Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
VasasTata
Síposúr
wahúr
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 24 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Okt. 31, 2018 12:21 pm

Kazincbarcika - Vasas

2018. október 31. 12:30

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/kazincbarcika_-_vasas-322

http://www.vasasfc.hu/hirek/bemutatjuk_a_kazincbarcika_egyutteset-3328

http://www.vasasfc.hu/hirek/tovabbjutottunk_a_magyar_kupaban-3331

- Nagy csatában győztük le a Kazincbarcikát. Kétszer is vezettünk, de ellenfelünk mindkétszer felállt, a hajrában aztán sikerült a magunk javára billenteni a mérkőzést. Nagy hiba lett volna, ha nem jutunk tovább, de tudtunk javítani a játékunkon. Megérdemelten léptünk a következő körbe - nyilatkozta a mérkőzés után Kis Károly.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Okt. 31, 2018 11:19 am

Juhos2 írta:
    Juhos2 írta:

Nem voltunk sehol, csak mostanában valahogy úgy jön ki, hogy nem jutunk ki. A csapat miatt el vagyok keseredve. Nem tudok mit írni.
    Nem akarom elhinni, hogy egy Vasasban játszani nem hatalmas megtiszteltetés a jelenlegi keretnek. Illetve, hogy nem úgy kelnek és fekszenek, hogy ma is megtettem mindent, hogy jobb legyek.
    Majd folytatom.

Hinora nevén kívül más nevet /persze Bese, Birtalan, Balajti/ nem is nagyon hiszem, hogy érdemes megjegyezni. Bár benne vagyok a legbizonytalanabb, hogy nem emelik-e ki. A volt nb1-eseink ugyanolyan felejtősek, Martint leszámítva kritikán aluliak. Csabinak igaza van ez az Mtk C.
    Én nem Kisben keresném a hibát, szerintem egy tapasztalt  , sokat látott edző, hagynám dolgozni.
    De remélem nem a Kubala feltámadására várunk, mert az meg még odébb van.
    Most csak az Akadémiához szólnék hozzá. Mire az új tulaj Nagy Miklós megjött már elcsábítottak jó pár játékost a riválisok. Előtte GY.T. is kiárusított pl Bencze és Torvund . Úgy gondolom így az első évben annak is örülni kell ,hogy megmaradtak. Majd a jövő nyáron már lehet igazolni és akkor tartósan a 8 kiemelt között tudnak maradni a csapataink. Abban bízom azért ,hogy majd sikerül megszerezni olyan játékosokat is pl mint Kleisz akik már a felnőttfoci küszöbén vannak .Ők talán 3 év múlva a kezdőcsapat közelébe kerülhetnek. Persze hol van 1 ilyen , nemhogy 2-3 . Ráadásul itt van a nagy tehetségnek tartott Murka aki még az NB2-ben sem tud egyelőre segíteni a csapatnak. Ez meg a Te jóval odébb álláspontodat igazolja.
    Egy érdekes interjú a kezdetekről. http://www.vkla.hu/a-vasasnak-mindig-volt-es-ezutan-is-lesz-neve--interju-jako-janossal
    Egy picit kedvezőbb kép alakult ki a riportalanyról ,de a kocsmában azt írták ő fúrta meg Jámbor korábbi visszatértét . Ennek köszönhetjük a Férget és a németeket.
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Kedd Okt. 30, 2018 10:30 am

Juhos2 írta:

Nem voltunk sehol, csak mostanában valahogy úgy jön ki, hogy nem jutunk ki. A csapat miatt el vagyok keseredve. Nem tudok mit írni.
    Nem akarom elhinni, hogy egy Vasasban játszani nem hatalmas megtiszteltetés a jelenlegi keretnek. Illetve, hogy nem úgy kelnek és fekszenek, hogy ma is megtettem mindent, hogy jobb legyek.
    Majd folytatom.

