Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
VasasTata
Síposúr
wahúr
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!

colocolo
    colocolo

Hozzászólások száma : 695

Hajrá Vasas örökké !!!! - Page 20 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!

Témanyitás by colocolo Hétf. Dec. 17, 2018 7:38 pm

Juhos2 írta:

Murka helyét kilátástalannak látom, hiába próbál Szanyó helyet találni neki. Rokszin, Vaskó távozása az alapcsapatból sokat segített, ahogy a feljebb való játék is a pressinggel jobban működik. Hinora is kényszermegoldás a másik oldalon. Lehet sakkozni.

Egyetértek veled,Murkában semmi nincs meg ami egy jó balhátvéd alap ismérve még nb2 szinten se.Hinora is jobban érzi magát egy sorral előrébb,ráadásul ott gólokat is rúgott.Valóban a letámadás bevált és látszik mit akarunk játszani.A keret elég bő ha nincs is meg minden posztra a minőség,és már látszik az is kik azok akikkel nem lehet a jövő csapatát építeni.Mert ami itt elég,az nb1-ben kevés lenne ha valami csoda folytán fel kerülnénk jövőre.
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Dec. 17, 2018 2:04 pm

colocolo írta:
    Vasas - Budafok
        600 néző

Vasas: Bese 6 - Hinora 5 Kelemen 5 Szilágyi 5 Murka 5 - Borbély 6 Kovács M.6 - Király 5 Szatmári 5 Birtalan 8 - Balajti 7

csere: Borbély - Ádám M.  69. perc
              Király - Rétyi   76.perc

Hoztuk a kötelezőt jár is érte a gratuláció,és helyenként a játékot sem érheti kifogás.Azt hiszem az osztályzatok elég hűen tükrözik az egyéni teljesítményeket.Eddig Szanyónak sem sikerült megoldani a védekezést,továbbra is sok gólt kapunk ebben mindenképpen javulnunk kell.Felcsillant ugyan némi remény a feljutáshoz,de ezt már önerőből nehéz lesz megoldani.Nagyon sok mindennek kellene szerencsésen alakulnia hogy legyen végig esélyünk.Persze a remény hal meg utoljára,de úgy gondolom hogy több csapat is van aki a feljutásra pályázik,még ha nyíltan nem is vallja be.

Murka helyét kilátástalannak látom, hiába próbál Szanyó helyet találni neki. Rokszin, Vaskó távozása az alapcsapatból sokat segített, ahogy a feljebb való játék is a pressinggel jobban működik. Hinora is kényszermegoldás a másik oldalon. Lehet sakkozni.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Dec. 17, 2018 11:15 am

Vasas - Budafok
    600 néző

Vasas: Bese 6 - Hinora 5 Kelemen 5 Szilágyi 5 Murka 5 - Borbély 6 Kovács M.6 - Király 5 Szatmári 5 Birtalan 8 - Balajti 7

csere: Borbély - Ádám M. 69. perc
    Király - Rétyi 76.perc

Hoztuk a kötelezőt jár is érte a gratuláció,és helyenként a játékot sem érheti kifogás.Azt hiszem az osztályzatok elég hűen tükrözik az egyéni teljesítményeket.Eddig Szanyónak sem sikerült megoldani a védekezést,továbbra is sok gólt kapunk ebben mindenképpen javulnunk kell.Felcsillant ugyan némi remény a feljutáshoz,de ezt már önerőből nehéz lesz megoldani.Nagyon sok mindennek kellene szerencsésen alakulnia hogy legyen végig esélyünk.Persze a remény hal meg utoljára,de úgy gondolom hogy több csapat is van aki a feljutásra pályázik,még ha nyíltan nem is vallja be.
    Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 16, 2018 7:38 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 16, 2018 7:29 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:
    Remélem ,hogy nem marad el a meccs és legyőzzük a Budafokot . Biztos nem lesz könnyű mert elkapták a fonalat ők is. Abban bíztam ,hogy a fő riválisokhoz már holnap közelebb kerülünk. Nagyon bíztam volna a Csákvárban ,ahogy Juhos is . Leginkább Bobál miatt . Erre itt a duplán rossz hír.
    http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/meglepo-atigazolas-az-nb-ii-ben-ket-nappal-a-bajnoki-elott-jelentettek-be-hogy-az-ellenfelhez-igazol-a-csatar
    Azért duplán mert egyrészt így lehet ,hogy nem is játszik holnap . Másrészt úgy látszik a ZTE komolyan gondolja a feljutást. Okosan csinálták akkor vitték el amikor már csak fél év volt hátra a szerződéséből , így még sokba sem került . Nem tudom nálunk szóba került e ? Nálam többször is , én örültem volna neki . Igaz ő nem egy gyors szélső , mint akit Colo szeretne . Legalább az jöjjön össze . Van szerencsére még pár jó játékos itt a másodosztályban is .

