Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
VasasTata
Síposúr
wahúr
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 13 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Márc. 05, 2019 11:20 pm

colocolo írta:Állitólag a jövő csapatát építjük,szerintem meg vegetálunk a tulaj takarék lángon üzemelteti a csapatott.Persze örüljünk neki hogy egyáltalán van valaki,aki a saját pénzét teszi a csapatba.Én nem látom a fényes jövőt,csak saját utánpótlásra alapozva nem lehet stabil nb 1 csapatott építeni.Nem látom a vázat ami a jövő csapatának alapja lehetne.És akkor elérkeztünk a fiatalokhoz,milyen vázat jelent az a játékos aki az nb2 ben sem tud meg határozó játékosa lenni a csapatnak.Szivacski,Murka,Szilágyi a teljesítményük mellet az a közös bennük hogy játszottak kölcsönben Siófokon.Így őket láttam leg többet játszani,nem sok köszönet volt benne.Azt nem mondom hogy nem akartak,de egyszerűen nem tudtak Siófok szinten sem alap emberek lenni.Mindenkit játszattak több poszton is,próbálkoztak velük de nem ment.Igaz a csapatnak sem volt sok siker élménye akkoriban,de mások pl.Gaál hogy a Vasasnál maradjak nagyon bevált Siófokon.A mai napig az egyik leg jobb ember hétről -hétre.Sajnos azt kell mondjam,jelenleg ezek a játékosok ennyit tudnak,lehet lelkesíteni fanatizálni őket de a saját árnyékukat át lépni ők sem képesek.Jobb ha a lelkük helyet a teljesítményükre tudnak hatni,az ő életkorukban már kialakult a saját személyiségük azon változtatni nehéz és nem is érdemes.Ha valaki hétről-hétre produkál a tudása is meg van hozzá annak nem lesznek lelki gondjai.A siker a legjobb gyógyító eszköz,de ezt minden játékosnak a maga szintjén saját magának kell meg teremteni.Egy edző terelgetheti a jó út felé a játékost de a munkát a játékosnak kell elvégezni.Nem bonyolult ez ,van aki jó játékosnak születik mig mások nagyon s.ok munka árán érnek el valamit.
    Valóban takaréklángon égeti ,de azért ez a keret alkalmas lett volna ,hogy feljutó helyen végezzen . Bár ehhez ennek a rengeteg új játékosnak össze kellett volna szoknia meg persze akarniuk is kellett volna a feljutást . A régiek még nagyobb csalódást okoztak köztük az általad is említettek . Én is félek és írtam is már ,hogy attól tartok a következő bajnokság kerete gyengébb lesz a jelenleginél és valóban nem látom még én sem a vázat . Ettől függetlenül gyalázatosnak tartottam azt az áthúzott Jámbor képet a facebookon . Nem tudom Te láttad e ? Idióta barmok gyalázták a tulajt és avval vádolták ,hogy évről évre csak pénzt vesz ki a csapatból és egy fillért sem tett bele eddig . Ráadásul az egri focit is tönkretette . Ezt tették avval az emberrel aki szerintem legalább 2 - 2,5 milliárdot elégetett amióta a Vasasnál van (aki nélkül már nem is léteznénk ). A vagyonának 15-20%-át . Én megértem ,ha nem tud többet beletenni . A cégeit a dolgozói jólétét nem teheti kockára . Ráadásul újabb válság várható és nem akar úgy járni mint a Herzzel . Tavaly a több tízmilliós fizetésekért nem kapott cserébe semmit a játékosoktól és emiatt egy milliárdos keret semmivé lett . Ezt a hibát nem követi el újra . Az NB2-ben alig van bevétel . Gondolom minimum 250-300 millióba fájni fog neki ez a bajnokság is . Én nem szeretnék fideszes kiskirályt helyette (gondolom ez volt a provokátorok célja) . Inkább azon kellene gondolkozni ,hogy tudnánk segíteni neki .

Jól elkalandoztam az önbizalom visszanyerésétől de reggel avval folytatom.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Márc. 05, 2019 9:22 pm

Kleisz Márk 3 évvel meghosszabbította szerződését a Vasassal

http://www.vasasfc.hu/hirek/kleisz_mark_3_evvel_meghosszabbitotta_szerzodeset_a_vasassal-3554

Nagyon örülnék ,ha vissza tudna térni . Az újpesti Simon Krisztián sem adta még fel pedig ő 7 évvel idősebb mint Márk . Murkát látva viszont már vannak kétségeim ,de nagyon drukkolok neki . Arra mindenképpen jó a szerződés ,hogy a többi játékos vagy az ideszerződni kívánok lássák bár másutt többet fizetnek ,de itt a bajban sem hagyják magára a játékost Jámbornak köszönhetően .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Márc. 05, 2019 8:51 pm

Lakatos: A fölényes győzelem jót tett az önbizalmunknak

http://www.vasasfc.hu/hirek/lakatos_a_folenyes_gyozelem_jot_tett_az_onbizalmunknak-3552

Örülnék ,ha a bajnokság végén úgy értékelnénk ,hogy jó fogás volt és bátran nekivághatunk vele a következő bajnokságnak . Régen gyakran néztem a Bundesliga összefoglalókat ott láttam ilyen keményen és pontosan meglőtt labdákat. Van benne sebesség is ami nem hátrány egy ilyen támadószellemű csapatnál mint a miénk . Jól fog jönni a kontrák ellen .
    Úgy néz ki holnap mégis nézni tudjuk este 7-től a Kaposvár elleni meccset itt .

