Nagyarányú győzelem a Lipót ellen
Kedden lejátszotta csapatunk a lipóti edzőtábor első találkozóját, a helyi megye I-es csapat, a Lipót Pékség SE ellen. A kissé havas talajon játékosaink nagyarányú, 11-1-es győzelmet arattak.
Juhos2 írta:
Így nehéz lesz.
Tulajdonképpen jó hogy felvállalta, hiszen ha megtelik a stadion és már nincs jegy, az ő VIP helyére tényleg lehetne pályázni.
colocolo írta:Most olvastam Korcsmár Zs.dán csapat vinné,az elsö ajánlatott nem fogadták el,Vancsa M.azt mondja van még 4óra vissza az átigazolási határidőből minden lehetséges.
Vasas1969 írta:A kocsmában feltették a rádióriportot.
http://www.pc-buro.hu/gallery/Riport-Markovits.mp3
colocolo írta:Most olvastam Korcsmár Zs.dán csapat vinné,az elsö ajánlatott nem fogadták el,Vancsa M.azt mondja van még 4óra vissza az átigazolási határidőből minden lehetséges.
Juhos2 írta:
M.L. Keretösszeg 5.5 milliárd, ebből kellett kiindulni a tenderen. Felette kuka. Tervek /?/ nem változnak, max. új elemek kerülhetnek bele. Ő az egész Vasas családért felel, neki nem csak a labdarúgókkal, hanem minden sportággal foglalkoznia kell. Amelyekben több ezer vasasos sportolását, felkészülését kell biztosítania a későbbiekben is. A stadion szerinte a kisebb átalakításokkal meg kell, hogy feleljen, de ha nem változik az 5000 férőhely akkor is egy gyönyörű ékszerdoboza lesz a Vasasnak.
Hölgy. A 8000 férőhely a stadion besorolása miatt fontos. A Vasas stadionját 1960-ban építették, azaz min. 50-60 évre készül az új stadion. Ki tudja megmondani, hogy mi fog történni ennyi idő alatt? Bőviteni nem fogják, mint ahogy előtte Markovits említette. Ezen Bolgár is értetlenkedett, hogy hogyan lehetne bővíteni? A hölgy említette a nemzetközi szereplés és a saját stadion összefüggését, de ezzel nem tudta meggyőzni Bolgárt. Ő azzal érvelt, hogy a városban lesz négy megfelelő stadion, ha a Real jön akkor meg úgyis kicsi lesz az Illovszky.
Bolgár Markovitsot egy óvatos, megfontolt vezetőnek értékelte, akinek az is fontos, hogy hogyan fogják megoldani a létesítmények fenntartását mivel az állam a tulajdonos a Vasas a fenntartó. Azzal nem foglalkozott,hogy mennyivel olcsóbb egy 5000, mint egy 8000 férőhelyes stadion. De persze ez nem is egy kivesézős műsor volt, hiszen a Botka-Orbán találkozó valószínüleg több embert érdekelt.
Bennem ez maradt meg.
Vasas1969 írta:
Nem tudtam ,hogy Kaposváron készült. Nekünk nem lett volna erősítés. A lokisták is azt írják ,hogy az utóbbi 2 évben nem mutatott semmit. Lehet a Puskás is inkább a vetélytárs Balmaz és Szpari elől akarta csak megszerezni.
Prekiről nem tudtam. Van hír ,hogy hová menne ? Tiszta átjáróház a jobboldalunk. Bori, Könyves, Osváth és Preklet . Preki olyan volt mint aki állandóan lámpalázas. Ő is elfelejtett focizni nálunk. Több van benne ,mint amit itt mutatott.
Küldtem privit. Sikerült e már megnézni ?
Vasas1969 írta:
Markovits mit mondott ? Gondolom csak köntörfalazott , attól meg nem lesz nagyobb a stadi . Kiderült ,hogy mekkorára számíthatunk ? A hölgy mivel érvelt ?
Beszéltünk múltkor a szerződés hosszabbításokról. Hát most nagyon jó lenne erről olvasni.
http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/407040_dan_klub_vinne_a_vasas_valogatott_vedojet
Juhos2 írta:Pörög a Klub rádió. Előbb Markovits a stadionról, utána egy Vasas szurkoló hölgy, miért nem ért egyet, miért kellene a 8 ezres.
colocolo írta:
Szakály egész idáig Kaposváron edzett,és játszott az edzőmérkőzéseken hazai játékosnak számít azt hitték maradni fog.Ellenben Preklettel aki az NS.információja szerint,nem tölti ki idén nyárig tartó szerződését már most távozni fog.
Vasas1969 írta:Az örökifjú Ferenczi tavasszal is beszáll, ha kell
A Vasas csatára a legutóbbi edzőmeccsen is pályán volt, bár továbbra is erőnléti edző. Azt mondja, ha az első három forduló jól sikerül, meglehet a dobogó.
http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/406854_az_orokifju_ferenczi_tavasszal_is_beszall_ha_kell
Remélem minél fényesebb érmet fog átvenni a bajnokság végén. Friss hír ,hogy Szakály is Felcsútra megy . Igaz a legutóbbi hír szerint ,ha lesz is érkező a középpályára az külföldről fog jönni.
Juhos2 írta:17-et írunk és az oly távolinak tűnő 18-as szerződés lejáratok egyre közelebb csúsznak. Gaál példájából okulva valószínüleg Vancsáék a kivásárlási összegekbe is belenyúltak a szerződés hosszabítások kapcsán.
wahúr írta:
idén szerdán, jövőre szombaton!
Vasas1969 írta: a szerda - szombat ritmust .
wahúr írta:
Edzésben kell lenni, mint a fociban!
Vasas1969 írta:Az a legfontosabb ,hogy kedv és szufla legyen hozzá! Természetesen egy jó partner sem árt!
wahúr írta:
Úgy vagyok ezzel, mint Önök a staidon üggyel, semmi érdemem sincs benne,
bár mondjuk kedvem az lett volna hozzá.
Juhos2 írta:
Egy profi klubnál így is kell. Ha megmaradnak a csapat lehetőségei szép időszakot köszönthet Angyalföld.