Nekem meg a sztrapacska volt tele lilahagyma darabokkal. Baromira nem illett a képbe.Vadersith írta:Carbonara spagetti!
Nagyjából mint ecetes uborka a mákoszèsztába.
Nekem meg a sztrapacska volt tele lilahagyma darabokkal. Baromira nem illett a képbe.Vadersith írta:Carbonara spagetti!
En majdnem raktam bele veletlenul tegnap!!! Azt hittem, hogy bors:-)) de az utolso pillanatban eszrevettem!!!red39 írta:Hallottatok olyat, hogy francia hagymalevest teletömik curryvel? ...mert én nem. Rendeltem egy étteremből és azzal küldték. Mondtam nekik, hogy semmi köze ehhez a leveshez és a curry nem olyan fűszer, amit mindenki szeret...nekem az egyetlen, amit nem szeretek.... Legalább írják ki az étlapra, hogy így készítik és eldöntöm, hogy kérem, vagy nem.
Igen, rasutve a vegen!Apokalyptika írta:
Sajttal, pirítóssal?
Vadersith írta:Francia hagymaleves!!
Azóta eltelt egy nap és lássatok csodát, a fidesz visszaesett fél százalékra.Vadersith írta:
Te surgosen fordulj orvoshoz!!:-)) Es gyorsan valts az etrendeden, hogy a topikhoz is huek maradjunk! Keruld a romlott dolgokat, meg az ismeretlen gombakat! Es ne vezess repulogepet!!
Te surgosen fordulj orvoshoz!!:-)) Es gyorsan valts az etrendeden, hogy a topikhoz is huek maradjunk! Keruld a romlott dolgokat, meg az ismeretlen gombakat! Es ne vezess repulogepet!!Ezoteric írta:
Az ország 90%-a normális, 9%-a jobbikos és az 1%-a fideszes..
Az ország 90%-a normális, 9%-a jobbikos és az 1%-a fideszes..Vadersith írta:
Ja, a hozzad hasonlok!!:-)) Magyarorszag ketharmada fideszes, a tobbi jobbikos:-))
Ja, a hozzad hasonlok!!:-)) Magyarorszag ketharmada fideszes, a tobbi jobbikos:-))Ezoteric írta:
Ehetek mindent, eszek is, csak fideszestől nem fogathatok el kaját. Még szerencse, hogy az ország egy százalékát teszik ki.
Ehetek mindent, eszek is, csak fideszestől nem fogathatok el kaját. Még szerencse, hogy az ország egy százalékát teszik ki.Vadersith írta:
Akkor holnap olyan kepet kuldok!!! Akkor azt sem ehetsz:-)) Szepen lassan ehenhalasztalak!!:-))
Akkor holnap olyan kepet kuldok!!! Akkor azt sem ehetsz:-)) Szepen lassan ehenhalasztalak!!:-))Ezoteric írta:
Inkább azt meghagynám Neked. Friss zsemlét felvágottal, főtt tojással jobban szeretem.
Kosz az otletet! Eppen azon gondolkodtunk, mit egyunk!! :-)) Van itthon minden hozza, mar vsinalom is!!koldokszosz írta:
Nálunk ilyesmi van
Apokalyptika írta:
6 óra után már nem eszek.
Apokalyptika írta:koldokszosz írta:
most 23:18 van, tehát ehetsz:))
koldokszosz írta:
most 23:18 van, tehát ehetsz:))
Egy szerény carbonaraval?)
medvebocs írta:
de ügyes vagy!
de ügyes vagy!Apokalyptika írta:
koldokszosz írta:
Egy szerény carbonaraval?)
Nálunk ilyesmi van
Basszus, éjnek évadján ilyesmivel sokkolni engem, ez már állatkínzás!
koldokszosz írta:
Nálunk ilyesmi van
Vadersith írta:
Egyel szarazkenyeret!!:-))
Egyel szarazkenyeret!!:-))Ezoteric írta:
Kár, hogy fideszkomcsiktól kaját nem fogadhatok el..
Kár, hogy fideszkomcsiktól kaját nem fogadhatok el..Vadersith írta:
Finomabb!! A sonka miatt!!:-))Apokalyptika írta:
de jól néz kiVadersith írta: