Vidát jobban meglepte, hogy debütált, mint hogy nem megy az Eb-re
A keretbe be nem kerülő Vasas-játékosra később is számít a szövetségi kapitány.
colocolo írta:Szerintem minden pénz számít nálunk,nem kell lemondani róla csak találni kell két olyan embert aki alanyi jogon is be tud kerülni a csapatba.Most buktunk éppen 51 millát avval hogy nem került be Korcsmár az EB keretbe jól jött volna az a pénz is,lehet hogy elég lett volna egy jobb játékosra is.
colocolo írta:
Pontosan erre gondoltam én is,szerintem él még a szabály de az lenne a jó ha nem azért kerülne be ,mert kell két fiatal a csapatba hanem mert olyan jó hogy be kell tenni.Persze a favoritom továbbra is Lencse és Laczkó nagyon jó lenne legalább az egyiket meg szerezni.
Vasas1969 írta:
Épp egy félórája elmentem ,hogy belenézzek egy sportba a Korcsmár cikk miatt. Akkor láttam a Sallóis hírt is. Pont arra gondoltam , mint amikor Szabó Bence is idejött . Szerintem kevés ide . Talán amiatt jön ,hogy mindig legyen a csapatban két 96-ban ,vagy később született játékos. Legalábbis volt ilyen terv is az MLSZ-ben , hogy csak akkor jár a teljes pénz egy csapatnak. Nem tudom végül mi lesz a szabályozás. Amúgy mocorog benne valami és nem is lógna ki talán nagyon a többi közül a múlt év alapján ,de jobb játékosban reménykedtem . A görög fiúnál azért jobb szerintem. Nálatok még erősítés is lenne. érdekes ,hogy pont ellenünk lőtte az első és egyetlen NB1-es gólját.
colocolo írta:Bedobok egy nevet Sallói Dániel 19 éves, a többit rád bízom.Mit szólnál hozzá? Lehet hogy érdekel Köteles L. 31 éves országon belül válthat csapatott Mechelen jöhet szóba.
colocolo írta:
Nem voltam kint,én is tv néztem én úgy gondolom ha az nb1 be készül akkor az csak a két feljutó közül lehet az egyik.Nem ez volt a legjobb szezonja valami biztosan van a háttérben hogy még ezt két mérkőzést se akarta lejátszani.
Vasas1969 írta:
Nem tudom ,hogy mi az oka Ivancsics távozásának ? Nem balhéra ,hanem inkább arra gyanakszom ,hogy első osztályú klubtól van ajánlata és mivel korán kezdődik az NB1 szeretne egy picit nyaralni a felkészülés előtt. Tény ,hogy megjátssza azt amit bármelyik középpályásunk nyújtott idén . Kíváncsi leszek hol fog kikötni ? Colo tudsz valamit?
colocolo írta:
Eddig igen,de ha jön Polekszics akkor már két találat lesz,és még messze nincs vége látok még esélyt.
Vasas1969 írta:
Tévés mérkőzésen fogadjuk a Mezőkövesdet!
Csapatunk vasárnap a Mezőkövesd Zsóry FC együttesével játszik a Merkantil Bank NB II 29.fordulójában.
A szezon utolsó hazai találkozója 18:00-kor kezdődik a Révész Géza utcai stadionban, melyet az M4 közvetít élőben!
Vasárnap 18:00-kor tévés mérkőzésen fogadjuk a feljutásért küzdő Mezőkövesd Zsóry FC együttesét.
4 játékosra nem számíthat szakmai stábunk: Nagy Dániel és Futó Zsombor 5 sárga lap miatt hagyja ki a találkozót. Kapusunk, Gábor Péter szolnoki sérülése nem jött rendbe, valamint Rusvai László Budaörs ellen szerzett térdsérülése is komolyabbnak bizonyult, ők ketten már nem fognak pályára lépni az idei szezonban.
Ivancsics Gellért távozik Siófokról
A BFC Siófok ezúton köszönetet mond Gellértnek azért, amit az elmúlt években a klubért tett, a gólokért, a gólpasszokért, és a pályán kívüli vidám percekért is.
Sok sikert és minden jót kívánunk Gege!
Vasas1969 írta:A honlapról:
Vaskó Tamás visszatért Angyalföldre
A 32 éves, 12-szeres válogatott Vaskó Tamás, 2 plusz 1 éves szerződést írt alá a Vasas FC-hez.
Vancsa Miklós, a Vasas FC ügyvezető igazgatója a szerződés aláírását követően elmondta: „Nagyon örülünk Tamás érkezésének. Amikor a 2016/17-es keret kialakításáról beszélgettünk, akkor Michael Oenning vezetőedző kifejezett kérésére, a szakmai stáb javaslatára és az ügyvezetés teljes egyetértésével Vaskó Tamás volt az egyik olyan játékos, akit mindenképpen szerettünk volna leigazolni. Kívánunk neki sok sikert, és hogy ugyanolyan vezére legyen a Vasas csapatának, mint korábbi együtteseinek is”.
