Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
VasasTata
Síposúr
wahúr
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 28 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 26, 2018 10:28 pm

Döntetlennel zárult az ETO-Vasas rangadó Győrben

https://www.m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2018/08/26/dontetlennel-zarult-az-eto-vasas-rangado-gyorben

Vezetőedzőnk értékelte az ETO elleni mérkőzésünket.
    - Két ellentétes félidőt láthattunk. Az első félidő egyértelműen az ETO-é volt, de szerencsére egyenlíteni tudtunk. A második játékrészben mi kezdeményeztünk jóval többet, aminek meg is lett az eredménye, megszereztük a vezetést. Ezt követően többször eldönthettük volna a találkozót, de nem tettük meg. Azt is hozzá kell tenni azonban, hogy az ellenfélnél is vannak kreatív játékosok, egy hibánkat jól használták ki, így lett végül döntetlen. Fájó, hogy vezetésünknél nem tudtuk bebiztosítani a győzelmet, pedig több helyzetet is kialakítottunk. A Győrnek is voltak helyzetei, főleg a meccs végén, amikor csak nagy nehézségek árán tudtunk felszabadítani. A pártatlan nézők jó mérkőzést láthattak, hajtós meccs volt. Győrben az iksz nem rossz, de szerettünk volna győzni, sajnos az i-re nem tettük fel a pontot. A mérkőzés elején nem találtuk a ritmust, így egy taktikai cserét kellett végrehajtanom, Talabér becserélésével a védekezésünk masszívabb lett. Nagyon sok sérültünk van, de azt kell figyelnünk, hogy kihozzuk a legtöbbet azokból, akik rendelkezésünkre állnak. Szatmári esetében meglátjuk, hogy a rúgásokból fakadó sérülése mennyire komoly. Egyelőre még nem tudjuk megmondani, hogy hogyan értékeljük ezt a döntetlent. Tovább kell lépnünk, mivel szerdán már jön a Békéscsaba – zárta Kis Károly.

Mészöly Géza: – Az osztályhoz mérten igazi rangadót játszottunk. A meccs elején mi domináltunk, helyzeteink alapján több góllal kellett volna vezetnünk, de sajnos ez elmaradt. A második részben feljött a Vasas, de a mérkőzés vége ismét a miénk volt. Nagyot küzdött a csapat, meg tudtunk újulni, a cserék sokat dobtak a mérkőzésen.

http://www.vasasfc.hu/hirek/nezd_meg_balajti_szepsegdijas_goljait_-_video-3227

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-az-5-fordulo-elo-eredmenykovetese-az-nso-n-2654743
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 26, 2018 9:34 pm

Még kavarognak bennem a gondolatok ,de én is úgy voltam vele a meccs előtt ,hogy előre aláírnám a döntetlent Győrben . Úgyhogy az eredménnyel elégedett vagyok . A játékkal már sokkal kevésbé. Amit az első 25-30 percben nyújtottunk az a nullával volt egyenlő . Ezután az első félidő hátralévő részében már láttam némi igyekezetet a csapaton ,de messze nem annyit amit a Vasas mezben pályára lépőktől elvárna az ember. Szerencsére az egyenlítés azért összejött egy szép támadás után. Kár ,hogy összesen ennyi dicsérhető az első félidei játékunkból. A 2.félidőben már jobb teljesítményt nyújtottunk .Csak jobbat és nem jót ! Ez már egy közepes játék volt. Köszönhetően a Balajti - Ádám páros megoldásainak már több szép megmozdulást láthattunk . A gólunk után már kezdtem elhinni ,hogy megnyerjük a meccset ,de nem tudtuk lereagálni Géza cseréit. Összességében igazságos döntetlen született egy közepesnél gyengébb színvonalú mérkőzésen amire 2,5 csillagot adnék .
    Ádám és Balajti teljesítményét tudnám dicsérni . Azért az Ádámét aki a sokadik szándékos könyöklése és teljesen felesleges sárgája után úgy gondoltam megérdemelt volna egy jelentősebb pénzbüntetést az edzőtől. Később már inkább a játékkal foglalkozott . Nehezen tartották és a támadásainkat is ő mozgatta inkább Szatmári helyett akinek ez nem igazán sikerült. Azt hiszem van potenciál a Balajtival való összjátékukban. Ráadásul már fejpárbajokat is nyert . Ha rúg egy gólt akkor őt neveztem volna a csapat legjobbjának ,de így a duplája miatt Balajti lett az. Róla csak annyit ,hogy nemcsak a szakálla miatt emlékeztetett feljutásunk évének Remilijére aki a csapat vezéregyénisége volt akkor . Nagyon szép gólokat szerzett és látványos megoldásaival időnként sikerült futballt varázsolnia a pályára.
    Elsőre ennyit ,remélem úgyis kitárgyaljuk még bővebben a meccset.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 26, 2018 3:14 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Aug. 25, 2018 10:13 pm

