Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
VasasTata
Síposúr
wahúr
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!

Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 23 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!

Témanyitás by Juhos2 Szer. Nov. 14, 2018 7:10 pm

Vasas1969 írta:
    Én se várok sikertörténetet . Ha egy jó edző jött volna akkor biztos reménykedtem volna ,hogy megcsípjük még a 2 .helyet. Persze a remény hal meg utoljára . Az is biztos ,hogy nem csak az edző sara volt a rossz szereplés . Kíváncsi vagyok ezek a problémák megszűnnek e ? Kikkel tudunk erősíteni a télen ? Én rendszeresen emlegetem Szedlárt és Csekét ,de ők pont Szanyónak nem kellettek annak idején . Igaz Futács Márkó szabadon igazolható . Very Happy  Mivel csak magyarokban gondolkodhatunk olyanok jöhetnek szóba akit télen lapátra tesznek. Ha 1-2 Nb2-es tehetséget kivásáról Jámbor úr akkor az talán azt jelzi majd ,hogy nekigyürközünk tavasszal ,hátha sikerül.
    Amennyiben a stábban nem lesz más változás akkor homokba dugjuk a fejünket , a legkönnyebb megoldás Kiss Károly nyakába varrni mindent .

Nem tudom. Kis Karcsinak én spec. nagyon örültem. Rokszin idehozatalával egy kicsit elbizonytalanodtam, de kitartottam volna mellette, felkészült, sokat megélt szakvezetőnek gondolom.
    Lehet, hogy egyedüliként.
    Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Nov. 14, 2018 6:59 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:A tegnapi interjú a sportból . Szokás szerint a kép bal felső sarkában az "enlarge this image "-ra kell kattintani.

Egy átjön. Ez megint nem lesz egy sikertörténet. Nyögvenyelős, szégyenkezős. Nem egy nagy múltú, profi jelenlegi menedzsmenttel rendelkező egyesület pillanatnyi /jó hosszú pillanat/ megingását magáról lerázó győzelmi parádé. Arra ott van a Kispest vagy az Mtk.
    Én se várok sikertörténetet . Ha egy jó edző jött volna akkor biztos reménykedtem volna ,hogy megcsípjük még a 2 .helyet. Persze a remény hal meg utoljára . Az is biztos ,hogy nem csak az edző sara volt a rossz szereplés . Kíváncsi vagyok ezek a problémák megszűnnek e ? Kikkel tudunk erősíteni a télen ? Én rendszeresen emlegetem Szedlárt és Csekét ,de ők pont Szanyónak nem kellettek annak idején . Igaz Futács Márkó szabadon igazolható . Very Happy  Mivel csak magyarokban gondolkodhatunk olyanok jöhetnek szóba akit télen lapátra tesznek. Ha 1-2 Nb2-es tehetséget kivásáról Jámbor úr akkor az talán azt jelzi majd ,hogy nekigyürközünk tavasszal ,hátha sikerül.
    Amennyiben a stábban nem lesz más változás akkor homokba dugjuk a fejünket , a legkönnyebb megoldás Kiss Károly nyakába varrni mindent .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Nov. 14, 2018 6:23 pm

Vasas1969 írta:A tegnapi interjú a sportból . Szokás szerint a kép bal felső sarkában az "enlarge this image "-ra kell kattintani.
    Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 23 Szanyz12

Egy átjön. Ez megint nem lesz egy sikertörténet. Nyögvenyelős, szégyenkezős. Nem egy nagy múltú, profi jelenlegi menedzsmenttel rendelkező egyesület pillanatnyi /jó hosszú pillanat/ megingását magáról lerázó győzelmi parádé. Arra ott van a Kispest vagy az Mtk.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Nov. 14, 2018 3:54 pm

A tegnapi interjú a sportból . Szokás szerint a kép bal felső sarkában az "enlarge this image "-ra kell kattintani.
    Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 23 Szanyz12
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Nov. 13, 2018 11:59 pm

