Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
VasasTata
Síposúr
wahúr
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 29 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Aug. 14, 2018 8:06 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Aug. 13, 2018 4:32 pm

Balajti: Nem szokatlan, hogy faragnak a védők

http://www.vasasfc.hu/hirek/balajti_nem_szokatlan_hogy_faragnak_a_vedok-3202

Lett egy másik gólerős játékosunk és erre csak 15 percet tudnak együtt játszani Birtalannal .
    http://www.csakfoci.hu/serulesek/a-siofok-kapusa-egy-vallmutetet-es-egy-bordatorest-hozott-ossze-en-ugy-jovok-ki-a-kapubol-ahogy-tanitottak
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Aug. 13, 2018 12:39 pm

colocolo írta:Siófok - Vasas    1:2

1500 néző

Vasas:Bese 5 - Szivacski 4 Vaskó 3 Szokol 4 Rokszin 4 - Hinora 5 Murka 4 Szatmári 4 -Hrepka 3 Balajti 5 Birtalan 0

csere:Birtalan - Bévárdi (3)  16.perc
                  Bévárdi - Ádám         78.perc
                  Szokol  - Szilágyi (5) szünetben

Sokáig gondolkodtam azon mit tudnék pozitívat írni a győzelmen kivül.Jó volt a tábor,volt szurkolás végig a hangulatra nem lehetett panasz. Annál inkább a játékra,akár hogyan figyeltem nem tudtam rá jönni mit is akarunk játszani.Megint meg volt a korai gól,és megint nem tudtunk belőle profitálni,nem látszik a tudatosság inkább az ellenfél hibáiból éltünk.Nem tudok olyan játékost mondani nyugodt szívvel aki ki mondottan jó volt,inkább csak kevésbé rossz.Bese egy jó reflex védés,több fogható lövés és némi szerencse.Szivacski gyenge játék,sikerült össze hozniuk Vaskóval a kapott gólunkat megelőző szabadrúgást egy bedobásból.Vaskó a gólban ő is sáros,a saját szintjét hozta.Rokszin az ő oldalán kevesebb gond volt mint a másikon,Hinora semmi extra hozta az átlagot,Murka a láthatatlan ember.Szatmári a védekezés mellet egy gólpassz,Hrepka ha csak ennyit tud felejtsük el.Balajti jó lesz,Birtalan nagyon fog hiányozni.Ádám Martin,Bévárdi katasztrófa.Gyenge játékkal nyertünk három mérkőzést,de ebben benne van ha semmi sem változik,akkor úgyan úgy veszthetünk is hármat .Első helyen állunk,de nem vagyok nyugodt,sokkal többet vártam főleg ember előnyben,semmit nem tudtunk kezdeni vele.De még mindig jobb rossz játékkal nyerni ,mint jó játékkal kikapni.Majdnem elfelejtettem nagyon kéne egy jó irányító kp.valami fazont szabjon a csapatnak,mert így a játékunk nagyon esetleges.
    Van valami ötleted ,hogy mit lehetne csinálni ,hogy jobban összeálljunk ? Látatlanban azt gondolom ,ha ebből a gárdából most kiesik Szokol és Birtalan is , akkor minőségileg sem érzem jobbnak magunkat egy erősebb középcsapatnál a 2. osztályban. Ők az eddigi meccseken és a felkészülés alatt is játszottak és ez csak fokozni fogja az összeszokatlanságot pedig épp az ellenkezőjére utaló jeleket várnánk majd lassan. Amit Murkáról írtál az nem túl biztató (bár a többi sem ,de pont az a jó ,hogy reális képet adsz ) mert tőle sokat várnék . Remélem 3-4 forduló múlva már elkezdi húzni a csapatot .

Sajnos okkal féltünk. Súlyosak a sérülések . Boti csak tavasszal fog már játszani.
    http://www.vasasfc.hu/hirek/ket_jatekosunk_is_sulyos_serulest_szenvedett-3201
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Hétf. Aug. 13, 2018 12:13 pm

Siófok - Vasas    1:2

1500 néző

Vasas:Bese 5 - Szivacski 4 Vaskó 3 Szokol 4 Rokszin 4 - Hinora 5 Murka 4 Szatmári 4 -Hrepka 3 Balajti 5 Birtalan 0

csere:Birtalan - Bévárdi (3)  16.perc
                  Bévárdi - Ádám         78.perc
                  Szokol  - Szilágyi (5) szünetben