Hinora nevén kívül más nevet /persze Bese, Birtalan, Balajti/ nem is nagyon hiszem, hogy érdemes megjegyezni. Bár benne vagyok a legbizonytalanabb, hogy nem emelik-e ki. A volt nb1-eseink ugyanolyan felejtősek, Martint leszámítva kritikán aluliak. Csabinak igaza van ez az Mtk C.
    Én nem Kisben keresném a hibát, szerintem egy tapasztalt  , sokat látott edző, hagynám dolgozni.
    De remélem nem a Kubala feltámadására várunk, mert az meg még odébb van.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Okt. 28, 2018 7:57 pm

Emberhátrányban kaptunk ki az éllovastól

http://www.vasasfc.hu/hirek/emberhatranyban_kaptunk_ki_az_ellovastol-3326

Vezetőedzőnk értékelte a Gyirmót elleni mérkőzést.
    - Gratulálok a vendégeknek. Amíg egyenlő létszámban voltunk, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, a befejezéseink azonban sajnos nem sikerültek. A kiállításig partiban voltunk, a második félidőben tíz emberrel már nem volt esélyünk, nem voltunk arra képesek, hogy veszélyeztessünk. Nagy terület állt az ellenfél rendelkezésére, amit könyörtelenül kihasznált - mondta Kis Károly.

Szepessy László: "- Első félidőben kiegyenlített játék volt, de a vége fele már átvettük az irányítást, ennek eredménye volt a 11-es és a gól. A második félidőben létszámfölényben játszottunk és akát több góllal is nyerhettnk volna.""

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Okt. 28, 2018 7:54 pm

Vasas1969 írta:
    Akkor képzeld el ,hogy lehetett akkor szegény amikor az aggasztó hírek érkeztek róla a kórházból . Félő volt ,hogy nem jön ki onnan. A mai meccs kapcsán gyakran eszembe jut a tavaly februári meccsünk amit együtt néztünk.
    https://www.youtube.com/watch?v=1WKwOgU1Jys
    Úgy érzem azóta folyamatos zuhanásban vagyunk. Bár még előtte ősszel a Honvéd ellen fordult el a szerencsénk ,de azt a hittem a téli szünetben erőre kapunk . Ugyanezt hittem a Soroksár meccs előtti 2 hetes szünetben is . Sajnos mindkét esetben pont az ellenkezője történt .
    El voltál veszve , csak nem Londonban voltatok ? Ma kint lesztek ?

Majd folytatom.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Okt. 28, 2018 7:50 pm

vasassas írta:
    Vasas1969 írta:
    Az öreg Mészöly meg eredetileg fradi drukker volt ,de akkoriban ügyesebbek voltak a klubnál és mégis a Vasasba tudták csábítani. Egyébként Böde is Vasas drukker volt . Persze a rendszerváltás óta mások a lehetőségeink. Bár úgy gondolom előtte sem voltunk kivételezettek ,90 óta viszont egyértelműen hátrányban vagyunk a vetélytársakkal szemben.
    Ez a szomorú ,hogy csak az öreg Mészölyt villanyozza fel ,félek a játékosokat már nem ennyire . Emiatt is raktam be a cikkhozzászólásokat ott is többen így gondolják . Úgy érzem a mai fiatalokból már szinte lehetetlenség olyanokat nevelni akik úgy szeretik a Vasast mint a régiek .

Böde jöhetne a Vasashoz,mert a héten is megrúgta a magáét.Nem bántam volna ha idejekorán a Vasasnál landolt volna.Tudod a régi VasasSzív még igazi szív volt,jó akkor nem légióskodtak ennyien.Szerintem a finanszírozás sem így működött....
    Még talán tavaly volt is róla szó mert Dollnál sem volt kezdő a fradiban .  Ha sikerült volna akkor lehet még most is élvonalbeliek vagyunk és nem égünk most 4-0-ra a Gyirmót ellen. Az a baj a kint légióskodókkal is kb 2 olyan játékos jutna minden csapatba aki igazán húzóember lenne .
    https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%BClf%C3%B6ld%C3%B6n_j%C3%A1tsz%C3%B3_magyar_labdar%C3%BAg%C3%B3k_list%C3%A1ja
    A Ez természetesen emelne a színvonalon ,de a maiak már nem szeretik úgy a játékot mint akárcsak a 80-as évek élvonalbeli játékosai . Szerintem a maiak hiába játszanának 4-5 évet együtt nem lennének olyan erősek mint az UEFA kupa döntős Vidi vagy a Honvéd . A 70-es évek Dózsájáról .Vasasáról és fradijáról nem is beszélve. Vasas szívről írottakkal teljesen egyetértek.
    Visszatérve a mára , kíváncsi leszek lesznek e következményei a mai zakónak ? A Digisporton a riporter arról beszélt ,hogy a Gyirmót ellen Kiss Károlyért is játszanak Balajtiék .Hát faszán kiálltak mellette . Crying or Very sad
    vasassas

