Valóban takaréklángon égeti ,de azért ez a keret alkalmas lett volna ,hogy feljutó helyen végezzen . Bár ehhez ennek a rengeteg új játékosnak össze kellett volna szoknia meg persze akarniuk is kellett volna a feljutást . A régiek még nagyobb csalódást okoztak köztük az általad is említettek . Én is félek és írtam is már ,hogy attól tartok a következő bajnokság kerete gyengébb lesz a jelenleginél és valóban nem látom még én sem a vázat . Ettől függetlenül gyalázatosnak tartottam azt az áthúzott Jámbor képet a facebookon . Nem tudom Te láttad e ? Idióta barmok gyalázták a tulajt és avval vádolták ,hogy évről évre csak pénzt vesz ki a csapatból és egy fillért sem tett bele eddig . Ráadásul az egri focit is tönkretette . Ezt tették avval az emberrel aki szerintem legalább 2 - 2,5 milliárdot elégetett amióta a Vasasnál van (aki nélkül már nem is léteznénk ). A vagyonának 15-20%-át . Én megértem ,ha nem tud többet beletenni . A cégeit a dolgozói jólétét nem teheti kockára . Ráadásul újabb válság várható és nem akar úgy járni mint a Herzzel . Tavaly a több tízmilliós fizetésekért nem kapott cserébe semmit a játékosoktól és emiatt egy milliárdos keret semmivé lett . Ezt a hibát nem követi el újra . Az NB2-ben alig van bevétel . Gondolom minimum 250-300 millióba fájni fog neki ez a bajnokság is . Én nem szeretnék fideszes kiskirályt helyette (gondolom ez volt a provokátorok célja) . Inkább azon kellene gondolkozni ,hogy tudnánk segíteni neki .colocolo írta:Állitólag a jövő csapatát építjük,szerintem meg vegetálunk a tulaj takarék lángon üzemelteti a csapatott.Persze örüljünk neki hogy egyáltalán van valaki,aki a saját pénzét teszi a csapatba.Én nem látom a fényes jövőt,csak saját utánpótlásra alapozva nem lehet stabil nb 1 csapatott építeni.Nem látom a vázat ami a jövő csapatának alapja lehetne.És akkor elérkeztünk a fiatalokhoz,milyen vázat jelent az a játékos aki az nb2 ben sem tud meg határozó játékosa lenni a csapatnak.Szivacski,Murka,Szilágyi a teljesítményük mellet az a közös bennük hogy játszottak kölcsönben Siófokon.Így őket láttam leg többet játszani,nem sok köszönet volt benne.Azt nem mondom hogy nem akartak,de egyszerűen nem tudtak Siófok szinten sem alap emberek lenni.Mindenkit játszattak több poszton is,próbálkoztak velük de nem ment.Igaz a csapatnak sem volt sok siker élménye akkoriban,de mások pl.Gaál hogy a Vasasnál maradjak nagyon bevált Siófokon.A mai napig az egyik leg jobb ember hétről -hétre.Sajnos azt kell mondjam,jelenleg ezek a játékosok ennyit tudnak,lehet lelkesíteni fanatizálni őket de a saját árnyékukat át lépni ők sem képesek.Jobb ha a lelkük helyet a teljesítményükre tudnak hatni,az ő életkorukban már kialakult a saját személyiségük azon változtatni nehéz és nem is érdemes.Ha valaki hétről-hétre produkál a tudása is meg van hozzá annak nem lesznek lelki gondjai.A siker a legjobb gyógyító eszköz,de ezt minden játékosnak a maga szintjén saját magának kell meg teremteni.Egy edző terelgetheti a jó út felé a játékost de a munkát a játékosnak kell elvégezni.Nem bonyolult ez ,van aki jó játékosnak születik mig mások nagyon s.ok munka árán érnek el valamit.
Jól elkalandoztam az önbizalom visszanyerésétől de reggel avval folytatom.