Jobban alakult, mint gondoltuk. Ugyan maradtunk a hetedikek, de talán fontosabb, hogy a feljutó helyezés egy leheletnyivel közelebb került. Félelmetes, . . . négy győzelem.
    Ennél jobban csak akkor alakult volna ,ha a Gyirmót nem nyer . Very Happy  Gratulálok a csapatnak és Szanyónak is a győzelemhez ! Nem bíztam benne , de eddig alaposan megcáfolt . Bár 3 is kötelező volt ,de ezekkel is gondunk volt idáig . Jár a köszönet Szijjártónak is ,hogy a csapatával megverték a Zetét és így látótávolságon belülre került a 2. hely . A 8 pont nem kevés ,de nem ledolgozhatatlan azért ,főleg ha néhány játékos a vetélytársaknál is úgy gondolja stabilabb helye van a másodosztályban. Az a fő ,hogy megmaradt a remény és álmodozhatunk még az NB1-ről a télen , még akkor is , ha nem mi vagyunk a legnagyobb esélyesek . Az jutott eszembe ,hogy a budafoki Kovács Dávid lehet fel akarta hívni magára a figyelmet ,hogy segítene ebben , ha leigazoljuk.
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Vas. Dec. 16, 2018 7:09 pm

Vasas1969 írta:
    Remélem ,hogy nem marad el a meccs és legyőzzük a Budafokot . Biztos nem lesz könnyű mert elkapták a fonalat ők is. Abban bíztam ,hogy a fő riválisokhoz már holnap közelebb kerülünk. Nagyon bíztam volna a Csákvárban ,ahogy Juhos is . Leginkább Bobál miatt . Erre itt a duplán rossz hír.
    http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-ii/meglepo-atigazolas-az-nb-ii-ben-ket-nappal-a-bajnoki-elott-jelentettek-be-hogy-az-ellenfelhez-igazol-a-csatar
    Azért duplán mert egyrészt így lehet ,hogy nem is játszik holnap . Másrészt úgy látszik a ZTE komolyan gondolja a feljutást. Okosan csinálták akkor vitték el amikor már csak fél év volt hátra a szerződéséből , így még sokba sem került . Nem tudom nálunk szóba került e ? Nálam többször is , én örültem volna neki . Igaz ő nem egy gyors szélső , mint akit Colo szeretne . Legalább az jöjjön össze . Van szerencsére még pár jó játékos itt a másodosztályban is .

Jobban alakult, mint gondoltuk. Ugyan maradtunk a hetedikek, de talán fontosabb, hogy a feljutó helyezés egy leheletnyivel közelebb került. Félelmetes, . . . négy győzelem.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 16, 2018 5:08 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Dec. 16, 2018 12:43 pm

Vasas - Budafok 17:00

- Figyelemre méltó, hogy a Budafok a legutóbbi három bajnoki meccsét megnyerte. Tisztában vagyunk vele, hogy egy szervezett csapat lesz az ellenfelünk, ettől függetlenül győztes mérkőzéssel szeretnénk elmenni a téli szünetre. Bízom benne, hogy az eddigi formánkat át tudjuk menteni a mostani találkozóra is, és alázatos, megalkuvás nélküli győzni akarás lesz jellemző ma is a csapatra – mondta Szanyó Károly.

“Az elmúlt három bajnoki mérkőzésre és a Vidi elleni Magyar Kupa-találkozóra építhetünk, viszont azt is látni kell, hogy a Vasas egy jó csapat ebben a mezőnyben. Hiszek benne, hogy jó eredményt tudunk elérni az év utolsó meccsén is, mert a srácok fizikálisan és mentálisan is megfelelő állapotban várják az őszi szezonzárót. Azt szeretnénk, hogy mindenki elégedetten mehessen a szünetre” - mondta megbízott vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Dec. 15, 2018 11:04 pm

vasassas írta:
    Vasas1969 írta:Szeretnénk megnehezíteni a Vasas dolgát - Pölöskei Péter

http://www.budafokimte.hu/hu/szeretnenk_megneheziteni_a_vasas_dolgat_poloskei_peter_20181213

Úgy gondolom,hogy ezt a meccset is behúzzuk,és a téli szünetben után jól felkészülve nem vagyunk esélytelenek a dobogós helyekre. Nem könnyű a helyzet, de a játékot látva van remény...
    vasassas

