Az új Illovszky-stadion újabb két szektornévadóját tárta nyilvánosság elé a Vasas SC.
http://www.vasasfc.hu/hirek/szektornevadok_ii_csordas_es_farkas-2985
Akkor félő ,hogy a most hiányzó Ádám , Ristevski , Burmeister hármas fog csak segíteni bennünket a tavasszal a bennmaradásért vívott harcban. Kíváncsi leszek a véleményedre ,mert én sajnos nem fogok hazaérni rá ,legfeljebb a második félidőt fogom majd látni. Nem tudom látsz e majd némi előrelépést ?colocolo írta:Vasas1969 írta:
Köszi Colo ! Csütörtök reggel 7:50-től megy majd felvételről a meccsünk az M4-en. Remélem megtudod nézni és értékeled a látottakat. A sérültjeinkről írt valamit a sport ? Elég lesz valakinek ez a 2 hét ,hogy legalább csereként bevethető legyen ?
Egymásnak ellentmondó hírek jelennek meg,van aki azt írja Gaál már beáll a többiek közé játékok során,és Murka is rendes edzésmunkát végez.Máshol meg az,hogy mostanában nem lesznek bevethetők.Már a múltkori mérkőzést is megnéztem,a mostanit is megfogom.Nem akartam egy mérkőzés alapján véleményt formálni,de ha jobban képben leszek meg fogom tenni.
Dehogy feddlek ,bár emlékszem ,hogy régebben olvastam róla ,de ha megkérdezte volna valaki nem tudtam volna a választ .Juhos2 írta:vasassas írta:Üdv a Vasas drukkereknek! Régi Vasas szurkoló vagyok,még Váradi Béláék aranykorszakából. Egy közös ismerősünk segítségével sikerült csatlakoznom.Remélem egy pár Vasas meccsre is eltudok jutni,így akár találkozni is veletek.
Szerintem jó kis társaságba csöppentél, ha szereted a Vasast és aktuàlisan követni szeretnéd mi is történik nálunk. Elkezdték az új stadion szektorok névadóinak a bemutatását. Berendy Pál, Bundzsák Dezső. Róluk szólt a hangos a meccs előtt és a szünetben is. Bevallom /69 lehet, hogy megfed/ nem tudtam, hogy a 62-es Kk döntőben Bundzsák az 5-1-hez 4 góllal járult hozzá.
Biztosan ! Majd segítünk ,ha kell és szóval tartunk ,hogy amit már tudsz azt ne is felejtsd el . Juhosnak teljesen igaza van "jó kis társaságba kerültél " . Nagyon normális emberek vannak itt ,de sajnos kicsi a társaság , mert elég kevesen vagyunk.vasassas írta:Vasas1969 írta:
Szia !
Örülök ,hogy sikerült regisztrálni . Így még az is lehet ,ha nem is egy busznyi ,de egy autónyi Vasas drukker összejöjjön Csongrád - megyéből megnézni az új stadit .
Azt elfelejtettem mondani ,hogy ha válaszolni akarsz egy hozzászólásra , akkor az adott hozzászólásnál jobboldalt alul van egy +quote gomb. Arra kell kattintanod. Majd arra kell vigyázni ,hogy az előző hozzászólásba ne írj bele csak a zárójeles quote után kezdj el írni. Elküldeni akkor is a send-el kell. Természetesen külön is írhatsz valakinek így ahogy most csináltad. Nem vagyunk olyan sokan ,hogy ne találjuk ki kinek szól . Kérdezz bátran ,ha valamit nem tudsz , egy csomó dolgot biztos elfelejtettem mondani. Írj minél gyakrabban mert ,ha gyakorlod akkor nem is felejted el.
Szia!
Köszi remélem boldogulok,Hajrá Vasas!
Juhos2 írta:
Szerintem jó kis társaságba csöppentél, ha szereted a Vasast és aktuàlisan követni szeretnéd mi is történik nálunk. Elkezdték az új stadion szektorok névadóinak a bemutatását. Berendy Pál, Bundzsák Dezső. Róluk szólt a hangos a meccs előtt és a szünetben is. Bevallom /69 lehet, hogy megfed/ nem tudtam, hogy a 62-es Kk döntőben Bundzsák az 5-1-hez 4 góllal járult hozzá.
Üdvözlet ! Remélem sok győzelemnek tudunk majd együtt örülni itt. Talán még megérünk egy új aranycsapatot is. Most úgy nézz ki azért kell szurkolni ,hogy ne essünk ki. Isteni szerencse ,hogy nem adta a tévé . Nehezen viselem már az ilyen utolsó percben kapott gólokat. Nem igaz ,hogy nem lehet odafigyelni a végén. Csak álltunk mint a tudjátok mi a lakodalomban. Teljesen eszetlenül üresen hagytunk több miskolcit is . Félek nagyon fog hiányozni még ez a 2 pont .vasassas írta:Üdv a Vasas drukkereknek! Régi Vasas szurkoló vagyok,még Váradi Béláék aranykorszakából. Egy közös ismerősünk segítségével sikerült csatlakoznom.Remélem egy pár Vasas meccsre is eltudok jutni,így akár találkozni is veletek.