Síposúr írta:Azt hittem viccel a vendéglős amikor rámkiabálta mit szólok a Szanyóhoz ? Nem tudom mit szóljak . Sok mindenkire gondoltam őrá nem. Mit ne mondjak pocsék eredményei voltak mostanában. Lehet a Vasas és az nb2 az ő terepe. Azt mondom mindegy kivel ,de kezdjünk már elmenni felfelê innen a béka segge alól. Drukkolok neki jobbat úgyse tehetek . Hajrá Vasas !
    Én is drukkolok ,csak sajnos jócskán vannak kétségeim ,de ahogy Juhos is mondta már nem nagyon van lejjebb. Ádám sajnos kidőlt ,de csak 1-2 meccset hagy ki remélhetőleg.
    http://www.vasasfc.hu/hirek/adam_martin_harom_hetig_nem_jatszhat-3354?fbclid=IwAR3W-oD8pIjtnz75eql6IyFlPKj6W90PILdHap49Ou9FI-d4bVT_IZmn45I
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Kedd Nov. 13, 2018 7:56 pm

Azt hittem viccel a vendéglős amikor rámkiabálta mit szólok a Szanyóhoz ? Nem tudom mit szóljak . Sok mindenkire gondoltam őrá nem. Mit ne mondjak pocsék erefményei voltak mostanában. Lehet a Vasas és az nb2 az ő terepe. Azt mondom mindegy kivel ,de kezdjünk már elmenni felfelê innen a béka segge alól. Drukkolok neki jobbat úgyse tehetek . Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Nov. 13, 2018 10:47 am

Juhos2 írta: Döbbenet. Ez meg kinek pattant ki az agyából? Szanyó majd megment. Kit? Kapott egy erős keretet, megkapta élete lehetőségét, kb. ennyi.
    Egy dolog tölt el reménnyel. Ennél már nem nagyon van lejjebb. Lassan csak ebben bízom, csendesen.
    Biztosan a tulajunk döntése volt . Ha viszont Szanyó eredményei nem rettentették el Jámbor urat , akkor mégis arra kell gondolnom , hogy volt alapjuk a pletykáknak a visszaosztásról és a langyos vizet szerető játékosokról . Olyan ember kellett Jámbornak akit ismer és ebből a szempontból feddhetetlen , ráadásul a játékosok között is szétcsap . Az is pozitív szempont lehetett ,hogy Újpesti múltja miatt az Mtk-s előélet sem előny nála . Szanyó idején  talán többet is dolgoztak a játékosok . Arra emlékszem ,hogy a téli és nyári szünetben is mérték ,hogy elvégezték e a kiadott munkát  . Persze azt is láttam ,hogy az élvonalban már rendre kifulladtunk a 2.félidő közepén és csak a szívük vitte előre a játékosokat. Már ameddig , mert szerintem Remili nem véletlenül hagyta ki a tizenegyest ami megmenthette volna Szanyót.
    Nemrég amikor személyesen találkoztunk Colo pont említette ,hogy avval a kiemelkedő kerettel nem volt nehéz bajnokságot nyerni . Akkor szerintem egyikünk sem gondolta ,hogy valaha is fog még nálunk dolgozni Karcsi . A mostani kerettel nehezebb dolga lesz . A bajnokság elején úgy gondoltam egy hajszállal jobb a keretünk a riválisoknál . A hajszál talán nincs meg ,de rosszabbak biztos nem vagyunk a Gyirmótnál és a ZTE-nél papíron. Ráadásul már Kleisz kivételével nagyjából mindenki rendben van . Igaz Ádámmal most nem tudom történt e valami komolyabb ?
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Nov. 12, 2018 10:25 pm

Döbbenet. Ez meg kinek pattant ki az agyából? Szanyó majd megment. Kit? Kapott egy erős keretet, megkapta élete lehetőségét, kb. ennyi.
    Egy dolog tölt el reménnyel. Ennél már nem nagyon van lejjebb. Lassan csak ebben bízom, csendesen.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Nov. 12, 2018 3:55 pm

Szanyó Károly: Számunkra új bajnokság kezdődik

http://www.vasasfc.hu/hirek/szanyo_karoly_szamunkra_uj_bajnoksag_kezdodik-3352
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Nov. 12, 2018 12:34 pm

Szanyó Károly az új vezetőedzőnk

http://www.vasasfc.hu/hirek/szanyo_karoly_az_uj_vezetoedzonk-3351

Mindjárt sírok de nem örömömben ! Szanyó mindenütt megbukott! Egy évig sem húzta sehol rajtunk kívül . Balassagyarmaton is Szanyó váltotta Kiss Károlyt .

