by Vasas1969 Vas. Dec. 02, 2018 6:14 pm
colocolo írta:
ZTE FC - VASAS
1813 néző
Vasas:Bese 6 - Hinora 6 Szilágyi 6 Talabér 7 Hajdu 6 - Kovács M.6 Borbély 6 - Birtalan 6 Szatmári L.6 Bévárdi 6 - Balajti 7
csere:Bévárdi - Rétyi 68.perc
Szatmári - Murka 86.perc
Birtalan - Hrepka 91.perc
Először is gratulálok a csapatnak,nagyon szép és fontos győzelem volt.Az akarat,a kűzdés meg volt és helyenként a játékkal elégedettek lehetünk.Ami továbbra sincs rendben,az a védekezés itt még lesz dolog rendesen.Számra meg vagyunk itt is de nincs meg felelő minőség ide feltétlenül igazolni kellene a téren.Lehet hogy meglepő lesz amit írok ,de én a kapus teljesítménnyel sem vagyok teljesen meg elégedve.Erről majd írok bővebben külön,mik az okai a sok kapott gólnak.Kedden kupa meccs nem tudom mi a fontossági sorrend,de taktikai elemeket gyakorolni,ki próbálni minden képpen lehetne kockázat nélkül.
Köszi az osztályzatokat ! Egy bajom volt a meccsen ,hogy nem igazán látszott a számozásunk . A riporter nagyon jól nyomta ,de ő sem látta mindenki mezszámát . A ZTE mezszámai jóval kivehetőbbek voltak . Hiába figyeltem volna Kovács Milán játékát ,ha nem tudtam ,hogy nála van a labda . Kedden a loki ellen biztos nem lesz gond , mert ott több kamera követi majd a meccset .
Az akarattal és a küzdéssel valóban nem volt gond . Összességében is kimondottan jó iramú meccs volt . Lehet ,hogy mindig -2 fokban kellene játszani a meccseket ?
Említetted a védekezést . Szerintem idehozták a legjavát az elérhető védőknek . Félek erősítést jelentőt nem tudnánk idehozni mert muszáj magyarban gondolkozni . Ha van is az NB1-ben kevesebbet játszó számunkra erősítést jelentő védő , annak még sok a 11 pontos hátrány . Jó lenne ezért még 2 pontot fogni a zalaegerszegi csapaton a hátralévő 2 meccsen. Ebben a következő fordulóban éppen a Siófok tudna segíteni . A 9 pont is sok ,de a tavaszi 17 fordulóban elkophat . Ha nem sikerül minőségi hátvédet igazolni ,talán érdemes volna egy volt védőt hozni pályaedzőnek aki segítene összerakni a védekezést . Pál Zoli érkezésének is örülök , ebben azonban ő sem tud segíteni .
A kapuskérdésre visszatérve sejtem mire gondolsz és nagyon kíváncsian várom is az írásodat . Ezért nem is próbálnám lelőni a poént . Egy kérdés megfogalmazódott bennem . Hány kapusedző kell ,hogy mindent megtanuljon egy kapus amit tudnia kell ? Megtud e tanítani olyat a tanítványának amiben ő sem volt jó ? Ez már kettő volt . Most nem a kapusedzőnkkel van bajunk .Általánosságban érzem a visszaesést a kapusképzésben a magyar labdarúgásban . Még egy évtizede is úgy látszott ,hogy ebben legalább nem vagyunk rosszak nemzetközileg sem .