https://www.youtube.com/watch?v=aeWiFdSwE5Q

Ráadásul a hónap végi gyirmóti meccsünket is adja a tévé ami igen jó hír nekünk vidéki drukkereknek és persze a fővárosiaknak is .
    http://www.vasasfc.hu/hirek/az_m4_sport_kozvetiti_a_gyirmot_elleni_meccsunket-3553
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Kedd Márc. 05, 2019 1:24 pm

Pici gyógyír volt a meccs erre a gyalázatos tavaszra . Tavaszra, az egész bajnokságra. A csabai gólokról csak annyit mondott a vendéglős barátom ,hogy Tippmix . Most a nyíregyháziak gólja tényleg balfaszkodás inkább. Utána mi történt nem tudom . Valamitől megtáltosodtak . Rég focizott így a Vasas . A fiatal Kovács gyerek nagyon okos gólt rúgott . Van esze a focihoz , a többit meg majd megtanulja . A 2. félidő álomszerű volt . Minden gólunk nagyon szép volt . Valamelyik BL meccsen rúgott valaki ilyen gólt mint a Szatmári , azt hetekig mutogatták . Itt meg volt még szebb is nála . Ez a Király gyerek idáig jól titkolta ,hogy ilyeneket tud . Nem is tudtam róla mit mondani a vendéglősnek. A Balajtit meg itt kell tartani ! Azt hittem a Lakatos gólját is ő lőtte olyan szép volt ,na ez a hátvéd gyerek dicsérete is . Várom a jó folytatást ! Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Márc. 05, 2019 11:22 am

Kovács Milán: Elmondhatatlan élmény volt gólt lőni

http://www.vasasfc.hu/hirek/kovacs_milan_elmondhatatlan_elmeny_volt_golt_loni-3551
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Kedd Márc. 05, 2019 11:16 am

Állitólag a jövő csapatát építjük,szerintem meg vegetálunk a tulaj takarék lángon üzemelteti a csapatott.Persze örüljünk neki hogy egyáltalán van valaki,aki a saját pénzét teszi a csapatba.Én nem látom a fényes jövőt,csak saját utánpótlásra alapozva nem lehet stabil nb 1 csapatott építeni.Nem látom a vázat ami a jövő csapatának alapja lehetne.És akkor elérkeztünk a fiatalokhoz,milyen vázat jelent az a játékos aki az nb2 ben sem tud meg határozó játékosa lenni a csapatnak.Szivacski,Murka,Szilágyi a teljesítményük mellet az a közös bennük hogy játszottak kölcsönben Siófokon.Így őket láttam leg többet játszani,nem sok köszönet volt benne.Azt nem mondom hogy nem akartak,de egyszerűen nem tudtak Siófok szinten sem alap emberek lenni.Mindenkit játszattak több poszton is,próbálkoztak velük de nem ment.Igaz a csapatnak sem volt sok siker élménye akkoriban,de mások pl.Gaál hogy a Vasasnál maradjak nagyon bevált Siófokon.A mai napig az egyik leg jobb ember hétről -hétre.Sajnos azt kell mondjam,jelenleg ezek a játékosok ennyit tudnak,lehet lelkesíteni fanatizálni őket de a saját árnyékukat át lépni ők sem képesek.Jobb ha a lelkük helyet a teljesítményükre tudnak hatni,az ő életkorukban már kialakult a saját személyiségük azon változtatni nehéz és nem is érdemes.Ha valaki hétről-hétre produkál a tudása is meg van hozzá annak nem lesznek lelki gondjai.A siker a legjobb gyógyító eszköz,de ezt minden játékosnak a maga szintjén saját magának kell meg teremteni.Egy edző terelgetheti a jó út felé a játékost de a munkát a játékosnak kell elvégezni.Nem bonyolult ez ,van aki jó játékosnak születik mig mások nagyon s.ok munka árán érnek el valamit.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Márc. 04, 2019 10:10 pm