Hozzászólások száma : 51

Témanyitás by vasassas Szomb. Dec. 15, 2018 8:17 pm

Vasas1969 írta:Szeretnénk megnehezíteni a Vasas dolgát - Pölöskei Péter

http://www.budafokimte.hu/hu/szeretnenk_megneheziteni_a_vasas_dolgat_poloskei_peter_20181213

Úgy gondolom,hogy ezt a meccset is behúzzuk,és a téli szünetben után jól felkészülve nem vagyunk esélytelenek a dobogós helyekre. Nem könnyű a helyzet, de a játékot látva van remény...
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Dec. 15, 2018 12:08 pm

Szeretnénk megnehezíteni a Vasas dolgát - Pölöskei Péter

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Dec. 15, 2018 11:57 am

Megműtötték Kleisz Márkot

Fiatal középpályásunk pénteken keresztszalag műtéten esett át.

http://www.vasasfc.hu/hirek/megmutottek_kleisz_markot-3415?fbclid=IwAR2IeeDG4DZgbSMsTF5-1RUR7zdx0yqH1ZcK_Bbm1w6mREZYWU0c0CWArYs

El se hiszem . Azt hittem egy régi hír került be véletlenül. Szegény srác . Nagyon sajnálom , mert emberként is igazán szimpatikusnak tűnik . Hát jó esetben is még egy év mire a régi lesz .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 13, 2018 10:46 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:
    Te meg jól elvesztél ! Már azt hittem kimentetek Angliába . Én is reménykedem ,hogy Szijjártó a csapatával pontokat vesz el a zetétől . Bobál is betalálhatna és Hermány is megfoghatna mindent. Rokszinról már az is eszembe jutott ,hogy nem is az akiről a videókat beraktam ,hanem csak az ikertestvére aki nem  tud focizni vagy csak egy hasonmás , mint annak idején a Csodacsatár című filmben .
    A Vasas stílus gondolom a mindenáron való támadófoci ami miatt már jó sok pontot vesztettünk . Be kellene már látni mindenkinek ,hogy sajnos már nem Várady Béláék játszanak a Vasas mezében. Én egy olyan harcos Vasast szeretnék látni amiről csak olvastam ,de sosem láttam még. Ez     még Rudi bácsi játékos korában volt. Gondolom a "Tempó Vasas !" is akkortájról van. Viszont annak nagyon örültem amit Domonyai mondott Rétyi kapcsán . Abban talán benne is van a válasz a kérdésedre.
    http://www.vasasfc.hu/hirek/retyi_roberttel_profi_szerzodest_kotottunk-3398

"Domonyai László, klubigazgató szerint olyan fiatal labdarúgót szerződtetettünk, aki megtestesíti a jövőbeni Vasas-játékos prototípusát.
    - Rétyi Robi profi szerződése a Vasas Kubala Akadémia újabb nagy sikere. Ezen az őszön kötöttünk szerződést két olyan Kubala Akadémiából kikerült fiatallal, Kovács Milánnal és Szilágyi Zoltánnal, akik azóta már rendszeresen játszanak a Vasas első csapatában. Hozzájuk csatlakozott most egy újabb tehetség, Rétyi Róbert személyében. Köszönet érte Nagy Miklósnak és minden akadémiai dolgozónak, aki a múltban hozzátett ahhoz, hogy Robi idáig juthasson. Rétyi Róbert olyan tehetség, aki tökéletesen beleillik a Vasas filozófiájába és azonosul azzal. Gyors, technikás és bátor játékos, aki ha kell átmegy a betonfalon is. Prototípusa annak a Vasas-játékosnak, akit a kiválasztáskor is keresünk, karakterével, győzni akarásával jelképezi a jövő Vasas labdarúgóit."

Ha már Rudi bácsit említettem . Ő is pont ilyen játékos volt.