Kis Károly: Nehéz meccs lesz, de Győrben is nyerni szeretnénk

http://www.vasasfc.hu/hirek/kis_karoly_nehez_meccs_lesz_de_gyorben_is_nyerni_szeretnenk-3223
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Pént. Aug. 24, 2018 5:34 pm

Szomorú vagyok a Kékesi Misi miatt. Őszinte részvétem a hozzátartozóinak ! A győri meccsre rátérve fogalmam nincs mit várhatok a csapattól ? Bármilyen eredményt el tudok képzelni . Jó lesz végre jó minőségben nézni őket. Azt mondom a jó játék helyett én továbbra is beérem a pontokkal ,ha választani kell. Régebben sokat lottóztam . Ez a Sevcsenkós sztori ,ha igaz olyan mintha nem adtam volna fel az öttalálatosomat. Sok sikert kívánok a vasárnapi meccsre a csapatnak ! Most elfogadnám a 3-3-at is . Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 24, 2018 12:52 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Aug. 23, 2018 8:33 pm

Egy kis múltidézés a vasárnapi tévés meccs előtt ,ahol titkon reménykedek egy hasonló eredményben az eddigi gyenge ,de eredményes játék ellenére.

https://www.youtube.com/watch?v=9s5Zzx49euA

Már biztos említettem ,de nekem Szilveszter Feri volt a legnagyobb kedvencem ebből a csapatból. Imádtam ezeket a megugrásait.
    Ez a sztori ismerős valakinek ? http://nb1.hu/otp-bank-liga/a-fradi-uj-edzoje-majdnem-a-vasase-lett-sevcsenkoval-egyutt
    Én csak a Stadlerrel kapcsolatban olvastam ilyesmit .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Aug. 23, 2018 1:40 pm

Juhos2 írta:

Hegyi Iván egyszemélyes talkshow-ját láttuk. Félelmetes a lexikális tudása /mondjuk ebből él/.

Ha nem ilyen szomorú aktualitásból tettem volna fel a videót akkor megkerestem volna azt a kabaré vagy filmjelenetet ami eszembe jutott erről. Nagy lelkesedésében Hegyi teljesen belefojtja a szót az interjúalanyba ,pedig Misi bácsi már éppen megnyílna és kezdene belejönni a mesélésbe. Tudom ,hogy kis költség vetésű műsor lehet ez a Sporttárs ,de valaki szólhatott volna ,hogy nagyon recsegnek a mikrofonok és szinte élvezhetetlenné teszik az interjút. Szívesen hallgattam volna órákig elfeledett legendánkat. Sajnos tényleg elfeledett volt . Bevallom én sem tudtam róla semmit. Vagyis mindössze annyit ,hogy mikor Jámborék átvették az FC-t a németektől akkor próbálgattunk egy fiatal középhátvédet akinek a nagyapja a Vasas aranycsapatában játszott . A rajongásából fakadó bakik ellenére nagy köszönet jár Hegyinek ,hogy legalább valamennyire megismerhettük Kékesi Mihályt .
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Aug. 23, 2018 8:54 am

Hegyi Iván egyszemélyes talkshow-ját láttuk. Félelmetes a lexikális tudása /mondjuk ebből él/.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Aug. 22, 2018 7:57 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Aug. 22, 2018 11:16 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Aug. 21, 2018 6:13 pm