NB3:Kiss Károly mérlege 12 meccsen : 5  1  6  17 - 25  16 pont
    Szanyó Károly mérlege a 16 meccsén : 1  6  9  16 - 34   9 pont

A Salgótarján visszalépése miatt csak 28 meccset játszottak . A Balassagyarmat kiesett pedig Kiss a 8.helyen adta át a csapatot .
    A tőlünk való távozása után Kozármislenyben volt edző.
    https://www.transfermarkt.de/karoly-szanyo/leistungsdatenDetail/trainer/33171/verein_id/24023/datum_zu/2017-01-31/datum_ab/2017-06-30

Itt is menet közben lett edző ,de ez sem volt szerencsés váltás mert kiestek vele. Az elődje mérlege 6 4 10 19-25 22 pont volt Ehhez Karcsi
    4 3 11 14-36 15 pontot tudott hozzátenni. Amikor átvette még 6 pont előnyük volt a legjobb kiesőhöz képest de végül ők végeztek ott.

Csákváron vele kezdték a bajnokságot ,de 8 forduló után az utolsó helyen álltak 3 döntetlennel és 5 vereséggel 7 -17-s gólkülönbséggel .
    https://www.transfermarkt.de/karoly-szanyo/leistungsdatenDetail/trainer/33171/verein_id/33524/datum_zu/2017-07-01/datum_ab/2017-09-12
    A bajnokságot végül a 11.helyen fejezte be a Csákvár.
    A következő azaz a tavalyi évben volt a balassagyarmati szerepvállalás.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Nov. 11, 2018 4:24 pm

Vereség a Budaörstől

http://www.vasasfc.hu/hirek/vereseg_a_budaorstol-3349

- Nehéz érzelemmentesen nyilatkozni erről a mérkőzésről. Személy szerint szégyellem magam a csapat mai teljesítményéért. A Budaörs teljesen megérdemelten szerezte meg a három pontot. Ugyan nekünk is adódtak gólszerzési lehetőségeink, de igazságtalan lenne azt mondani, hogy ellenfelünk a mai napon nem kerekedett fölénk - mondta Ferenczi István.

Pista kinevezése egyértelműen rossz megoldás volt. Remélem erőnléti edzőként sem marad. Legyen esetleg pályaedző az érdemei miatt. Jó lenne ,ha már ma bejelentenék az új edzőt. Egy fecske persze nem csinál nyarat ezért egy erős stáb is kell mellé . Talán Jámbor úrnak ezen kéne változtatnia ,hogy ne kezdő szakemberek dolgozzanak a csapattal . Inkább erre költenék többet a helyében és kevesebbet a pénzéhes teljesítmény nélküli játékosokra . Az új edzőnek csak 4 bajnoki és 1 kupameccse marad ,hogy eldöntse kikre érdemes számítania. Ez nagyon kevés emiatt lett volna jó ,ha már ezt a 2 meccset is az új edző vezényli.
    Sajnos az akarat gyenge játékosaink elintézték a hatalmas hátránnyal ,hogy a télen se akarjanak ide jönni olyan NB1-es szintű játékosok akik fél év NB2-t esetleg bevállalnának. Ebből legjobb esetben is másfél év lesz. Remélem azért minél több játékost lapátra tudunk tenni a jelenlegi keretből (így nem jön be a számításuk ,hogy ellébecoljanak itt még másfél évet teljesítmény nélkül )és tudunk olyanokat hozni akiknek jelent valamit ,ha viselhetik a Vasas mezt. Úgy gondolom Szedlár ,Mészáros Áron és Cseke (a csúnya távozása ellenére ilyenek) és csak akad még az NB2-ben 1-2 jó mentalitású játékos . Amennyiben a hátralévő meccseken az új edzőnek sikerülne jelentősen csökkenteni a hátrányt , akkor úgy gondolom talán még 10 pontos lemaradás is ledolgozható lenne tavasszal .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Nov. 11, 2018 12:35 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Nov. 09, 2018 9:35 am