vasassas írta:
    Vasas1969 írta:
    Már nem várok nagy dolgokat ettől a bajnokságtól . A hátralévő időben azért olyan teljesítményt kellene nyújtani ,hogy a tavasz végére megduplázódjon ez a nézőszám .1500 néző már azt jelezné ,hogy kezdik visszanyerni hitüket a drukkerek . Királyt kihagytad ő 7-est kapott ,ha jól tudom . Nekem ő még Balajtinál is jobban tetszett mert képes volt több jó csellel átmenni a középpályán . Már Békéscsabán is azt éreztem ,hogy ha az elejétől játszik akkor ott is nyerhettünk volna . Itt több tere volt Király Botondnak . Végre van egy ilyen játékosunk aki cselekkel képes megbontani az ellenfél védekezését . Főleg amiatt fontos amit mondtál is ,hogy Szatmárin kívül más nem tudja irányítani a csapatot . A csabai meccsen is ez látszott , egészen szűk folyosókban is pontosan játszotta meg az emberét főleg Birtalant . Ha őt kikapcsolják már bajban vagyunk . Elég egy kevésbé pontos labda mástól és már indul is a kontra . Látszott ,hogy készültek rá  a viharsarkiak is , hogy lecsapjanak az eladott labdákra , tudják az ellenfelek mi a Szanyó stílus gyengéje . Ez ellen lehet fegyver Király Botond . Úgy látszik jót tett neki  féléves csákvári kölcsön . Talán Murkánál és Szivacskinál is ez lesz a megoldás . Én nem mondanék le róluk . Van még hátra 12 meccs . Legalább az első haton még erőltetném őket ,hátha valamelyik elkapja a ritmust csak utána kezdenék el kísérletezni . Ők még fiatalok és mivel a tulaj nem egy Krőzus azért a legolcsóbb megoldás ,ha az itt lévőket hozzuk formába . Mindkettőn látszik az önbizalomhiány . Néhány hétközi edzőmeccs alacsonyabb osztályú csapatok ellen talán jót tenne . Ott megpróbálnék Murkával minél több gólt rúgatni . Szivacski még mélyebben van pedig az átlag feletti munkabírása miatt nagyon hasznos játékos lehetne. Amikor kikezdenek valakit a saját szurkolói akkor ott már megremeg a láb. Még Csabán is megtalálta egy drukker . Colo Te edzősködtél ,hogy lehet önbizalmat adni egy ilyen játékosnak ? Úgy érzem napi 2 óra lábtengó hasznos lenne neki , mert technikailag kellene leginkább javulnia és amikor jönnek a lelátói bekiabálások akkor jönnek a hibái is . Okoskodok szokás szerint ,de tényleg nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre .

Visszatérve a csapat irányítására igazságtalan lenne nem észrevenni ,hogy Kovács Milán meccsről meccsre többet tud majd segíteni ebben . Remélem 1,5 - 2 év múlva is nálunk lesz még , akkor már legalább Szatmári szintű játékos lesz ,ha nem jobb . A tegnapi gól biztosan jót tett neki . Viszont most még túl nagy feladat lenne neki egyedül a csapat mozgatása .

Ez egy jó tévés meccs volt a mi szempontunkból, szívesebben kimentem volna ki rá mint a csabaira. Nálam azért félig tele a pohár nem félig üres. Tetszett játékunk,volt volt benne elképzelés,jó egyéni megoldások.és csapatjáték is. Sajnos a szintet nem tudjuk hétről hétre,mérkőzésenként tartani. Remélem a folytatás hasonló lesz...
    Szerintem még a semleges tévénéző is elégedetten kelt fel a székből a meccs után. Összességében jó hírverése volt a labdarúgásnak . Ennyi szép gól jó ha 10 évente fordul elő egy meccsen . A sok szép megoldás és látványos támadások ellenére azt is láthatták az első félidőben a nézők ,hogy miért nem állunk feljutó helyen . Viszont én is nagyon sajnálom ,hogy a most szerdai kaposvári meccset nem adja a tévé . Kár ,hogy nincs a közelünkben más NB2-es csapat . Szerencsére a Szegednek és a Szolnoknak is van esélye feljutni . Ha a Tiszakécske is bennmarad akkor jó esetben 4 meccsre is eltudnánk menni a következő bajnokságban . Én is nagyon bízom a jó folytatásban , mert akkor talán könnyebb lesz maradásra bírni azokat akiket érdemes .
    vasassas

Hozzászólások száma : 51

Témanyitás by vasassas Hétf. Márc. 04, 2019 8:18 pm

Vasas1969 írta:
    Már nem várok nagy dolgokat ettől a bajnokságtól . A hátralévő időben azért olyan teljesítményt kellene nyújtani ,hogy a tavasz végére megduplázódjon ez a nézőszám .1500 néző már azt jelezné ,hogy kezdik visszanyerni hitüket a drukkerek . Királyt kihagytad ő 7-est kapott ,ha jól tudom . Nekem ő még Balajtinál is jobban tetszett mert képes volt több jó csellel átmenni a középpályán . Már Békéscsabán is azt éreztem ,hogy ha az elejétől játszik akkor ott is nyerhettünk volna . Itt több tere volt Király Botondnak . Végre van egy ilyen játékosunk aki cselekkel képes megbontani az ellenfél védekezését . Főleg amiatt fontos amit mondtál is ,hogy Szatmárin kívül más nem tudja irányítani a csapatot . A csabai meccsen is ez látszott , egészen szűk folyosókban is pontosan játszotta meg az emberét főleg Birtalant . Ha őt kikapcsolják már bajban vagyunk . Elég egy kevésbé pontos labda mástól és már indul is a kontra . Látszott ,hogy készültek rá  a viharsarkiak is , hogy lecsapjanak az eladott labdákra , tudják az ellenfelek mi a Szanyó stílus gyengéje . Ez ellen lehet fegyver Király Botond . Úgy látszik jót tett neki  féléves csákvári kölcsön . Talán Murkánál és Szivacskinál is ez lesz a megoldás . Én nem mondanék le róluk . Van még hátra 12 meccs . Legalább az első haton még erőltetném őket ,hátha valamelyik elkapja a ritmust csak utána kezdenék el kísérletezni . Ők még fiatalok és mivel a tulaj nem egy Krőzus azért a legolcsóbb megoldás ,ha az itt lévőket hozzuk formába . Mindkettőn látszik az önbizalomhiány . Néhány hétközi edzőmeccs alacsonyabb osztályú csapatok ellen talán jót tenne . Ott megpróbálnék Murkával minél több gólt rúgatni . Szivacski még mélyebben van pedig az átlag feletti munkabírása miatt nagyon hasznos játékos lehetne. Amikor kikezdenek valakit a saját szurkolói akkor ott már megremeg a láb. Még Csabán is megtalálta egy drukker . Colo Te edzősködtél ,hogy lehet önbizalmat adni egy ilyen játékosnak ? Úgy érzem napi 2 óra lábtengó hasznos lenne neki , mert technikailag kellene leginkább javulnia és amikor jönnek a lelátói bekiabálások akkor jönnek a hibái is . Okoskodok szokás szerint ,de tényleg nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre .

