wahúr írta:
a sztrapacska migráncs étel
Ja, a maga fajtak szerint..
wahúr írta:
a sztrapacska migráncs étel
a sztrapacska migráncs ételVadersith írta:Ma kapros sztrapacska nap van!!)
Ezoteric írta:
A sztrapacskát is?
A sztrapacskát is?Vadersith írta:
Ki lehet hagyni!:-)
Ki lehet hagyni!:-)Ezoteric írta:
Neked biztosan, nem szeretem a kaprot.
Neked biztosan, nem szeretem a kaprot.Vadersith írta:
Az kegyetlen jo!
Az kegyetlen jo!Ezoteric írta:
Hogy bírod megenni?
Hogy bírod megenni?Vadersith írta:Ma kapros sztrapacska nap van!!)
bakonyi csibemell nap vanEzoteric írta:Tévedsz, ma tarja nap van.
Tévedsz, ma tarja nap van.Vadersith írta:Ma van a nemzetkozi gyulyas nap. Fozom mar a gulyaslevest.
HahahahahaaaApokalyptika írta:Mik vannak!
Itt nálunk is elkezdték gyártani, nagyon kell vigyáznom, ha nem akarok füstöltet venni. Minden marhaságot átvesznek, ha jó, ha nem:-(Vadersith írta:
A fustolt pirospaprika nagyon regi talalmany, de mexikoban hasznaljak sokszaz eve. Te hasznald a magyart, akkor semmi baj!:-)
nekem eleve füstölt ízű a pörköltem...A szalonnától (ínséges időkben a bőrkétől)red39 írta:Simika! Nálad lehet a hiba, mert nekem jól jönnek.
Azt mondjátok meg, hogy hallottatok-e füstölt pirospaprikáról?
Most hallottam, de nem értem, mi fenéért kellene a paprikát megfüstölni. Kínjukban nem tudnak már mit kitalálni. Nem díjaznám, ha egy pörköltem füstölt ízű lenne. Már erre is figyelni kell. Mindent összevissza kevernek. Régen nagyon szerettem a sült császárhúst. Hát nem tönkretették azt is, megfüstölik. Nagyon rossz, semmi nem emlékeztet az igazi sült császárhúsra. Ezt ugyan megmagyarázták, hogy miért teszik, jobban eláll. Akkor sem jó :-(
A fustolt pirospaprika nagyon regi talalmany, de mexikoban hasznaljak sokszaz eve. Te hasznald a magyart, akkor semmi baj!:-)red39 írta:Simika! Nálad lehet a hiba, mert nekem jól jönnek.
Azt mondjátok meg, hogy hallottatok-e füstölt pirospaprikáról?
Most hallottam, de nem értem, mi fenéért kellene a paprikát megfüstölni. Kínjukban nem tudnak már mit kitalálni. Nem díjaznám, ha egy pörköltem füstölt ízű lenne. Már erre is figyelni kell. Mindent összevissza kevernek. Régen nagyon szerettem a sült császárhúst. Hát nem tönkretették azt is, megfüstölik. Nagyon rossz, semmi nem emlékeztet az igazi sült császárhúsra. Ezt ugyan megmagyarázták, hogy miért teszik, jobban eláll. Akkor sem jó :-(
Nem tudom kovetni a forumot, mert forditva jonnek a hsz-ekSimika írta:na, Anakin, jöttem kicsit mesélgetni
babgulyas, hússal, húsos füstölt szalonnával. ilyet sem eszel az ettermekben
mi meg voltunk Lord koncerten, szabadtéri buliban. huuuu, de jó Volt!!
Elhiszem, ne mergesits! En mar egy hete ettermi es szallodai ettermi kajakon elek. Es meg vagy 10 nap mire megcsinalhatom a vadasodat!!Simika írta:na megvolt a nyuszi vadas
de most máshogy csináltam. Eddig megfoztem a húst a zöldségekkel mint egy nagyon sűrű húslevest. de most...
nyuszi ült a pácban, három napig. hagyma, fokhagyma, olaj, fűszerek. mikor már nagyon jó illata volt, akkor tepsibe tettem, raszeleteltem a repakat, zellert, aztán pici vizet alá és betoltam a sutobe. Mikor puhára sült, leturmixoltam a tepsi tartalmát (- nyúl)
tejföl, citromhej, gyenge rántás, mustár, ahogy szoktam.
életem legjobb vadasa lett !!!
Komoly!Simika írta:ilyen melegben...
sutőben az újkrupli...mikor megsül rá a baconba csavart virsli, aztán kovászos uborkával...
Ok, de ez sokkal jobb!! Es erdekes modon itt nincs is meleg most, meghibbant az idojaras teljesen. Tegnap dorgott villamlott es szakadt az eso, kabat kellett:-)) Pedig forditva szokott lenni!red39 írta:
Ilyen melegben gyümölcslevest kell enni, gyorsan elkészül .
Vadersith írta:Marhahusleves veloscsontokkal es csomo zoldseggel. Csak gyozzem kivarni, mar kopog a szemem!
Nagyon jo, most olyan gulyasleves keszul, hogy a kanal is megall benne!!:-))koldokszosz írta:
Az jó lehet
Vadersith írta:Az olyan, hogy egy csirke feldarabolva megy a sutobe krumklival, hagymaval...stb, citromlevel, meg kis sorrel meglocsolva.koldokszosz írta:
Az meg millen?