Rétyi pajzsra emelésével várnék még pár évet, ha rajtam múlna. Túl sokszor égettük meg magunkat ezekkel az istenkirályokkal ahhoz, hogy gondolkodás nélkül elfogadjam.
    Valahogy nem akar összejönni a vasárnapi meccsre járás. Valamikor Peti meccseivel ütközik, valamikor dolgozom, néha családi program húzza át a Vasas meccseit sajnos.
    A harcos Vasasról az jut eszembe, hogy szerintem ezzel a lehetetlen játékvezetéssel csak a piros lapjaink számát növelnénk.
    Nem Rétyi volt a lényeg ,hanem az ,hogy milyen típusú játékosokból akarják összerakni a jövő Vasasát . Ez pedig nekem nagyon szimpatikus. Persze csak később derül ki ,hogy ez egy hangzatos nyilatkozat volt csupán vagy sikerül megtölteni tartalommal is. A fiatalok korai sztárolásával kapcsolatos véleményeddel teljesen egyetértek ,de azért bevallom ,hogy pl Kovács Milán játéka nekem is tetszett annak ellenére ,hogy valóban voltak érthetetlen labdaeladásai . A harcosság nálam sem azt takarja ,ahogy Szilágyi a meccs végén durván piros lapot érően felrúgja a lokistát . Viszont jó volna végre olyan Vasast látni aki az utolsó percig nem adja fel. Közben eszembe jutott ,hogy a kieső csapatból ki volt ilyen betonfalon is átmenő típus ? Hangyán és Jamesen kívül hirtelen nem is jutott eszembe más. Bár az is igaz ,hogy Jamesnél sokszor eszetlenségbe ment át a harcosság.
    Ez a vasárnap csak az MLSZ újabb büntetése a kiesés miatt . Kinek van kedve este ötkor meccsre menni főleg ,ha hajnalban meg kel ,hogy munkába menjen . A gyerek meg iskolába. Arról nem is beszélve ,ha ráadásul vidéki valaki.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 13, 2018 9:19 pm

Ez az interjú jól el lett rejtve , bő 2 héttel lecsúsztam róla.

https://www.youtube.com/watch?v=U5ewXJ4ZrVs
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 13, 2018 4:40 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Dec. 13, 2018 8:35 am

Állandó témám a nézőszám növelés . Itt egy jó példa ,hogy csinálják ott ahol valóban akarják is ezt . Persze az anyaotthonos látogatás remek kezdeményezés volt a részünkről is. Este még visszatérek a témára.

https://www.delmagyar.hu/sport/valakinek_elete_legjobb_pillanatat_szereztek_a_szedeak_jatekosai_rendhagyo_tesioraval_melegitettek_a_kosarasok_tapen/2582440/
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Dec. 13, 2018 2:14 am

Vasas1969 írta:
    Te meg jól elvesztél ! Már azt hittem kimentetek Angliába . Én is reménykedem ,hogy Szijjártó a csapatával pontokat vesz el a zetétől . Bobál is betalálhatna és Hermány is megfoghatna mindent. Rokszinról már az is eszembe jutott ,hogy nem is az akiről a videókat beraktam ,hanem csak az ikertestvére aki nem  tud focizni vagy csak egy hasonmás , mint annak idején a Csodacsatár című filmben .
    A Vasas stílus gondolom a mindenáron való támadófoci ami miatt már jó sok pontot vesztettünk . Be kellene már látni mindenkinek ,hogy sajnos már nem Várady Béláék játszanak a Vasas mezében. Én egy olyan harcos Vasast szeretnék látni amiről csak olvastam ,de sosem láttam még. Ez     még Rudi bácsi játékos korában volt. Gondolom a "Tempó Vasas !" is akkortájról van. Viszont annak nagyon örültem amit Domonyai mondott Rétyi kapcsán . Abban talán benne is van a válasz a kérdésedre.

"Domonyai László, klubigazgató szerint olyan fiatal labdarúgót szerződtetettünk, aki megtestesíti a jövőbeni Vasas-játékos prototípusát.
    - Rétyi Robi profi szerződése a Vasas Kubala Akadémia újabb nagy sikere. Ezen az őszön kötöttünk szerződést két olyan Kubala Akadémiából kikerült fiatallal, Kovács Milánnal és Szilágyi Zoltánnal, akik azóta már rendszeresen játszanak a Vasas első csapatában. Hozzájuk csatlakozott most egy újabb tehetség, Rétyi Róbert személyében. Köszönet érte Nagy Miklósnak és minden akadémiai dolgozónak, aki a múltban hozzátett ahhoz, hogy Robi idáig juthasson. Rétyi Róbert olyan tehetség, aki tökéletesen beleillik a Vasas filozófiájába és azonosul azzal. Gyors, technikás és bátor játékos, aki ha kell átmegy a betonfalon is. Prototípusa annak a Vasas-játékosnak, akit a kiválasztáskor is keresünk, karakterével, győzni akarásával jelképezi a jövő Vasas labdarúgóit."

Rétyi pajzsra emelésével várnék még pár évet, ha rajtam múlna. Túl sokszor égettük meg magunkat ezekkel az istenkirályokkal ahhoz, hogy gondolkodás nélkül elfogadjam.
    Valahogy nem akar összejönni a vasárnapi meccsre járás. Valamikor Peti meccseivel ütközik, valamikor dolgozom, néha családi program húzza át a Vasas meccseit sajnos.
    A harcos Vasasról az jut eszembe, hogy szerintem ezzel a lehetetlen játékvezetéssel csak a piros lapjaink számát növelnénk.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Dec. 12, 2018 10:08 pm

Juhos2 írta:Nézegetem én is a tabellát, hogy kúszunk, osonunk felfelé.
    Csákvár jövünk! Na jó, egy pontot szerezhetnének a hétvégén.
    Rokszin olyan volt, mint egy ovis kisfiú. Bár lehet, hogy hozzászoktunk Hangya futás mennyiségéhez az évek alatt. Vaskót jóideje jegelni kellett volna.
    A hangzatos Vasas stílus kialakításáról lehetett olvasni a közös nyilatkozatban. Az meg milyen lesz? Nekem furcsa. Oening is félév alatt megvolt.