Visszatérve a csapat irányítására igazságtalan lenne nem észrevenni ,hogy Kovács Milán meccsről meccsre többet tud majd segíteni ebben . Remélem 1,5 - 2 év múlva is nálunk lesz még , akkor már legalább Szatmári szintű játékos lesz ,ha nem jobb . A tegnapi gól biztosan jót tett neki . Viszont most még túl nagy feladat lenne neki egyedül a csapat mozgatása .

Ez egy jó tévés meccs volt a mi szempontunkból, szívesebben kimentem volna ki rá mint a csabaira. Nálam azért félig tele a pohár nem félig üres. Tetszett játékunk,volt volt benne elképzelés,jó egyéni megoldások.és csapatjáték is. Sajnos a szintet nem tudjuk hétről hétre,mérkőzésenként tartani. Remélem a folytatás hasonló lesz...
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Márc. 04, 2019 5:44 pm

colocolo írta:Először is gratulálok a csapatnak a győzelemért.Én azonban ettől a győzelemtől függetlenül sem látom hogy most már minden rendben lenne.Furcsa lenne ha most azt sorolnám mi minden nem tetszett.De elég hosszú a sor,az osztályzatok valamilyen szinten tükrözik a látottakat meg a néző szám is 754 néző.Ebből nem kevés Szpari drukker a hangjuk alapján.Nem csak nálam az NS nél is a leg gyengébb Szivacski,Murka páros 5 osztályzat,a leg jobb Balajti 8 .A többiek 6 kaptak,nálam ezért a kezdő csapatért Szanyó sem érdemel sokat,egy Szivacski,Murka jobb oldal vicc kategória,Egyetlen írányításra képes,mellesleg gólerős Szatmári a padon.Nyertünk ez a lényeg,és nem akarok egy fölényes győzelem után a hibáinkat előtérbe helyezni,a jó dolgok helyett.
    Már nem várok nagy dolgokat ettől a bajnokságtól . A hátralévő időben azért olyan teljesítményt kellene nyújtani ,hogy a tavasz végére megduplázódjon ez a nézőszám .1500 néző már azt jelezné ,hogy kezdik visszanyerni hitüket a drukkerek . Királyt kihagytad ő 7-est kapott ,ha jól tudom . Nekem ő még Balajtinál is jobban tetszett mert képes volt több jó csellel átmenni a középpályán . Már Békéscsabán is azt éreztem ,hogy ha az elejétől játszik akkor ott is nyerhettünk volna . Itt több tere volt Király Botondnak . Végre van egy ilyen játékosunk aki cselekkel képes megbontani az ellenfél védekezését . Főleg amiatt fontos amit mondtál is ,hogy Szatmárin kívül más nem tudja irányítani a csapatot . A csabai meccsen is ez látszott , egészen szűk folyosókban is pontosan játszotta meg az emberét főleg Birtalant . Ha őt kikapcsolják már bajban vagyunk . Elég egy kevésbé pontos labda mástól és már indul is a kontra . Látszott ,hogy készültek rá a viharsarkiak is , hogy lecsapjanak az eladott labdákra , tudják az ellenfelek mi a Szanyó stílus gyengéje . Ez ellen lehet fegyver Király Botond . Úgy látszik jót tett neki féléves csákvári kölcsön . Talán Murkánál és Szivacskinál is ez lesz a megoldás . Én nem mondanék le róluk . Van még hátra 12 meccs . Legalább az első haton még erőltetném őket ,hátha valamelyik elkapja a ritmust csak utána kezdenék el kísérletezni . Ők még fiatalok és mivel a tulaj nem egy Krőzus azért a legolcsóbb megoldás ,ha az itt lévőket hozzuk formába . Mindkettőn látszik az önbizalomhiány . Néhány hétközi edzőmeccs alacsonyabb osztályú csapatok ellen talán jót tenne . Ott megpróbálnék Murkával minél több gólt rúgatni . Szivacski még mélyebben van pedig az átlag feletti munkabírása miatt nagyon hasznos játékos lehetne. Amikor kikezdenek valakit a saját szurkolói akkor ott már megremeg a láb. Még Csabán is megtalálta egy drukker . Colo Te edzősködtél ,hogy lehet önbizalmat adni egy ilyen játékosnak ? Úgy érzem napi 2 óra lábtengó hasznos lenne neki , mert technikailag kellene leginkább javulnia és amikor jönnek a lelátói bekiabálások akkor jönnek a hibái is . Okoskodok szokás szerint ,de tényleg nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre .

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Márc. 04, 2019 3:57 pm

A "Click to see fullsize" nálam a jó méret . A másikat az élesebb szeműeknek ajánlom .