Sokáig gondolkodtam azon mit tudnék pozitívat írni a győzelmen kivül.Jó volt a tábor,volt szurkolás végig a hangulatra nem lehetett panasz. Annál inkább a játékra,akár hogyan figyeltem nem tudtam rá jönni mit is akarunk játszani.Megint meg volt a korai gól,és megint nem tudtunk belőle profitálni,nem látszik a tudatosság inkább az ellenfél hibáiból éltünk.Nem tudok olyan játékost mondani nyugodt szívvel aki ki mondottan jó volt,inkább csak kevésbé rossz.Bese egy jó reflex védés,több fogható lövés és némi szerencse.Szivacski gyenge játék,sikerült össze hozniuk Vaskóval a kapott gólunkat megelőző szabadrúgást egy bedobásból.Vaskó a gólban ő is sáros,a saját szintjét hozta.Rokszin az ő oldalán kevesebb gond volt mint a másikon,Hinora semmi extra hozta az átlagot,Murka a láthatatlan ember.Szatmári a védekezés mellet egy gólpassz,Hrepka ha csak ennyit tud felejtsük el.Balajti jó lesz,Birtalan nagyon fog hiányozni.Ádám Martin,Bévárdi katasztrófa.Gyenge játékkal nyertünk három mérkőzést,de ebben benne van ha semmi sem változik,akkor úgyan úgy veszthetünk is hármat .Első helyen állunk,de nem vagyok nyugodt,sokkal többet vártam főleg ember előnyben,semmit nem tudtunk kezdeni vele.De még mindig jobb rossz játékkal nyerni ,mint jó játékkal kikapni.Majdnem elfelejtettem nagyon kéne egy jó irányító kp.valami fazont szabjon a csapatnak,mert így a játékunk nagyon esetleges.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Aug. 13, 2018 11:30 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Aug. 13, 2018 10:42 am

Juhos2 írta:

Ahogy olvastam Laci elképedését, körülbelül.
    Várjuk, hogy teljenek a hetek és reménykedünk, hogy összeáll a csapat mire a nehezebb mérkőzések következnek. Kis Karcsi meg nyomatja a pontrúgásokat. Valaki megjövendőlte, hogy így lesz, jönnek a begyakorolt játékhelyzetek.
    Szerintem lesz jó csapatunk is /azt ne kérdezzétek mikor?/, de a győzelmet becsüljük meg.
    Egyetértek veled ,hogy idő és sok sok munka kell ,hogy elfogadható játékot nyújtson a csapat. Szerintem hétközi edzőmeccsek NB3-as csapatok ellen is segíthetnék az összeszokást. Ha idegenben játszanánk ezeket akkor legalább normál méretű pályán gyakorolhatnánk. Gondolom ez továbbra sem megoldott . Jó lenne legalább arra rávenni az építőket ,hogy az edzőpályánk márciusnál hamarabb kész legyen. Örömteli ,hogy a begyakorolt játékhelyzetek legalább mennek és a győzelmek is jönnek. Félek ez nem sokáig lesz így ,főleg ha Birtalan és Szokol hosszabb távra kiesik . Emiatt is nagyon meg kell becsülni az eddigi 9 pontot. Egyébként emlékszem ,hogy a leendő bajnok még az élvonalban igen gyakran komoly mázlival nyerte az első pár forduló meccseit ,de később jött a jó játék is . Igaz azok a csapatok nem  a 0-ról indultak. Mostanra hírmondó is alig maradt a tavalyi együttesből és azokból sem játszik Barczi és Egerszegi . Sőt az is lehet ,hogy távozik valamelyik vagy mindkettő.
    Nagyon várom Colo összefoglalóját . Az az összefoglalóból is lejött ,hogy nem tudtunk 3-4 alkalommal egymáshoz passzolni , így meg nem lehet támadást vezetni . Arra is kíváncsi vagyok van e alapja a siófoki edző vádaskodásainak ?
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Vas. Aug. 12, 2018 11:30 pm

Vasas1969 írta:
    Várjuk ! Addig marad az edzők értékelése.

