A "migránsokról" kicsit másképpen.
https://www.youtube.com/watch?v=iQn_d8Hetzw
Szerintem Barczit szánják annak aki eljuttassa a labdát annak a csatárnak. Nézegettem ,hogy ki lehetne jó ,de nem találok minden szempontból megfelelőt még a Transfermarkton sem. Remélem találunk olyan kevés lehetőséget kapót , akit a klubja elenged és hozzánk is szívesen jönne. Jó lenne egy Hámori Feri féle nagy fogás . Már egy nulla volt amikor hozzánk jött és micsoda feltámadást produkált.Juhos2 írta:Vasas1969 írta:
Ha mégis lesz meglepetés, akkor mi ketten fogunk a legjobban meglepődni ! Egerszegi is megvan. Talán ő a legjobb a 3 felmerült névből. Ma már ez az első gól nem születhetne meg.
https://www.youtube.com/watch?v=eQh4Fdwp-nk
Csekének azért még mindig örülnék. Csatárban egy minőségi kellene ,azt se bánom , ha nem magyar. Egyedül Feczeseinről hallani ,hogy szabad. Ár(fizetés) érték arányában nem tudom jó lenne e ? Remélem én is ,hogy Tischlernél jobb jön. Amúgy valamiért azt hiszem benne azért lenne még tartalék . Lehet csak az ellenünk rúgott góljai miatt . Védőben Kovács Gábor is szabad listán van . El tudom képzelni ,hogy cserének esetleg megpróbálják ,ha nem lesz jobb.
Tavaly még egy közvetítésben Csekét az Újpest jövőbeli csapatának alappilléreként emlegették. Aztán ez is hamar elmúlt.
Én elkezdtem reménykedni, hogy a góllövés is megoldódik. Ha végig gondolom találhatunk végre valakit mi is ennyi idő után. De el fog jutni egyáltalán a labda hozzá vagy olyan csatárt kel találni aki egyből egy?
Vasas1969 írta:
Ha mégis lesz meglepetés, akkor mi ketten fogunk a legjobban meglepődni ! Egerszegi is megvan. Talán ő a legjobb a 3 felmerült névből. Ma már ez az első gól nem születhetne meg.
https://www.youtube.com/watch?v=eQh4Fdwp-nk
Csekének azért még mindig örülnék. Csatárban egy minőségi kellene ,azt se bánom , ha nem magyar. Egyedül Feczeseinről hallani ,hogy szabad. Ár(fizetés) érték arányában nem tudom jó lenne e ? Remélem én is ,hogy Tischlernél jobb jön. Amúgy valamiért azt hiszem benne azért lenne még tartalék . Lehet csak az ellenünk rúgott góljai miatt . Védőben Kovács Gábor is szabad listán van . El tudom képzelni ,hogy cserének esetleg megpróbálják ,ha nem lesz jobb.
Ha mégis lesz meglepetés, akkor mi ketten fogunk a legjobban meglepődni ! Egerszegi is megvan. Talán ő a legjobb a 3 felmerült névből. Ma már ez az első gól nem születhetne meg.colocolo írta:Vasas1969 írta:
Szerintem a lényeget tekintve Colo is ugyanezt írta volna. Ha szombaton délelőtt ki tudsz menni az edzőmeccsre megírhatnád ,hogy mit tapasztaltál a Vecsés ellen ?
Szerintem mivel a kis Bognár Kövesdre ment emiatt került csak Barczi a képbe. Kérdés ,hogy hol veszik számításba ? Pista csatárt és védőt említett . Hirtelen nem is tudnék mondani senkit aki szabad és még a hasznunkra is lenne . Neked van tipped ?
Nagyon jól látod,az lesz a meglepetés hogy nem lesz meglepetés legalábbis a jelek eddig erre mutattak.Állitólag közel kerültünk Egerszegi leigazolásához is.még egy kp.na de ki fog majd gólt lőni?Jó lenne már egy gólerős csatár,de ne Tischler mert egy csere üzlet keretében az ő neve is felmerült.
Vasas1969 írta:
Szerintem a lényeget tekintve Colo is ugyanezt írta volna. Ha szombaton délelőtt ki tudsz menni az edzőmeccsre megírhatnád ,hogy mit tapasztaltál a Vecsés ellen ?
Szerintem mivel a kis Bognár Kövesdre ment emiatt került csak Barczi a képbe. Kérdés ,hogy hol veszik számításba ? Pista csatárt és védőt említett . Hirtelen nem is tudnék mondani senkit aki szabad és még a hasznunkra is lenne . Neked van tipped ?
