+3
VasasTata
Síposúr
wahúr
7 posters
Hajrá Vasas örökké !!!!
Vasas1969- Hozzászólások száma : 6545
- Post n°392
Re: Hajrá Vasas örökké !!!!
A múltidéző videó kapcsán beteszem egy régi írásomat mert főszereplők nagyjából azonosak.
Február 24.-én játssza az NB2 "rangadóját" a Békéscsaba a Vasassal . Sok emlékezetes derbit vívtak már egymással . Most viszont a 2 csapat közös történelmének egy olyan fejezetére szeretnék emlékeztetni , amikor a 2 klub játékosai egy közös célért harcoltak.
1995 júliusában a 35. Merdeka kupára Malajziába utazott a Liga válogatottnak elkeresztelt Vasas . A csapatot 3 békéscsabai játékos Fodor Tibor, Mracskó Mihály , Szarvas János és a Stadleres Nagy Norbert erősítette .
A 6 csapatos tornán a mi csoportunkba Üzbegisztán és Bulgária válogatottját sorsolták.. A másik csoportban Dél -Korea, Irak és a házigazda Malajzia válogatottja került.
Július 17.-én magyar idő szerint az esti órákban lépett pályára először a Magyar liga válogatott . Az ellenfél Üzbegisztán válogatottja volt. 12000 néző előtt Jován Róbert góljával szereztük meg a vezetést a 12.percben, amit Uszmanhodzsojev egalizált a 34.percben. 1-1-s félidei eredménnyel mentek az öltözőbe a csapatok. Szünet után Numon 59.percben szerzett góljával már az üzbégek vezettek. A 64.percben sikerült egyenlíteni , a Sport Jován Robinak adja a 2.gólt is, más források szerint Mracskó Misi szerezte az egyenlítő gólt. Fodor Tibor a 89.percben szerzett góljával eldöntötte a mérkőzést. Az Ázsia bajnokság címvédője kapitulált csapatunk előtt.
Magyarország: Sáfár - Mónos, Geress, Juhár, Nagy N( Maczó) - Máriási (Váczi), Mracskó , Galaschek , Fodor T - Jován ,Fischer ( Szarvas)
Üzbegisztán: Oleg Belyakov, Alexander Tikhonov, Davletov Fevzi, Andrej Zaharov, Tillaev Olim (Miklyaev Andrew, 79); Atoyan Sztyepan, BAZAROV Ravshan, ESHMIRZAEV Sadriddin, Eraly Erpulat (Azamat Abduraimov, 55); USMANHODZHAEV Oybek, KHASANOV Numon (Rusztam Abdullaev, 80)
Szombaton az 1994-s Vb 4. Bulgária válogatottja várt a mieinkre. A VB gólkirály Sztoicskov és a többi nagy bolgár sztár természetesen hiányzott ám jó néhány válogatottjuk így is pályára lépett a mérkőzésen.
Gellei Imre vezetőedzőt szombaton este a bolgárok elleni 0 - 0 -ra végződött mérkőzés után érte útól Sinkovics Gábor telefonon a Kuala Lumpuri Hilton hotelben. Mivel többekben felmerült, hogyan illeszkedik majd a túra a bajnoki felkészülésbe ezért először erről kérdezte a mestert.
Ilyen felkészülésre számított?
- Örömmel mondhatom ,hogy a felkészülésünkkel és a körülményeinkkel nincsen semmi baj.Sőt egy szavunk sem lehet hiszen a malájok minden kérésünket teljesítik. Egyébként úgy tudom otthon is irtózatosan meleg van, ebben tehát nincs semmi különbség. Amúgy meg a bajnokságban derül ki mit is ér a most elvégzett munka. Napi 2 edzést tartok , s a fiúk olyan keményen becsületesen dolgoznak , hogy napi 3-4 kilókat fogynak.
Mondja milyen erősségű mezőny gyűlt össze a Merdeka kupán?
- Erről csak annyit az az Üzbegisztán melyet mi 3-2-re legyőztünk méghozzá nagyszerű játékkal a közelmúltban megnyerte az Ázsia kupát, ami azért nem kis teljesítmény. De sorolhatnám tovább, hiszen Dél-Korea(94-es VB résztvevő) , Irak és Malajzia is a legjobbjaival szerepel. Amúgy óriási a felhajtás a televízió rendszeresen közvetíti a mérkőzéseket a lelátón rengetegen ülnek.
És milyen játékerőt képvisel Bulgária?
- Ugyanaz a Dimitar Penev vezeti őket aki a világbajnokságon irányította Sztoicskovékat. Természetesen a legjobbjaik nincsenek itt , de így is roppant erős a csapatuk. Szirakov ( a Vb-n Argentínának is gólt rúgott ) , Popov , Mitov , Petkov , Zafirov mind-mind remek futballista. Úgy gondolom velük döntetlenre játszani nem rossz eredmény. A 0-0 különben reális eredmény , de ez a meccs nem volt különösebben magas színvonalú. Galaschek Peti a 15.percben óriási kapufát rúgott.