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Dec. 12, 2018 9:35 pm

colocolo írta:Hogy a másik kérdésedre is válaszoljak,hogy hova igazolnák játékosokat.Fontossági sorrendben egy balhátvéd,belső védő,csatár.Vegyük sorba Rokszin eddig nem váltotta be a várakozásokat nem is kap sok lehetőséget.Belső védők ez egy állandón változó poszt  miatt,kellene egy stabil védő Szokol,Vaskó jegelve.Csatárposzt centerből van elég Hrepkát nem tartanám meg ,helyette szívesen látnék egy gyors szélsőt bővülne taktikai lehetőség.Ha kell jobban tudnánk kontrára játszani.Most amúgy is divatos azt vizsgálni ,mennyi sebesség van egy csapat játékában.Négy mérkőzés után azért már Szanyó K.is képben lesz kitől mit várhat,és ennek fényében alakíthat a kereten ha lesz lehetőség rá.
    Sajnos a szabadon igazolhatók között annyira nincs senki ezekre a posztokra ,hogy már azon sem csodálkoznék ,ha Szanyó után megint ugyanabba a folyóba lépnénk és Debrecenit is visszahoznánk . Bár lassú védőnek itt van Vaskó ,ha már a sebességet említetted . Csak azt akarom mondani nem lesz egyszerű megerősíteni a csapatot . Persze az ügyesebb csapatok szétnéznek a környező országokban is hátha találnak magyar felmenőkkel rendelkező erősítést jelentő játékost . Olyant mint Kamenár volt ,bár ő is inkább a magyar felmenőkre jó példa . Talán balhátvédet lehetne is találni ilyet . Már említettem is amikor az elmúlt években kétszer is játszottunk velük. Talán szélsőt azt tudnánk találni itt a másodosztályban is. Szedlár vagy akár a kazincbarcikai Tóth Lászlót ,de a csabai Szatmárit is eltudnám képzelni nálunk. Már második éve jó teljesítményt nyújtanak és a középpályán is jók. Jó belső védőt idehozni lesz az igazán nehéz ügy ,de a balhátvéd poszt megoldása sem lesz egyszerű. A szűkös kínálat miatt nem várok nagy átalakítást . Azért abban is bízom ,hogy tavasszal már több jelenlegi játékos magára talál és kezd el értékelhető teljesítményt nyújtani . Gondolok itt elsősorban Murkára .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Dec. 12, 2018 7:30 pm

https://www.youtube.com/watch?v=d7AhYoVtTAs

Sajnos még nincs fent az összefoglaló . Addig ezekkel kell beérni . Ezekért is jár a köszönet az elkövetőknek .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Dec. 12, 2018 12:59 pm

Nézegetem én is a tabellát, hogy kúszunk, osonunk felfelé.
    Csákvár jövünk! Na jó, egy pontot szerezhetnének a hétvégén.
    Rokszin olyan volt, mint egy ovis kisfiú. Bár lehet, hogy hozzászoktunk Hangya futás mennyiségéhez az évek alatt. Vaskót jóideje jegelni kellett volna.
    A hangzatos Vasas stílus kialakításáról lehetett olvasni a közös nyilatkozatban. Az meg milyen lesz? Nekem furcsa. Oening is félév alatt megvolt.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Szer. Dec. 12, 2018 11:17 am

Hogy a másik kérdésedre is válaszoljak,hogy hova igazolnák játékosokat.Fontossági sorrendben egy balhátvéd,belső védő,csatár.Vegyük sorba Rokszin eddig nem váltotta be a várakozásokat nem is kap sok lehetőséget.Belső védők ez egy állandón változó poszt miatt,kellene egy stabil védő Szokol,Vaskó jegelve.Csatárposzt centerből van elég Hrepkát nem tartanám meg ,helyette szívesen látnék egy gyors szélsőt bővülne taktikai lehetőség.Ha kell jobban tudnánk kontrára játszani.Most amúgy is divatos azt vizsgálni ,mennyi sebesség van egy csapat játékában.Négy mérkőzés után azért már Szanyó K.is képben lesz kitől mit várhat,és ennek fényében alakíthat a kereten ha lesz lehetőség rá.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Kedd Dec. 11, 2018 7:18 pm