Hozzászólások száma : 51

Témanyitás by vasassas Vas. Okt. 28, 2018 7:07 pm

Vasas1969 írta:
    Az öreg Mészöly meg eredetileg fradi drukker volt ,de akkoriban ügyesebbek voltak a klubnál és mégis a Vasasba tudták csábítani. Egyébként Böde is Vasas drukker volt . Persze a rendszerváltás óta mások a lehetőségeink. Bár úgy gondolom előtte sem voltunk kivételezettek ,90 óta viszont egyértelműen hátrányban vagyunk a vetélytársakkal szemben.
    Ez a szomorú ,hogy csak az öreg Mészölyt villanyozza fel ,félek a játékosokat már nem ennyire . Emiatt is raktam be a cikkhozzászólásokat ott is többen így gondolják . Úgy érzem a mai fiatalokból már szinte lehetetlenség olyanokat nevelni akik úgy szeretik a Vasast mint a régiek .

Böde jöhetne a Vasashoz,mert a héten is megrúgta a magáét.Nem bántam volna ha idejekorán a Vasasnál landolt volna.Tudod a régi VasasSzív még igazi szív volt,jó akkor nem légióskodtak ennyien.Szerintem a finanszírozás sem így működött....
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Okt. 28, 2018 4:23 pm

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 24 20181028_vasas_gyirot

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/vasas_-_gyirmot-317

https://adatbank.mlsz.hu/match/49/0/18937/14/1345716.html

A Gyirmót honlapján rövid helyzetelemzés rólunk .
    "A piros-kékeknél a nyári kiesés után földindulás-szerű változás történt. Nem csak új szakvezető érkezett a Fáy utcába, de a távozók pótlására 16 új játékost igazoltak. Ennek megfelelően nehezebben áll össze a gárda játéka. Remek félidőket követően érthetetlenül szétesik az együttes, azaz igencsak kiegyensúlyozatlan a szereplése. Különösen védelme bizonytalansága, lassúsága okoz fejtörést Kis Károly vezetőedzőnek. A meglepően sok kapott gólt pedig nehezen tudja korrigálni a még oly veszélyes támadósor."
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Okt. 28, 2018 4:15 pm

Juhos2 írta:A képeket elnézve az idősebb Mészölyről. Nem tudom. Gyorsan át kellene adni a stadiont, ha még vele szeretnénk ünnepelni az átadást Sad .
    Akkor képzeld el ,hogy lehetett akkor szegény amikor az aggasztó hírek érkeztek róla a kórházból . Félő volt ,hogy nem jön ki onnan. A mai meccs kapcsán gyakran eszembe jut a tavaly februári meccsünk amit együtt néztünk.
    https://www.youtube.com/watch?v=1WKwOgU1Jys
    Úgy érzem azóta folyamatos zuhanásban vagyunk. Bár még előtte ősszel a Honvéd ellen fordult el a szerencsénk ,de azt a hittem a téli szünetben erőre kapunk . Ugyanezt hittem a Soroksár meccs előtti 2 hetes szünetben is . Sajnos mindkét esetben pont az ellenkezője történt .
    El voltál veszve , csak nem Londonban voltatok ? Ma kint lesztek ?
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Okt. 28, 2018 3:22 pm

