Sajnos nincs igazán sok Vasas kötődésű edző . Kevesen mentek erre a pályára volt játékosaink közül . Komjáti ,Tóth Bálint, Mészöly Géza és esetleg Schindler Szabolcs . Igaz ez már 4 ami nem is annyira kevés ,de biztosan több lenne , ha hagyomány lenne a Vasas kötődés a kispadunkon. Ott van még Híres Gabi bár már nem hiszem ,hogy lesz élvonalbeli vezetőedző . Tóth Andrást tavasszal elküldte a Mosonmagyaróvár . Nem tudom mikor kap újra lehetőséget . Arra kíváncsi vagyok , hogy Klink Zoli mire megy Egerben ?Juhos2 írta:Vasas1969 írta:
http://www.vasasfc.hu/hirek/szanyo_nincs_mit_szepiteni_az_eddigi_szereplesunkon_de_kijovunk_a_godorbol-3921?fbclid=IwAR3gF7AFIRkD5bfh6umWheY0g_OGEWowlJ-_Rze9HSgoYkEWf0iPMiIX7NA
Azt hiszem mindenki benne van a gyenge eredményekben. A kocsmában valaki beírta Dárdait . Gondolom ő elérhetetlen a számunkra , pedig akkor biztosak lehetnénk ,hogy nem az edzőben van a hiba . A játékosok sem tudnának sumákolni mert mindenki tudná ,hogy ők a hunyók .
Az Ajka elleni meccs után dohogtam magamban, hogy miért vagyunk Szanyók, Szűcsök temetője, akkor inkább legyünk egy család!
Dárdai meg, ha nemzetközi kupában játszanánk akkor sem foglalkozna velünk. Teljesen esélytelen megemlíteni.
Dárdait csak azért említettem mert az egyetlen magyar edzőnek gondolom akit talán félnének megbuktatni magyar játékosok .