Magyarország -Bulgária 0 - 0 10000 néző
Magyarország: Sáfár - Mónos , Geress , Juhár , Nagy N - Máriási , Mracskó , Galaschek , Fodor ( Váczi) - Jován (Szarvas) , Fischer
A riporter azon kérdésére ,hogy itthon tiltakozott a Liga , amiért a Malajziában játszó csapat liga válogatott néven játszik . Gellei a következőket válaszolta.
- Mi itt kint címeres mezben és nem piros -kékben játszunk. Szerintem nem kellene ezzel a témával annyit foglalkozni. Hiszen nem a formai , hanem a tartalmi rész a lényeg. Mi pedig evvel a szerepléssel aligha hozunk szégyent a magyar labdarúgásra , vagy a ligára. Sőt.....
A csapat tehát az elődöntőbe jutott. Ahol a házigazda Maláj válogatott és 40000 fanatikus drukkere várt rájuk. A csapat a következő összeállításban lépett pályára.
Sáfár - Mónos , Geress , Juhár , Nagy N( Maczó) - Máriási , Mracskó , Galaschek , Fodor T - Jován( Váczi) , Fischer
A jó iramú találkozón a 32. percben Fodor Tibor 22 méterről vette be a malajziai kaput 1 - 0 . A 2. félidőben a 65. percben Fischer Pál fejes gólja döntötte el a mérkőzés sorsát . Máriási szögletét magabiztosan továbbította a hálóba. 2 - 0. Ami azt jelentette ,hogy a szombati döntőben Irak ellenfele a Magyar liga válogatott lett.
A mérkőzés előtt Gellei Imre elmondta ,hogy Irak nagyon jó játékerőt képvisel , nem véletlenül jutott a döntőbe. Ők is a nagy válogatottat hozták el Kuala Lumpurba. Nehéz lesz legyőzni őket, hiszen rendkívül fegyelmezetten futballoznak.
Sajnos nem is sikerült. A meccs után a mester így értékelt .
- Minden elismerésem a csapaté . Nagyszerű meccset játszottunk egy olyan ellenféllel szemben amely már 1 éve együtt edzőtáborozik. Kikaptunk 2 -0 -ra , de azért nem kell szégyenkeznünk. Ha kis szerencsénk van megszerezhettük volna az első helyet, s az tényleg szenzáció lett volna. Az első félidőben Fodor az ötösről fejelt a kapura , az iraki hátvéd a gólvonalról ollózva mentett. Később Fischer fejesét mentette a kapus , majd egy Szarvas , Fodor kombináció után alakult ki újabb helyzet. Az első félidőt akár 3 - 1-s vezetéssel is zárhattuk volna. Aztán a folytatásban egy védelmi hiba után gólt kaptunk , majd 3 perccel később másodszor is bevették a kapunkat. Később Fischer kapuba talált , de les címén érvénytelenítették a gólt. A mérkőzés után a malajziai király is gratulált nekünk , majd tűzijátékkal köszöntötték a finálé résztvevőit. Nyugodtan mondhatom óriási közönségsikert arattunk és Malajziában jó hírnevet szereztünk a magyar labdarúgásnak. Külön-külön senkit nem akarok megdicsérni , hiszen minden játékos elismerést érdemel. A döntőn egyébként Galaschek sérülés miatt nem szerepelhetett. Ami a hazaérkezésünket illeti sajnos úgy alakultak a dolgok , hogy csupán kedden este indulunk vissza, s valamikor szerda hajnalban érkezünk Bécsbe. Ahonnan majd a Vasas busza szállít minket Budapestre. Ennek nem örülök , hiszen szombaton már bajnoki rajt.
Irak - Magyar liga válogatott 2 - 0 ( 0 - 0) 20000 néző
Sáfár - Mónos , Geress , Juhár , Maczó - Máriási , Mracskó , Váczi( Sziveszter) Fodor (Pál) - Jován( Szarvas) , Fischer
A 2. helyért 50000 dollár pénzdíjban részesült a csapat.
A 3. helyért lejátszott találkozón Bulgária 1-0-ra nyert Malajzia ellen.
Itthon a szombati rajton a Vasas a Parmalat (Vidi) csapatát fogadta 4000 néző előtt . Fischer, Jován , Galaschek és Váczi nélkül .
Sáfár - Mónos , Geress , Juhár , Jessy - Máriási , Szilveszter(Morvai 89.perc), Simon , Maczó - Gricajuk ( Herczegh 76.perc) , Claude (Pál 61.perc)
Gricajuk 5.percben és Maczó 15.percben szerzett góljával 2-0 nyertünk a labdát többet birtokló fehérvári csapat ellen. Így méltó módon tisztelegtünk elhunyt elnökünk Meszéna Miklós emléke előtt.
A Békéscsaba otthon 2 -2 -es döntetlent játszott a Csepel csapatával. A 2. góljukat Szarvas Jani szerezte.
Február 24.-én játssza az NB2 "rangadóját" a Békéscsaba a Vasassal . Sok emlékezetes derbit vívtak már egymással . Most viszont a 2 csapat közös történelmének egy olyan fejezetére szeretnék emlékeztetni , amikor a 2 klub játékosai egy közös célért harcoltak.