Vasas1969 írta:
    Köszi Colo ! Nem is vitatkozom Veled mert egyrészt jobban is értesz hozzá , másrészt én is éreztem ezt a ZTE elleni meccsen. Viszont a 2 kérdésemre még nem válaszoltál .
    " Hány kapusedző kell ,hogy mindent megtanuljon egy kapus amit tudnia kell ? Megtud e tanítani olyat a tanítványának amiben ő sem volt jó ? "
    http://www.vkla.hu/az-akademia-folso-korosztalyainak-kapusedzoje-mostantol-lippai-jozsef-a-vasas-fc-szakembere
    Amikor nemrég a fenti hírt olvastam ,akkor arra gondoltam ,hogy sokkal jobb lenne ,ha az Akadémiának is lenne saját kapusedzője , olyan aki más stílusú kapus volt mint Lippai . Hetente 1-2 napra helyet cserélnének és akkor talán Bese hiányosságait könnyebben el lehetne tüntetni és már az akadémián is összetettebb kapusokat képeznének . Érdekes ,hogy remek adottságai ,reflexei vannak és pont a tanulható dolgokat nem tudja vagy nem tanították meg neki .
    Majd utánanézek , de szerintem Bese a felső 2 osztály legfiatalabb kezdőkapusa.  
    Elég egy edző is csak az jó legyen,ha most gonosz lennék azt mondanám amit régen mondtak ilyenkor "aki tudja csinálja,aki nem tudja az tanítja".Viccen kívül, egy edző is képezze magát állandóan ahogy változik a foci úgy kell alkalmazkodni a kapusoknak is.Az Angoloknál pl.nagy hangsúlyt helyeznek arra lábbal is jó legyen a kapus,mert ott olyan a stílus gyakran kell lábbal érni a labdához.Nem tudom Bese mennyire fogékony az új dolgokra,de azt is meg kell szoknia hogy a nála sokkal idősebb társait is írányítania kell a jobb védekezés érdekében.Ráadásul az sem biztos hogy nálunk marad.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 11, 2018 6:40 pm

Hatvan percnyi szurkolás Sinkovics Gáborral

http://nb1.hu/felelos-szerkeszto-blogja/hatvan-percnyi-szurkolas-sinkovics-gaborral

Remélem a pletykák alaptalanok legalábbis a tulajdonosváltásról . A stadionnál már semmin nem csodálkoznék . Mindenesetre itt van egy a cikkben említett Sinkovics írások közül .

http://www.vkla.hu/az-oszi-szezon-befejezodott--a-jovo-elkezdodott
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Dec. 11, 2018 4:49 pm

colocolo írta:
    Vasas1969 írta:
    Az első gólunknál biztos voltam ,hogy nyerünk . A tizenegyes előtt azt hittem eddig tartott ,de rögtön bevillant ,hogy Bese már csak azért is kivédi ,hogy nehezebb dolgod legyen .  Very Happy  Annak örülök a legjobban , hogy végre vannak jó teljesítmények és előbb utóbb lesznek mindenkinek kedvencei és újra magunkénak érezzük majd a csapatot . Én is bízom benne ,hogy szerencsésen alakul az utolsó forduló és valós esély lesz a feljutásra . Akkor talán az élvonalból is sikerül hozni valakit erősítésnek a télen. Te melyik posztokra hoznál játékost ?