A képeket elnézve az idősebb Mészölyről. Nem tudom. Gyorsan át kellene adni a stadiont, ha még vele szeretnénk ünnepelni az átadást Sad .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Okt. 27, 2018 8:43 pm

vasassas írta:
    Vasas1969 írta:
    Egyébként a drukkerek között nemrég Lipcsei neve is felmerült edzőként Kiss helyett . Akkor éppen négyet zakózott egymás után a Soroksár azóta kétszer nyertek  . Tudtad ,hogy eredetileg Vasas drukker volt ? Sajnos annak idején is balfaszok voltunk , pedig szerintem el tudtuk volna hozni a fradi elől. Én is el tudnám képzelni nálunk. Amikor Portóban játszott épp külföldön voltam jelentősebb ideig . Volt egy tv adó ami állandóan portugál, spanyol és olasz meccseket nyomott . Gyakran mentek a Portó meccsei és a kezdeti beilleszkedés  után ő vezér lett abban a csapatban . Sajnos a súlyos sérülés megtörte a pályáját. Az angol edzőlegendától Robsontól biztos ragadt rá valami .
    Mindenesetre nem látszott meg a Soroksár elleni meccsen ,hogy a mi játékosaink szeretnek edzeni . Lehet ,hogy szeretnek ,de a meccsen nem szakadtak meg. Az öreg Mészöly biztos seggbe rúgta volna őket egy ilyen meccs után. Ezen a videón a miniarénából is több látszik.
    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-itt-meg-ongolt-is-rugnek-meszoly-kalman-2664207
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2664207
    Neki is és Neked is mielőbbi teljes felépülést kívánok !

Igazából nem tudtam,hogy Lipcsei ilyen közel állt a Vasashoz,de érdekes.Bár nem kísértem annyira a pályafutását,de tény,hogy egyre kevesebben vannak aki így megállták a helyüket top bajnokságban.Lehet már edzőkérdés....Jó látni Mészölyt akit még most felvillanyoz az új stadion és egyből harcba küldené játékosait.Jó volna a harcosságot átültetni a továbbiakban.
    Köszönöm a jó kívánságot,azt kívánom a szőke sziklának is
    vasassas

Témanyitás by vasassas Pént. Okt. 26, 2018 8:04 pm

Vasas1969 írta:
    Egyébként a drukkerek között nemrég Lipcsei neve is felmerült edzőként Kiss helyett . Akkor éppen négyet zakózott egymás után a Soroksár azóta kétszer nyertek  . Tudtad ,hogy eredetileg Vasas drukker volt ? Sajnos annak idején is balfaszok voltunk , pedig szerintem el tudtuk volna hozni a fradi elől. Én is el tudnám képzelni nálunk. Amikor Portóban játszott épp külföldön voltam jelentősebb ideig . Volt egy tv adó ami állandóan portugál, spanyol és olasz meccseket nyomott . Gyakran mentek a Portó meccsei és a kezdeti beilleszkedés  után ő vezér lett abban a csapatban . Sajnos a súlyos sérülés megtörte a pályáját. Az angol edzőlegendától Robsontól biztos ragadt rá valami .
    Mindenesetre nem látszott meg a Soroksár elleni meccsen ,hogy a mi játékosaink szeretnek edzeni . Lehet ,hogy szeretnek ,de a meccsen nem szakadtak meg. Az öreg Mészöly biztos seggbe rúgta volna őket egy ilyen meccs után. Ezen a videón a miniarénából is több látszik.
    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-itt-meg-ongolt-is-rugnek-meszoly-kalman-2664207

Igazából nem tudtam,hogy Lipcsei ilyen közel állt a Vasashoz,de érdekes.Bár nem kísértem annyira a pályafutását,de tény,hogy egyre kevesebben vannak aki így megállták a helyüket top bajnokságban.Lehet már edzőkérdés....Jó látni Mészölyt akit még most felvillanyoz az új stadion és egyből harcba küldené játékosait.Jó volna a harcosságot átültetni a továbbiakban.
    Köszönöm a jó kívánságot,azt kívánom a szőke sziklának is
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Okt. 26, 2018 3:45 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Okt. 26, 2018 12:44 pm

