+4
colocolo
Síposúr
csaposur
VasasTata
8 posters
Hajrá Vasas örökké !!!
Vasas1969- Hozzászólások száma : 6545
- Post n°935
Re: Hajrá Vasas örökké !!!
60 évvel ezelőtt a érte el csapatunk a történelmének egyik, vagy talán a legnagyobb sikerét és első alkalommal nyerte el a Közép - Európa Kupát, a kor egyik legjelentősebb kupasorozatát . A Rapid elleni győzelemmel nemcsak itthon lett tényező ,de az európai futballtérképre is felkerült és az öreg kontinens nagy csapatai közé emelkedett az addig ismeretlen klub. Hogy mennyire komoly fegyvertény a Rapid kiütése az is jól mutatja ,hogy a bécsiek 3 hónappal később a Reállal játszottak a BEK-ben és 3-1 -re verték a Madridot. Az első meccsen 4-2-re győztek a spanyolok . A mai szabályok szerint az osztrákok lettek volna a továbbjutók . Akkor 3. mérkőzésre került sor és Madridban a Reál nyert ,de a sorozatban csak a bécsiek tudták egyedül legyőzni őket. Talán ez is bizonyítja ,hogy az a Vasas nem csak közel állt a világ élvonalához ,de azonos szinten volt vele. Remélem ,ha a játékosok olvassák ezeket a régi cikkeket , akkor kettőzött erővel küzdenek majd az Újpest ellen , ennek a nagy szerű diadalnak az emlékére. Egy győzelem méltó megemlékezés lenne .Ráadásul abban felül is múlhatják a hősöket , hogy érdekes módon a KK megnyerése utáni bajnoki fordulóban pont a Dózsával játszott a csapatunk. Remélem most visszavágunk a liláknak a 60 évvel ezelőtti eredményért. Ennyivel tartozunk Szilágyi I Gyuláéknak.
csaposur- Admin
- Hozzászólások száma : 2729
- Post n°936
Vasas1969 írta:
Nagyon nem vagyok képben. Be lett végül vezetve a fizetési sapka és , ha igen mit lehet várni tőle ?
a sapka már 1994 óta él, a lényege, hogy a játékosok összfizetése minden csapatnál ugyanannyi lehet. ennek az emeléséről időnként megy a vita.
az egyes játékosok pénzéről már a csapatok maguk döntenek.
a lényege az, hogy kiegyenlítsék az esélyeket.
- Post n°937
Nagyon nem vagyok képben. Be lett végül vezetve a fizetési sapka és , ha igen mit lehet várni tőle ?
csaposur- Admin
- Hozzászólások száma : 2729
- Post n°938
- Post n°939
Juhos2 írta:
Utolsó gondolatodhoz.
Hesegetem a gondolatot, de bennem is felmerült.
Meg esetleg kitömnék a Vasast egy kupaszerepléshez.
Jó lenne . . . . egy jó év.
Kár ,hogy a rendőrség rugalmatlansága miatt valószínűleg elmarad az utóbbi évek nézőcsúcsa. Pont akkor amikor az MLSZ is kéri a klubokat ,hogy próbáljanak minél több nézőt bevonzani. Pedig 5-6 ezer nézőre már fellehetne építeni egy kisebb kampányt egy nagyobb stadiért. Egy 6500 fős az aminél szerintem egy stadion kezdődik. Gondolom a tervek még mindig nem teljesen véglegesek ,mert akkor már fenn lennének a klub honlapján. Ha ingyenes lenne a belépés talán még 6-7 ezer néző is összejönne. Persze nem akarok turkálni a tulaj zsebében , hiszen így is költ eleget. Ahhoz a 2-2,5 ezres stadihoz képest ahonnan indultunk már ez az 5 ezres is nagyon szép eredmény amit elértek a vezetők ,csak sajnos , ahogy az indexes cikkben is írták valóban beáraz bennünket. Ezért is volt jó az a fantasztikus szurkolás amit bemutattatok a Vidi ellen. Nagyon átjött még a tévén keresztül is. Legalább látják ,hogy vannak még Vasas drukkerek és nem is olyan kevesen.
