha jól van összerakva egy csapat és mindenki tudja a helyét akkor kevesebbet kell feleslegesen rohangálni ,de ettől függetlenül óriási szégyen egy az első osztályba visszatérni akaró Vasas számára ,hogy másodosztályú csapatok rendszeresen felőrlik fizikálisan. Én látatlanban így látom ,így akár hülyeség is lehet amiket írok .
Sokan már világgá zavarnák a fél csapatot , sőt ... . Sajnos mivel szabadon igazolható esetleg használható játékos 1-2 védőn kívül gyakorlatilag nincs is , így Jámbor úr sem tud a játékoskereten változtatni a téli szünetnél előbb . Engem is elszomorít sok dolog . Az ,hogy nincs összerakva még a csapat azt még valahol megértem , de hogy lassan még jó formában lévő játékosunk sincs az már eléggé megkérdőjelezi a stáb munkáját . Ha így megy tovább még az sem derül ki télre ,hogy egyáltalán ki használható játékos a keretből ? Azt sem értem ,bár ez nem csak rajtunk múlik miért nincs kész még az edzőpálya ? Még fontosabb lenne mint a stadi . Talán azért van ilyen kevés edzés mert a műfüvön könnyebben megsérülhetnek a játékosok ? Tavaly sok sérültünk volt emiatt . De ez sem mentség ,nagyon komoly bajok vannak az erőnléttel Persze ,ha jól van összerakva egy csapat és mindenki tudja a helyét akkor kevesebbet kell feleslegesen rohangálni ,de ettől függetlenül óriási szégyen egy az első osztályba visszatérni akaró Vasas számára ,hogy másodosztályú csapatok rendszeresen felőrlik fizikálisan. Én látatlanban így látom ,így akár hülyeség is lehet amiket írok .Síposúr írta:Hát nagyon elszomorodtam a videó láttán . Inkább meg se néztem volna . Olyan volt mintha öregfiúk játszottak volna a Soroksáriak ellen. Az Úristenit már mit csinálunk mi az edzésen ? Csak kocogunk, nem csoda ,hogy nem érünk oda sehova. Nem igaz már ,hogy mindig elfáradunk a második félidőre . Na nem is bosszankodom tovább . A Gyirmót meccset adja a tévé ? Ha adja , ha nem verni kell őket . A Jámbor úr előtte tarthatna egy jó alapos fejmosást az öltözőben . Akkor biztos sikerül . Hajrá Vasas !
Coloval találkoztam Mórahalmon , elhozott nekem egy olyan üveget 10 literesbe ami nálad is volt. Megbeszéltük ,ha előbb nem is ,de a stadionavatón találkozunk. Láttam a Vasas újság elején ,hogy nemcsak a siófoki Colo -Colo de esetleg a chilei is jönne . Hát a Dél-Amerikaiaknak kár lenne ekkorát utaznia . Érdemesebb lenne azt a pénzt is inkább játékosvásárlásra fordítani. Persze nagyon jó lenne a kapcsolatépítés a chileiekkel . Most sokan azt mondják teljesen felesleges feljutnunk úgyis kiesünk . A bennmaradás legfontosabb záloga a jól kiválasztott légiós kontingens. Ilyenek biztosan tudnának ajánlani az egykori Libertadores kupagyőztes vezetői .Juhos2 írta:Vasas1969 írta:
Lehet ,hogy pont a Ti szurkolásotok hiányzott ! Pedig azt hittem ,hogy összejön minden balsejtelmem ellenére . Az összefoglalót olvasva úgy tűnt mintha már kicsit jobban játszottunk volna. Remélem Botinak (Birtalan) a 2 hét szünet elég lesz ,hogy utolérje magát . Ádámra is szükség lesz ,hogy a Soroksár és a Gyirmót ellen ne mondjunk búcsút a veretlenségünknek. Evvel az újabb x-el nem kell attól félni ,hogy elégedettek lesznek magukkal a fiúk. Rá kellene tenni 1-2 lapáttal mert ,ha az állomány nem is ,de az edzésmunka lehetne első osztályú . A jobb kondi biztosan kifizetődne előbb-utóbb . 1-2 edzőmeccsel nem ártana a játékon is csiszolni a szünetben.
Te aki látod is a csapatot , hogy látod a helyzeted ?
Szurkolásunk? Kiveszett belőlem, nem akarom összezavarni a csapatot. Mert könnyen lehet, hogy azokra sértődnek meg akik még jegyet vesznek.
Hogy látom a csapatot?
Visszasírom az előző feljutó csapatunkat /Vas Patrikékat/ vagy az azt megelőzőt /Schulz Leventééket/. Vagy csak Szapor Gábort /bár Kis Karcsival nekem nincs bajom/, de valahogy most nem tudok lelkesedni.