1995 júliusában a 35. Merdeka kupára Malajziába utazott a Liga válogatottnak elkeresztelt Vasas . A csapatot 3 békéscsabai játékos Fodor Tibor, Mracskó Mihály , Szarvas János és a Stadleres Nagy Norbert erősítette .
A 6 csapatos tornán a mi csoportunkba Üzbegisztán és Bulgária válogatottját sorsolták.. A másik csoportban Dél -Korea, Irak és a házigazda Malajzia válogatottja került.
Július 17.-én magyar idő szerint az esti órákban lépett pályára először a Magyar liga válogatott . Az ellenfél Üzbegisztán válogatottja volt. 12000 néző előtt Jován Róbert góljával szereztük meg a vezetést a 12.percben, amit Uszmanhodzsojev egalizált a 34.percben. 1-1-s félidei eredménnyel mentek az öltözőbe a csapatok. Szünet után Numon 59.percben szerzett góljával már az üzbégek vezettek. A 64.percben sikerült egyenlíteni , a Sport Jován Robinak adja a 2.gólt is, más források szerint Mracskó Misi szerezte az egyenlítő gólt. Fodor Tibor a 89.percben szerzett góljával eldöntötte a mérkőzést. Az Ázsia bajnokság címvédője kapitulált csapatunk előtt.
Magyarország: Sáfár - Mónos, Geress, Juhár, Nagy N( Maczó) - Máriási (Váczi), Mracskó , Galaschek , Fodor T - Jován ,Fischer ( Szarvas)
Üzbegisztán: Oleg Belyakov, Alexander Tikhonov, Davletov Fevzi, Andrej Zaharov, Tillaev Olim (Miklyaev Andrew, 79); Atoyan Sztyepan, BAZAROV Ravshan, ESHMIRZAEV Sadriddin, Eraly Erpulat (Azamat Abduraimov, 55); USMANHODZHAEV Oybek, KHASANOV Numon (Rusztam Abdullaev, 80)
Szombaton az 1994-s Vb 4. Bulgária válogatottja várt a mieinkre. A VB gólkirály Sztoicskov és a többi nagy bolgár sztár természetesen hiányzott ám jó néhány válogatottjuk így is pályára lépett a mérkőzésen.
Gellei Imre vezetőedzőt szombaton este a bolgárok elleni 0 - 0 -ra végződött mérkőzés után érte útól Sinkovics Gábor telefonon a Kuala Lumpuri Hilton hotelben. Mivel többekben felmerült, hogyan illeszkedik majd a túra a bajnoki felkészülésbe ezért először erről kérdezte a mestert.
Ilyen felkészülésre számított?
- Örömmel mondhatom ,hogy a felkészülésünkkel és a körülményeinkkel nincsen semmi baj.Sőt egy szavunk sem lehet hiszen a malájok minden kérésünket teljesítik. Egyébként úgy tudom otthon is irtózatosan meleg van, ebben tehát nincs semmi különbség. Amúgy meg a bajnokságban derül ki mit is ér a most elvégzett munka. Napi 2 edzést tartok , s a fiúk olyan keményen becsületesen dolgoznak , hogy napi 3-4 kilókat fogynak.
Mondja milyen erősségű mezőny gyűlt össze a Merdeka kupán?
- Erről csak annyit az az Üzbegisztán melyet mi 3-2-re legyőztünk méghozzá nagyszerű játékkal a közelmúltban megnyerte az Ázsia kupát, ami azért nem kis teljesítmény. De sorolhatnám tovább, hiszen Dél-Korea(94-es VB résztvevő) , Irak és Malajzia is a legjobbjaival szerepel. Amúgy óriási a felhajtás a televízió rendszeresen közvetíti a mérkőzéseket a lelátón rengetegen ülnek.
És milyen játékerőt képvisel Bulgária?
- Ugyanaz a Dimitar Penev vezeti őket aki a világbajnokságon irányította Sztoicskovékat. Természetesen a legjobbjaik nincsenek itt , de így is roppant erős a csapatuk. Szirakov ( a Vb-n Argentínának is gólt rúgott ) , Popov , Mitov , Petkov , Zafirov mind-mind remek futballista. Úgy gondolom velük döntetlenre játszani nem rossz eredmény. A 0-0 különben reális eredmény , de ez a meccs nem volt különösebben magas színvonalú. Galaschek Peti a 15.percben óriási kapufát rúgott.
Magyarország -Bulgária 0 - 0 10000 néző
Magyarország: Sáfár - Mónos , Geress , Juhár , Nagy N - Máriási , Mracskó , Galaschek , Fodor ( Váczi) - Jován (Szarvas) , Fischer
A riporter azon kérdésére ,hogy itthon tiltakozott a Liga , amiért a Malajziában játszó csapat liga válogatott néven játszik . Gellei a következőket válaszolta.
- Mi itt kint címeres mezben és nem piros -kékben játszunk. Szerintem nem kellene ezzel a témával annyit foglalkozni. Hiszen nem a formai , hanem a tartalmi rész a lényeg. Mi pedig evvel a szerepléssel aligha hozunk szégyent a magyar labdarúgásra , vagy a ligára. Sőt.....