vasassas írta:
    Vasas1969 írta:
    Sokan már világgá zavarnák a fél csapatot , sőt ... . Sajnos mivel szabadon igazolható esetleg használható játékos 1-2 védőn kívül gyakorlatilag nincs is , így Jámbor úr sem tud a játékoskereten változtatni a téli szünetnél előbb . Engem is elszomorít sok dolog . Az ,hogy nincs összerakva még a csapat azt még valahol megértem , de hogy lassan még jó formában lévő játékosunk sincs az már eléggé megkérdőjelezi a stáb munkáját . Ha így megy tovább még az sem derül ki télre ,hogy egyáltalán ki használható játékos a keretből ? Azt sem értem ,bár ez nem csak rajtunk múlik miért nincs kész még az edzőpálya ? Még fontosabb lenne mint a stadi . Talán azért van ilyen kevés edzés   mert a műfüvön könnyebben megsérülhetnek a játékosok ? Tavaly sok sérültünk volt emiatt . De ez sem mentség ,nagyon komoly bajok vannak az erőnléttel  Persze ,ha jól van összerakva egy csapat és mindenki tudja a helyét akkor kevesebbet kell feleslegesen rohangálni ,de ettől függetlenül óriási szégyen egy az első osztályba visszatérni akaró Vasas számára ,hogy másodosztályú csapatok rendszeresen felőrlik fizikálisan. Én látatlanban így látom ,így akár hülyeség is lehet amiket írok .

Sajnos nem volt szikrája sem a győzelem esélyének.Nincs aki hátára vegye a csapatot,ez így nagyon kevés lesz.Lehet,hogy újra örülnünk kell a döntetlennek is?Lipcseinek lett igaza,hogy nem lepődne meg a győzelmükön sem.Sajna nekünk nem kellett meglepődnünk.A Gyirmót ellen ez kevés lesz,de bízom a győzelemben.Hajrá VASAS!!
    vasassas

Témanyitás by vasassas Pént. Okt. 26, 2018 10:09 am

Vasas1969 írta:
    Sokan már világgá zavarnák a fél csapatot , sőt ... . Sajnos mivel szabadon igazolható esetleg használható játékos 1-2 védőn kívül gyakorlatilag nincs is , így Jámbor úr sem tud a játékoskereten változtatni a téli szünetnél előbb . Engem is elszomorít sok dolog . Az ,hogy nincs összerakva még a csapat azt még valahol megértem , de hogy lassan még jó formában lévő játékosunk sincs az már eléggé megkérdőjelezi a stáb munkáját . Ha így megy tovább még az sem derül ki télre ,hogy egyáltalán ki használható játékos a keretből ? Azt sem értem ,bár ez nem csak rajtunk múlik miért nincs kész még az edzőpálya ? Még fontosabb lenne mint a stadi . Talán azért van ilyen kevés edzés   mert a műfüvön könnyebben megsérülhetnek a játékosok ? Tavaly sok sérültünk volt emiatt . De ez sem mentség ,nagyon komoly bajok vannak az erőnléttel  Persze ,ha jól van összerakva egy csapat és mindenki tudja a helyét akkor kevesebbet kell feleslegesen rohangálni ,de ettől függetlenül óriási szégyen egy az első osztályba visszatérni akaró Vasas számára ,hogy másodosztályú csapatok rendszeresen felőrlik fizikálisan. Én látatlanban így látom ,így akár hülyeség is lehet amiket írok .

Sajnos nem volt szikrája sem a győzelem esélyének.Nincs aki hátára vegye a csapatot,ez így nagyon kevés lesz.Lehet,hogy újra örülnünk kell a döntetlennek is?Lipcseinek lett igaza,hogy nem lepődne meg a győzelmükön sem.Sajna nekünk nem kellett meglepődnünk.A Gyirmót ellen ez kevés lesz,de bízom a győzelemben.Hajrá VASAS!!
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Okt. 25, 2018 10:50 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Okt. 25, 2018 5:12 pm

Birtalan: Hatalmas élmény lesz az új stadionban játszani - galéria

http://www.vasasfc.hu/hirek/birtalan_hatalmas_elmeny_lesz_az_uj_stadionban_jatszani_-_galeria-3323

http://www.vasasfc.hu/galeria/stadionbejaras_2018_10_25-194

Örömteli ,hogy ha nagyon lassan is de elkészül majd a mini aréna. Még ennél is jobban örültem egy múltheti hírnek . Én is ötleteltem korábban hasonlókat .
    http://www.vasasfc.hu/hirek/raszorulo_fiatalokat_ajandekozott_meg_klubunk-3315
    Szerintem ezekből a fiúkból biztosan többeket is sikerült megnyerni egy életre magunknak és a későbbiek során viszontlátjuk őket az Illovszky stadionban. Még több hasonló kezdeményezést szeretnék látni a jövőben.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Okt. 25, 2018 9:54 am

