Vasas1969 írta:
Így van ,de azért tettünk is érte. Majd megnézzük az instat indexet ,ha fent lesz. Nem tudom Te hogy láttad ,de mintha elfogyott volna kondiban a Vidi a 70.perc után ? Kezdtünk erőnlétben föléjük nőni pedig a mieink lábában benne volt a szerdai kupameccs is. Erre le is vette a két futógépünket a bíró a pályáról. Sajnálom Jamest mert az eddigi legjobb meccsét játszotta a Vasasban ,de múltkor is benne volt azért a piros a játékában. Hangyát meg nem tudjuk kivel pótolni . Remili sebe sem a legjobb helyen van . Lehet ő is kihagy 1-2 meccset. Vaskó 5. sárga. Na de most ne bánkódjunk , olyan kevés okunk volt örülni tavasszal , most végre megtehetjük! Aki ugrál Angyalföldi !!!
Én inkább az utolsó pillanatokban elért gólunkra értettem hiszen annyi pontot hullajtottunk el fordítva, hogy végre nekünk is visszaadott valamit. A Videoton nagy neveit végig olvasva sokkal többet vártam tőlük. Gerit szerintem nincs az a csapat aki ne látná szívesen a keretében, de nagyon sokan játszottak kiemelkedően.
A négy külföldin csodálkoztam, azt gondoltam, hogy James csapatba állításával valamelyik német kikerül a kezdőből. Kleisz remélem ugyanúgy fel lesz építve mint Berecz, mert egyelőre benne van a hiba. Martin tetszett nagyon. Én talán még soha nem láttam ilyen meggyőzően játszani. Saglik teljesen eltűnt, ez bosszantott.
Az értékelésedet olvasva /Vaskó 5 sárga/, nehogy a csatát megnyertük a háborút elveszítjük jöjjön ezután.