A csapat tehát az elődöntőbe jutott. Ahol a házigazda Maláj válogatott és 40000 fanatikus drukkere várt rájuk. A csapat a következő összeállításban lépett pályára.
Sáfár - Mónos , Geress , Juhár , Nagy N( Maczó) - Máriási , Mracskó , Galaschek , Fodor T - Jován( Váczi) , Fischer
A jó iramú találkozón a 32. percben Fodor Tibor 22 méterről vette be a malajziai kaput 1 - 0 . A 2. félidőben a 65. percben Fischer Pál fejes gólja döntötte el a mérkőzés sorsát . Máriási szögletét magabiztosan továbbította a hálóba. 2 - 0. Ami azt jelentette ,hogy a szombati döntőben Irak ellenfele a Magyar liga válogatott lett.
A mérkőzés előtt Gellei Imre elmondta ,hogy Irak nagyon jó játékerőt képvisel , nem véletlenül jutott a döntőbe. Ők is a nagy válogatottat hozták el Kuala Lumpurba. Nehéz lesz legyőzni őket, hiszen rendkívül fegyelmezetten futballoznak.
Sajnos nem is sikerült. A meccs után a mester így értékelt .
- Minden elismerésem a csapaté . Nagyszerű meccset játszottunk egy olyan ellenféllel szemben amely már 1 éve együtt edzőtáborozik. Kikaptunk 2 -0 -ra , de azért nem kell szégyenkeznünk. Ha kis szerencsénk van megszerezhettük volna az első helyet, s az tényleg szenzáció lett volna. Az első félidőben Fodor az ötösről fejelt a kapura , az iraki hátvéd a gólvonalról ollózva mentett. Később Fischer fejesét mentette a kapus , majd egy Szarvas , Fodor kombináció után alakult ki újabb helyzet. Az első félidőt akár 3 - 1-s vezetéssel is zárhattuk volna. Aztán a folytatásban egy védelmi hiba után gólt kaptunk , majd 3 perccel később másodszor is bevették a kapunkat. Később Fischer kapuba talált , de les címén érvénytelenítették a gólt. A mérkőzés után a malajziai király is gratulált nekünk , majd tűzijátékkal köszöntötték a finálé résztvevőit. Nyugodtan mondhatom óriási közönségsikert arattunk és Malajziában jó hírnevet szereztünk a magyar labdarúgásnak. Külön-külön senkit nem akarok megdicsérni , hiszen minden játékos elismerést érdemel. A döntőn egyébként Galaschek sérülés miatt nem szerepelhetett. Ami a hazaérkezésünket illeti sajnos úgy alakultak a dolgok , hogy csupán kedden este indulunk vissza, s valamikor szerda hajnalban érkezünk Bécsbe. Ahonnan majd a Vasas busza szállít minket Budapestre. Ennek nem örülök , hiszen szombaton már bajnoki rajt.
Irak - Magyar liga válogatott 2 - 0 ( 0 - 0) 20000 néző
Sáfár - Mónos , Geress , Juhár , Maczó - Máriási , Mracskó , Váczi( Sziveszter) Fodor (Pál) - Jován( Szarvas) , Fischer
A 2. helyért 50000 dollár pénzdíjban részesült a csapat.
A 3. helyért lejátszott találkozón Bulgária 1-0-ra nyert Malajzia ellen.
Itthon a szombati rajton a Vasas a Parmalat (Vidi) csapatát fogadta 4000 néző előtt . Fischer, Jován , Galaschek és Váczi nélkül .
Sáfár - Mónos , Geress , Juhár , Jessy - Máriási , Szilveszter(Morvai 89.perc), Simon , Maczó - Gricajuk ( Herczegh 76.perc) , Claude (Pál 61.perc)
Gricajuk 5.percben és Maczó 15.percben szerzett góljával 2-0 nyertünk a labdát többet birtokló fehérvári csapat ellen. Így méltó módon tisztelegtünk elhunyt elnökünk Meszéna Miklós emléke előtt.
A Békéscsaba otthon 2 -2 -es döntetlent játszott a Csepel csapatával. A 2. góljukat Szarvas Jani szerezte.
- Post n°393
Egy kis múltidézés .
- Post n°394
Beharangozó: Békéscsaba 1912 Előre – Vasas FC
http://1912elore.hu/site/beharangozo-bekescsaba-1912-elore-vasas-fc-20190224/
http://1912elore.hu/site/stadion-adatok/
http://1912elore.hu/site/informaciok-bekescsaba-1912-elore-vasas-fc-20190224/
http://1912elore.hu/site/beharangozo-bekescsaba-1912-elore-vasas-fc-20190224/
http://1912elore.hu/site/stadion-adatok/
http://1912elore.hu/site/informaciok-bekescsaba-1912-elore-vasas-fc-20190224/
A hozzászólást Vasas1969 összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Feb. 22, 2019 10:28 pm-kor.