A jó év az annyira szép lenne ,hogy még álmodni se mertem róla ,de ha így folytatjuk akkor fogok!
- Post n°940
Az Akadémia honlapjáról:
HIVATALOS: BENCZE MÁRK A VITESSE CSAPATÁHOZ IGAZOLT!
Tegnapi napon szakmai partnerünk, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Vitesse együttese hároméves szerződést kötött akadémiánk 16 éves támadójával, Bencze Márkkal, aki még augusztusban csatlakozik az arnhemi klub korosztályos csapatához. Márk az Akadémiánkon és a korosztályos válogatottban nyújtott teljesítménye alapján hívta föl magára a figyelmet, a holland szakemberek már régóta figyelték, több mérkőzésére is ellátogattak, illetve vendégül is látták a játékost Hollandiában.
HIVATALOS: BENCZE MÁRK A VITESSE CSAPATÁHOZ IGAZOLT!
Tegnapi napon szakmai partnerünk, a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Vitesse együttese hároméves szerződést kötött akadémiánk 16 éves támadójával, Bencze Márkkal, aki még augusztusban csatlakozik az arnhemi klub korosztályos csapatához. Márk az Akadémiánkon és a korosztályos válogatottban nyújtott teljesítménye alapján hívta föl magára a figyelmet, a holland szakemberek már régóta figyelték, több mérkőzésére is ellátogattak, illetve vendégül is látták a játékost Hollandiában.
A Vasas Akadémia és a Vitesse között idén tavasszal megkötött hároméves együttműködési megállapodás egyik fő célkitűzése volt, hogy a nálunk nevelkedő tehetséges játékosoknak a magyar bajnokság mellett – amennyiben Márkhoz hasonlóan kiemelkedő teljesítményt nyújtanak -, külföldön is továbblépési lehetőséget biztosítsunk. Erre a Vitesse különösen alkalmas klub, ugyanis Hollandia egyik meghatározó utánpótlás-nevelő akadémiájáról van szó.
Sok sikert és egy hosszú, eredményes nemzetközi pályafutást kívánunk Márknak, akit idővel további fiatalok is követhetnek Akadémiánkról.
Juhos2- Hozzászólások száma : 884
- Post n°942
Vasas1969 írta:
Akkor volt szinte minden ami megfoghatja. Azért , ha módodban áll ismételjétek meg még párszor ,mert ezek a mai gyerekek immunisabbak a focifertőzés ellen , mint mi voltunk. Ha beérik még pár játékos és lesz 2-3 stabil válogatottunk ,akkor már könnyebben megfoghatóak lesznek a gyerekek .
Most is kimentek az Újpest ellen ? Még nézőcsúcs is lehet .Hátha a végén még nőne picit az új stadi is.
Utolsó gondolatodhoz.
Hesegetem a gondolatot, de bennem is felmerült.
Meg esetleg kitömnék a Vasast egy kupaszerepléshez.
Jó lenne . . . . egy jó év.
- Post n°943
NB2.hu
Remek mozdulat döntött Siófokon, gólok az NB II 1. fordulójából – VIDEÓK
http://nb2.hu/hirek/remek-mozdulat-dontott-siofokon-golok-az-nb-ii-1-fordulojabol--videok
Remek mozdulat döntött Siófokon, gólok az NB II 1. fordulójából – VIDEÓK
http://nb2.hu/hirek/remek-mozdulat-dontott-siofokon-golok-az-nb-ii-1-fordulojabol--videok
- Post n°944
NS:
Vasas Lendületben
A földön kell maradni
https://digitalstand.hu/olvaso/46268#3
Jó lenne ,ha a mai edzőmeccsen Könyves elkapná a fonalat és bekerülne végre a csapatba.