Síposúr írta:Hát nagyon elszomorodtam a videó láttán . Inkább meg se néztem volna . Olyan volt mintha öregfiúk játszottak volna a Soroksáriak ellen. Az Úristenit már mit csinálunk mi az edzésen ? Csak kocogunk,  nem csoda ,hogy nem érünk oda sehova.  Nem igaz már ,hogy mindig elfáradunk a második félidőre . Na nem is bosszankodom tovább . A Gyirmót meccset  adja a tévé ?  Ha adja , ha nem verni kell őket . A Jámbor úr előtte tarthatna egy jó alapos fejmosást az öltözőben . Akkor biztos sikerül . Hajrá Vasas !
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Kedd Okt. 23, 2018 8:31 pm

Hát nagyon elszomorodtam a videó láttán . Inkább meg se néztem volna . Olyan volt mintha öregfiúk játszottak volna a Soroksáriak ellen. Az Úristenit már mit csinálunk mi az edzésen ? Csak kocogunk, nem csoda ,hogy nem érünk oda sehova. Nem igaz már ,hogy mindig elfáradunk a második félidőre . Na nem is bosszankodom tovább . A Gyirmót meccset adja a tévé ? Ha adja , ha nem verni kell őket . A Jámbor úr előtte tarthatna egy jó alapos fejmosást az öltözőben . Akkor biztos sikerül . Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Okt. 22, 2018 11:36 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Okt. 21, 2018 9:42 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Okt. 21, 2018 8:41 pm

Sajnos bejöttek a balsejtelmeim. Mondhatnám ,hogy Soroksáron ki lehet kapni ,de ez így összességében már kezd kevés lenni. Ha több pontot szerzünk korábban belefért volna ez a vereség . Viszont hamar jöhet a második a Gyirmót elleni meccsen.  Nem tudom befolyásolja e a mai eredmény ,hogy ki ül majd a jövő héten a kispadon ? Mindenesetre nehezen születik meg az edzői nyilatkozat. Én mondjuk nem is varrnám csak Kiss Károly nyakába a vártnál gyengébb eredményeket és a még gyengébb játékot az erőnlétről nem is beszélve. Az biztos ,hogy a tulajdonosunknak megint álmatlan éjszakái lesznek . Még egyáltalán nem behozhatatlan a hátrány ,de mivel a következő 2 meccsen sem vennék mérget a győzelmünkre , 2 hét múlva már több csapattal szemben is 8-10 pontos hátrányban lehetünk . Az pedig már jelentős és hol van még az év vége ? Ha akkor nem leszünk lőtávolságon belül arra jobb nem is gondolni.
    http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-a-13-fordulo-eredmenykovetese-eloben-az-nso-n-2664651
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Okt. 21, 2018 2:08 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Okt. 19, 2018 9:02 am

https://www.youtube.com/watch?v=HiCfDI0KWVg

Ezt az eredményt most is elfogadnám.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Okt. 19, 2018 8:49 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Okt. 17, 2018 4:03 pm

Kis Károly: Minden vagyok, csak elégedett nem! - interjú

​A bajnoki szünetet kihasználva készítettünk egy alapos számvetést vezetőedzőnkkel, akit arra kértünk, elemezzük közösen az eddig eltelt időszakot.

http://www.vasasfc.hu/hirek/kis_k_minden_vagyok_csak_elegedett_nem_-_interju-3312?fbclid=IwAR2hDbXeHmSuFwDAiYwxUCkNPUOARSCwAzhAIvs1yPZ1IJ-aQmqkb1NNH3Y
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Okt. 11, 2018 2:19 pm

https://www.youtube.com/watch?v=LpifGwdnJCw&t=0s&list=PLYiqs8Yz_dUr-ctSNSLpCqXMJmKmlMOSH&index=7

http://www.vasasfc.hu/hirek/jol_halad_kleisz_mark_felepulese-3306

Remélem sikeresen vissza tud térni. Bár biztosan sok időbe telik majd . Mindegy csak sikerüljön neki !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Okt. 09, 2018 9:47 pm