A Vasasnál gyorsan lerombolják azt, amit évekig építgettek!

http://www.mifocink.com/?p=6420
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Nov. 08, 2018 4:22 pm

Nézz körül az épülő stadionban!

http://www.vasassc.hu/hirek/8904/piros-kek-zold
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Nov. 08, 2018 10:43 am

http://www.digisport.hu/more/reggeli_start/news/35684?fbclid=IwAR3GU--n-Bto5e0mpXBsbik8XUfG9YG8PmEp6X7N-_35j65GEeOZ2vsx3Uw

D. Bányász Gergő mellé kereshettek volna szimpatikusabb valakit is a Vasas drukkerek közül.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Nov. 08, 2018 9:28 am

Ferenczi: Megbűnhődtünk a sok kihagyott helyzet miatt

- Az eredménnyel nem lehetek elégedett, csalódottak vagyunk. Nem tudom azonban elmarasztalni a csapatot, hiszen nagy nyomást helyeztünk az ellenfélre. Nagyon jól megszervezték a védekezést, az első félidőben így is volt több helyzetünk, háromszor a kapufát is eltaláltuk. A második játékrész elején is folytatódott a nyomás, megszereztük a vezetést, de utána túlságosan megnyugodtunk. Az egyenlítést követően idegesen játszottunk, kapkodóvá vált a játékunk. Megbűnhődtünk a sok kihagyott helyzet miatt - mondta Ferenczi István.

Takács Gábor: – Átvészeltük az első félidő viszontagságait, majd a szünet után kapott gól sem zavarta meg csapatomat. A mérkőzés legnagyobb helyzetét Winkler András hagyta ki, kár, hogy az üres kapuba sem tudta berúgni a labdát.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Nov. 07, 2018 9:18 pm

Döntetlen a Mosonmagyaróvár ellen

http://www.vasasfc.hu/hirek/dontetlen_a_mosonmagyarovar_ellen-3344

Bejött a balsejtelmem . Az ,hogy az 59.percben esett gólunk után helyzetünk sincs a közvetítésben minősíti Pista erőnléti edzőként végzett munkáját. Nem mondom ,hogy küldjék el (pályaedző úgy sincs ),de ha meglesz az új edző mindenképpen más kell erőnléti edzőnek . Érthetetlen számomra Klink Zoli mellőzése . Úgy látszik ennyire gazdagok vagyunk . Sad Persze ,ha bemennek a kapufák más lenne a szánk íze ,de a kondicionális problémák akkor is meglennének. A tök utolsó ellen is eltudtunk készülni az erőnkkel.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Nov. 07, 2018 5:28 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Nov. 06, 2018 5:32 pm

Ferenczi: mindenkinek meg kell markolnia, ami a lába között van!

http://www.vasassc.hu/hirek/8896/ferenczi--mindenkinek-meg-kell-markolnia--ami-a-laba-kozott-van
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Nov. 06, 2018 1:55 pm

A cikk bal felső sarkában a click too see full size-re kattintsatok akkor talán olvasható lesz . Egy jó szemüveggel biztosan. Very Happy

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 23 Edzvze10
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Nov. 05, 2018 6:55 pm

Ferenczi: Tartozunk a szurkolóknak, törleszteni akarunk!

http://www.vasasfc.hu/hirek/ferenczi_tartozunk_a_szurkoloknak_torleszteni_akarunk-3341

Jobban örültem volna ,ha már új edző ül a padon. Félek ,hogy Pista nem jó megoldás .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Nov. 05, 2018 4:44 pm

