Juhos2 írta:
Nem vagyok Oening. Szerencsére.
A kapusoknak alig volt dolguk. Csak egy Póser kivetődésre és Polekszics egy csatárokat megszégyenítő, hidegvérű labda kihozatalára emlékszem. Vaskó brutál, de nem tetszett, hogy többször megtalálta hülyeségek miatt a partjelzőt. Ilyen ki ha én nem stílussal. Korcsmár beletette a lábát egy lövésbe, ott is maradt, utána lecserélték, őt féltem. Hátul nem volt panasz, még Preki is tanári volt. Bereczre nem emlékszem. Nekem Berecz, Cicó alibi, a csatáraink olyan hatalmas kirobbanó játékáról nem tudok írni. Persze Martin második gólja egy szép kényszerítőzés után 17/?/-ről hatalmas volt. Könyves nagyon jól mozgott. Moha felejtős, Csanád is rakkolt eredmény nélkül. Ezért írtam, hogy nem tudom a jövő héten ez mire lesz elég, de ma jól mutatott. Cingáber jó volt, de oda sokan vannak. Murkát láttam jobban játszani. Hangya csinálta a középpályát Kire előtt. Osira nagyon számítok. Vida alapból kezdő. Sziva befér, lelkes, fut, előre nem nagyon emlékszem mit. tett hozzá.
Nagy kérdőjel nekem is a jövő hétvége , pedig jól is kijöhetnénk a nehéz sorsolásból. Az MTK hét közben játszik az azerbajdzsáni Gabalával. A Debrecen Fehéroroszországban játszik a mi meccsünk előtt és a Videoton is kupameccset játszik előttünk ,ha túljut a Csukaricskin. Egyedül a fradi az akinek a mi meccsünk után lesz csak a kupameccse. Bár ellenük lenne a legkisebb esélyünk ,de a többi ellen elcsíphetnénk pár pontot. Igaz ,hogy ők játékban lesznek (ezért hiányolok 1-2 erősebb ellenfelet a felkészülésből) ,de mivel ők is magyar csapatok lehet ennyitől is elfáradnak. Valamelyiket akár meg is verhetnénk ,ami lendületet adna a folytatáshoz. Igaz irányító nélkül , ez nagyon nehezen fog menni ,de nem lehetetlen , ha a védelem tartani tudja őket.