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 13 Img_2030
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Márc. 04, 2019 11:31 am

Először is gratulálok a csapatnak a győzelemért.Én azonban ettől a győzelemtől függetlenül sem látom hogy most már minden rendben lenne.Furcsa lenne ha most azt sorolnám mi minden nem tetszett.De elég hosszú a sor,az osztályzatok valamilyen szinten tükrözik a látottakat meg a néző szám is 754 néző.Ebből nem kevés Szpari drukker a hangjuk alapján.Nem csak nálam az NS nél is a leg gyengébb Szivacski,Murka páros 5 osztályzat,a leg jobb Balajti 8 .A többiek 6 kaptak,nálam ezért a kezdő csapatért Szanyó sem érdemel sokat,egy Szivacski,Murka jobb oldal vicc kategória,Egyetlen írányításra képes,mellesleg gólerős Szatmári a padon.Nyertünk ez a lényeg,és nem akarok egy fölényes győzelem után a hibáinkat előtérbe helyezni,a jó dolgok helyett.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Márc. 03, 2019 9:19 pm

A Vasas 0–1-ről ütötte ki a Nyíregyházát

https://www.m4sport.hu/magyar-foci/cikk/2019/03/03/a-vasas-0-1-rol-utotte-ki-a-nyiregyhazat/

Szanyó Károly értékelte a Nyíregyháza elleni mérkőzésünket.
    - Kíváncsi leszek, hogy az első félidővel, hogy számolnak el a játékosaim. Ha a Nyíregyháza 1-0 után kihasználja a következő helyzetét, akkor most aligha beszélhetnénk ilyen fölényes győzelemről. Alaposan felkészültünk az ellenfelünkből, ennek ellenére az egyenlítő gólig lézengtünk a pályán. A második játékrészre agresszívebbek lettünk, magunkra találtunk, ült az egy-két érintős játékunk. Bebizonyították a játékosok, ha beleteszik a munkát, akkor jön az eredmény. Ilyen arányban is megérdemelten nyertünk. Remélem, ez elegendő önbizalmat ad a csapatnak a folytatásra – zárta vezetőedzőnk.

Zoran Szpisljak: – Az első harmincöt percben egyenlő partnerek voltunk, de a Vasas talpra állt, és átvette az irányítást. Az első félidei szervezettség és stabilitás kellett volna a jobb eredményhez.

Máris megnézhetjük a gólokat újra. Kicsit hosszú a reklám előtte ,de érdemes .

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Márc. 03, 2019 6:21 pm

Azt hiszem sokan fogják idézni ma Verebes mondását ." Egyszer valaki nagyon beleszalad a késbe ." Ez az egyszer az ma volt . Nagyon kellett a győzelem , hogy elkezdjenek visszatérni a nézők mert félő volt ,hogy teljesen elnéptelenedik a lelátó . Szerencsére az első félórát leszámítva a játék is jó volt főleg a 2. félidőben . Nekem legjobban Király Botond játéka tetszett . Élmény volt nézni a megindulásait és a cseleit . Talán az ő gólja volt a legszebb ,de 5 ennyire szép gól közül nehéz választani . Elgondolkoztam ,hogy ha Király Botond nem sérül meg a felkészülés végén akkor talán még versenyben lennénk a feljutásért . Azért nem csak ő volt jó . Balajti és Lakatos is tetszett . Kovács Milán ,Borbély , Szatmári is megtette a magáét és a többiek is igyekeztek . Bosszantó volt ,hogy a szögletnél megint balfaszkodtunk . Ma belefért ,de szerdán Kaposváron fájó lehet a végeredmény szempontjából egy ilyen kihagyás . A Szpari elleni örömfoci ellenére még sok győzelemre lesz szükség ,hogy a szurkolók visszanyerjék a hitüket . Ez kezdetnek jó volt szép akciókkal és még szebb gólokkal .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Márc. 03, 2019 1:15 pm

Vasas  -  Nyíregyháza  16:00 M4

http://www.vasasfc.hu/hirek/szanyo_a_szavak_helyett_most_mar_a_tettek_beszeljenek-3543

https://adatbank.mlsz.hu/match/49/0/18937/26/1345834.html

Mindenki nézheti az M4-en ,hogy mire megyünk a Szpari ellen .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Márc. 01, 2019 6:40 pm

Kelemen a következő ellenfelünkről: Biztosan nem rontanak nekünk

http://www.vasasfc.hu/hirek/kelemen_a_kovetkezo_ellenfelunkrol_biztosan_nem_rontanak_nekunk-3541

http://nyiregyhazaspartacus.hu/hir/30-alkalommal-a-vasas-ellen/2338

Én is abban bízok ,hogy a Nyíregyháza támadószekciója komoly vérveszteségeket szenvedett . Le kell hozni kapott gól nélkül a meccset és Balajtiéknak egyet minimum rúgniuk kell a védelmüknek még akkor is ,ha az tűnik a legerősebb csapatrészüknek jelenleg .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Feb. 26, 2019 9:52 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:
    Nem mentünk a vendégszektorba mert onnan nem lehetett látni semmit . Beültünk a hazaiak közé a felezővonal környékén . Ha a busz nincs  lemondva és a Győr elleni zakó nem veszi el azok kedvét is akik kocsival jöttek volna akkor mentünk volna a mieinkhez . Mentségünkre a 2.félidőben már nem messze tőlünk a lelátó tetején is voltak Vasas drukkerek . Innen azért jobban lehetett ismerkedni a csapattal . Ebben a bajnokságban mindketten először láttuk élőben a csapatot .