Vasas Lendületben
A földön kell maradni
https://digitalstand.hu/olvaso/46268#3
Jó lenne ,ha a mai edzőmeccsen Könyves elkapná a fonalat és bekerülne végre a csapatba.
- Post n°945
Juhos2 írta:
Feeling megvolt. Az első félidőben még egy kicsit unatkozott. A másodikban úgy fújta a dudát, hogy már egy kicsit kellemetlen volt. Meccs végén pacsi, aki ugrál. Szerintem élvezte.
Akkor volt szinte minden ami megfoghatja. Azért , ha módodban áll ismételjétek meg még párszor ,mert ezek a mai gyerekek immunisabbak a focifertőzés ellen , mint mi voltunk. Ha beérik még pár játékos és lesz 2-3 stabil válogatottunk ,akkor már könnyebben megfoghatóak lesznek a gyerekek .
Most is kimentek az Újpest ellen ? Még nézőcsúcs is lehet .Hátha a végén még nőne picit az új stadi is.
- Post n°946
Vasas1969 írta:
Akkor jó lesz ide is! A vendéggyereket sikerült e megnyerni a Vasasnak ? Remélem rábírtad ,hogy szurkoljon ? Avval talán már sikerült volna megfertőzni őt is.
Feeling megvolt. Az első félidőben még egy kicsit unatkozott. A másodikban úgy fújta a dudát, hogy már egy kicsit kellemetlen volt. Meccs végén pacsi, aki ugrál. Szerintem élvezte.
- Post n°947
Juhos2 írta:
Sajnos dolgozom.
Nem tudok elutazni . . . Szögedre. De azért kösz!!
Akkor jó lesz ide is! A vendéggyereket sikerült e megnyerni a Vasasnak ? Remélem rábírtad ,hogy szurkoljon ? Avval talán már sikerült volna megfertőzni őt is.
- Post n°948
Vasas1969 írta:
Holnap nézz be mindenképp ! Egy kis meglepetésen dolgozom.
Sajnos dolgozom.
Nem tudok elutazni . . . Szögedre. De azért kösz!!
- Post n°949
Juhos2 írta:Nagyon kellett már egy kis sikerélmény a Vasas fanoknok.
Belegondoltam az elmúlt szezonba amikor a feleségem azt mondta ne vigyem magammal a kicsit, mert teljesen el ment a kedve az állandó sikertelenségtől. Már én is aggódtam, hogy el fog fordulni a csapattól.
Néha azért kell egy GYŐZELEM!
Holnap nézz be mindenképp ! Egy kis meglepetésen dolgozom.
- Post n°950
Nagyon kellett már egy kis sikerélmény a Vasas fanoknok.
Belegondoltam az elmúlt szezonba amikor a feleségem azt mondta ne vigyem magammal a kicsit, mert teljesen elment a kedve az állandó sikertelenségtől. Már én is aggódtam, hogy el fog fordulni a csapattól.
Belegondoltam az elmúlt szezonba amikor a feleségem azt mondta ne vigyem magammal a kicsit, mert teljesen elment a kedve az állandó sikertelenségtől. Már én is aggódtam, hogy el fog fordulni a csapattól.
- Post n°951
A honlapról:
Pavlov: Játszunk és élvezünk minden mérkőzést
Jevgenyij Pavlov jobb külső sarokkal elért bravúros gólja is kellett ahhoz, hogy 15 év után újra legyőzzük a Videotont idegenben.
Pavlov: Játszunk és élvezünk minden mérkőzést
Jevgenyij Pavlov jobb külső sarokkal elért bravúros gólja is kellett ahhoz, hogy 15 év után újra legyőzzük a Videotont idegenben.
Egy gólpassz és egy gól az eddigi 3 mérkőzésen a mérleged. Nem rossz szezonkezdés.
- Egyszerűen csak boldog vagyok, hogy nyertünk megint, illetve az előző két fordulóban is. Emiatt gratulálok a teljes csapatnak és a szurkolóknak is köszönöm a fantasztikus biztatást. Mintha hazai pályán lettünk volna. Persze dupla öröm, ha góllal is hozzájárulhatok a sikerhez.