- Post n°395
1982 óta figyelem napi szinten a Vasast azóta sajnos ez már a sokadik 4 gólos otthoni zakó amit megértem . Lassan már a 2 kezem sem elég ,ha össze akarnám számolni . A jól értesültek tudni vélik a mi volt az oka a szégyenletes hozzáállásnak . Valaki végre tényleg tiszta vizet önthetne a pohárba.Síposúr írta:Gyalázatos az eredmény ! A videótól se lettem okosabb . A középpálya nem látszott rajta . A nagy dolgok meg ott történtek . Az biztos ,hogy a hozzáállással komoly bajok vannak . Kíváncsi leszek a következményekre . Nem gondoltam ,hogy az Nb2-ben is szégyenkeznem kell még az eredmények miatt . Kérem Jámbor urat csináljon rendet . Hajrá Vasas !
- Post n°396
Nem tudom mi volt a valódi oka ennek a teljesítménynek ,de fontosnak tartanám ,hogy legyen egy volt védő is a stábban mert nincs aki összerakja a védekezést . Sajnos a kapusedzőnk sem tud segíteni ebben , mert hibába tehetséges Bese , de még mindig nem irányítja a védelmet . Tényleg kellett volna egy normálisabb videó amin látszik a győri helyzetek kialakulása is nem csak a végső stádium . Így meg csak találgatunk és fogalmunk sincs mi lehet a háttérben .colocolo írta:Nem láttam a mérkőzést,de már az eredmény is mell bevágó.Előre féltem ettől a mérkőzéstől,de azért nem erre számítottam.Az elkövetett edzői,vezetői hibákért fizetni kellet,és még kell is majd.Sokadszorra nem tanulunk semmit,az előző mérkőzésekből várjuk a csodát amitől majd minden probléma meg oldódik egy szerre.A csodát nem elég várni ,tenni is kellene érte ennél sokkal többet mind most.Már nem hiszek senkinek,a legendás angol miniszterelnök mondta egyszer "csak annak a statisztikának hiszek,amit saját magam hamisítottam ".
colocolo- Hozzászólások száma : 695
- Post n°397
Nem láttam a mérkőzést,de már az eredmény is mell bevágó.Előre féltem ettől a mérkőzéstől,de azért nem erre számítottam.Az elkövetett edzői,vezetői hibákért fizetni kellet,és még kell is majd.Sokadszorra nem tanulunk semmit,az előző mérkőzésekből várjuk a csodát amitől majd minden probléma meg oldódik egy szerre.A csodát nem elég várni ,tenni is kellene érte ennél sokkal többet mind most.Már nem hiszek senkinek,a legendás angol miniszterelnök mondta egyszer "csak annak a statisztikának hiszek,amit saját magam hamisítottam ".
Síposúr- Hozzászólások száma : 247
- Post n°398
Gyalázatos az eredmény ! A videótól se lettem okosabb . A középpálya nem látszott rajta . A nagy dolgok meg ott történtek . Az biztos ,hogy a hozzáállással komoly bajok vannak . Kíváncsi leszek a következményekre . Nem gondoltam ,hogy az Nb2-ben is szégyenkeznem kell még az eredmények miatt . Kérem Jámbor urat csináljon rendet . Hajrá Vasas !
- Post n°400
Köszi ! Egy játékos tette csak oda magát ,sajnos ez csak eggyel több a nullánál . Valami pletykát hallottál ami magyarázatot adhat erre a teljesítményre ?Juhos2 írta:Szorosan tapadtak, felpasszolni sem tudtuk a labdát. Nem mozogtunk a labda felé. Labdaszerzés után indult a kontra. Az első gól után szerintem vagy 5 ziccerük volt. Kb a 6.-at újra bevágták, Szanyó meg mintegy Rodin:Gondolkodó, állt az alapvonal mellett és várta mikor végeznek ki, amikor látszott, hogy csak idő kérdése.
Utána már csak rezignáltan ültünk és várta mindenki, hogy vége legyen.
Murkának, Szivacskinak még az este megköszönném az itt eltöltött idejüket. A többinek csak azért nem, mert szinte a nevüket sem tudom.
Kovács Milán tette oda magát szerintem, de a nagy igéretek közül meggyőző meccset még tőle se nagyon láttam.
Szanyónak bele kellett volna nyúlnia, nem a vágóhídra küldeni a csapatot 15 perc alatt.
Juhos2- Hozzászólások száma : 884
- Post n°401
Szorosan tapadtak, felpasszolni sem tudtuk a labdát. Nem mozogtunk a labda felé. Labdaszerzés után indult a kontra. Az első gól után szerintem vagy 5 ziccerük volt. Kb a 6.-at újra bevágták, Szanyó meg mintegy Rodin:Gondolkodó, állt az alapvonal mellett és várta mikor végeznek ki, amikor látszott, hogy csak idő kérdése.
Murkának, Szivacskinak még az este megköszönném az itt eltöltött idejüket. A többinek csak azért nem, mert szinte a nevüket sem tudom.
Kovács Milán tette oda magát szerintem, de a nagy igéretek közül meggyőző meccset még tőle se nagyon láttam.