Azt hittem amikor azt írtad messze volt, hogy a vendégből nem lehetett látni.
    Békéscsabán mindig szoktak lenni helyi Vasas drukkerek a vendégben. Sokan már mint régi ismerősök köszöntik egymást.
    Lehetett búcsúzni az idén is egymástól - JÖVŐRE VELED UGYANITT! -
    Az első gólt 50 méterről láttuk ,a másodikat meg vagy 90-100-ról mert épp jöttünk vissza a büféből az utolsó 2 forró teával és még a csabai kapu mögött voltunk ill csak én mert Vasassas még a Toy-toy-ban . Very Happy Sajnos az a 40 drukker jó, ha 20 volt . Gyanítom néhányuk teájába jutott egy kis rum is mert félmeztelen voltak . Nekem meg majd lefagyott a t.köm is pedig 2 nadrágban voltam . A derekam még most is fáj annyira átfáztam .
    Egyébként mondtuk is annak a csabai illetőnek akinél voltunk ,hogy ősszel vagy tavasszal újra jövünk mert egyik csapat sem jut fel . Remélem akkor kegyesebb lesz az időjárás és lehet majd ismerkedni .
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Kedd Feb. 26, 2019 2:05 pm

Vasas1969 írta:
    Nem mentünk a vendégszektorba mert onnan nem lehetett látni semmit . Beültünk a hazaiak közé a felezővonal környékén . Ha a busz nincs  lemondva és a Győr elleni zakó nem veszi el azok kedvét is akik kocsival jöttek volna akkor mentünk volna a mieinkhez . Mentségünkre a 2.félidőben már nem mesze tőlünk a lelátó tetején is voltak Vasas drukkerek . Innen azért jobban lehetett ismerkedni a csapattal . Ebben a bajnokságban mindketten először láttuk élőben a csapatot .

Azt hittem amikor azt írtad messze volt, hogy a vendégből nem lehetett látni.
    Békéscsabán mindig szoktak lenni helyi Vasas drukkerek a vendégben. Sokan már mint régi ismerősök köszöntik egymást.
    Lehetett búcsúzni az idén is egymástól - JÖVŐRE VELED UGYANITT! -
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Feb. 26, 2019 1:05 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:
    Összefoglaló még nincs ,de a meccs teljes felvétele már fent van .

Békéscsaba - Vasas

https://www.youtube.com/B%C3%A9k%C3%A9scsaba1912El%C5%91re
    Visszanézem a gólokat én is . Még az is lehet ,hogy kiszúrjuk magunkat a felvételen .Közben visszanéztem a gólokat és bizony lett egy kis keserű szájízem mert gyakorlatilag semmit nem csináltunk ,hogy elkerüljük a kapott gólokat . A 17. és a 47. percnél a videón . Murka buktatásáért viszont jogos volt a büntető.
    Az e heti meccset is nézhetjük mert közvetíti a tévé .
    http://www.vasasfc.hu/hirek/az_m4_kozvetiti_a_nyiregyhaza_elleni_merkozesunket-3536

A 40 fős vendégben elbújni azért nem nagyon lehet!
    Nem mentünk a vendégszektorba mert onnan nem lehetett látni semmit . Beültünk a hazaiak közé a felezővonal környékén . Ha a busz nincs  lemondva és a Győr elleni zakó nem veszi el azok kedvét is akik kocsival jöttek volna akkor mentünk volna a mieinkhez . Mentségünkre a 2.félidőben már nem mesze tőlünk a lelátó tetején is voltak Vasas drukkerek . Innen azért jobban lehetett ismerkedni a csapattal . Ebben a bajnokságban mindketten először láttuk élőben a csapatot .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Feb. 26, 2019 11:59 am

Vasas1969 írta:

Békéscsaba - Vasas

Visszanézem a gólokat én is . Még az is lehet ,hogy kiszúrjuk magunkat a felvételen .Közben visszanéztem a gólokat és bizony lett egy kis keserű szájízem mert gyakorlatilag semmit nem csináltunk ,hogy elkerüljük a kapott gólokat . A 17. és a 47. percnél a videón . Murka buktatásáért viszont jogos volt a büntető.
    http://www.vasasfc.hu/hirek/az_m4_kozvetiti_a_nyiregyhaza_elleni_merkozesunket-3536

A 40 fős vendégben elbújni azért nem nagyon lehet!
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 25, 2019 8:42 pm

vasassas írta:
    colocolo írta:

Köszönjük a részletes beszámolót,valami hasonló kép alakult ki bennem is a közvetítést olvasgatva.Jobbak voltunk mint a múlt héten,de nem elég jók ahhoz hogy nyerjünk is.Nem biztos hogy mindig a szerencse a ludas,általában annak van szerencséje aki tesz is érte.És most nem csak a mérkőzésen történtekre gondolok.Elég lehangoló most Vasas drukkernek lenni,sötétben tapogatózni és egyelőre nem látjuk a fényt az alagút végén.

Annyit még,hogy kapusunk Bősz nem volt toppon,bizonytalan kirúgásai sem voltak nyerőek,még ha a góloknál talán nem hibáztatható.Bár igazából ezt sem láttuk onnan, ahol ültünk.Összességében a védelem bizonytalan mint mutatta a csekély helyzet,és az ebből kapott gólok. A 11-s gólunk nem nyugtatott meg bennünket,az ellenfelet paprikázta fel. A második félidőben valóban megérdemeltünk volna legalább az egyenlítést,de a csaba kapusa gólba tartó labdát tolt ki.Nekik ez is sikerül,nekünk meg a helyzeteink ellenére semmi sem. Nem jöttünk el rossz szájízzel,de Balajti nagyon hiányzott.Összességében nem voltunk rosszak,de nem volt bennünk átütő erő.Talán majd ezen a héten....

