Kezdőként lépett pályára rutinos belső védőnk, Vaskó Tamás a Ferencváros ellen 2-2-re végződő rangadón. A mérkőzésről és a csapaton belüli hangulatról kérdeztük.
http://www.vasasfc.hu/hirek/vasko_a_kiallitas_elott_is_mi_iranyitottuk_a_meccset-2253
Juhos2 írta:
Teljesen visszazártak, egyszerűen nem volt tér ahová be lehetett volna indulni. Próbálták pl. Murkát a szélről, de sajnos elhaltak a beadások. A percek meg fogytak. Átlövésre esély sem volt, igazi cselgép aki meg tudná bontani a védelmet meg nincs a csapatban, területek lezárva, nagyon nehéz volt.
De legalább mentek. Tavaly még a hátvédek hátul passzolgattak, esetleg Kire próbált beindulni, de a rá kijövő helyzeteket nem tudta gólra váltani.
Ami jól esett, hogy az m1 vendégei kiálltak Kassai mellett, nem fordult össznépi mocskolódásba a műsor.
colocolo írta:
Sok minden volt ebben a meccsben pozitív,és negatív dolgok edzői hibák egyaránt.Korán gólt kaptunk,mert megint nem tudtuk meg oldani a jobb oldali védekezést félpályáról a kapuig vitték akadálytalanul.Pedig már kaptunk ilyen gólt az idén,Bacsa Patrik is hasonlót szerzett ellenünk ,nem tudom hány gólt kell még kapni jobb oldalról, mire lesz változás.Aztán Ádám Martin,nálam biztos nem lett volna kezdő egy hét edzés után főleg nem rúg büntetőt ,Saglikkal is kezdeni kellett volna valamit az edzőnek ami a viselkedést illeti a pályán,mert ez sem egyedi eset volt.Ami nagyon tetszett,volt hajtás meg volt az akarat,nem adtuk fel még a végén sem ezzel a résszel nagyon rendben vagyunk.Az már kevésbé hogy kevés helyzetett tudtunk kialakítani,váratlanul ért minket a Fradi védekező játéka,és nem tudtuk ki használni az ember előnyt sem.Lélektanilag jó hogy nem kaptunk ki ,viszont ha a számokat nézzük a két x két pont egy vereség egy győzelem 3 pont,így negatív a mérleg ha meg az utolsó 3 mérkőzést nézem akkor meg egál.A Vidi ellen buktunk 2, Újpest, Fradi szereztünk kettőt. minden csak nézőpont kérdése.Nekem elég az 1pont előny is ,ha az a 33 forduló után is meg lesz,most még nem tudom mennyit jelent majd a hazai pálya hiánya.Van még hova fejlődnünk,és remélem fogunk is.
Juhos2 írta:
Teljesen visszazártak, egyszerűen nem volt tér ahová be lehetett volna indulni. Próbálták pl. Murkát a szélről, de sajnos elhaltak a beadások. A percek meg fogytak. Átlövésre esély sem volt, igazi cselgép aki meg tudná bontani a védelmet meg nincs a csapatban, területek lezárva, nagyon nehéz volt.
De legalább mentek. Tavaly még a hátvédek hátul passzolgattak, esetleg Kire próbált beindulni, de a rá kijövő helyzeteket nem tudta gólra váltani.
Ami jól esett, hogy az m1 vendégei kiálltak Kassai mellett, nem fordult össznépi mocskolódásba a műsor.
colocolo írta:
Sok minden volt ebben a meccsben pozitív,és negatív dolgok edzői hibák egyaránt.Korán gólt kaptunk,mert megint nem tudtuk meg oldani a jobb oldali védekezést félpályáról a kapuig vitték akadálytalanul.Pedig már kaptunk ilyen gólt az idén,Bacsa Patrik is hasonlót szerzett ellenünk ,nem tudom hány gólt kell még kapni jobb oldalról, mire lesz változás.Aztán Ádám Martin,nálam biztos nem lett volna kezdő egy hét edzés után főleg nem rúg büntetőt ,Saglikkal is kezdeni kellett volna valamit az edzőnek ami a viselkedést illeti a pályán,mert ez sem egyedi eset volt.Ami nagyon tetszett,volt hajtás meg volt az akarat,nem adtuk fel még a végén sem ezzel a résszel nagyon rendben vagyunk.Az már kevésbé hogy kevés helyzetett tudtunk kialakítani,váratlanul ért minket a Fradi védekező játéka,és nem tudtuk ki használni az ember előnyt sem.Lélektanilag jó hogy nem kaptunk ki ,viszont ha a számokat nézzük a két x két pont egy vereség egy győzelem 3 pont,így negatív a mérleg ha meg az utolsó 3 mérkőzést nézem akkor meg egál.A Vidi ellen buktunk 2, Újpest, Fradi szereztünk kettőt. minden csak nézőpont kérdése.Nekem elég az 1pont előny is ,ha az a 33 forduló után is meg lesz,most még nem tudom mennyit jelent majd a hazai pálya hiánya.Van még hova fejlődnünk,és remélem fogunk is.
Vasas1969 írta:
Én is ugyanezt érzem ,de inkább örüljünk ,hisz a Kövesdnek hála még nőt is az előnyünk. Persze ,ha azt nézem ,hogy a Vidi és most a fradi ellen is meglehetett volna a győzelem ,akkor pedig kilenc ponttal vezethetnénk. Lehet így ,hogy szoros az állás ez segít tűzben tartani a csapatot és végig kitart az előnyünk.
Hogy láttad a meccset ? Kifejtenéd bővebben, úgyis nagyon elvagy veszve mostanában . Az egészség rendben?