Szanyónak bele kellett volna nyúlnia, nem a vágóhídra küldeni a csapatot 15 perc alatt.
- Post n°402
Tudom ,hogy nem kellemes ,de nem osztanád meg kicsit bővebben a látottakat ? Ennyire szarok voltunk ?Juhos2 írta:Vasas1969 írta:Szanyó: A mostani teljesítményért bocsánatot kérek a szurkolóktól
- Nagyon szégyellem magam. Nem tudom a játékosaim átérzik-e mit jelent a Vasas mezét viselni? Ez a mai produktum vérlázító volt. Természetesen nem mentem fel magam, hiszen én vagyok a csapat edzője. Maximalista vagyok, mindig győzni akarok, kiszolgálni a közönséget. A mostani teljesítményért szeretnék bocsánatot kérni a szurkolóktól. Ebben a csapatban sokkal több van, és ez ki is fog jönni. Előfordult már nagyobb csapatoknál is, hogy gödörbe kerülnek. Sajnos a hozzáállásbeli problémák mindhárom tavaszi meccsen megvoltak. El kell kezdenünk építkezni és kialakítani a jövő csapatát.
Szanyót is ott hagyhatnánk újpesten, ha egyszer végre hazatérünk.
Végignézte az oldalvonalról ahogy újra kivégeznek bennünket.
Juhos2- Hozzászólások száma : 884
- Post n°403
Vasas1969 írta:Szanyó: A mostani teljesítményért bocsánatot kérek a szurkolóktól
- Nagyon szégyellem magam. Nem tudom a játékosaim átérzik-e mit jelent a Vasas mezét viselni? Ez a mai produktum vérlázító volt. Természetesen nem mentem fel magam, hiszen én vagyok a csapat edzője. Maximalista vagyok, mindig győzni akarok, kiszolgálni a közönséget. A mostani teljesítményért szeretnék bocsánatot kérni a szurkolóktól. Ebben a csapatban sokkal több van, és ez ki is fog jönni. Előfordult már nagyobb csapatoknál is, hogy gödörbe kerülnek. Sajnos a hozzáállásbeli problémák mindhárom tavaszi meccsen megvoltak. El kell kezdenünk építkezni és kialakítani a jövő csapatát.
Szanyót is ott hagyhatnánk újpesten, ha egyszer végre hazatérünk.
Végignézte az oldalvonalról ahogy újra kivégeznek bennünket.
- Post n°404
Szanyó: A mostani teljesítményért bocsánatot kérek a szurkolóktól
- Post n°405
Vasas - ETO
http://www.vasasfc.hu/kozvetites/vasas_-_eto-336
A csapat tudatosította a hozzám hasonló még mindig álmodozókkal is ,hogy nem akar feljutni . Nem kell félni ,hogy sok Vasas drukkerrel találkozunk Csabán
http://www.vasasfc.hu/kozvetites/vasas_-_eto-336
A csapat tudatosította a hozzám hasonló még mindig álmodozókkal is ,hogy nem akar feljutni . Nem kell félni ,hogy sok Vasas drukkerrel találkozunk Csabán
- Post n°406
VASAS-ETO: NAGY CSATÁRA VAN KILÁTÁS
https://www.eto.hu/hirek/11641/vasas-eto--nagy-csatara-van-kilatas/
https://www.eto.hu/hirek/11640/mervo-bence-tavozik/
Érdekes ,hogy Mervó Bence távozik Győrből . Igazi vándormadár . Jó játékosnak tartom akitől elfogadhatatlan teljesítmény 17 bajnokin 2 gól. Emiatt is szerepelt gyengén az ETO ősszel .
https://www.transfermarkt.de/bence-mervo/profil/spieler/324147
http://www.vasasfc.hu/hirek/szanyo_csak_a_gyozelem_elfogadhato-3520
https://www.eto.hu/hirek/11641/vasas-eto--nagy-csatara-van-kilatas/
https://www.eto.hu/hirek/11640/mervo-bence-tavozik/
Érdekes ,hogy Mervó Bence távozik Győrből . Igazi vándormadár . Jó játékosnak tartom akitől elfogadhatatlan teljesítmény 17 bajnokin 2 gól. Emiatt is szerepelt gyengén az ETO ősszel .
https://www.transfermarkt.de/bence-mervo/profil/spieler/324147
http://www.vasasfc.hu/hirek/szanyo_csak_a_gyozelem_elfogadhato-3520
- Post n°407
Egy kis múltidézés , sajnos folyamatos képhibával. A 4. gólnál zúghatott a "Nem ázunk és nem fázunk Nagy Tamás a királyunk" rigmus .
- Post n°408
Interjú: “Aki magyarként a Slovanba igazol, annak számolnia kell ezzel” – Vida érzi a DAC-szurkolók szeretetét
http://www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/vilag-foci/aki-magyarkent-a-slovanba-igazol-annak-szamolnia-kell-ezzel-vida-erzi-a-dac-szurkolok-szeretetet
Még tőlünk is megy egy busz a meccsre . Jó volna megérni ekkora felbuzdulást egy Vasas meccs miatt .
http://www.csakfoci.hu/nemzetkozi-foci/vilag-foci/aki-magyarkent-a-slovanba-igazol-annak-szamolnia-kell-ezzel-vida-erzi-a-dac-szurkolok-szeretetet
Még tőlünk is megy egy busz a meccsre . Jó volna megérni ekkora felbuzdulást egy Vasas meccs miatt .