A véleményem nem változott,Bese egy jó reflexekkel rendelkező vonalkapus,régi igazság a 11 nem lehet védeni csak rosszul rúgni.Ha egy kapus nem mozdul el előre,és a lővés is kellően erős és helyezett akkor esélytelen.A csapat építés receptje így kezdődik,végy egy jó kapust Bese még nem az.Lehet belőle de nem tudom hogy az alapvető hiányosságait be tudják e pótolni.A rögzitett helyzetből kapott gólok száma,felezhető lenne ha a védelem írányítása mellet,hajlandó lenne ki mozdúlni a kapuból.Már ifi szinten oktatják hogy a rögzitett helyzeteknél hova kell állni a kapusnak,és mikor kell külön embert állitani a rövid,vagy a hosszú kapufához.Vegyük pl.a Zete második gólját ellenünk,egy bedobás volt a 16 sarka és az alap vonal között.Bese be állt a rövidre,jött a bedobás meg csúsztatták és mire Bese átért a hosszúra már régen be is rúgták.A jó megoldás az lett volna ha beáll középre,a rövid kapufához meg oda állit egy embert,és akkor lett volna esélye a hosszú oldalra érkező labdát leszedni.Senki nem írta a számlájára,de jobb helyezkedéssel,a társak irányításával ez el kerülhető lett volna.Ezek alap dolgok,mint az is ha egy meg beszélt szóval pl.enyém vagy jövök jelez,akkor hagy ni kell a kapusnak a labdát had szedje le ő a be ívelést.És még sorolhatnám a dolgokat,Bese élet korában ennek már rutinnak kellene lennie.A tapasztalat idővel jön majd,de a rosszul be idegződött dolgokat nehéz meg változtatni,és ez a kapus edző felelősége is.
    Köszi Colo ! Nem is vitatkozom Veled mert egyrészt jobban is értesz hozzá , másrészt én is éreztem ezt a ZTE elleni meccsen. Viszont a 2 kérdésemre még nem válaszoltál .
    " Hány kapusedző kell ,hogy mindent megtanuljon egy kapus amit tudnia kell ? Megtud e tanítani olyat a tanítványának amiben ő sem volt jó ? "
    http://www.vkla.hu/az-akademia-folso-korosztalyainak-kapusedzoje-mostantol-lippai-jozsef-a-vasas-fc-szakembere
    Amikor nemrég a fenti hírt olvastam ,akkor arra gondoltam ,hogy sokkal jobb lenne ,ha az Akadémiának is lenne saját kapusedzője , olyan aki más stílusú kapus volt mint Lippai . Hetente 1-2 napra helyet cserélnének és akkor talán Bese hiányosságait könnyebben el lehetne tüntetni és már az akadémián is összetettebb kapusokat képeznének . Érdekes ,hogy remek adottságai ,reflexei vannak és pont a tanulható dolgokat nem tudja vagy nem tanították meg neki .
    Majd utánanézek , de szerintem Bese a felső 2 osztály legfiatalabb kezdőkapusa.
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Kedd Dec. 11, 2018 10:12 am

Vasas1969 írta:
    Az első gólunknál biztos voltam ,hogy nyerünk . A tizenegyes előtt azt hittem eddig tartott ,de rögtön bevillant ,hogy Bese már csak azért is kivédi ,hogy nehezebb dolgod legyen .  Very Happy  Annak örülök a legjobban , hogy végre vannak jó teljesítmények és előbb utóbb lesznek mindenkinek kedvencei és újra magunkénak érezzük majd a csapatot . Én is bízom benne ,hogy szerencsésen alakul az utolsó forduló és valós esély lesz a feljutásra . Akkor talán az élvonalból is sikerül hozni valakit erősítésnek a télen. Te melyik posztokra hoznál játékost ?

A véleményem nem változott,Bese egy jó reflexekkel rendelkező vonalkapus,régi igazság a 11 nem lehet védeni csak rosszul rúgni.Ha egy kapus nem mozdul el előre,és a lővés is kellően erős és helyezett akkor esélytelen.A csapat építés receptje így kezdődik,végy egy jó kapust Bese még nem az.Lehet belőle de nem tudom hogy az alapvető hiányosságait be tudják e pótolni.A rögzitett helyzetből kapott gólok száma,felezhető lenne ha a védelem írányítása mellet,hajlandó lenne ki mozdúlni a kapuból.Már ifi szinten oktatják hogy a rögzitett helyzeteknél hova kell állni a kapusnak,és mikor kell külön embert állitani a rövid,vagy a hosszú kapufához.Vegyük pl.a Zete második gólját ellenünk,egy bedobás volt a 16 sarka és az alap vonal között.Bese be állt a rövidre,jött a bedobás meg csúsztatták és mire Bese átért a hosszúra már régen be is rúgták.A jó megoldás az lett volna ha beáll középre,a rövid kapufához meg oda állit egy embert,és akkor lett volna esélye a hosszú oldalra érkező labdát leszedni.Senki nem írta a számlájára,de jobb helyezkedéssel,a társak irányításával ez el kerülhető lett volna.Ezek alap dolgok,mint az is ha egy meg beszélt szóval pl.enyém vagy jövök jelez,akkor hagy ni kell a kapusnak a labdát had szedje le ő a be ívelést.És még sorolhatnám a dolgokat,Bese élet korában ennek már rutinnak kellene lennie.A tapasztalat idővel jön majd,de a rosszul be idegződött dolgokat nehéz meg változtatni,és ez a kapus edző felelősége is.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 10, 2018 9:47 pm

colocolo írta:  
             MONOR - VASAS  0 : 2
                  600néző

Vasas:Bese 7 - Szilágyi 5 Talabér 6 Kelemen 5 Szivacski 5 - Kovács 6 Borbély 5 - Király 5 Szatmári 7 - Balajti 8 Birtalan 5

csere:Szivacski - Murka(5)     44.perc
             Borbély - Bévárdi    65.perc
             Király - Rétyi    86.perc