Eszembe jutott egy másik módszer is ,hogy ne szálljon el a hosszabb hozzászólásod. 8-10 perc után küld el a send-el. Utána a hozzászólásodat az edit-re kattintva folytathatod. Ezt többször is megismételheted. Nem 100%-os módszer ,de többségében bejön. Sajnos csak este leszek a gép előtt újra.
Juhos2 írta:
A meccs előtt szomorú voltam, hogy a cserepadra se fért oda Osi mondjuk Pista helyett, de az élet a legnagyobb rendező.
Újra egy hihetlen katarzisba torkollott a végjáték, bár minden adott volt, hogy 6 pontot vegyünk el tőlük, két meccs után. Szerintem jobb ha felkészülünk rá, hogy amíg tart az eufória a vérnyomásunkkal gondok lehetnek.
Saglik, ha magyar lenne a tegnapi hozzáállása alapján egy időre jegelné a mester. Láttam, hogy ki volt bukva Oening, ezt senki más nem merte volna megcsinálni a keretből.
Várom, hogy megszabaduljunk Kispesttől, pedig a következő hetekben még egypárszor megfordulunk ott.
Igazi csemege volt a tegnapi mérkőzés, hozta egy komoly rangadó hangulatát. Jókat röhögtem a pattogó /ikon/Hajnalon csinálta a feszkót rendesen, mint egy igazi jó fradista.
Bödének a szünetben bekiabáltam.
Dani, . . . Hajrá Vasas!!
Mire felemelte az ujját az ég felé.
A végén még találkoztam pár ismerőssel, kiörömködtük magunkat.
Szerintem volt még egy kis rohangálás is a végén, a felfokozott meccs közbeni hangulat miatt.
Szóval, jól sikerült este volt.
Vasas1969 írta:
Pista tudta mikor kell megszereznie a 100. NB1-es gólját! Erre még a legnagyobbak sem képesek ,hogy pár perccel a becserélése után belője a tizenegyest. Milyen igazságtalan ,hogy nem fiatalabb 8-10 évvel . Ő lenne itthon a király, bár így is az !!!! De akkor kirobbanthatatlan lenne a válogatottból. Gratulálok neki és a csapatnak is!!! Én is hajnalban kelek . A többit holnap.
colocolo írta:
Vasas:Ferencváros 2:2
Vasas: Nagy G 0 - Burmeister 4 Vaskó 5 Risztevszki 5 - Korcsmár 4 - Berecz 5 Vida 5 Hangya 5 - Saglik 5-3=2 Ádám 4 Remili 4
csere: Ádám - Pavlov 3 szünetben
Burmeister - Murka 3 57.perc
Vida - Ferenczi 7 78.perc
Most még nem tudom eldönteni,hogy örüljek az egy pontnak vagy bánkódjak az elbukott kettő miatt.
Juhos2 írta:Ááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!
A többit majd holnap.
Juhos2 írta:
A tv előtt az ismétlésekkel jobban átjön. Persze, ha lesz valami érdekes osztom.
Na akkor,
HAJRÁ, VASAS!!
Vasas1969 írta:
Majd megpróbálok valami cikket keresni róla. A kocsmában olvastam korábban,de a sport is írta akkoriban. Biztos emlékszik más is rá. Sajnos ma is a tv előtt nézem. Remélem lesz helyszíni beszámoló a részedről.
Juhos2 írta:
Ez a sztori nekem nincs meg.
Az égett bele a retinámba amikor Sowunmi melegített, mint fradi cserejátékos a kapu mögött és a fradi góljánál úgy örült, hogy szétrúgta a kapu mögötti reklámtáblát.
Azóta is csak bambán bámulok az agyamból.
Most meg parádézik, Felcsúton, mint Vasas fan. Nekem ez hasonló történet mint Polekszics. Érthetetlen és feldolgozhatatlan. Csak max. nem beszélünk róla.
Vasas1969 írta:
Te biztos ott voltál azon a bizonyos fradi elleni meccsen amikor ujjongott a fradi góljainál , ami a mi kiesésünket okozta. Focipályán a gólszerző sem ünnepel a volt csapata ellen ,ha van benne egy kis jó érzés .
Juhos2 írta:
Valószínűleg későn került a Vasasba, addigra már kialakult az érzelmi kötődés. Szerintem ez az ellenszenv tárgya. Eredményeit mint Vasas sportoló érte el, mégsem tudott azonosulni ezzel a közösséggel. Ez fájhat a hívőknek.
A többit hagyjuk.
Juhos2 írta:Számomra talán a debreceni meccs előtt tűnt fel amikor Oening mester kijelentette, hogy pontért/pontokért utazunk Debrecenbe az a változás, ami azóta is tart a csapat részéről. Én nem emlékszem, hogy valaha a Vasasnál tapasztaltam volna ezt a szemléletet. Kicsit vaskalaposnak vagy régi idők tanújának érzem magam, mert a kétség bevallom minden meccs előtt bennem van, bármennyire is hiszek a mindenkori csapatban és minden meccsre úgy készülök, hogy hátha.
Jelenleg inkább magunkat, a csapatot féltem, hogy hétről hétre kitartson a lendület, be ne pánikoljunk a helyzettől. De úgy látom a csapat ad erőt a szurkolóknak valahogy így,
-NYUGI VAN, ITT VAGYUNK!!-
Vasas1969 írta:
Elég egységes lehet a megítélése a táborban és ez nem éppen pozitív. Pedig szerettem a bunyóját. Ha a sport mellett marad és hagyja a politikát , még azt is elnéztem volna ,hogy fradista. Amennyiben kinézne neki nálunk valami zsíros állás biztos rájönne. Szomorú az egész, mert a sportmúltja alapján tényleg legendának kellene lennie nálunk.