- Post n°410
Nagyon sokat kell javulnunk ,hogy a Győr elleni meccset is behúzzuk . Az ETO győzelmet érdemelt volna a ZTE elleni kétfelvonásos meccsen ehelyett a játékvezető elcsalta a zalaiaknak a meccset az utolsó percben. A győriek motiváltan és jól fociztak. Az előző fordulóban a Monor ellen vesztes állásból megtudták fordítani a mérkőzést és ez jót tehetett az önbizalmuknak. Balajti mellett a többiektől is jó teljesítmény kell ,hogy megtudjuk verni őket . Utána mehetünk Csabára .vasassas írta:Vasas1969 írta:Szanyó Károly: A három pontnak örülhetünk
- Ha őszinte akarok lenni, akkor azt kell mondjam: egy dolognak örülhetünk, a három pontnak. Ezúttal is nagyon sok hibával játszottunk, de folyamatosan dolgozunk, hogy ezen változtatni tudjunk. Egyet léptünk előre, most a vetélytársaink is botlottak, így újabb esélyt kaptunk. A következő mérkőzéseken a mainál jobb játékot kell produkálnunk – mondta Szanyó Károly.
Szijjártó István: – Nehéz mit mondani, mert jól játszottunk, helyt álltunk a Vasas ellen, de megvertük saját magunkat.
Komoly hibák ellenére nyertünk,de csak annyival,hogy nekünk volt sikeres csatárunk...,de tudni kell,hogy ez nem mindig lesz így.Látom,hogy az edző is érzi.
vasassas- Hozzászólások száma : 51
- Post n°411
Vasas1969 írta:Szanyó Károly: A három pontnak örülhetünk
- Ha őszinte akarok lenni, akkor azt kell mondjam: egy dolognak örülhetünk, a három pontnak. Ezúttal is nagyon sok hibával játszottunk, de folyamatosan dolgozunk, hogy ezen változtatni tudjunk. Egyet léptünk előre, most a vetélytársaink is botlottak, így újabb esélyt kaptunk. A következő mérkőzéseken a mainál jobb játékot kell produkálnunk – mondta Szanyó Károly.
Szijjártó István: – Nehéz mit mondani, mert jól játszottunk, helyt álltunk a Vasas ellen, de megvertük saját magunkat.
Komoly hibák ellenére nyertünk,de csak annyival,hogy nekünk volt sikeres csatárunk...,de tudni kell,hogy ez nem mindig lesz így.Látom,hogy az edző is érzi.
- Post n°412
Lakatos Csaba: Egyre jobban összecsiszolódunk
http://www.vasasfc.hu/hirek/lakatos_csaba_egyre_jobban_osszecsiszolodunk-3515
Remélem hasznos csapattag lesz.
Más. A múlt héten nézegettem a Transfermarktot és láttam ,hogy szabad Windecker . Be is akartam írni ide ,hogy megérne egy próbát mert Colo jó véleménnyel volt róla ,de másnap már paksi volt . Szerintem a téli paksi szerzeményekből több is nálunk kötött volna ki ,ha még élvonalbeliek vagyunk . Windeckerrel is elszaladt azért picit a ló .
http://www.mifocink.com/?p=6469
Ebben ,hogy a játékos utal a szerződtetését kezdeményező edzőnek már utolértük a nyugatot vagyis a Dél - Balkánt .
http://www.vasasfc.hu/hirek/lakatos_csaba_egyre_jobban_osszecsiszolodunk-3515
Remélem hasznos csapattag lesz.
Más. A múlt héten nézegettem a Transfermarktot és láttam ,hogy szabad Windecker . Be is akartam írni ide ,hogy megérne egy próbát mert Colo jó véleménnyel volt róla ,de másnap már paksi volt . Szerintem a téli paksi szerzeményekből több is nálunk kötött volna ki ,ha még élvonalbeliek vagyunk . Windeckerrel is elszaladt azért picit a ló .
http://www.mifocink.com/?p=6469
Ebben ,hogy a játékos utal a szerződtetését kezdeményező edzőnek már utolértük a nyugatot vagyis a Dél - Balkánt .