Kis Károly: - Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, mivel a Siófok mögött két vereség állt és egy jól felkészített csapat otthonába látogattunk. Begyűjtöttük a három pontot, de ennél többet kell nyújtanunk ahhoz, hogy az eredmények továbbra is jöjjenek. A csapat küzdőszelleme jó volt, de a támadójátékunk egyelőre a rögzített helyzetekre alapszik. Persze amikor a Siófok kitámadott, akkor több helyzetet is ki tudtunk alakítani, de még nagyobb nyomást kell helyezni az ellenfélre ahhoz, hogy jó eredményeink legyenek. Sajnos van súlyos sérültünk, azt egyelőre nem tudjuk, hogy egy vagy kettő: Birtalant várhatóan hosszú időre nélkülöznünk kell, Szokol Zsoltnál pedig nem lehet tudni még a kiesés hosszát, a bordáját fájlalta, viszont nem akarok elébe menni a vizsgálatoknak. A szurkolótábunknak pedig ismét köszönöm a támogatását! A csapatnak gratulálok, az ellenfélnek pedig sok sikert kívánok a folytatáshoz - mondta vezetőedzőnk a 2-1-es sikert értékelve.

Varga Attila: – Ha a mérkőzés összképét nézem, a sors igazságtalan volt, és lehet, hogy ezt csak most mondom, de ekkora segítséget, amit a Vasas a játékvezetéstől kapott, nem bírt el a csapatunk. Játékosaimat megdicsértem, s úgy érzem, fiataljaink talán nem is értik ezt az igazságtalanságot. Tudnám tovább is mondani, ami a szívemet nyomja, de nem merem, mert érzem, hogy következményei lehetnek.

https://www.sonline.hu/sport/helyi-sport/bfc-siofok-harombol-semmi-1162914/

https://www.sonline.hu/galeria/a-vasastol-is-kikapott-a-bfc-siofok/

Ahogy olvastam Laci elképedését, körülbelül.
    Várjuk, hogy teljenek a hetek és reménykedünk, hogy összeáll a csapat mire a nehezebb mérkőzések következnek. Kis Karcsi meg nyomatja a pontrúgásokat. Valaki megjövendőlte, hogy így lesz, jönnek a begyakorolt játékhelyzetek.
    Szerintem lesz jó csapatunk is /azt ne kérdezzétek mikor?/, de a győzelmet becsüljük meg.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 12, 2018 10:36 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:
    Az is jó ,ha vízben áztatja magát közben az ember . Very Happy  Akár vége is lehetne a meccsnek ! Pont úgy kezdődik mint a múltkor. Valamiért úgy gondoltam ,hogy Balajti góllal vagy gólpasszal fog bemutatkozni. Boti sérülése nem hiányzott . Remélem nem esik ki hosszabb időre.
    Nyertünk ez minden jó amit a mérkőzésről el lehet mondani.Bővebben majd holnap írok a mérkőzésről.
    Várjuk ! Addig marad az edzők értékelése.

Kis Károly: - Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, mivel a Siófok mögött két vereség állt és egy jól felkészített csapat otthonába látogattunk. Begyűjtöttük a három pontot, de ennél többet kell nyújtanunk ahhoz, hogy az eredmények továbbra is jöjjenek. A csapat küzdőszelleme jó volt, de a támadójátékunk egyelőre a rögzített helyzetekre alapszik. Persze amikor a Siófok kitámadott, akkor több helyzetet is ki tudtunk alakítani, de még nagyobb nyomást kell helyezni az ellenfélre ahhoz, hogy jó eredményeink legyenek. Sajnos van súlyos sérültünk, azt egyelőre nem tudjuk, hogy egy vagy kettő: Birtalant várhatóan hosszú időre nélkülöznünk kell, Szokol Zsoltnál pedig nem lehet tudni még a kiesés hosszát, a bordáját fájlalta, viszont nem akarok elébe menni a vizsgálatoknak. A szurkolótábunknak pedig ismét köszönöm a támogatását! A csapatnak gratulálok, az ellenfélnek pedig sok sikert kívánok a folytatáshoz - mondta vezetőedzőnk a 2-1-es sikert értékelve.