Gratulálok a fiúknak a győzelemhez,sokat hozzá tenni nem tudok mivel nem láttam a mérkőzést.Interneten követtem és igazán csak akkor nyugodtam meg,amikor sikerült a második gólt is meg szerezni.Jó lenne egy izgalom mentesebb győzelemmel zárni az évet.Akkor biztosan maradna még esély tavaszra,főleg ha a többi mérkőzések is szerencsésen alakulnak.Télen cél irányosan kell igazolni 2-3 játékost,és akkor bizakodva várhatjuk a tavaszt.
    Az első gólunknál biztos voltam ,hogy nyerünk . A tizenegyes előtt azt hittem eddig tartott ,de rögtön bevillant ,hogy Bese már csak azért is kivédi ,hogy nehezebb dolgod legyen . Very Happy Annak örülök a legjobban , hogy végre vannak jó teljesítmények és előbb utóbb lesznek mindenkinek kedvencei és újra magunkénak érezzük majd a csapatot . Én is bízom benne ,hogy szerencsésen alakul az utolsó forduló és valós esély lesz a feljutásra . Akkor talán az élvonalból is sikerül hozni valakit erősítésnek a télen. Te melyik posztokra hoznál játékost ?
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Dec. 10, 2018 9:12 pm

Síposúr írta:Gratulálok a győzelemhez ! Háromból három ! Tudjuk három a magyar igazság . Negyedik meg lesz a ráadás . Ráadáskor még a végén bemerészkedem a vendéglőbe . Jó hogy kettő kötelező volt ebből csak már annyira elszoktam a győzelmektől ,hogy mind kellemes meglepetésként ér. Biztató  a Szatmári meg a Balajti formája . Azt gondolom nekik az utolsó alkalom ,ha focistaként akarnak még valamit .Csak így tovább ! Hajrá Vasas !
    Balajtival csinálták az interjút is .

Balajti: Az akaraterőnek döntő szerepe volt

http://www.vasasfc.hu/hirek/balajti_az_akarateronek_donto_szerepe_volt-3409

Kiss Károlynál a végén már annyira keveset mutatott ,hogy azt gondolom szándékosan csinálta. A tavaszi Remilire emlékeztetett és ez nem dicséret . Hagyjuk is . Viszont ,ha így folytatja akkor több gólt szerez mint Remili a feljutás évében. Ehhez már csak 7 gólt kell szereznie . Igaz az csak 16 csapatos bajnokság volt és nem 20 . Nem értettem miért lett ő a csapatkapitány ,de eddig megszolgálta . Talán könnyebb dolga is van mert már jobban szűrnek mögötte és tizenegyeseket harcolnak ki neki . Remélem továbbra is ilyen biztos lábbal rúgja be őket és nemcsak most ,hanem majd az élvonalban is .
    Síposúr
    Síposúr

Hozzászólások száma : 247

Témanyitás by Síposúr Hétf. Dec. 10, 2018 1:08 pm

Gratulálok a győzelemhez ! Háromból három ! Tudjuk három a magyar igazság . Negyedik meg lesz a ráadás . Ráadáskor még a végén bemerészkedem a vendéglőbe . Jó hogy kettő kötelező volt ebből csak már annyira elszoktam a győzelmektől ,hogy mind kellemes meglepetésként ér. Biztató a Szatmári meg a Balajti formája . Azt gondolom nekik az utolsó alkalom ,ha focistaként akarnak még valamit .Csak így tovább ! Hajrá Vasas !
    colocolo
    colocolo

Témanyitás by colocolo Hétf. Dec. 10, 2018 11:24 am

MONOR - VASAS 0 : 2
    600néző

Vasas:Bese 7 - Szilágyi 5 Talabér 6 Kelemen 5 Szivacski 5 - Kovács 6 Borbély 5 - Király 5 Szatmári 7 - Balajti 8 Birtalan 5

csere:Szivacski - Murka(5) 44.perc
    Borbély - Bévárdi 65.perc
    Király - Rétyi 86.perc

Gratulálok a fiúknak a győzelemhez,sokat hozzá tenni nem tudok mivel nem láttam a mérkőzést.Interneten követtem és igazán csak akkor nyugodtam meg,amikor sikerült a második gólt is meg szerezni.Jó lenne egy izgalom mentesebb győzelemmel zárni az évet.Akkor biztosan maradna még esély tavaszra,főleg ha a többi mérkőzések is szerencsésen alakulnak.Télen cél irányosan kell igazolni 2-3 játékost,és akkor bizakodva várhatjuk a tavaszt.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 9:19 am