A Vasas örülhet a döntetlennek

http://aqvitalfc.hu/blog/2018/08/21/a-vasas-orulhet-a-dontetlennek/

Azért van egy örömteli dolog is. http://www.vasasfc.hu/hirek/kisalfoldi_vagy_es_szereted_a_vasast-3216
    Remek kezdeményezésnek tartom ,hogy megszólítjuk a vidéki drukkereinket. Megpróbálunk kihozni valami jót is abból ,hogy a másodosztályban vagyunk. Annak örülnék igazán ,ha folytatódna ez a kezdeményezés , főleg olyan helyeken ahol nem játszottunk élvonalbeli meccset az elmúlt 10 évben.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Aug. 20, 2018 11:08 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Aug. 20, 2018 5:47 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:
    Kis Károly: Tudtuk, hogy nehéz meccs lesz, csalódott vagyok

http://www.vasasfc.hu/hirek/kis_karoly_tudtuk_hogy_nehez_meccs_lesz_csalodott_vagyok-3215

Sajnos okkal féltem ,de legalább nem kaptunk ki. Kíváncsi leszek Juhos mit látott a mérkőzésen ? Barcziról egy hölgy azt írta a facebookon ,hogy egészségügyi probléma miatt nem volt a keretben.
    Nehéz Vasas szurkolónak lenni,kit szidjunk azért hogy ilyen a keret nb3 szinten van az edzőnk.Azt az embert nem lehet,és nem is illik aki egyáltalán életbe tartja csapatunkat.Azt viszont nehéz elfogadni hogy a felkészülés,és már négy mérkőzés után sem lehet látni mit akarunk játszani.Ad hocc jellegü az egész a tudatosságnak csak minimális jelei vannak,nagyon kevés a pörgés vannak játékosok akik csak közelről nézik a mérkőzést.Most jönnek azok a mérkőzések ami után már jobban lehet látni majd valójában hol a helyünk mit várhatunk.Ennél sokkal több kell minden szinten,hogy lesz e,akarjuk e ki fog derülni.
    Hát én magamban a tavalyiakat (játékosok, edző és stáb ) szidom . Nekik köszönhetjük leginkább a kiesést és a mostani helyzetet Gyakorlatilag 2 osztályt estünk vissza. Bár én Bódogot szerettem volna , azért nem tartom ennyire rossz edzőnek Kiss Károlyt. Szanyónál biztosan jobb ,de sajnos nem gondoltam ,hogy ennyire a nulláról kell csapatot építenie. Ennek ellenére igaz amit mondasz (bár élőben egy meccset sem láttam) ,hogy több tudatosságnak kellene lennie a játékban. Azért az edző mentségére szól a 3 sérülés ( Borbély , Birtalan ,Szokol ) ami nagyon nem segíti az összeszokást . Barczi és Egerszegi hozzáállásáról nem is beszélve. Egy valami viszont nekem is szöget üt a fejembe ,hogy gyakorlatilag nincs egyetlen jó formában lévő játékosunk sem Bese kapust kivéve.
    Visszatérve arra ,hogy szerintem 2 osztályt estünk vissza . A mostani NB2 egyértelműen gyengébb a tavalyinál . Nincsenek benne hasonló erejű csapatok mint a feljutó MTK és Kisvárda , sőt a Csaba és főleg a Szpari is meggyengült az előző évhez képest. Emiatt a másodosztály nem készít fel az élvonalra. Az MLSZ szabályok miatt (2 fiatal ,légiós stop) amúgy is hatalmas a szakadék a 2 osztály között. A tavalyi társaságnak mégis sikerült a bravúr ,hogy egy feljutó megelőzzön bennünket. Bárki is jut fel szinte csak akkor lesz esélye a bennmaradásra ,ha létszámemelés lesz az élvonalban. Különben a feljutók játékosainak nagy része a jövő nyáron kereshet magának új csapatot. Ezért szerintem az előkelő helyen álló gárdákból több látványosan visszaesik majd a hajrában . Remélem a feljutás nem csak ennek lesz köszönhető , már ha összejön egyáltalán .
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Hétf. Aug. 20, 2018 12:28 pm

Vasas1969 írta:

http://www.vasasfc.hu/hirek/kis_karoly_tudtuk_hogy_nehez_meccs_lesz_csalodott_vagyok-3215

