Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
VasasTata
Síposúr
wahúr
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 19 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Jan. 01, 2019 12:31 am

Boldog Új Évet Kívánok MINDENKINEK !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 31, 2018 5:13 pm

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 19 Nyerge21

Az anekdotában említett Pilsudszky a lengyel államfő volt .  Very Happy  A Gradjanski meg a Dinamo Zágreb . Volt játékosunk cikk végi történetétől és az újságíró befejezésétől könnyes lett a szemem .
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Dec. 31, 2018 4:42 pm

Boldog Új Évet! Örömöt, egészséget.
    Remélem kedvelt csapatunk is tesz róla, hogy egy kicsit hinni tudjunk abban, hogy az alagútnak előbb-utóbb mindig vége van.
    Köszönöm az év során megosztott gondolatokat, élményeket. Örömmel jártam ide, ha tehettem.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 31, 2018 3:19 pm

A cikk a Képes Sportlapban jelent meg 1948 augusztusában a " Mi lett velük rovatban "

Nyerges János egykor a Vasas kapuját védte , ma a közösségét védi .

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 19 Nyerge11

Szokás szerint a bal felső sarokban az "Enlarge this image"-ra vagy a "Click to see full size" -re kell kattintani a nagyobb méretekhez . A következő lapon folytatódik.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 31, 2018 1:48 pm

Régebben már feltettem ide ,de biztos van aki még nem látta . Nem hagyhatja ki egy Vasas szurkoló sem !

http://diafilm.osaarchivum.org/public/?fs=2482
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Dec. 29, 2018 5:10 pm

VasasTata
    VasasTata

Hozzászólások száma : 76

Témanyitás by VasasTata Csüt. Dec. 27, 2018 3:27 pm

Üdvözlet mindenkinek!
    Tényleg szebb lett a karácsony és nem csak Balajti mérlege és a megajándékozott gyermekkórház lakói miatt - bár utóbbiak közül ha csak egy is emlékezik még évek múlva arra, hogy most piros-kék csomagot kapott és ennek hatására a klubhoz igazol rúgni a bőrt... de kicsit előreszaladtam így ünnepek táján.
    Igazi jó kis karácsonyi itt is a hangulat (nem is tetszik visszarázódni a munkába) és Csabee remekbe szabott karácsonyi üdvözlete előtt is le a kalappal! Ebből még "hivatalos" képeslap is lehetne, ha ilyen döntési pozícióban lennék, tuti meg is venném az ötletet! santa
    Ennek hiányában viszont annyit tehetek, hogy lenyomok pár km bicós kört, mert ugyan nem lesz újévi fogadalom, de valamelyik 2019-es Balaton karikát meg kellene csinálni. Arrow
    A karácsony már mögöttünk, de előttünk is van még ünnepelni való, úgyhogy sikeres ráhangolódást és előkészületet mindenkinek!
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 25, 2018 8:36 am

Balajti: Egy kicsit szebbé tettük szurkolóink karácsonyát

http://www.vasasfc.hu/hirek/balajti_egy_kicsit_szebbe_tettuk_szurkoloink_karacsonyat-3430
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Dec. 24, 2018 10:53 pm

Békés, nyugodt ünnepeket az összes idelátogatónak!
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 23, 2018 8:08 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:Végső fázisához ért a stadionépítés