Varga Attila: – Ha a mérkőzés összképét nézem, a sors igazságtalan volt, és lehet, hogy ezt csak most mondom, de ekkora segítséget, amit a Vasas a játékvezetéstől kapott, nem bírt el a csapatunk. Játékosaimat megdicsértem, s úgy érzem, fiataljaink talán nem is értik ezt az igazságtalanságot. Tudnám tovább is mondani, ami a szívemet nyomja, de nem merem, mert érzem, hogy következményei lehetnek.

https://www.sonline.hu/sport/helyi-sport/bfc-siofok-harombol-semmi-1162914/

https://www.sonline.hu/galeria/a-vasastol-is-kikapott-a-bfc-siofok/
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Vas. Aug. 12, 2018 9:42 pm

Vasas1969 írta:
    Az is jó ,ha vízben áztatja magát közben az ember . Very Happy  Akár vége is lehetne a meccsnek ! Pont úgy kezdődik mint a múltkor. Valamiért úgy gondoltam ,hogy Balajti góllal vagy gólpasszal fog bemutatkozni. Boti sérülése nem hiányzott . Remélem nem esik ki hosszabb időre.
    Nyertünk ez minden jó amit a mérkőzésről el lehet mondani.Bővebben majd holnap írok a mérkőzésről.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 12, 2018 7:27 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:Siófok - Vasas FC

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/siofok_-_vasas_fc-301

http://adatbank.mlsz.hu/match/49/0/18937/3/1345608.html

Látom Barczi már a kispadon sincs. Én talán Hrepka helyett inkább Ádámot kezdettem volna ,de lehet ,hogy egy mozgékonyabb játékos hasznosabb lesz a Siófok ellen. Ákos Ti lent vagytok ?

Nem. Holiday van. Very Happy  
    Csak a telefont "függjük".
    Az is jó ,ha vízben áztatja magát közben az ember . Very Happy Akár vége is lehetne a meccsnek ! Pont úgy kezdődik mint a múltkor. Valamiért úgy gondoltam ,hogy Balajti góllal vagy gólpasszal fog bemutatkozni. Boti sérülése nem hiányzott . Remélem nem esik ki hosszabb időre.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Aug. 12, 2018 6:58 pm

Vasas1969 írta:Siófok - Vasas FC

Látom Barczi már a kispadon sincs. Én talán Hrepka helyett inkább Ádámot kezdettem volna ,de lehet ,hogy egy mozgékonyabb játékos hasznosabb lesz a Siófok ellen. Ákos Ti lent vagytok ?

Nem. Holiday van. Very Happy
    Csak a telefont "függjük".
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 12, 2018 6:27 pm

Siófok - Vasas FC

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Aug. 12, 2018 5:11 pm

vasassas írta:Sajnos valóban építkezem ,építkeznék de hát a mesterek , nem is részletezném . Biztosan mindenkinek volt már  benne része ,hogyan játszanak az ember idegeivel . Sajnálom mert jó kis túra lett volna . Ismeretlenül is nagyon sok boldog születésnapot és Vasas győzelmeket kívánok drukkertársunknak ! A csapatnak gratulálok az eddigiekhez ! Jó volna ,ha mai meccs után legalább a veretlenség megmaradna. Hajrá Vasas !

Átalakítás után nekem két év, mire új mestert engedek a házba, ennyi idő kell mire feldolgozom. És a legszomorúbb, hogy a hangsúly az újon van.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 12, 2018 3:20 pm

Kis Károly: A Siófok meg akarja mutatni, hogy többre képes

http://www.vasasfc.hu/hirek/kis_karoly_a_siofok_meg_akarja_mutatni_hogy_tobbre_kepes-3197
    vasassas

Hozzászólások száma : 51

Témanyitás by vasassas Vas. Aug. 12, 2018 10:16 am

Sajnos valóban építkezem ,építkeznék de hát a mesterek , nem is részletezném . Biztosan mindenkinek volt már benne része ,hogyan játszanak az ember idegeivel . Sajnálom mert jó kis túra lett volna . Ismeretlenül is nagyon sok boldog születésnapot és Vasas győzelmeket kívánok drukkertársunknak ! A csapatnak gratulálok az eddigiekhez ! Jó volna ,ha mai meccs után legalább a veretlenség megmaradna. Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Aug. 11, 2018 11:51 pm