Békéscsaba - Vasas

vasassas

Hozzászólások száma : 51

Témanyitás by vasassas Hétf. Feb. 25, 2019 7:59 pm

colocolo írta:

Köszönjük a részletes beszámolót,valami hasonló kép alakult ki bennem is a közvetítést olvasgatva.Jobbak voltunk mint a múlt héten,de nem elég jók ahhoz hogy nyerjünk is.Nem biztos hogy mindig a szerencse a ludas,általában annak van szerencséje aki tesz is érte.És most nem csak a mérkőzésen történtekre gondolok.Elég lehangoló most Vasas drukkernek lenni,sötétben tapogatózni és egyelőre nem látjuk a fényt az alagút végén.

Annyit még,hogy kapusunk Bősz nem volt toppon,bizonytalan kirúgásai sem voltak nyerőek,még ha a góloknál talán nem hibáztatható.Bár igazából ezt sem láttuk onnan, ahol ültünk.Összességében a védelem bizonytalan mint mutatta a csekély helyzet,és az ebből kapott gólok. A 11-s gólunk nem nyugtatott meg bennünket,az ellenfelet paprikázta fel. A második félidőben valóban megérdemeltünk volna legalább az egyenlítést,de a csaba kapusa gólba tartó labdát tolt ki.Nekik ez is sikerül,nekünk meg a helyzeteink ellenére semmi sem. Nem jöttünk el rossz szájízzel,de Balajti nagyon hiányzott.Összességében nem voltunk rosszak,de nem volt bennünk átütő erő.Talán majd ezen a héten....
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 25, 2019 7:19 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:
    Mindössze annyi volt ,hogy egy picivel jobbak voltunk és volt 7-8 lehetőségünk míg a hazaiaknak csak 3 . Az eredményből látszik ,hogy ki használta ki jobban a helyzeteit . Én is félek ,hogy ez a jövő csapata szlogen ugyanaz mint amit a női kézilabda csapatunk esetében lenyomtak a torkunkon. Az a baj ,hogy Tóth Bence és Balajti jó eséllyel elmegy . Sok a kölcsönjátékos és nem látom ,hogy sokkal előrébb lennénk mint tavaly ,sőt úgy érzem a következő bajnokság Vasas kerete biztosan gyengébb lesz a mostaninál. Én örülnék legjobban ,ha nem így lenne és megtartanánk az értékeinket és erősíteni is sikerülne . Tóth Bence játéka nekem is tetszett sokáig szinte hiba nélkül játszott ,de a 2. félidőben szinte odapasszolta a labdát a tizenhatos előtt az ellenfél csatárának . Lehet földbe rúgott . A sárgája is könnyen lehetett volna piros ,de szerencsére nem utolsó ember volt . Ettől függetlenül ,ha akarunk valamit akkor mindenképpen meg kell tartani . Kár ,hogy tegnap nem volt kettő belőle , mert akkor a csabai gólok előtt lett volna aki fel tud szabadítani . A hosszú indításai is jók voltak ,bár féltem , hogy kifigyelik őket és egy gyors csabai megindul belőlük. Szóval ,ha Tóth Bencékből áll majd a jövő csapata akkor az tényleg a "jövő csapata" lesz és nem a ránk váró több évnyi másodosztályú vegetálás burkolt megfogalmazása lesz ez a szlogen . A büntetőről azt írtam ,hogy picit ajándékszagú volt . Valójában adható volt csak mi sem szeretjük ,ha egy csatárnak csak az a célja ,hogy beálljon a védő elé és várja ,hogy az felborítsa . Végül is Murka azt csinálta amit kell . Csak a közvetítésből tudom ,hogy ő volt ,de legalább kiharcolt egy büntetőt . Talán jót tesz majd az önbizalmának .

Ezeket a kapunk előtti pontrúgásokat és már a bedobásokat is kéne megtanulni jobban kivédekezni . Gyakorlatilag evvel kaptunk most is ki pedig Birtalan is ismerhette ezeket a figurákat . Mindkét kapott gólt nagyon távolról láttuk ezért nem tudom megítélni , hogy mi volt a hiba . A mi szögleteink nem voltak veszélyesek egy kivételével amikor Tóth Bence fejese maximum 30 centivel kerülte el a csabai kapu bal alsó sarkát . Sokkal de sokkal többet kellene ezt gyakorolnunk a pontrúgásokat és az azok elleni védekezést . Ha Király már bírna 90 percet és kezdeni tudott volna akkor biztosan nem kapunk ki , mert a kapura veszélyesebb lett volna mint Hajdú , aki azért a 4-esnél szerintem jobb osztályzatot érdemelt volna . A  héten a Szpari ellen nyerni kell . Persze attól sem látjuk majd azt a bizonyos fényt .Ahhoz sorozatban kéne nyerni és hosszabbítani a meghatározó emberekkel ,hogy tudjuk nem akarunk itt ragadni a másodosztályban és a feljutás lesz a cél jövőre .
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Feb. 25, 2019 3:40 pm