http://www.vasassc.hu/hirek/9035/vegso-fazisahoz-ert-a-stadionepites

Ahhoz képest már meg sem lepődik az ember  ,hogy eredetileg tavaly március 16.-án lett volna az átadás ami még 6 hazai meccset jelentett volna abban a bajnokságban a Fáy utcában. A Szuszában  a 6 meccs mérlege 1 győzelem , 2 döntetlen és 3 vereség volt. Elég lett volna a "nyitómeccset" megnyerni a DVTK ellen amikor a 94.percben egyenlített az ellenfél és még most is élvonalbeliek vagyunk. Persze leginkább a játékosok hozzáállásán múlt , mert ennyire gyalázatosan gyenge hazai mérleget egyik csapat sem nyújtott amikor másik stadion volt a hazai pályája . Az Illovszkyban viszont több néző előtt talán nem mertek volna így hozzáállni. 2016 .10.29.-e után már nem volt valódi hazai pályánk . Szomorú ,hogy a csúszás nem segített a bennmaradásért vívott meccseken ennél csak az szomorúbb ,hogy a feljutásért játszott meccsek hajráját is a Szuszában kell megvívni. Ebből már akkor sem jövünk ki igazán jól ,ha feljutunk mert nem tudjuk éles meccsekkel belakni az Illovszkyt még a másodosztályban. Újoncként avatni a pályát félek még bénítólag is hathat. Gyakorlatilag 4 bajnoki szezonban származik hátrányunk abból  ,hogy ennyire lassan készül el az egyik legkisebb stadion. Ez a várható május végi időpont pont 2,5 év lesz és ennyi időbe nem fért bele ,hogy a szemközti lelátó bővítésével legalább 6200 fős legyen a stadion ,pedig Markovits a minél gyorsabb átadásra való hivatkozással  fúrta meg a bővítést az emlékeim szerint .
    Azért reménykedek ,hogy a május 19.-i utolsó forduló feljutást eldönthető ZTE elleni meccse legalább már a Fáy utcában lesz.

Nekem csak most esett le, hogy már májusról beszélnek.
    Mostanában visszanéztem a miskolciak gólját. Nagy G. mozgása, persze más, mint élőben, de furcsa. Mit akart a kezeivel?
    Úgy látszik csúszik majd a találkozó Colóékkal . Mondjuk egy feljutást eldöntő meccs garantált telt ház lenne . Már amennyiben nem csúszik át júliusra . Szóba került a stadionavatón ellenfélként a Colo-Colo és a Bologna is . Gondolom csak szóba került és nem kerestük meg őket ,mert kellemetlen lenne már a naptárukban a sokadik időpont módosítás .
    Hát igen Brkovic gólja .
    https://www.youtube.com/watch?v=itEp1ltY7cM
    Megértem ,hogy úgy robbant be Brkovic az utolsó pillanatban ,de meg se próbál belekapni az irányt változtatott labda útjába. Egy profi kapustól jobb reflexeket várnék .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 23, 2018 7:27 pm

A Drukkerkocsmás Csabee mester remekével szeretnék Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni minden Vasas drukkernek és az összes itteni fórumtagnak !

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 19 Vasas_12
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Vas. Dec. 23, 2018 6:46 pm

Először részvétem szeretném kifejezni az elhunyt drukkertárs családjának !
    Gratulálok a csapatnak a szép záráshoz ! Csak meglett a ráadás is ! Nem gondoltam volna 3 forduló után ,hogy a végén még ennek is örülni kell . Az eleje meg a vége jó volt közte meg tiszta rémálom . Még most is mérges vagyok miatta . Úgy láttam amúgy elég jól járatták a labdát a Budafok ellen . Vannak itt ügyes gyerekek ,csak erőnlét meg akarás legyen ! Lehetne hosszabb azért ez az összefoglaló is . Nem igaz ,hogy pár helyzet még nem fért bele . Azt mondom pár erősítéssel odaérünk a méltó helyünkre . Ehhez jó munkát kívánok ! Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek ! Hajrá Vasas !
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 23, 2018 2:35 pm

Ezeket a röplabdás lányokat elnézve nem csodálnám ,ha Jámbor valóban hozzájuk pártolna ,de remélem csak pletyka az egész . Nekem nagyon bejön ez a videó . Profi munka !
    colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Témanyitás by colocolo Vas. Dec. 23, 2018 2:04 pm

Minden kedves ismerős,és ismeretlen Vasas barátomnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket,és Vasas sikerekben gazdag boldog Új Évet kívánok.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Dec. 23, 2018 9:41 am