Szilágyi Zoltán: különleges meccsre és győzelemre számítok

http://www.vasasfc.hu/hirek/szilagyi_zoltan_kulonleges_meccsre_es_gyozelemre_szamitok-3196
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 10, 2018 1:04 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Aug. 09, 2018 2:24 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:
    Én is furcsállom ,hogy Bese aki sokak szerint a mezőny legjobbja volt csak 5-s osztályzatot kapott.
    http://www.vasasfc.hu/hirek/bese_a_teljes_csapat_odaadasa_kellett_a_sikerhez-3188
    Rokszin meg aki baloldali védő volt , ami sokak szerint átjáróház volt pedig hatost .
    Majd kapunk Tőled siófoki helyzetképet a meccs előtt ? Csak most szúrtam ki ,hogy volt csatárunk Szilágyi Péter is nálatok játszik már . Akartunk menni a meccsre ,de Vasassas építkezik és nem ér rá . Vasastatával kettőnknek meg sokba kerülne az út ,de Te legalább ott leszel mint helyszíni tudósítónk.
    Nagyon sajnálom hogy nem tudsz jönni,pont tíz éve volt hogy a szülinapomon volt a Siófok-Vasas mérkőzés.Most is közel lesz hozzá,akkor Thomas fejes góljával nyertünk most is elfogadnám az akkori eredményt.
    Szerencsére 2 meccsünket is láthatjuk élőben így mi is jobban képet kaphatunk a csapatról.
    http://www.vasasfc.hu/hirek/ket_merkozesunk_is_kepernyore_kerul-3192
    A Siófok monori meccséről itt találtam valamit.
    https://www.sonline.hu/sport/helyi-sport/alulmaradtak-a-siofokiak-a-monor-ellen-1152093/
    Természetesen és is gratulálok és Boldog Születésnapot Kívánok ! Pontosan melyik nap is lesz ?
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Szer. Aug. 08, 2018 6:50 pm

Síposúr írta:Na megnéztem az összefoglalót . A múltkor azt írtam ,hogy a szép gólok kárpótoltak a gyenge játékért. Megint ez a helyzet. A Birtalan fejese is szép volt ,az Ádám gyerek bombája tán még annál is nagyobb volt mint amit az Újpestnek rúgott. Nem lettem volna a kapus helyében . Ennek a Balajtinak is örülök. Ez legalább itt akar játszani,  nem büdös neki az MB2. Az maradjon csak aki küzd is . Az edző is megmondta az hozta meg a sikert . A játékban sem ártana javulni mert a Fortuna nem fogja majd mindig a kezünket. Gratulálok a győzelemhez ! Hajrá Vasas !
    Colocolonak meg nagyon sok boldog születésnapot kívánok !
    Nagyon szépen köszönöm,és hasonló jókat kívánok az élet egész területére.
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Szer. Aug. 08, 2018 3:46 pm

Na megnéztem az összefoglalót . A múltkor azt írtam ,hogy a szép gólok kárpótoltak a gyenge játékért. Megint ez a helyzet. A Birtalan fejese is szép volt ,az Ádám gyerek bombája tán még annál is nagyobb volt mint amit az Újpestnek rúgott. Nem lettem volna a kapus helyében . Ennek a Balajtinak is örülök. Ez legalább itt akar játszani, nem büdös neki az MB2. Az maradjon csak aki küzd is . Az edző is megmondta az hozta meg a sikert . A játékban sem ártana javulni mert a Fortuna nem fogja majd mindig a kezünket. Gratulálok a győzelemhez ! Hajrá Vasas !
    Colocolonak meg nagyon sok boldog születésnapot kívánok !
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Szer. Aug. 08, 2018 1:03 pm

Vasas1969 írta:
    Én is furcsállom ,hogy Bese aki sokak szerint a mezőny legjobbja volt csak 5-s osztályzatot kapott.
    http://www.vasasfc.hu/hirek/bese_a_teljes_csapat_odaadasa_kellett_a_sikerhez-3188
    Rokszin meg aki baloldali védő volt , ami sokak szerint átjáróház volt pedig hatost .
    Majd kapunk Tőled siófoki helyzetképet a meccs előtt ? Csak most szúrtam ki ,hogy volt csatárunk Szilágyi Péter is nálatok játszik már . Akartunk menni a meccsre ,de Vasassas építkezik és nem ér rá . Vasastatával kettőnknek meg sokba kerülne az út ,de Te legalább ott leszel mint helyszíni tudósítónk.
    Még nem láttam őket,lévén a Siófok egyetlen felkészülési mérkőzést sem játszott hazai pályán.Elég jól igazoltak de egyelőre ez még nem látszik,és remélem hétvégén sem fog.Hiába nézem a honlapot semmi érdemi információ nincs fenn.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Aug. 07, 2018 10:07 pm

colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Kedd Aug. 07, 2018 7:44 pm

Vasas1969 írta:
    Nagyon sajnálom hogy nem tudsz jönni,pont tíz éve volt hogy a szülinapomon volt a Siófok-Vasas mérkőzés.Most is közel lesz hozzá,akkor Thomas fejes góljával nyertünk most is elfogadnám az akkori eredményt.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Aug. 07, 2018 1:38 pm

colocolo írta:Egy nagyon jó hír,meg szereztük Balajti Ádámot.