Sajnos okkal féltem ,de legalább nem kaptunk ki. Kíváncsi leszek Juhos mit látott a mérkőzésen ? Barcziról egy hölgy azt írta a facebookon ,hogy egészségügyi probléma miatt nem volt a keretben.
    Nehéz Vasas szurkolónak lenni,kit szidjunk azért hogy ilyen a keret nb3 szinten van az edzőnk.Azt az embert nem lehet,és nem is illik aki egyáltalán életbe tartja csapatunkat.Azt viszont nehéz elfogadni hogy a felkészülés,és már négy mérkőzés után sem lehet látni mit akarunk játszani.Ad hocc jellegü az egész a tudatosságnak csak minimális jelei vannak,nagyon kevés a pörgés vannak játékosok akik csak közelről nézik a mérkőzést.Most jönnek azok a mérkőzések ami után már jobban lehet látni majd valójában hol a helyünk mit várhatunk.Ennél sokkal több kell minden szinten,hogy lesz e,akarjuk e ki fog derülni.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 19, 2018 9:37 pm

Vasas1969 írta:Vasas - Csákvár   2018. augusztus 19. 19:00

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/vasas_-_csakvar-305

Az ilyen Gázszer ,Felcsút ,Csákvár-féle csapatok ellenni meccsektől mindig félek . Barczi a keretben sincs . Gyanús ,hogy nem sokáig marad már .

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 19, 2018 7:23 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:
    Köszi ! Felteszem mert tényleg nagyon érdekes .

Sajnos a privi nem jött át. Próbáld meg újra vagy emailt is írhatsz.
    Egy képet szerettem volna eljuttatni,eddig még nem probálkoztam ilyennel.Kisérlet újra indúl egyszer csak sikerül.
    Próbáld úgy ,hogy a kép linkjét kimásolod. A bal gombbal a szöveg mögé kattintasz és a bal gombot lenyomva tartva előrehúzod a szöveg elejéig. Utána a jobb gombbal belekattintasz a kék csíkba és a felugró menüből bal gombbal a másolás-ra kattintasz. Majd a fórumban a levélírás fölött a Youtube ikon előtt kettővel az a kocka a jobb alsó sarkában a kis körrel. Szóval a bal gombbal erre a kockára kattintasz és a lenyíló menüben a felső sorba is belekattintasz a jobb gombbal , majd a bal gombbal a beillesztésre kattintasz. Végül alul az insert -re és kész is. Ha gondolod telefonon sokkal egyszerűbben el tudom magyarázni.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 19, 2018 6:20 pm

Vasas - Csákvár 2018. augusztus 19. 19:00

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/vasas_-_csakvar-305

Az ilyen Gázszer ,Felcsút ,Csákvár-féle csapatok ellenni meccsektől mindig félek . Barczi a keretben sincs . Gyanús ,hogy nem sokáig marad már .
    VasasTata
    VasasTata

Hozzászólások száma : 76

Témanyitás by VasasTata Vas. Aug. 19, 2018 3:56 pm

Nem egy óriási cikk, először nyomtatásban olvastam a szegedi stadion építésének jelenlegi állásáról, de a netes változatot könnyebb "idézni" így, hogy nem vagyok scanner közelben. Amilyen döcögősen indult, úgy látszik ahhoz képest egy kicsit belehúztak. Smile Nem is baj, jó ha valaminek örülni is lehet a kánikula mellett.
    http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/szerkezetkesz_a_szegedi_ifjusagi_centrum_-_25_meter_magas_lesz_a_stadion_a_dorozsmai_ut_felol_nyilik_majd_a_fobejarat/2570617/
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Vas. Aug. 19, 2018 3:35 pm

vasassas írta:Sajnos valóban építkezem ,építkeznék de hát a mesterek , nem is részletezném . Biztosan mindenkinek volt már  benne része ,hogyan játszanak az ember idegeivel . Sajnálom mert jó kis túra lett volna . Ismeretlenül is nagyon sok boldog születésnapot és Vasas győzelmeket kívánok drukkertársunknak ! A csapatnak gratulálok az eddigiekhez ! Jó volna ,ha mai meccs után legalább a veretlenség megmaradna. Hajrá Vasas !
    Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságot,mivel két mérkőzés között volt a szülinap két győzelmet szerettem volna.Az első Siófoki győzelem már meg van,remélem a fiúk ma teljessé teszik az ünnepemet.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Vas. Aug. 19, 2018 3:26 pm

Vasas1969 írta:

