http://www.vasassc.hu/kerdoiv2
Kár ,hogy a legfontosabb kérdésben nem kérdezték meg a drukkereket a stadionnal kapcsolatban.
Juhos2 írta:Szerencsére van net. Gondoltam bekukkantok.
Ilyen helyzetre én nem is emlékszem. Talán a Gyánó köpésének időszaka hajaz a mostani helyzetünkre.
Halmosinak amikor kihozták a két meccset már akartam írni ezzel a büntivel csak feltették a pontot.
Valószínű volt, hogy most se kapjuk el az Újpestet. Ez van.
Azért még valami kupát érő helyezésben reménykedem.
Vasas1969 írta:Vasas - Újpest 18:00 M4
Kezdők:
http://adatbank.mlsz.hu/match/15/0/14966/26/1141329.html
Sajnos Korcsmár még a keretben sincs nemhogy a kezdőben. Ráadásul Ristevski sem ! Ő már nem fog 5. sárgát kapni ma. Nagyon nehéz lesz nélkülük és a többi hiányzó nélkül.
Én is félek. Úgy érzem talán az Újpest jobb csapatot tud pályára küldeni ma. Mindenki felépült náluk. Nem lesz hiányzójuk. Ez volt eddig a szerényebb szereplésük oka. Abban reménykedem ,hogy Saglik extrát nyújt ma és Gaálnak is összejön valami. A honlap sem nyugtatott meg Korcsmár és Vida játékának ügyében. Avval se járunk jól ,ha kockáztatunk és rásérülnek. Az Újpest nagyon ment a 2.félidőben a Paks ellen. Ma semmilyen hiba nem fog beleférni ellenük ,mert akkor végleg oda az álmoknak.Juhos2 írta:
Én álmodni sem merek. A hétvégi álom egy pillanat alatt összetörhet. Nem leszek itthon. Legalább nem kapok szívinfarktust a stadionban.
Vasas1969 írta:Vasas - Újpest
Támadóstílusban
https://digitalstand.hu/olvaso/69777#2
Remélem jó a sport információja és Korcsmár meg Vida valóban bevethető kezdőként a meccsen. Nagy szükség lenne rájuk.
Ezért nem szeretem társaságban nézni tévén a meccset. Főleg az ellenfél szurkolóival. Ilyenkor általában csak az volt a kérdés ,hogy kisebb vagy nagyobb zakót kapunk. Régebben mikor a sport tévén ment az NB1 gyakran néztem egy Dózsás rokonnál a meccseket. Hát legtöbbször az én fejem volt a lila a végeredmény láttán meg ami osztást kaptam közben. Jó lenne ,ha kedden visszaadhatnék belőle valamit.Síposúr írta:Gratulálok a csapatnak ehhez a fantasztikus győzelemhez! Féltem a nagy ruhától. Amikor hívtak a vendéglőbe meccset nézni nem is nagyon akaródzott menni annyit pironkodtam már az idén. Na tegnap kihúzhattam végre magam. Úgy fogadtam a végén a gratulációkat mintha én rúgtam volna a gólokat. Rohadtul büszke voltam a csapatra!Jó meccs volt mindenki szerint. A Berecz gyereket sajnáltam nagyon megérdemelte volna a gólt. Legközelebb sikerül neki. Nem is dicsérek , a csapat nyert Felcsúton. Kutya kemény lesz a folytatás a hiányzók nélkül . A tegnap látottak alapján megtudjátok oldani fiúk! Hajrá Vasas!
colocolo írta:
Videoton - Vasas 1:2
Vasas: Nagy G.7 - Burmeister 5 Vaskó 6 Risztevszki 6 -Kleisz 6 James 6-2=4 Berecz 7 Hangya 6-2=4 - Ádám 5 Saglik 5 Remili 7
csere: Remili - Gaál 6 23.perc
Saglik - Murka 84.perc
Ádám - Debreceni 87. perc
Nagyon szép győzelem,nagy gratula a csapatnak szinte mindenben jobbak voltunk.Előzetesen elfogadtam volna az egy pontot, de a mérkőzés alapján már nem, járt nekünk ez a győzelem.Remélem keddre össze tudunk szedni egy olyan keretet az eltiltások,sérülések ellenére ami az Újpest ellen is sikeres lehet.Ez egy olyan mérkőzés volt ami után elfelejtem a hibákat,mert láttam az akaratot, küzdést most is voltak gyengébb teljesítmények de ez most nem veheti el az örömömet.
Juhos2 írta:
Sajnos dolgozó, most indulok. De tegnap én is a tv-n néztem.
Vasas1969 írta:
Most megy felvételről a meccsünk !
Juhos2 írta:
Én inkább az utolsó pillanatokban elért gólunkra értettem hiszen annyi pontot hullajtottunk el fordítva, hogy végre nekünk is visszaadott valamit. A Videoton nagy neveit végig olvasva sokkal többet vártam tőlük. Gerit szerintem nincs az a csapat aki ne látná szívesen a keretében, de nagyon sokan játszottak kiemelkedően.
A négy külföldin csodálkoztam, azt gondoltam, hogy James csapatba állításával valamelyik német kikerül a kezdőből. Kleisz remélem ugyanúgy fel lesz építve mint Berecz, mert egyelőre benne van a hiba. Martin tetszett nagyon. Én talán még soha nem láttam ilyen meggyőzően játszani. Saglik teljesen eltűnt, ez bosszantott.
Az értékelésedet olvasva /Vaskó 5 sárga/, nehogy a csatát megnyertük a háborút elveszítjük jöjjön ezután.