Köszi Colo !
    Sok évnyi kallódás után mintha az előző bajnoki szezonban magára talált volna. Remélem nem csak fellángolás volt ,hanem végre újra egy Hámori Feri féle feltámadást látunk majd  a Vasasban. Korábbi klubjaiban nem igazán sikerült bizonyítania , emiatt én jobban örültem volna ugyan egy fiatalabb játékosnak aki beérhet az élvonalra ,de látható ,hogy Balajti jó formában van . Csak át kellene mentenie . Végre valaki akinél nem kell arra várni ,hogy formába lendüljön. Erősödtünk vele.
    Te láttad az NB2-ben játszani ? Érdemes lenne átállni 2 csatárra ? Barczi vajon mehet ?

http://www.vasasfc.hu/hirek/laczko_zsolt_tavozik_a_vasastol-3190

Erre Laczkó ment . https://www.transfermarkt.de/spieler/vertragslosespieler/statistik/1/plus//galerie/0?ausrichtung=alle&spielerposition_id=4&land_id=178&altersklasse=&wettbewerb_id=alle&seit=alle&yt0=Anzeigen
    Czár vagy Gohér jöhetne is a helyére .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Aug. 07, 2018 1:17 pm

colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Kedd Aug. 07, 2018 12:55 pm

Egy nagyon jó hír,meg szereztük Balajti Ádámot.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Aug. 06, 2018 7:59 pm

colocolo írta:  

Budafok -Vasas
           900 néző

Vasas:Bese 5 - Szivacski 6 Vaskó 6 Szokol 5 Rokszin 6 - Murka 6 Hinora 6 Szatmári 5 - Bévárdi 5 Hrepka 5 Birtalan 6

csere: Bévárdi - Ádám(5) szünetben
               Rokszin - Szilágyi  80.perc
               Hrepka - Egerszegi  80.perc

Ami fontos a győzelem meg van,a jó játék még várat magára.Elég furcsának találom néhány játékos osztályzatát.Nekem a közvetítés alapján más kép alakult ki.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Aug. 06, 2018 7:06 pm

Budafok -Vasas
    900 néző

Vasas:Bese 5 - Szivacski 6 Vaskó 6 Szokol 5 Rokszin 6 - Murka 6 Hinora 6 Szatmári 5 - Bévárdi 5 Hrepka 5 Birtalan 6

csere: Bévárdi - Ádám(5) szünetben
    Rokszin - Szilágyi 80.perc
    Hrepka - Egerszegi 80.perc

Ami fontos a győzelem meg van,a jó játék még várat magára.Elég furcsának találom néhány játékos osztályzatát.Nekem a közvetítés alapján más kép alakult ki.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Aug. 06, 2018 7:02 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

A stadival kapcsolatban a külsejével nem volt igazán bajom még a sarkokon is túlléptem , de a méretével annál inkább . A szegedin már most látszik ,hogy olyan katlan jellege lesz . Abból lehet oroszlánbarlang persze csapat is kellene hozzá ,hogy kimenjen 8 ezer ember .
    Akkor még szerencse , hogy Kiss Károly a nyilatkozatában a pozitívumokra koncentrált a szurkolótáborral kapcsolatban is. Azt gondolná az ember ,hogy mivel mindenki focizott már életében legalább pár sörmeccset kis pályán , ezért mindenkinek van fogalma arról , hogy mekkora előny az összeszokottság. 1 osztály különbséget simán el lehet tüntetni. Mi meg ettől nagyon mesze vagyunk. A 2. feljutó Kisvárda is 15 pontot vert arra a Nyíregyházára akitől 3 embert hoztunk a kezdőbe és valószínűleg egyik sem volt Pekár szintű húzóember a Szpariban. Igaz az eddigi 2 meccs nyerőembere ebből a hármasból került ki . Hrepka csereember volt az MTK-ban. Roxin nem vált be Győrben. Én kellemes meglepetést vártam tőle ,de a kommentek alapján ő lehet az idei Vogyicskám . Bévárdi bár tehetséges ,de ő is inkább csak MLSZ fiatal volt a Siófokban . Avval az 1 lőtt góllal nem hinném húzóembernek. Még Szatmárit sem a 3 góllal és gólpasszal ,de reméljük nálunk az lesz belőle . Birtalannál nem kérdés ,hogy annak kell lennie ,de ez a 8 kezdőcsapatos új fiúból csak 1 . Nálunk csak 3 régi volt a kezdőben , abból is Szivacski és Murka sérülés után keresi a formáját . Vaskó meg csere volt az előző bajnokságban. A Budafok kezdőcsapatában mindössze 3 új ember volt . A 3 cserénél mindkét csapatnál 2 régi és 1 új volt az arány. A Monor ellen nálunk 7 új fiú volt a kezdőben, az ellenfélnél pedig 4 . Szép feladat az edzőnek ezt ellensúlyozni. Ha Egerszegit és Barczit kivesszük akkor nélkülük bravúrral érne fel a feljutás , de az azt követő bennmaradás már csodaszámba menne.

