Juhos2 írta:Vasas1969 írta:
Volt valaki akit dicsérni lehetett ? Bármi ami biztató az eredményen és rajtatok kívül ? Esetleg hallottál valami pletykát ?
http://www.vasasfc.hu/hirek/kis_karoly_ezuttal_is_sokat_segitettek_a_szurkoloink-3187
Amikor elmentünk megvenni a jegyet Angyalföldre körbejártuk a stadiont. Jó lesz. Nagyon jó. /talán a tető jobban kinyúlhatna, de ezt kivülről nehéz volt megállapítani/
Sajnos inkább azzal voltak elfoglalva ki milyen szar. Én meg ültem ott értetlenül. Nem azért, mert jók voltak, hanem azért mert mire számítottak?
A stadival kapcsolatban a külsejével nem volt igazán bajom még a sarkokon is túlléptem , de a méretével annál inkább . A szegedin már most látszik ,hogy olyan katlan jellege lesz . Abból lehet oroszlánbarlang persze csapat is kellene hozzá ,hogy kimenjen 8 ezer ember .
Akkor még szerencse , hogy Kiss Károly a nyilatkozatában a pozitívumokra koncentrált a szurkolótáborral kapcsolatban is. Azt gondolná az ember ,hogy mivel mindenki focizott már életében legalább pár sörmeccset kis pályán , ezért mindenkinek van fogalma arról , hogy mekkora előny az összeszokottság. 1 osztály különbséget simán el lehet tüntetni. Mi meg ettől nagyon mesze vagyunk. A 2. feljutó Kisvárda is 15 pontot vert arra a Nyíregyházára akitől 3 embert hoztunk a kezdőbe és valószínűleg egyik sem volt Pekár szintű húzóember a Szpariban. Igaz az eddigi 2 meccs nyerőembere ebből a hármasból került ki . Hrepka csereember volt az MTK-ban. Roxin nem vált be Győrben. Én kellemes meglepetést vártam tőle ,de a kommentek alapján ő lehet az idei Vogyicskám . Bévárdi bár tehetséges ,de ő is inkább csak MLSZ fiatal volt a Siófokban . Avval az 1 lőtt góllal nem hinném húzóembernek. Még Szatmárit sem a 3 góllal és gólpasszal ,de reméljük nálunk az lesz belőle . Birtalannál nem kérdés ,hogy annak kell lennie ,de ez a 8 kezdőcsapatos új fiúból csak 1 . Nálunk csak 3 régi volt a kezdőben , abból is Szivacski és Murka sérülés után keresi a formáját . Vaskó meg csere volt az előző bajnokságban. A Budafok kezdőcsapatában mindössze 3 új ember volt . A 3 cserénél mindkét csapatnál 2 régi és 1 új volt az arány. A Monor ellen nálunk 7 új fiú volt a kezdőben, az ellenfélnél pedig 4 . Szép feladat az edzőnek ezt ellensúlyozni. Ha Egerszegit és Barczit kivesszük akkor nélkülük bravúrral érne fel a feljutás , de az azt követő bennmaradás már csodaszámba menne.