- Post n°413
Akrobata Vasas-csatár a forduló ásza, horrormeccs három kitört foggal és három piros lappal – az NB II topsztorijai videókkal
http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/akrobata-vasas-csatar-a-fordulo-asza-horrormeccs-harom-kitort-foggal-es-harom-piros-lappal-az-nb-ii-topsztorijai-videokkal
http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/akrobata-vasas-csatar-a-fordulo-asza-horrormeccs-harom-kitort-foggal-es-harom-piros-lappal-az-nb-ii-topsztorijai-videokkal
- Post n°414
Szatmári: Begyakorolt futsalos megoldást választottam
http://www.vasasfc.hu/hirek/szatmari_begyakorolt_futsalos_megoldast_valasztottam-3511
http://www.vasasfc.hu/hirek/rokszin_adam_es_toth_keve_is_tavozott-3512
http://www.vasasfc.hu/hirek/szatmari_begyakorolt_futsalos_megoldast_valasztottam-3511
http://www.vasasfc.hu/hirek/rokszin_adam_es_toth_keve_is_tavozott-3512
- Post n°416
Elolvastam a csákvári közvetítést http://aqvitalfc.hu/blog/2019/02/10/online-kozvetites-14-oratol-aqvital-fc-csakvar-vasas/colocolo írta:Gratulálok a csapatnak a győzelemhez,most sem játszottunk igazán jól de nyertünk.Ami aggaszt nem találják Birtalan igazi helyét a csapatban,és így nagyon vissza esett a hatékonysága a tavalyihoz képest.Békéscsabán rá építették a támadó játékot vissza vont centerként,most nem igazán érzi otthon magát ebben az új szerepkörben.Pedig jó lenne ha nem egy emberen Balajtin múlna a gól erősségünk,mondjuk Szatmári is szerzett már párat de azért el tudnék képzelni egy más stílusú,pl. egy jó fejelő erőcsatárt is a keretben.
és megnéztem a videót is . Nem gondoltam ,hogy a télen a legjobb játékosait elvesztő Csákvár ilyen fölényben játszik a mérkőzésen . Semmit nem javult a játékunk a múlt hét óta ,de legalább már gólokat lőttünk és nyertünk és a szerencsénk is több lett . Azt veszem észre ,hogy az utóbbi 3-4 évben nem lehet igazán sikeresnek nevezni a téli felkészülést legalábbis a tavaszi idény elején mutatott bajnoki teljesítmények alapján. Pedig most az edzőmeccsek eredményei kimondottan biztatóak voltak . Remélem jövő ilyenkor már meglátszik a saját füves edzőpálya jótékony teljesítménye .
Nem fogod elhinni ,de vasárnap én is Birtalanon gondolkoztam és ezek a gondolatok fordultak meg az én fejemben is . Én is úgy vélem ,hogy kellene az a jól fejelő erőcsatár ,mert az ellenfelek is kifigyelték ,hogy kiket kell kikapcsolni ,hogy teljesen hatástalanok legyünk .
http://www.vasasfc.hu/hirek/balajtira_birtalanra_es_szatmarira_figyel_a_csakvar-3506
Tegnap kimondottan emiatt figyeltem Sajbán Máté játékát a Budaörsben . Ő jó megoldás lehetne mert gyors ,magas és a legfontosabb ,hogy rengeteget fut . Így talán azt is elbírná a csapat ,hogy ha Birtalan ,Balajti és Sajbán egyszerre lenne a pályán . Viszont technikásnak nem nevezném ezt már korábban is észrevettem ettől függetlenül persze örülnék neki . Bognár Gyuri olyan focit játszat a Budaörssel ahol kijönnek a játékosai erényei ,így Sajbáné is . A kérdés az ,hogy ezt nálunk is megtudnánk e valósítani ? Birtalan esetében még nem sikerült . Egyébként úgy emlékszem egy hetet kihagyott a felkészülés végén nem tudom sérülés vagy influenza miatt ? Remélem ,hogy utoléri magát és feljavul a játéka ,ahogy a többieké is .
colocolo- Hozzászólások száma : 695
- Post n°417
Gratulálok a csapatnak a győzelemhez,most sem játszottunk igazán jól de nyertünk.Ami aggaszt nem találják Birtalan igazi helyét a csapatban,és így nagyon vissza esett a hatékonysága a tavalyihoz képest.Békéscsabán rá építették a támadó játékot vissza vont centerként,most nem igazán érzi otthon magát ebben az új szerepkörben.Pedig jó lenne ha nem egy emberen Balajtin múlna a gól erősségünk,mondjuk Szatmári is szerzett már párat de azért el tudnék képzelni egy más stílusú,pl. egy jó fejelő erőcsatárt is a keretben.
- Post n°419
Szanyó Károly: A három pontnak örülhetünk
- Post n°420
Csákvár - Vasas
http://www.vasasfc.hu/kozvetites/csakvar_-_vasas-335
http://www.vasasfc.hu/hirek/gyozelem_csakvaron-3508
Gratulálok a győzelemhez ! Nem gondoltam ,hogy ennyire nehéz lesz mint ,ahogy a közvetítésben olvastam . Úgy érzem este a másik két rivális is pontokat veszt , remélem összesen hatot . Ádám Martinék meccsét 6 órától nézhetjük az M4-en .
http://www.vasasfc.hu/kozvetites/csakvar_-_vasas-335
http://www.vasasfc.hu/hirek/gyozelem_csakvaron-3508
Gratulálok a győzelemhez ! Nem gondoltam ,hogy ennyire nehéz lesz mint ,ahogy a közvetítésben olvastam . Úgy érzem este a másik két rivális is pontokat veszt , remélem összesen hatot . Ádám Martinék meccsét 6 órától nézhetjük az M4-en .