Igen. Valamit ilyesmit akartam írni Murkáról meg Szivacsról. A csapat részei voltak, de semmi több /amit látni szeretnénk tőlük az nb 2-ben/.

A 2 fiú közül különösen Murkától várok sokat ,de remélem Szivacski munkabírása is nagy hasznunkra lesz. Kíváncsi leszek az osztályzatokra is. Remélem Colo beírja annak ellenére is ,hogy egész nap szarakszik a fórum. Igaz a sportnál múltkor a kommentelők által dicsért Vaskó 4-est , míg a gyengébbnek látott Szokol pedig 6-ost kapott. Viszont ,ha a gondok ellenére nem lesz jelentős javulás félek a szerencsénk nem tart ki Siófokon a volt Vasasokkal felálló hazaiak ellen. Félek az Elek Bencétől ,de rá két hétre még jobban a Győrtől.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Aug. 06, 2018 5:46 pm

Vasas1969 írta:

A stadival kapcsolatban a külsejével nem volt igazán bajom még a sarkokon is túlléptem , de a méretével annál inkább . A szegedin már most látszik ,hogy olyan katlan jellege lesz . Abból lehet oroszlánbarlang persze csapat is kellene hozzá ,hogy kimenjen 8 ezer ember .
    Akkor még szerencse , hogy Kiss Károly a nyilatkozatában a pozitívumokra koncentrált a szurkolótáborral kapcsolatban is. Azt gondolná az ember ,hogy mivel mindenki focizott már életében legalább pár sörmeccset kis pályán , ezért mindenkinek van fogalma arról , hogy mekkora előny az összeszokottság. 1 osztály különbséget simán el lehet tüntetni. Mi meg ettől nagyon mesze vagyunk. A 2. feljutó Kisvárda is 15 pontot vert arra a Nyíregyházára akitől 3 embert hoztunk a kezdőbe és valószínűleg egyik sem volt Pekár szintű húzóember a Szpariban. Igaz az eddigi 2 meccs nyerőembere ebből a hármasból került ki . Hrepka csereember volt az MTK-ban. Roxin nem vált be Győrben. Én kellemes meglepetést vártam tőle ,de a kommentek alapján ő lehet az idei Vogyicskám . Bévárdi bár tehetséges ,de ő is inkább csak MLSZ fiatal volt a Siófokban . Avval az 1 lőtt góllal nem hinném húzóembernek. Még Szatmárit sem a 3 góllal és gólpasszal ,de reméljük nálunk az lesz belőle . Birtalannál nem kérdés ,hogy annak kell lennie ,de ez a 8 kezdőcsapatos új fiúból csak 1 . Nálunk csak 3 régi volt a kezdőben , abból is Szivacski és Murka sérülés után keresi a formáját . Vaskó meg csere volt az előző bajnokságban. A Budafok kezdőcsapatában mindössze 3 új ember volt . A 3 cserénél mindkét csapatnál 2 régi és 1 új volt az arány. A Monor ellen nálunk 7 új fiú volt a kezdőben, az ellenfélnél pedig 4 . Szép feladat az edzőnek ezt ellensúlyozni. Ha Egerszegit és Barczit kivesszük akkor nélkülük bravúrral érne fel a feljutás , de az azt követő bennmaradás már csodaszámba menne.

Igen. Valamit ilyesmit akartam írni Murkáról meg Szivacsról. A csapat részei voltak, de semmi több /amit látni szeretnénk tőlük az nb 2-ben/.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 3:02 pm