Háromból, három győzelem a mérlegünk. Ilyen kezdés utoljára tizenhét éve történt. Mi kell szerinted ahhoz, hogy a csapat a földön maradjon ezután is?
- Tudjuk, hogy ez nem folyhat a végtelenségig, viszont játszunk, élvezünk minden mérkőzést és ez segíti az amúgy is jó belső hangulatot a csapatban. Időnként persze szerencse is kell, ami tavaly nem állt mellettünk.
Az új felállásunkban középcsatárt játszol. Mennyiben más ez, mint ami az előző szezonban volt?
- Igen, új a taktikai felállásunk. A csapatnak, beleértve engem is, érdekes volt begyakorolni ezt a szisztémát is. Szeretek középcsatárt játszani, ez a kedvencem. Úgy érzem, hogy jobban tudok teljesíteni itt, mint a széleken. Örülök annak, hogy ebben a pozícióban segítségére lehetek a csapatnak.
VasasTata- Hozzászólások száma : 76
- Post n°952
Eddig nem keveredtem gép elé (vagyis csak ide nem) de az utóbbi időben úgy látom, érdemes lesz. HDMI kábelbe minden esetre érdemes lesz befektetni, hogy a nagyfater nagy képernyőn tudja követni az eseményeket. De ilyen eredményeket laptopon is szívesen néz! Remélem, tudják a fiúk, hogy 3 a magyar igazság - a negyedik a ráadás! Külön örülünk Ádám Martin eredményességének (mégis csak alföldi gyerek)
Persze a pontokat utána is gyűjteni kell! Hajrá Vasas!
Persze a pontokat utána is gyűjteni kell! Hajrá Vasas!
- Post n°954
A honlapról:
Vida, vidi, vici
Július Caesar híres „Veni, vidi, vici” („Jöttem, láttam, győztem”) szállóigéjét, Vida Máté után szabadon így is mondhatnánk a vasárnapi Videoton felett aratott győzelem után: „Vida, vidi, vici”.
Ehhez hasonló nehéz mérkőzésre számítottál előzetesen?
Vida, vidi, vici
Július Caesar híres „Veni, vidi, vici” („Jöttem, láttam, győztem”) szállóigéjét, Vida Máté után szabadon így is mondhatnánk a vasárnapi Videoton felett aratott győzelem után: „Vida, vidi, vici”.
Ehhez hasonló nehéz mérkőzésre számítottál előzetesen?
- Igen, hiszen tudtam, hogy a Videoton kerete kiváló képességű játékosokból áll, és a gyengébb bajnoki kezdés miatt számukra létkérdés volt, hogy „hazai” pályán megszerezzék a 3 pontot. Ám valójában meglepődtem a találkozó közben, mivel nagyobb erőkifejtésre számítottam, mint amit a pályán tapasztaltam tőlük. Az egész mérkőzés során úgy éreztem, hogy nem tudtak fölénk kerekedni, nem tudnak dominálni ellenünk. Ha szigorúan nézzük, nem volt több veszélyes gólszerzési lehetőségük sem, mint nekünk. Plexi (Polekszics) pedig nagyon jól zárta a szögeket, amikor a kapunk elé kerültek. Ezért összességében úgy gondolom, megérdemelt győzelmet arattunk.
Kívülről úgy tűnt, hogy amikor megkaptad a labdákat sokkal több tered és időd volt, arra, hogy megjátszd azokat, mint máskor!
- Igen, én is így éreztem, bár ez attól is függ, hogy a labda nélküli mozgásokat hogyan végezzük el a középpályán. Mielőtt megkapom a labdát, próbálok mindig úgy helyezkedni, hogy már lássam a mezőnyt. Ebben próbálok minél többet fejlődni, hogy minél többet legyek képes előrefelé játszani. Úgy ítélem meg, hogy ebben az elmúlt évben Berecz Zsombival együtt sokat fejlődtünk.