Vaskó Tamás nyolc évesen a 20. kerületi ESMTK-ban kezdte pályafutását. Az akarat és a versenyszellem már akkor megmutatkozott benne, mindig, mindenben első szeretett volna lenni. Így rövid időn belül a két évvel idősebbek között játszhatott. Ott fedezte fel őt Siposné Lénárt Edit, aki amikor átkerült a Vasashoz, több játékos társaságában Tamást is magával vitte.
„Ekkor tizennégy éves voltam. Onnantól kezdve végigjártam a Vasasban az utánpótlás csapatokat. Akkor azonban az Euroleasing cég a Vasas utánpótlásából átvonult Újpestre. Nekem is felajánlották a váltás lehetőségét. Így kerültem a lilákhoz” – emelte ki Tamás.
„Voltam a Bristol City játékosa az angol másodosztályban a 2007-2008-as idényben (19 meccsen lépett pályára), majd rögtön a következő szezont az olaszországi Avellino csapatában töltöttem, szintén a másodosztályban, ahol 30 találkozón szerepeltem” – hangsúlyozta a frissen leigazolt Vasas-játékos.
A Várhidi-féle fiatalítás idején kapott először lehetőséget a nemzeti tizenegyben: 2007-ben Montenegró ellen, egy barátságos mérkőzésen debütált. Onnantól kezdve folyamatosan 12 alkalommal szerepelt a csapatban. Ervin Koeman érkezése után pár meccsen még kispados volt, ám lehetőséget csak egyszer kapott, Albánia ellen, aztán ki is szorult a válogatott keretéből.
„Erősségeim? Kiemelném a kommunikációt. Ugyanis végigbeszélem a mérkőzéseket, ezzel is próbálom társaim munkáját segíteni. Erős vagyok a párharcokban, legyen szó fejről, vagy testről. Jónak tartom indításaimat is mindkét lábbal, de a kapu előtt is veszélyt tudok jelenteni úgy fejjel, mint lábbal. Természetesen vannak fejleszteni valóim is, de ezekre nem szeretném felhívni az ellenfelek figyelmét. Örömmel térek vissza Angyalföldre, ahol meghatározó éveimet töltöttem. Remélem, hogy hasznára tudok lenni nevelőegyesületemnek és sok örömet okozok majd játékommal a csapat szurkolóinak” – közölte Vaskó Tamás.
A 193 centiméter magas belső védő 14 és 18 éves kora között a Vasas utánpótlásában pallérozódott, ám az Euroleasing - amely korábban a Vasas utánpótlását támogatta -, 2001-ben átköltözött Újpestre, és vitt magával jó néhány játékost, többek között Vanczák Vilmost, Feczesin Róbertet, Cseri Gergőt, Illyés Dánielt és Vaskó Tamást is.
A védő legnagyobb sikerét a Videotonnal érte el, ahol tagja volt a fehérváriak első bajnokcsapatának.
Colocolo az első pipa megvan. 1-1-re állunk.
Síposúr írta:
Vaskó jöhet! Osváth felépül és jók vagyunk hátul. Egy jobb kapus azért kéne . Előrébb nagyobb bajok vannak. A kis spanyolnak én is örültem volna. Nem tudom ki szabad , ha nem akarunk megint idegbajt kapni komoly erősítés kell előre. 2-3 ember aki gólt tud rúgni. Sok sikert a vezetőknek. Edzőmeccsekről még semmi ? Hajrá Vasas!
Vasas1969 írta:NB1.hu Simon Zoltán
Vaskó "érkezése" több angyalföldi játékos sorsa miatt lehet érdekes
Híreink szerint több békéscsabait” is megnéztek Angyalföldön.
Az utolsó meccsen harcolta ki a Vasas bennmaradást az előző szezonban, így evidens, hogy a gárda erősítésre szorul. Az nb1.hu információi szerint az egyik kiszemelt Vaskó Tamás, aki parádésan futballozott Békéscsabán, voltak mérkőzések, amikor simán válogatottbeli teljesítménnyel rukkolt elő.
Honlapunk úgy tudja, a viharsarkiak közül Angyalföldön gondolkodtak még Laczkó Zsolt és Calvente leigazolásán is, ám mindkét futballistát több klub hívja, olyanok is, amelyek a Vasasnál kedvezőbb anyagi- és szakmai lehetőségeket tudnak kínálni.
De visszatérve Vaskó Tamásra. Vaskó ugye középső védő, ezen a poszton Debreceni András és Korcsmár Zsolt is jó teljesítményt nyújtott. Korcsmár tud eggyel előrébb is játszani, arról nem beszélve, válogatott kerettag, így nagyon jó üzleti lehetőség is. A Vasastól Vida Máté is tagja Bernd Storck keretének, akit a bajnokság élcsapatai is figyelnek, fiatal is, így remek lehetőséget látnak benne többen is.
Ha az egyikük esetleg távozna, akkor is jót tenne Vaskó szerződtetése, ha meg nem lesz távozó, akkor meg nő a versenyszellem.