Vasas1969 írta:
    Mindössze annyi volt ,hogy egy picivel jobbak voltunk és volt 7-8 lehetőségünk míg a hazaiaknak csak 3 . Az eredményből látszik ,hogy ki használta ki jobban a helyzeteit . Én is félek ,hogy ez a jövő csapata szlogen ugyanaz mint amit a női kézilabda csapatunk esetében lenyomtak a torkunkon. Az a baj ,hogy Tóth Bence és Balajti jó eséllyel elmegy . Sok a kölcsönjátékos és nem látom ,hogy sokkal előrébb lennénk mint tavaly ,sőt úgy érzem a következő bajnokság Vasas kerete biztosan gyengébb lesz a mostaninál. Én örülnék legjobban ,ha nem így lenne és megtartanánk az értékeinket és erősíteni is sikerülne . Tóth Bence játéka nekem is tetszett sokáig szinte hiba nélkül játszott ,de a 2. félidőben szinte odapasszolta a labdát a tizenhatos előtt az ellenfél csatárának . Lehet földbe rúgott . A sárgája is könnyen lehetett volna piros ,de szerencsére nem utolsó ember volt . Ettől függetlenül ,ha akarunk valamit akkor mindenképpen meg kell tartani . Kár ,hogy tegnap nem volt kettő belőle , mert akkor a csabai gólok előtt lett volna aki fel tud szabadítani . A hosszú indításai is jók voltak ,bár féltem , hogy kifigyelik őket és egy gyors csabai megindul belőlük. Szóval ,ha Tóth Bencékből áll majd a jövő csapata akkor az tényleg a "jövő csapata" lesz és nem a ránk váró több évnyi másodosztályú vegetálás burkolt megfogalmazása lesz ez a szlogen . A büntetőről azt írtam ,hogy picit ajándékszagú volt . Valójában adható volt csak mi sem szeretjük ,ha egy csatárnak csak az a célja ,hogy beálljon a védő elé és várja ,hogy az felborítsa . Végül is Murka azt csinálta amit kell . Csak a közvetítésből tudom ,hogy ő volt ,de legalább kiharcolt egy büntetőt . Talán jót tesz majd az önbizalmának .

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 25, 2019 2:59 pm

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 13 Img_2029
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Feb. 25, 2019 11:37 am

Juhos2 írta:Köszi. Van ilyen, hogy semmi nem jön össze, de az hogy sohasem. Very Happy
    Építjük a jövő csapatát. Ez olyan szlogen lesz lassan, mint a holtidénybajnokok, vagy a jövőreBL.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Feb. 25, 2019 10:39 am

Köszi. Van ilyen, hogy semmi nem jön össze, de az hogy sohasem. Very Happy
    Építjük a jövő csapatát. Ez olyan szlogen lesz lassan, mint a holtidénybajnokok, vagy a jövőreBL.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Feb. 24, 2019 9:20 pm

Juhos2 írta:

Ha mentek, jó utat!
    Valami más programot is találjatok ki, ha a meccs esetleg nem sikerül legalább valami jó is történjen veletek!
    Mentünk . Volt más program is ami legalább a mi turánkat sikeresebbé tette . A meccsel kapcsolatban is  csak az eredménnyel volt inkább gond ( a hőmérsékleten kivül ) a játékunk elfogadható volt.  Sőt a helyzetek alapján inkább nekünk kellett volna nyernünk. Bár a tizenegyesünk picit ajándékszagú volt , de a 2 csabai gól is elkerülhető lett volna nagyobb odafigyeléssel.  A hazaiak  3 helyzetükből kettőt belőttek míg mi kétszer ennyiből képtelenek voltunk betalálni . A büntetőt nem vettem ide . Szatmári ollózása gólt érdemelt volna  . Jó labdákat is adott az első
    félkdőben . Birtalan sem volt rossz és Kovács Milán se , de Balajti azért hiányzott . Rosszul kezdődött a 2.félidő , de gyorsan fordíthattunk volna ,ha szerencsésebbek vagyunk és az ellenfél kapusa nem véd ilyen jól. Ő volt a mezőny legjobbja , igaz annyira kimagasló teljesítmények nem is voltak. Király vitt egy kis lendületet még a játékba 2-3 jó csel után a következő már nem sikerült . Kb háromszor húzta meg így a baloldalt  . Messze volt már a Csaba is betömörült így nem láttam mi lett volna a jó megoldás . A végén már nem tudtunk helyzeteket kialakítani , a hazaiak időt húztak és sikeresen távol tartották a labdát a kapujuktól . Įgy sajnos kikaptunk pedig minimum az egy pontot megérdemeltük volna . Ez egy verhető ellenfél lett volna ma ezen a viszonylag jó iramú mérkőzésen.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Feb. 24, 2019 2:12 pm

Ha mentek, jó utat!
    Valami más programot is találjatok ki, ha a meccs esetleg nem sikerül legalább valami jó is történjen veletek!
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Feb. 24, 2019 10:08 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Feb. 24, 2019 10:01 am

Jól halad Kleisz Márk rehabilitációja

http://www.vasasfc.hu/hirek/jol_halad_kleisz_mark_rehabilitacioja-3528

Végre egy jó hír ! Igaz ,hogy csak 2020 tavaszán derül ki ,hogy vissza tud e majd térni magasabb szinten is .

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 3:38 pm