Szerintem a lényeget tekintve Colo is ugyanezt írta volna. Ha szombaton délelőtt ki tudsz menni az edzőmeccsre megírhatnád ,hogy mit tapasztaltál a Vecsés ellen ?Juhos2 írta:Vasas1969 írta:
Szia! Szerintem az lesz a meglepetése ,hogy nem változtat semmin . Azt hiszi ,hogy az ellenfelek is változtatásokat várnak tőle és ezen ,hogy ugyanazt játsszuk megfognak lepődni. Akik meg is lepődnek ,hogy hányszor vagyunk képesek ugyanabba a folyóba lépni és könyörtelenül megbüntetik majd és ezen meg a mester lepődik meg. Félek nem fogunk tudni télen minőségi igazolásokat ,hozni akikkel sokkal jobban működik ugyanez a játékrendszer.
Ha Oenning továbbra is önfejű lesz bajban lehetünk ,ha viszont zártabban játszunk (nem megyünk fejjel a falnak) és jobban a játékosokra szabja a taktikát , akkor szóba sem jöhet a kiesés. Annál sokkal jobb ez a játékosállomány ,persze csak akkor ,ha mindent megtesznek a pályán.
Barczi olyan szempontból jó ,hogy bár én is csak közepes játékosnak tartom ,de van benne lendület és helyzetbe tudja hozni a társait és ez hiánycikk volt nálunk az ősszel.
Ez egy jól sikerült válasz volt . . . . /szerintem/.
Vasas1969 írta:
Szia! Szerintem az lesz a meglepetése ,hogy nem változtat semmin . Azt hiszi ,hogy az ellenfelek is változtatásokat várnak tőle és ezen ,hogy ugyanazt játsszuk megfognak lepődni. Akik meg is lepődnek ,hogy hányszor vagyunk képesek ugyanabba a folyóba lépni és könyörtelenül megbüntetik majd és ezen meg a mester lepődik meg. Félek nem fogunk tudni télen minőségi igazolásokat ,hozni akikkel sokkal jobban működik ugyanez a játékrendszer.
Ha Oenning továbbra is önfejű lesz bajban lehetünk ,ha viszont zártabban játszunk (nem megyünk fejjel a falnak) és jobban a játékosokra szabja a taktikát , akkor szóba sem jöhet a kiesés. Annál sokkal jobb ez a játékosállomány ,persze csak akkor ,ha mindent megtesznek a pályán.
Barczi olyan szempontból jó ,hogy bár én is csak közepes játékosnak tartom ,de van benne lendület és helyzetbe tudja hozni a társait és ez hiánycikk volt nálunk az ősszel.
Szia! Szerintem az lesz a meglepetése ,hogy nem változtat semmin . Azt hiszi ,hogy az ellenfelek is változtatásokat várnak tőle és ezen ,hogy ugyanazt játsszuk megfognak lepődni. Akik meg is lepődnek ,hogy hányszor vagyunk képesek ugyanabba a folyóba lépni és könyörtelenül megbüntetik majd és ezen meg a mester lepődik meg. Félek nem fogunk tudni télen minőségi igazolásokat ,hozni akikkel sokkal jobban működik ugyanez a játékrendszer.Juhos2 írta:Várom a híreket. Kitalált vajon valami meglepit Oening mester a tavaszra?
colocolo írta:Juhos2 írta:
Behúztuk. Most már csak azon kell imádkozni, hogy ne 700 percenként lőjön egy gólt.
Gondolom nagyon fontos érv volt mellette hogy nem kellet fizetni érte,118 mérkőzés 11 gól ha jól emlékszem nem igazán parádés.Persze attól még lehet nagyon hasznos játékos reméljük hogy nálunk az lesz.
Juhos2 írta:
Behúztuk. Most már csak azon kell imádkozni, hogy ne 700 percenként lőjön egy gólt.
colocolo írta:Tegnap Barczi szerződést bontott a Vidinél,szabadon igazolhatóvá vált így már csak vele kell egyezkedni az érdeklődőknek.Nem tudom,olyan keveset játszott nálam egyáltalán nincs képben.Azon is csodálkoztam amikor le igazolta a Vidi,mit láttak benne nem tudom.Sajnálom hogy nincsenek nálunk próba játékosok,hátha találnánk valakit főleg a fiatalok között.Nem vagyok türelmetlen,de jó lenne már ha valami alakulna mert az új fiúknak be is kell épülni a csapatba.Arra nem is merek gondolni,hogy nem azonnal bevethető kezdő embereket igazolunk.
