by Vasas1969 Pént. Márc. 30, 2018 9:57 am
Elgondolkoztam a válogatott kapcsán. Ennyire azért talán nem vagyunk rosszak ,hogy mindenkitől kikapjunk. A skótok ellen láttam életjeleket. A 2 fradista játéka kimondottan tetszett . Egy Gulácsi - Fiola , Guzmics , Kádár - Lovrencsics , Gera (Sallai), Nagy Ádám , Berecz , Hangya - Varga , Szalai összeállítás már most működőképes lehetett volna szerintem. Evvel csak az a baj ,hogy Gera még nem épült fel és nem fiatalabb legalább 5 évvel. Sajnos emiatt rá már nem számíthatunk. Sallaira lennék leginkább kíváncsi , hogy mennyire tudná pótolni ? Védekezésben szerintem semennyire . Bár 3 futógép lenne a középpályán aki tehermentesítené a 2 védekezni nem tudó támadó középpályást. Sajnos viszont az egész középpályás sornak gyenge lenne a fejjátéka és ez komoly hátrány lenne védekezésben. Nem tudom a baloldali támadójáték mennyire működne ? Szalai gyenge az összjátékban a fejjátéka viszont nélkülözhetetlen . Balogh Norbert ,ha sérülése után be tudná verekedni magát a Palermóba megoldás lehetne.
A Gulácsi - Fiola , Guzmics , Kádár - Lovrencsics , Sallai , Nagy Á , Berecz , Hangya - Varga , Balogh N összeállítású csapat igazi magyaros technikás focit játszana. Viszont fejjel verhetőek lennénk és le is pattannánk az erősebb felépítésű ellenfelekről.
Az a baj mire Szoboszlaiék beérnek a jelenlegi legerősebb csapatrészünkből Guzmics kiöregszik. A kínai 2.liga nem is a legmegfelelőbb felkészülés a válogatott meccsekre. Otigba elképzelhető ,hogy megfelelő megoldás lehet itt.
Ti ,hogy látjátok leszünk belátható idő belül középcsapat vagy maradunk pofozógépek ?