- Post n°955
A honlapról:
Ristevski: Remélem, az Újpest ellen sikerül gólt szereznem
Kire Ristevski, csapatunk macedón védője nyilatkozott a Videoton legyőzése után.
Ristevski: Remélem, az Újpest ellen sikerül gólt szereznem
Kire Ristevski, csapatunk macedón védője nyilatkozott a Videoton legyőzése után.
A bajnokság első három mérkőzése, három győzelmet hozott csapatunk számára. Milyen érzések kavarognak benned?
- Természetesen nagyon jó érzés, de most elsősorban egy kis pihenőre van szükségünk, hogy utána a következő mérkőzésre tudjunk összpontosítani. Nem gondolhatjuk azt, hogy ezzel már mi vagyunk a sztárok és nem is kell lejátszanunk a többi meccset. Ettől függetlenül persze most minden nagyon jó.
Új felállásban játszunk, ahol a valódi pozíciódban, belső védőként játszhatsz. Hogy érzed magad ebben a szerepben?
- Ezt a taktikát, illetve felállást már korábban is játszottam más csapatoknál és edzőknél, így nem volt ismeretlen számomra. Azzal, hogy ismét belső védőként számítanak rám, természetesen egyszerűbb, és jobban is érzem magam, szemben azzal, amikor korábban nekem szokatlan helyeken kellett játszanom.
Utolsó interjúdban említetted, hogy két célod van: egyrészt újra belső védőként játszani. Ezt sikerült elérned. A második pedig az, hogy szeretnél időnként gólokat is szerezni. Utóbbi cél, gondolom még lebeg előtted, bár a Videoton ellen egy lövésednél nagyon közel kerültél hozzá.
- Talán a következő mérkőzésen ez is teljesül. Először is az a cél és annak fogok elsősorban örülni, ha a csapat nyer. Amennyiben gólt is szereznék mellé, még nagyobb lesz az örömöm, hiszen ez egy labdarúgó számára a legcsodálatosabb érzés. A legfontosabb tehát a csapat, de keresni fogom a lehetőséget, hogy betaláljak az ellenfél kapujába, már most hétvégén az Újpest elleni bajnokin.
- Post n°956
Rangadó.hu
InStat
Rekordpontszámmal lett a forduló legjobbja a sokat szidott Djuricin
A Fradi és a Loki dominálja az álomcsapatot, Hidi lett a legrosszabb.
http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/376040_rekordpontszammal_lett_a_fordulo_legjobbja
A 3. forduló álomcsapata
Danilovics (Debrecen, 305) – Dilaver (Ferencváros, 276), Leandro (Ferencváros, 286), Korcsmár (Vasas, 310), Gohér (Mezőkövesd, 259) – Lovrencsics (Ferencváros, 278), Gera Z. (Ferencváros, 311), Jovanovic (Debrecen, 282), Nagy D. (Ferencváros, 348) – Tisza (Debrecen, 298), Djuricin (Ferencváros, 406)
InStat
Rekordpontszámmal lett a forduló legjobbja a sokat szidott Djuricin
A Fradi és a Loki dominálja az álomcsapatot, Hidi lett a legrosszabb.
http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/376040_rekordpontszammal_lett_a_fordulo_legjobbja
A 3. forduló álomcsapata
Danilovics (Debrecen, 305) – Dilaver (Ferencváros, 276), Leandro (Ferencváros, 286), Korcsmár (Vasas, 310), Gohér (Mezőkövesd, 259) – Lovrencsics (Ferencváros, 278), Gera Z. (Ferencváros, 311), Jovanovic (Debrecen, 282), Nagy D. (Ferencváros, 348) – Tisza (Debrecen, 298), Djuricin (Ferencváros, 406)
- Post n°957
CSAKFOCI.HU
4 csapatra épül a forduló válogatottja - itt a csapat
A Diósgyőrt kiütő Ferencvárosból négyen is bekerültek a forduló válogatottjába, a Herczeg Andrással magára találó Debrecent és a Videotont is legyőző Vasast, valamint az Újpestet ketten-ketten képviselik a legjobbak között.