Egy képet szerettem volna eljuttatni,eddig még nem probálkoztam ilyennel.Kisérlet újra indúl egyszer csak sikerül.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 19, 2018 1:20 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:
    Egy rúgóra jár az agyunk ! Jó lenne ,ha valóban így lenne ,de 10 forint nem sok annyit nem tennék rá. Megvezetett már bennünket jó párszor ebben a témában Kiss Laci forrása . Számomra a minőségibb a nagyobb 8 ezres lett volna ,de a forrás még a 6200-ast sem akarta. Gyanús lesz ,ha szeptember végén sem kezdünk el füvesíteni (gyeptéglázni) . Erősödnie kell a fűnek . A Panchoban már szinte nyoma sincs a fűnek a kettős meccsek miatt. Ráadásul nálunk is az lesz. Az MTK-nál is gyepfelújítás volt a nyáron a majdnem új pályán , pedig ők nem engedtek be albérlőt .
    Tegnap láttam a Soroksári pálya füvesítési videóját.Ott még a régi talajt is le kellet marni,és mégis két hónap alatt elkészült.Alá csövezett fűthető pálya,a feladat tehát nem lehetetlen,csak csinálni kéne ja és az öntöző rendszer is automata.Privi ment legalábbis remélem.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 19, 2018 12:45 pm

colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Pént. Aug. 17, 2018 2:02 pm

Vasas1969 írta:
    Egy rúgóra jár az agyunk ! Jó lenne ,ha valóban így lenne ,de 10 forint nem sok annyit nem tennék rá. Megvezetett már bennünket jó párszor ebben a témában Kiss Laci forrása . Számomra a minőségibb a nagyobb 8 ezres lett volna ,de a forrás még a 6200-ast sem akarta. Gyanús lesz ,ha szeptember végén sem kezdünk el füvesíteni (gyeptéglázni) . Erősödnie kell a fűnek . A Panchoban már szinte nyoma sincs a fűnek a kettős meccsek miatt. Ráadásul nálunk is az lesz. Az MTK-nál is gyepfelújítás volt a nyáron a majdnem új pályán , pedig ők nem engedtek be albérlőt .
    Tegnap láttam a Soroksári pálya füvesítési videóját.Ott még a régi talajt is le kellet marni,és mégis két hónap alatt elkészült.Alá csövezett fűthető pálya,a feladat tehát nem lehetetlen,csak csinálni kéne ja és az öntöző rendszer is automata.Privi ment legalábbis remélem.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Aug. 16, 2018 10:22 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:Labdarúgás: Kiss László volt a Dinó Sporthíradó vendége

https://www.youtube.com/watch?v=WanS1lltqUE
    Nekem az tetszett a leg jobban amit a stadionunkról mondott.Csak tényleg legyen úgy,legyen olyan amilyennek akartuk és akkor más képen tekintünk a határidő módosításokra.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Aug. 16, 2018 9:59 pm

Borbély novemberre felépülhet

http://www.vasasfc.hu/hirek/borbely_novemberre_felepulhet-3209

Ha minden jól alakulna a 4 sérültből 3 már játszhatna az utolsó 4 őszi meccsen.
    http://www.vasasfc.hu/hirek/megvannak_az_oszi_bajnokik_idopontjai-3155
    Kíváncsi leszek ki pótolja majd Birtalant ? Igazolunk esetleg vagy kipróbáljuk Kovács Milánt élesben ?
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Csüt. Aug. 16, 2018 6:16 pm

Vasas1969 írta:Labdarúgás: Kiss László volt a Dinó Sporthíradó vendége

Nekem az tetszett a leg jobban amit a stadionunkról mondott.Csak tényleg legyen úgy,legyen olyan amilyennek akartuk és akkor más képen tekintünk a határidő módosításokra.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Aug. 16, 2018 9:47 am

Labdarúgás: Kiss László volt a Dinó Sporthíradó vendége

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Aug. 16, 2018 9:31 am

Az MLSZ pontozta, ki mennyit tesz a futballjövőért

https://index.hu/sport/futball/2018/08/13/mlsz_produktivitasi_rendszer_nem_az_nb_i.-nek_termel_a_felcsut/

Egy kis olvasnivaló így augusztus közepén. Kíváncsi leszek ,hogyan alakul ez a továbbiakban ,hogy végre az akadémiánk jó kezekbe került.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Aug. 15, 2018 3:30 pm

Birtalan Botond: A visszatérésre összpontosítok

http://www.vasasfc.hu/hirek/birtalan_botond_a_visszateresre_osszpontositok-3206

De szép lenne ,ha már idén tudna játszani 2-3 meccset. A tapasztalat nem ezt mutatja nálunk.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 2:15 pm