Síposúr írta:Hát ezt már el se hiszem ! A vendéglős kiabálta rám az eredményt . Azt mondja ez a Kazincbarcika egy liftező csapat, Tavaly is majdnem kiestek . Valami nagyon nem stimmel az biztos . Nem értem , hogy van mindig ilyen sok helyzete az ellenfeleknek. ? Nem Bayern Münchenekkel játszunk hétvégente . Tán jobb is ,hogy nem látom a meccseket mert még olvasni se jó. Azt gondolom valami  pénzbüntetés nem ártana úgy mindenkinek. Sokkal többet kéne dolgozni ,ha már új csapatot kell építeni ! 15 forduló lement azt csak négyszer nyertünk . A jövő vasárnap elmegyek a templomba hátha lekerül a rontás rólunk azt nyerünk végre . Ezen mán ne múljon .  Hajrá Vasas !
    Kis Károly távozik

" A Vasas FC a mai napi hatállyal felmentette Kis Károlyt a munkavégzés alól, így a továbbiakban nem ő látja el a vezetőedzői teendőket.
    Ezzel egyidejűleg tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy felkértük Ferenczi Istvánt, a Vasas korábbi játékosát, aki ezidáig másodedzőként dolgozott, hogy a holnapi naptól megbízott vezetőedzőként irányítsa a csapatot."

Úgy látszik léptek . Az új edző majd jól indulhat mert nyerhető meccsek jönnek. A Mosonmagyaróvárt kötelező szerdán megverni .
    http://ada1bank.mlsz.hu/club?evad=49&szervezet=0&verseny=18937&fordulo=15&teamId=177212
    A Budaörs persze kemény lesz utána viszont megint szünet . Azalatt talán Borbély is bevethető lesz. Bár Pista játékos pályafutása előtt kalapot emelek (kimondottan szerettem) ,de erőnléti edzőként már 2 edző alatt is leszerepelt. A csapat csapnivaló erőnléte miatt legalább akkora a felelőssége mint Kiss Károlynak. Legalább 11 pontot várok a hátralevő 6 meccsen (persze egy ima biztosan nem árthat Very Happy ). Ezt szerintem Kiss Károllyal is hoztuk volna. Egy Vlak ,Tóth András , Klink Zoltán féle stáb úgy gondolom remek választás lenne .
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Vas. Nov. 04, 2018 8:12 pm

Hát ezt már el se hiszem ! A vendéglős kiabálta rám az eredményt . Azt mondja ez a Kazincbarcika egy liftező csapat, Tavaly is majdnem kiestek . Valami nagyon nem stimmel az biztos . Nem értem , hogy van mindig ilyen sok helyzete az ellenfeleknek. ? Nem Bayern Münchenekkel játszunk hétvégente . Tán jobb is ,hogy nem látom a meccseket mert még olvasni se jó. Azt gondolom valami pénzbüntetés nem ártana úgy mindenkinek. Sokkal többet kéne dolgozni ,ha már új csapatot kell építeni ! 15 forduló lement azt csak négyszer nyertünk . A jövő vasárnap elmegyek a templomba hátha lekerül a rontás rólunk azt nyerünk végre . Ezen mán ne múljon . Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Nov. 04, 2018 4:14 pm

Kikaptunk a Kazincbarcikától

http://www.vasasfc.hu/hirek/kikaptunk_a_kazincbarcikatol-3338

- Nem tudtuk megismételni a szerdai teljesítményünket, bár el kell ismernem, hogy ez egy egészen más mérkőzés volt. Rosszul kezdtük a találkozót, a harmadik percben bekapott gól alapvetően meghatározta a mérkőzés lefolyását. Utána azonban sikerült rendezni a sorainkat, ki tudtunk egyenlíteni, ezért átszerveztem a csapatot két védő lecserélésével és helyükre két támadó szellemű, kreatív játékost hoztam be. Akkor úgy nézett ki, hogy be tudjuk gyűjteni a három pontot, de egy szabadrúgást követően nem tudtunk felszabadítani, ezt kihasználták a hazaiak, és megszerezték a vezetést. Nagy árat fizettünk ezért a hibánkért – mondta Kis Károly.