http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/93084-4-csapatra-epul-a-fordulo-valogatottja-itt-a-csapat
Korcsmár Zsolt (Vasas)
4 csapatra épül a forduló válogatottja - itt a csapat
A Diósgyőrt kiütő Ferencvárosból négyen is bekerültek a forduló válogatottjába, a Herczeg Andrással magára találó Debrecent és a Videotont is legyőző Vasast, valamint az Újpestet ketten-ketten képviselik a legjobbak között.
http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/93084-4-csapatra-epul-a-fordulo-valogatottja-itt-a-csapat
Korcsmár Zsolt (Vasas)
Rendkívül magabiztosan irányította a védelmet. Párharcainak 90 százalékát megnyerte, ami egészen kimagasló mutató. Teljesítményére egy remek fejesgóllal tette fel a koronát.
Ádám Martin (Vasas)
Kiváló formában van az angyalföldiek fiatal játékosa. Ezúttal ugyan nem szerzett gólt, de adott két remek gólpasszt, így óriási érdemei voltak abban, hogy a Vasas 15 év után tudta újra legyőzni a Videotont idegenben.
A hét edzője:
Michael Oenning (Vasas)
Látványos, kulturált futballt játszottak Felcsúton is. Nem voltak vaktában elrúgott labdák, szépen építgették az akcióikat, nem mellékesen pedig sorozatban harmadik meccsüket is megnyerték. Ilyen rajtra legutóbb 17 éve volt képes a Vasas.
- Post n°958
Juhos2 írta:
Nem. Nem is mertem felvetni, mert lefelé elmesélte egyik legszörnyűbb élményét, amikor egy pohár borral a kezében sétálgatott a pusztában Etyeken a tűző napon, mert a többiek azt mondták, hogy ez milyen jó buli.
Még most se érti mi volt ebben a jó buli?
Az a baj rosszul csinálta. Először kellett volna 2 órát sétálnia a tűző napon a pusztában és ha csak utána kapta volna meg a pohár pincehideg bort , akkor mindjárt tudta volna értékelni az élményt. Még a legpocsékabb lőre is jobban eset volna akkor neki , mint máskor a legjobb San Marzano.
- Post n°959
Vasas1969 írta:
Én is történelmi győzelmeknek neveztem a mostaniakat. Főleg a Loki és a Vidi ellenit. Hosszú-hosszú nyeretlenségi sorozatokat megtörve ezekkel a győzelmekkel. Így már nem kell a múlt évezredbe visszamennem , ha győztes meccseket akarok keresni ezen két csapat ellen a youtubon. Köszi még egyszer fiúk!
Mielőtt eljöttetek Böbövel nem ugrottatok be a szomszédba egy ex Vasas drukkerhez ,inni egy jó tokajit a győzelem örömére ?
Nem. Nem is mertem felvetni, mert lefelé elmesélte egyik legszörnyűbb élményét, amikor egy pohár borral a kezében sétálgatott a pusztában Etyeken a tűző napon, mert a többiek azt mondták, hogy ez milyen jó buli.
Még most se érti mi volt ebben a jó buli?
- Post n°960
Juhos2 írta:Hazafelé a kocsiban azt mondtam Böbönek, minden pillanatát élvezzük ki, mert ebből történelem lesz, akárhogy is alakul a folytatás.
Én is történelmi győzelmeknek neveztem a mostaniakat. Főleg a Loki és a Vidi ellenit. Hosszú-hosszú nyeretlenségi sorozatokat megtörve ezekkel a győzelmekkel. Így már nem kell a múlt évezredbe visszamennem , ha győztes meccseket akarok keresni ezen két csapat ellen a youtubon. Köszi még egyszer fiúk!
Mielőtt eljöttetek Böbövel nem ugrottatok be a szomszédba egy ex Vasas drukkerhez ,inni egy jó tokajit a győzelem örömére ?