Vasas1969 írta:Végső fázisához ért a stadionépítés

Ahhoz képest már meg sem lepődik az ember  ,hogy eredetileg tavaly március 16.-án lett volna az átadás ami még 6 hazai meccset jelentett volna abban a bajnokságban a Fáy utcában. A Szuszában  a 6 meccs mérlege 1 győzelem , 2 döntetlen és 3 vereség volt. Elég lett volna a "nyitómeccset" megnyerni a DVTK ellen amikor a 94.percben egyenlített az ellenfél és még most is élvonalbeliek vagyunk. Persze leginkább a játékosok hozzáállásán múlt , mert ennyire gyalázatosan gyenge hazai mérleget egyik csapat sem nyújtott amikor másik stadion volt a hazai pályája . Az Illovszkyban viszont több néző előtt talán nem mertek volna így hozzáállni. 2016 .10.29.-e után már nem volt valódi hazai pályánk . Szomorú ,hogy a csúszás nem segített a bennmaradásért vívott meccseken ennél csak az szomorúbb ,hogy a feljutásért játszott meccsek hajráját is a Szuszában kell megvívni. Ebből már akkor sem jövünk ki igazán jól ,ha feljutunk mert nem tudjuk éles meccsekkel belakni az Illovszkyt még a másodosztályban. Újoncként avatni a pályát félek még bénítólag is hathat. Gyakorlatilag 4 bajnoki szezonban származik hátrányunk abból  ,hogy ennyire lassan készül el az egyik legkisebb stadion. Ez a várható május végi időpont pont 2,5 év lesz és ennyi időbe nem fért bele ,hogy a szemközti lelátó bővítésével legalább 6200 fős legyen a stadion ,pedig Markovits a minél gyorsabb átadásra való hivatkozással  fúrta meg a bővítést az emlékeim szerint .
    Azért reménykedek ,hogy a május 19.-i utolsó forduló feljutást eldönthető ZTE elleni meccse legalább már a Fáy utcában lesz.

Nekem csak most esett le, hogy már májusról beszélnek.
    Mostanában visszanéztem a miskolciak gólját. Nagy G. mozgása, persze más, mint élőben, de furcsa. Mit akart a kezeivel?
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Dec. 22, 2018 4:47 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:A Vasas három éven belül saját fiatalokkal akar NB I-es élcsapat lenni

Domonyai László, a Vasas FC klubigazgatója és Szanyó Károly, a Vasas FC vezetőedzője voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

http://www.digisport.hu/35456/a-vasas-harom-even-beluel-sajat-fiatalokkal-akar-nb-i-es-elcsapat-lenni

http://www.digisport.hu/35456/a-vasas-harom-even-beluel-sajat-fiatalokkal-akar-nb-i-es-elcsapat-lenni

Akkor jól ki kell nyitni a szemünket.
    Kb. 2 hete jártam a Fáy felé. Nekem a legnagyobb meglepetés a pálya eltolásával keletkezet üres helyen elkészült új edzőpálya volt.
    Meglátjuk ,hogy összejön e majd . Elég rózsaszín képet rajzolt fel Domonyai . De honnan vesszük majd a fiatalokat hozzá ? Vasgabó nem rég arról panaszkodott a kocsmában ,hogy a legtehetségesebbek mennek nyáron az Akadémiáról és nem hozzánk . Tavaly nyáron is lerabolták őket így félek ,hogy nem vagyunk tele Kovács Milánokkal . Gondolom a nyáron megpróbálnak begyűjteni egy csomó ifjú tehetséget akik már 1 max 2 év után bevethetők a felnőtt csapatban is . Az füves edzőpálya elkészülte nagyon jó hír . Reméljük ezután a sérülések jóval ritkábban sújtják a csapatot ennek köszönhetően.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Dec. 22, 2018 10:21 am

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Dec. 22, 2018 9:37 am

Végső fázisához ért a stadionépítés

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Pént. Dec. 21, 2018 5:25 pm

Vasas1969 írta:A Vasas három éven belül saját fiatalokkal akar NB I-es élcsapat lenni

Domonyai László, a Vasas FC klubigazgatója és Szanyó Károly, a Vasas FC vezetőedzője voltak Szombathy Pál műsorvezető vendégei a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

Akkor jól ki kell nyitni a szemünket.
    Kb. 2 hete jártam a Fáy felé. Nekem a legnagyobb meglepetés a pálya eltolásával keletkezet üres helyen elkészült új edzőpálya volt.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 20, 2018 6:58 pm