Rossi is figyeli a DAC játékosát: “Nem mondanám, hogy az NB I-ben elsők vagy másodikok lennénk”

http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/__trashed-7
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Okt. 09, 2018 9:22 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Okt. 08, 2018 5:46 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:
    Lehet ,hogy pont a Ti szurkolásotok hiányzott ! Pedig azt hittem ,hogy összejön minden balsejtelmem ellenére . Az összefoglalót olvasva úgy tűnt mintha már kicsit jobban játszottunk volna. Remélem Botinak  (Birtalan) a 2 hét szünet elég lesz ,hogy utolérje magát . Ádámra is szükség lesz ,hogy a Soroksár és a Gyirmót ellen ne mondjunk búcsút a veretlenségünknek. Evvel az újabb x-el nem kell attól félni ,hogy elégedettek lesznek magukkal a fiúk. Rá kellene tenni 1-2 lapáttal mert ,ha az állomány nem is ,de az edzésmunka lehetne első osztályú . A jobb kondi biztosan kifizetődne előbb-utóbb . 1-2 edzőmeccsel nem ártana a játékon is csiszolni a szünetben.
    Te aki látod is a csapatot , hogy látod a helyzeted ?

Szurkolásunk? Kiveszett belőlem, nem akarom összezavarni a csapatot. Mert könnyen lehet, hogy azokra sértődnek meg akik még jegyet vesznek.
    Hogy látom a csapatot?
    Visszasírom az előző feljutó csapatunkat /Vas Patrikékat/ vagy az azt megelőzőt /Schulz Leventééket/. Vagy csak Szapor Gábort /bár Kis Karcsival nekem nincs bajom/, de valahogy most nem tudok lelkesedni.
    Coloval találkoztam Mórahalmon , elhozott nekem egy olyan üveget 10 literesbe ami nálad is volt. Megbeszéltük ,ha előbb nem is ,de a stadionavatón találkozunk. Láttam a Vasas újság elején ,hogy nemcsak a siófoki Colo -Colo de esetleg a chilei is jönne . Hát a Dél-Amerikaiaknak kár lenne ekkorát utaznia . Érdemesebb lenne azt a pénzt is inkább játékosvásárlásra fordítani. Persze nagyon jó lenne a kapcsolatépítés a chileiekkel . Most sokan azt mondják teljesen felesleges feljutnunk úgyis kiesünk . A bennmaradás legfontosabb záloga a jól kiválasztott légiós kontingens. Ilyenek biztosan tudnának ajánlani az egykori Libertadores kupagyőztes vezetői .
    Jelenleg azonban úgy érzem sem a jelenlegi csapatra ,sem a másodosztályra ,sem az 5 ezres stadionra nem lehetünk büszkék. A rekordbajnok chileiek meglepődnének hová süllyedtek egykori legyőzőik . Ők lehet ,hogy még most is európai nagy csapatnak hisznek minket. Hamar szertefoszlatnánk a mítoszunk .
    Egy picit eltértem a tárgytól ,de értem a gondolatmenetedet . A legnagyobb baj ,ha megkérdezik bármelyik Vasas drukkert ,hogy kik a kedvencei a mostani csapatból , sajnos nem nagyon tud kit mondani . Talán csak Balajtit . Majd ,ha legalább 5-6 név elhangzik , akkor már megváltozott valami pozitív irányba . Ehhez nem kell mindnek minden meccsen gólt szereznie, nekem elég ,ha 90 percen keresztül kifulladásig hajt . Amúgy is szeretem a csupa szív játékosokat ,nem véletlen volt nagy kedvencem Szilveszter Feri.
    Mindegy ki lesz az ellenfél ,ha a Balmaz ,ha a Colo-Colo ott leszek az avatón a mi Colonktól ajándékba kapott Vasas sállal a nyakamban. Bár az ötezres stadit nem tudom ünnepelni ,de nagyon égő lenne ,ha nem lenne tele.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 3:15 pm