Vasas1969 írta:
Köszi Colo ! Csütörtök reggel 7:50-től megy majd felvételről a meccsünk az M4-en. Remélem megtudod nézni és értékeled a látottakat. A sérültjeinkről írt valamit a sport ? Elég lesz valakinek ez a 2 hét ,hogy legalább csereként bevethető legyen ?
vasassas írta:Üdv a Vasas drukkereknek! Régi Vasas szurkoló vagyok,még Váradi Béláék aranykorszakából. Egy közös ismerősünk segítségével sikerült csatlakoznom.Remélem egy pár Vasas meccsre is eltudok jutni,így akár találkozni is veletek.
Vasas1969 írta:
Szia !
Örülök ,hogy sikerült regisztrálni . Így még az is lehet ,ha nem is egy busznyi ,de egy autónyi Vasas drukker összejöjjön Csongrád - megyéből megnézni az új stadit .
Azt elfelejtettem mondani ,hogy ha válaszolni akarsz egy hozzászólásra , akkor az adott hozzászólásnál jobboldalt alul van egy +quote gomb. Arra kell kattintanod. Majd arra kell vigyázni ,hogy az előző hozzászólásba ne írj bele csak a zárójeles quote után kezdj el írni. Elküldeni akkor is a send-el kell. Természetesen külön is írhatsz valakinek így ahogy most csináltad. Nem vagyunk olyan sokan ,hogy ne találjuk ki kinek szól . Kérdezz bátran ,ha valamit nem tudsz , egy csomó dolgot biztos elfelejtettem mondani. Írj minél gyakrabban mert ,ha gyakorlod akkor nem is felejted el.
Szia !vasassas írta:Üdv a Vasas drukkereknek! Régi Vasas szurkoló vagyok,még Váradi Béláék aranykorszakából. Egy közös ismerősünk segítségével sikerült csatlakoznom.Remélem egy pár Vasas meccsre is eltudok jutni,így akár találkozni is veletek.
Köszi Colo ! Csütörtök reggel 7:50-től megy majd felvételről a meccsünk az M4-en. Remélem megtudod nézni és értékeled a látottakat. A sérültjeinkről írt valamit a sport ? Elég lesz valakinek ez a 2 hét ,hogy legalább csereként bevethető legyen ?colocolo írta:
Vasas : Dvtk 1:1
1000 néző
Vasas:Nagy G.7 - James 5 Vaskó 6 Benes 5 - Egerszegi 6 - Remili 5 Vida 6 Berecz 6 Hangya 6 - Barczi 6 Pavlov 5
csere:Remili - Vogyicska 76.perc
Pavlov - Ferenczi 88.perc
Barczi - Laczkó 92.perc
Juhos2 írta:Nem hiszem el, hogy Pavlov megkapja sorstól a lehetőséget és egy ilyen beleszarós förmedvényt nyújt. Benes kuka, úgy focizik, hogy minden egyes pillanatban azt érzem, hogy jaj most mit csináljak.
Kiverte a biztit ez a Laczkó is, becserélik két percre vesztünk két pontot ez meg ahelyett, hogy összedőlne a pályán, a diósgyőriekkel ölelkezik. Gyepes jut eszembe, amikor kínunkban egy félévre idehoztuk, kiestünk. Majd lenyilatkozta, hogy kurvára nem érdekli, csak formában szeretett volna maradni egy félévre. Na ettől a csávótól körülbelül ezt várhatjuk.
Hazafelé Kulcsárról beszélgettünk. Lehetetlen igazolások tömkelege, aki meg csereként többször bizonyított annak meg csá. Félév. Egy ilyen viharvert időben nem fért volna bele?
Holnap 13:10 -től megy az M4-en felvételről a meccs. A biztonság kedvéért fél órával előbb kezd el nézni. Az újság szerint négyszer is leadják ,de ez a legemberibb időpont. Ha bírok belenézek én is , úgy is ritkán látok győztes Vasas meccset sajnos. Remélem nem lepődünk meg megint és valóban a mi meccsünk megy majd.Síposúr írta:Jó ,hogy a Kálmán és a csapat helyzete is javult . Nagyon kellett már a győzelem ! Nem is emlékszem mikor ki ellen nyertünk utoljára ,annyira régen volt. Nem láttam csak az összefoglalót , tudom abból nem szabad következtetni , de azért megérdemeltnek tűnt a 3 pont. A góljaink szépek voltak ,tetszettek. Tudni már mikor adja a tévé ? Borzasztóan szoros a vége . Sorozatban nyerni kell ,mert ez az 1 pont előny semmi ! Gratulálok a győzelemhez ! Hajrá Vasas !