A Vasas három éven belül saját fiatalokkal akar NB I-es élcsapat lenni

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Dec. 19, 2018 3:10 pm

Tóth András: „Kaptam egy új családot” • Könny és Moson: játszik a csapat – game Óvár

https://fociakobon.cafeblog.hu/2018/12/18/toth-andras-kaptam-egy-uj-csaladot-%E2%80%A2-konny-es-moson-jatszik-a-csapat-game-ovar/
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Dec. 19, 2018 10:10 am

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Dec. 18, 2018 10:05 pm

Vasas1969 írta:
    Csak tippelek ,hogy talán sérült lehet. Az elején még ő védett . Utána már kispados volt . Az utóbbi időben ott sincs . Nézegettem a Budafok honlapját ,de nem találtam infót. 5-6 hete volt egy edzésriport és ott csak a másik 2 kapusnak tartott edzést Bíró Szabolcs . Eddig azt se tudtam ,hogy ő ott a kapusedző . Te ismerted az elhunyt srácot ?

Elment az egyik legnagyobb Vasas-szurkoló

http://www.vasasfc.hu/hirek/elment_az_egyik_legnagyobb_vasas-szurkolo-3423

http://www.vasasfc.hu/hirek/segitsunk_sese_csaladjanak-3425

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 19 Candle-2951376_960_720

Gyorsan élt. Sajnos.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 18, 2018 9:39 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:Ilyet sem raktam fel eddig. Érdekes ,hogy a Zete ellen duplázó csákvári Nagy Zsolt is balhátvédként van feltüntetve a Transfermarkton .Elég eredményes "balhátvéd" , mert a lapján még nem is szerepel a ZTE elleni 2 gól.
    https://www.transfermarkt.de/zsolt-nagy/leistungsdatendetails/spieler/260051/saison/2018/wettbewerb/UN2/verein/33524
    Rokszinnál is hasonló teljesítményben reménykedtem.

Mi történt Póserrel, róla tudtok valamit?
    Csak tippelek ,hogy talán sérült lehet. Az elején még ő védett . Utána már kispados volt . Az utóbbi időben ott sincs . Nézegettem a Budafok honlapját ,de nem találtam infót. 5-6 hete volt egy edzésriport és ott csak a másik 2 kapusnak tartott edzést Bíró Szabolcs . Eddig azt se tudtam ,hogy ő ott a kapusedző . Te ismerted az elhunyt srácot ?

Elment az egyik legnagyobb Vasas-szurkoló

http://www.vasasfc.hu/hirek/elment_az_egyik_legnagyobb_vasas-szurkolo-3423

http://www.vasasfc.hu/hirek/segitsunk_sese_csaladjanak-3425

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 19 Candle-2951376_960_720
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 18, 2018 9:09 pm

Az FC honlapjáról :
    Szanyó Károly: Minden téren tudunk még fejlődni

Vezetőedzőnk beszélt az elmúlt négy bajnoki mérkőzésről, valamint arról, hogy tavaszra miben kell fejlődnünk.

- Négy győztes mérkőzést játszottunk, melyeken 14 gólt szereztünk és 5-öt kaptunk. A támadójátékunkkal elégedett vagyok, de az 5 kapott gól nekem kicsit sok. A játékosok kezdik kapizsgálni, hogy mit szeretnék játszatni velük. Jelenleg 8 pontra vagyunk a feljutást jelentő második helytől, ami még mindig jelentős hátrány, a tavaszi szezon ad majd rá választ, hogy mire leszünk képesek. Bízom benne, hogy tudunk még fejlődni minden téren, fizikálisan szeretnénk olyan szintre jutni, hogy a mérkőzéseken végig mi domináljunk. Kemény téli felkészülés vár ránk, sokat fogunk dolgozni, mert csak így lehetünk eredményesek. Képzett, jó futballistáink vannak, ha sérülésmentes lesz a felkészülésünk, akkor szép tavasz előtt állhatunk – zárta vezetőedzőnk.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 18, 2018 8:57 pm