Akkor bővült a lista . Remélem egyik fiú sem Hangya pótlására jön. Azt néztem ,hogy az utolsó másfél évben Barczi nagyon keveset játszott a Vidinél. Igazi játékostemető lett a fehérvári klub. Viszont az utolsó idényében a DVTK-nál szélsőt játszott ,így vele nemcsak a középpályán ,de egy sorral előrébb a bal szélen is számolhatnánk. Talán ez volt a legjobb idényecolocolo írta:Mai újabb infók átigazolás ügyben,Cseke,Barczi,Egerszegi tárgyalunk velük Hangyát vinné a Puskás erről Vancsa azt mondta nem minősítené ezt az ajánlatot.A cikket Sinkovics G.írta aki Vasas ügyekben nagyon tájékozott szokott lenni.Mivel a videóból az derül ki hogy első sorban,védőt,csatárt keresünk a három kp.közül csak egynek lehet esélye.
Én is örülnék neki ! Használható játékos ,bár félek már nem fogja azt a pályát befutni amire hívatott volt. Viszont Vidával , Bereczcel és Ádámmal játszott valamennyit korábban együtt , így könnyebb lesz visszailleszkednie és a játékkapcsolatok is meg lehetnek . Egyébként a Vancsa által elmondottak Szedlárra is illenének, legalábbis NB2-es szinten mindenképp.colocolo írta:Nem tartom egy komoly hír forrásnak,de az NB.1 hu.szerint Bojan Sankovic és Cseke Benjámin is távozhat megfelelő ajánlat esetén.Akkor lehet hogy van alapja az érdeklődésnek.Saját nevelésü játékos nem volt szép a távozása én mégis adnák néki egy esélyt még.Sztár játékosokat mi nem tudunk igazolni,meg fizetni ő benne van mindkét tulajdonságból van valami ami Vancsa M.elvárása.Inkább attól félek hogy edzőnk nem képes ki hozni a maximumot,sem tudás sem akarás szinten a játékosokból.A mi helyzetünkben nem szép focit,hanem eredményes focit kell játszani.
Ezt most eltalálták ,a múltkor volt egy kis keretes cikk róla különösebb konkrétumok nélkül. Mintha a sors is minket verne Osváth távozása óta a középpálya jobb szélén még Kleiszben volt meg leginkább az ígéret , hogy egyszer jó lesz ott. Ráadásul most ez a húsevő baktérium nagyon nem játék. Reménykedem ,hogy nem az lesz ,bár az ilyet akkor sem verik nagydobra , ha az. A legjobbakat kívánom Kleisznek , akármi is ez gyógyuljon ki belőle mihamarabb.colocolo írta:Vasas1969 írta:
Köszi! Vajon ezt a cikket is hasonló célból írták ?
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-sulyos-problema-miatt-tavozhat-a-valogatott-vedo-2612213
Lehet ,hogy még egy légiós hely felszabadul és nézhetünk védő után is ?
Van esély rá hogy néha az NS.is eltalál valamit,ami tény az hogy sérült akár Murka vagy Kleisz és jó esély van rá hogy közülük senki nem fog játszani tavasszal.Ha továbbra is strucc politikát folytatunk,és nem akarjuk észrevenni a problémákat,akkor könnyen oda juthatunk ahova nagyon nem szeretnénk.Aztán a vége az lesz hogy se strucc se homok.
Vasas1969 írta:
Köszi! Vajon ezt a cikket is hasonló célból írták ?
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/vasas-sulyos-problema-miatt-tavozhat-a-valogatott-vedo-2612213
Lehet ,hogy még egy légiós hely felszabadul és nézhetünk védő után is ?
colocolo írta:Vasas1969 írta:Vancsa: A játékoskeretünk többre képes az őszi eredményeknél
Ha lehetőségünk lesz, minden poszton szeretnénk erősíteni. Alapvetően azonban a jelenlegi kerettel számol a klubvezetés.
http://www.vasasfc.hu/hirek/vancsa_a_jatekoskeretunk_tobbre_kepes_az_oszi_eredmenyeknel-2894
Azt hiszem a meghiúsult igazolás Bognár volt. Egerszegi mondjuk jó konkurencia lenne Vidának is ,ha valóban szó van róla .
Hogy honnan vette Somogyi Zs.az NS.újságírója nem tudom,bedobta a két nevet egy cikkben választ remélt de nem kapott.Ahogy mondani szokás,sem cáfolni,sem megerősiteni nem akarták a hírt a Vasasnál.
Vasas1969 írta:Vancsa: A játékoskeretünk többre képes az őszi eredményeknél
Ha lehetőségünk lesz, minden poszton szeretnénk erősíteni. Alapvetően azonban a jelenlegi kerettel számol a klubvezetés.
http://www.vasasfc.hu/hirek/vancsa_a_jatekoskeretunk_tobbre_kepes_az_oszi_eredmenyeknel-2894
Azt hiszem a meghiúsult igazolás Bognár volt. Egerszegi mondjuk jó konkurencia lenne Vidának is ,ha valóban szó van róla .