Vadersith írta:Rakott krumpli keszul! Mar nagyon reg nem ettem, veletlenul jott az otlet, amikor a hal a tortan cimu hulye celeb musorba kapcsoltam veletlenul:-))
Simika! Kecske gida a sutoben!
Vadersith írta:Rakott krumpli keszul! Mar nagyon reg nem ettem, veletlenul jott az otlet, amikor a hal a tortan cimu hulye celeb musorba kapcsoltam veletlenul:-))
nem is tegnap..Vadersith írta:
Ez mar nem ma volt!:-)
Ez mar nem ma volt!:-)Simika írta:
neha szoktam
csak nrem mindig irok
neha szoktamkoldokszosz írta:
Köszi, hogy benéztél:)
Vadersith írta:Senki nem foz semmit?
Vadersith írta:
Igen, a masik a lerakatok kozt van, de ezt Szoszitol kerdezd, en sem ertek hozza!
Vadersith írta:
Igen, a masik a lerakatok kozt van, de ezt Szoszitol kerdezd, en sem ertek hozza!
Igen, a masik a lerakatok kozt van, de ezt Szoszitol kerdezd, en sem ertek hozza!red39 írta:
Ez nagyon érdekes, mert írtam neked ma reggel is, de azt most nem látom. Lehet, hogy kétszer is van a topikod? Hol ide, hol oda írunk? Valami itt nem kerek :-(
Vadersith írta:
Nem latszik kinek cimezted, de ha nekem, akkor nem!!:-) Nem is jartam itt amiota utoljara irtam!
red39 írta:Jól látom, hogy moderáltál és eltüntetted a beirkámat??
wahúr írta:
Simika írta:mostanaban megint sok "hireket" olvasok, de ezek az újak nagyon megfekszik a gyomromat...
bár lehet hogy a kocsonya volt az :-))
Simika írta:szia Jedi, szia Mindenki!
megjöttem, kicsit elhanyagoltam mindenkit, pedig szeretlek Titeket! Csak zajlik az élet...
csináltam muszakát, de mivel nem volt otthon padlizsán, így cukkinit tettem bele helyette
nagyon finom lett
Apokalyptika írta:
Ahhoz pirítós is kell!
Vadersith írta:Tatarbifsztek egesz nap, annyi lett:-))
Maga taplo, migrancsozza a szlovakokat??:-)) Beszari alak, megneznem magat Pozsonyban egy etteremben, ahol lemigrancsozna a szlovakokat:-)) Maga egy hulye, semmi ketseg!!wahúr írta:
szlovák eredetű étel, tehát nem magyar
látom irígykedik jól teszi, a magafajta útszéli tahók soha nem érhetnek fel
az ötvenes IQ fölé, bármit is zabálnak
szlovák eredetű étel, tehát nem magyarVadersith írta:
Ja, a maga fajtak szerint..