Birtalan: Boldogok vagyunk, hogy így zártuk az évet

http://www.vasasfc.hu/hirek/birtalan_boldogok_vagyunk_hogy_igy_zartuk_az_evet-3422

Nem tudom ,hogy mennyire lett volna más a szezon ,ha nincs az a vállsérülés ? Akkor több ideje lett volna összeszokni a támadógépezetnek. Még az is lehet ,hogy a másik Károly lenne most is az edző .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Kedd Dec. 18, 2018 5:04 pm

Vasas1969 írta:Ilyet sem raktam fel eddig. Érdekes ,hogy a Zete ellen duplázó csákvári Nagy Zsolt is balhátvédként van feltüntetve a Transfermarkton .Elég eredményes "balhátvéd" , mert a lapján még nem is szerepel a ZTE elleni 2 gól.
    https://www.transfermarkt.de/zsolt-nagy/leistungsdatendetails/spieler/260051/saison/2018/wettbewerb/UN2/verein/33524

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 19 Img_2011

Mi történt Póserrel, róla tudtok valamit?
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 18, 2018 2:56 pm

Ilyet sem raktam fel eddig. Érdekes ,hogy a Zete ellen duplázó csákvári Nagy Zsolt is balhátvédként van feltüntetve a Transfermarkton .Elég eredményes "balhátvéd" , mert a lapján még nem is szerepel a ZTE elleni 2 gól.

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 19 Img_2011
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 18, 2018 2:36 pm

Az "Enlarge this image"-ra kell kattintani az olvasható mérethez. Utána a "Reduce this image" -ra , ha vissza akarunk térni az eredeti mérethez . Érdekes ,hogy valamikor mindkét Vida a Vasas utánpótlásban játszott .

Spórol a gólokkal

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 19 Img_2010
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 17, 2018 8:17 pm

colocolo írta:
    Juhos2 írta:

Murka helyét kilátástalannak látom, hiába próbál Szanyó helyet találni neki. Rokszin, Vaskó távozása az alapcsapatból sokat segített, ahogy a feljebb való játék is a pressinggel jobban működik. Hinora is kényszermegoldás a másik oldalon. Lehet sakkozni.

Egyetértek veled,Murkában semmi nincs meg ami egy jó balhátvéd alap ismérve még nb2 szinten se.Hinora is jobban érzi magát egy sorral előrébb,ráadásul ott gólokat is rúgott.Valóban a letámadás bevált és látszik mit akarunk játszani.A keret elég bő ha nincs is meg minden posztra a minőség,és már látszik az is kik azok akikkel nem lehet a jövő csapatát építeni.Mert ami itt elég,az nb1-ben kevés lenne ha valami csoda folytán fel kerülnénk jövőre.
    Megnéztem kik azok a balhátvédek akik keveset játszanak az élvonalban .
    https://www.transfermarkt.de/krisztian-tamas/profil/spieler/164833
    https://www.transfermarkt.de/szilveszter-hangya/profil/spieler/148817
    https://www.transfermarkt.de/david-mohl/profil/spieler/19073
    https://www.transfermarkt.de/gabor-janvari/profil/spieler/168230

Nekem Tamás Krisztián játéka kimondottan tetszett amikor még gyirmótiként ellenünk játszott a Szuszában. Hangyát ismerjük . Mohlban még lehet annyi ,hogy a másodosztályban egy közepesnél valamivel jobb átlagot lehozzon tavasszal. Jánvárit annyira nem ismerem. Tamás lenne a legjobb akire már az élvonalban is számíthatnánk és az ő védekezése felülmúlja Hangyáét . Hangyát úgysem kapnánk vissza ,nem mintha Tamásra sokkal több esélyünk volna. Mohl és Jánvári az elérhető kategória ,de egy tavaszért nem tudom ,hogy leigazolnánk e Mohlt ? Az NB2-es mezőny balhátvédeit nem nagyon ismerem . Nem lesz egyszerű feladat itthonról találni valakit. Legegyszerűbb lenne Hajdút erőltetni ott . Neki nem idegen poszt , majd elkapja egyszer a fonalat.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 3:13 am