Sajnos csak szalmalángnyi feltámadás volt a kupameccs . Azt a korai kettős cserét nem igazán értettem . Talán ,ha láttam volna a meccset. Hiába volt a sok támadószellemű játékos nálunk a pályán mégis a Barcika lőtte a győztes gólt .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Nov. 04, 2018 12:11 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Nov. 04, 2018 12:01 pm

Juhos2 írta:
    Juhos2 írta:

Nem voltunk sehol, csak mostanában valahogy úgy jön ki, hogy nem jutunk ki. A csapat miatt el vagyok keseredve. Nem tudok mit írni.
    Nem akarom elhinni, hogy egy Vasasban játszani nem hatalmas megtiszteltetés a jelenlegi keretnek. Illetve, hogy nem úgy kelnek és fekszenek, hogy ma is megtettem mindent, hogy jobb legyek.
    Majd folytatom.

Hinora nevén kívül más nevet /persze Bese, Birtalan, Balajti/ nem is nagyon hiszem, hogy érdemes megjegyezni. Bár benne vagyok a legbizonytalanabb, hogy nem emelik-e ki. A volt nb1-eseink ugyanolyan felejtősek, Martint leszámítva kritikán aluliak. Csabinak igaza van ez az Mtk C.
    Én nem Kisben keresném a hibát, szerintem egy tapasztalt  , sokat látott edző, hagynám dolgozni.
    De remélem nem a Kubala feltámadására várunk, mert az meg még odébb van.
    Ez számomra is felfoghatatlan ,hogy nem tesznek meg mindent ,hogy jobbak legyenek. Pedig saját magukba fektetnének be az elvégzett munkával. Aki elég szorgalmas annak egyáltalán nem lenne elérhetetlen az élvonal és a többszörös fizetés. Ezek a fiúk csak letudják a napot . Nehéz napnak nevezni azt az egy edzést . Annak idején még a Sport -Pluszban olvastam egy Bicskei interjút. Ő mesélte ,hogy amikor Dél-Koreában volt edző a Posco Atomsnál napi 3 edzésük volt ,bár ő a kettőt látta volna inkább jónak. Este sétáltak a városban családdal amikor szembejött futva a csapat. Kiderült úgy érezték nem elég nekik a napi 3 edzés és a csapatkapitány vezetésével beiktattak maguknak önszorgalomból egy futóedzést az edző tudtán kívül. Arra viszont nem emlékszem ,hogy Mészöly Géza is a futók között lett volna . Szerintem a csak a helyiek a dél-koreaiak voltak ennyire lelkiismeretesek . Azok a játékosok tudták mivel tartoznak maguknak és a klubjuknak meg a szurkolóiknak. Bajnokok is lettek. Persze véletlenül sem Gézát akartam fikázni . Nagyítóval sem találni magyar játékost napi hármat edzeni . Manapság meg főleg . Még a rendszerváltás környékén olvastam a Délmagyarban ,hogy hányszor edzenek a megye 1-es csapatok. Szinte mindenütt heti 3 edzés volt , viszont a feljutásért harcoló 1-2 csapat 4-szer edzett. Gyakorlatilag annyiszor mint most a mieink a rendszeres pihenőnapok miatt . Nevetséges ! Nem hiszem ,hogy fejlődött volna a magyar foci az elmúlt 30 évben.

Én is úgy gondolom ,hogy nem lehet csak Kiss nyakába varrni a vártnál gyengébb szereplést. De azért nem is menteném fel .Megvan az ő felelőssége is. Most azért valamivel könnyebb meccsek jönnek. Amennyiben nem sikerül év végéig csökkenteni a hátrányt akkor télen elgondolkoznék a tulaj helyében a váltáson. Ha a tavaszi első 6-7 meccsen nem indulunk meg felfelé akkor viszont váltanék . Hagynám had ismerkedjen az új edző a csapattal. Legyen ideje eldönteni kire számíthat a következő idényben. A játékoskeretnél mindenképpen szükséges a téli vérfrissítés . Persze télen nincs mód nagyobb tisztogatásra ,de hátha még meglehet menteni az idényt . Remélem a kupameccs nemcsak szalmaláng volt és újra nyerünk . Már csak Béla miatt is illő lenne.
    http://www.vasasfc.hu/hirek/vasarnap_avatjuk_varady_bela_emlektablajat-3335
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Nov. 03, 2018 9:03 pm

A magyar légiós: “Ellenséges volt mindenki, nem akartam, hogy eltapossanak, mint egy bogarat” – interjú

http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/interju/a-magyar-legios-ellenseges-volt-mindenki-nem-akartam-hogy-eltapossanak-mint-egy-bogarat-interju

Jobban tette volna ,ha aláír hozzánk.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Nov. 02, 2018 7:12 pm

Sajnos a Kupameccs csak egy hosszabb videó részeként van meg de az meg akadozik. Ha találok normálisat azt is felteszem ,hogy jobb kedvünk legyen.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Nov. 02, 2018 1:08 pm

Vasas1969 írta:
    Juhos2 írta:
    Juhos2 írta:

Nem voltunk sehol, csak mostanában valahogy úgy jön ki, hogy nem jutunk ki. A csapat miatt el vagyok keseredve. Nem tudok mit írni.
    Nem akarom elhinni, hogy egy Vasasban játszani nem hatalmas megtiszteltetés a jelenlegi keretnek. Illetve, hogy nem úgy kelnek és fekszenek, hogy ma is megtettem mindent, hogy jobb legyek.
    Majd folytatom.

Hinora nevén kívül más nevet /persze Bese, Birtalan, Balajti/ nem is nagyon hiszem, hogy érdemes megjegyezni. Bár benne vagyok a legbizonytalanabb, hogy nem emelik-e ki. A volt nb1-eseink ugyanolyan felejtősek, Martint leszámítva kritikán aluliak. Csabinak igaza van ez az Mtk C.
    Én nem Kisben keresném a hibát, szerintem egy tapasztalt  , sokat látott edző, hagynám dolgozni.
    De remélem nem a Kubala feltámadására várunk, mert az meg még odébb van.
    Most csak az Akadémiához szólnék hozzá. Mire az új tulaj Nagy Miklós megjött már elcsábítottak jó pár játékost a riválisok. Előtte GY.T. is kiárusított pl Bencze és Torvund . Úgy gondolom így az első évben annak is örülni kell ,hogy megmaradtak. Majd a jövő nyáron már lehet igazolni és akkor tartósan a 8 kiemelt között tudnak maradni a csapataink. Abban bízom azért ,hogy majd sikerül megszerezni olyan játékosokat is pl mint Kleisz akik már a felnőttfoci küszöbén vannak .Ők talán 3 év múlva a kezdőcsapat közelébe kerülhetnek. Persze hol van 1 ilyen , nemhogy 2-3 . Ráadásul itt van a nagy tehetségnek tartott Murka aki még az NB2-ben sem tud egyelőre segíteni a csapatnak. Ez meg a Te jóval odébb álláspontodat igazolja.
    Egy érdekes interjú a kezdetekről. http://www.vkla.hu/a-vasasnak-mindig-volt-es-ezutan-is-lesz-neve--interju-jako-janossal
    Egy picit kedvezőbb kép alakult ki a riportalanyról ,de a kocsmában azt írták ő fúrta meg Jámbor korábbi visszatértét . Ennek köszönhetjük a Férget és a németeket.
    Még mindig az akadémia . http://vkla.hu/u19-es-jatekosaink-legyoztek-a-reac-felnott-csapatat?fbclid=IwAR2d-tEvFMdxTCr6HV_pA2rBt-lln9o2noyBDFaH-VJJ6SGa9iY4iKU83iI
    Az eredmény biztató . Kár ,hogy a Reac jelenleg csak 2. a BLASZ 1-ben. Tavaly megnyerték ,de úgy látszik nincs pénzük az NB3-ra .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Nov. 01, 2018 8:14 pm

Ádám: Bízom benne, hogy a bajnokin is sikeresek leszünk

http://www.vasasfc.hu/hirek/adam_bizom_benne_hogy_a_bajnokin_is_sikeresek_leszunk-3334

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 2:02 pm