+14
Viktorinogsz
Ezoteric
eszembesincs
necem8
Qputyin
Morcoska
medvebocs
angyalarculucky
_FK
wahúr
koldokszosz
Apokalyptika
búbánat
Oldhatatlan
18 posters
Főzőcske,de okosan!!!
Vadersith- Hozzászólások száma : 1413
Join date : 2015. Feb. 28.
- Post n°61
Re: Főzőcske,de okosan!!!
Ma paprikas krumpli.
Vadersith- Hozzászólások száma : 1413
Join date : 2015. Feb. 28.
- Post n°62
Re: Főzőcske,de okosan!!!
Az olyan, hogy egy csirke feldarabolva megy a sutobe krumklival, hagymaval...stb, citromlevel, meg kis sorrel meglocsolva.koldokszosz írta:
Az meg millen?
koldokszosz- Admin
- Hozzászólások száma : 1968
Join date : 2015. Feb. 26.
Tartózkodási hely : székelek
- Post n°63
Re: Főzőcske,de okosan!!!
Vadersith írta:Sutoben a robbantott csirke krumplival, meg minden massal!
Az meg millen?
koldokszosz- Admin
- Hozzászólások száma : 1968
Join date : 2015. Feb. 26.
Tartózkodási hely : székelek
- Post n°64
Re: Főzőcske,de okosan!!!
Simika írta:ha azt a rántott halat beteszed a krumpli helyett, jó ecetes, hagymás salátalébe, babért, koriandert, mustármagot,borsot szórsz bele, és ottfelejted a hűtőben 1-2 hónapra, finom falatot kapsz!Vadersith írta:Hagymas krumplisalata, rantott hal . Kedvenc kajam, foleg, ha lusta vagyok:-)
Rántott húst és hurkát is szoktak, állítólag nagyon fino,m:))
A Koós Jánostól hallottam
Vadersith- Hozzászólások száma : 1413
Join date : 2015. Feb. 28.
- Post n°65
Re: Főzőcske,de okosan!!!
Sutoben a robbantott csirke krumplival, meg minden massal!
Vadersith- Hozzászólások száma : 1413
Join date : 2015. Feb. 28.
- Post n°66
Re: Főzőcske,de okosan!!!
Mar meselted, de megettem egybol:-))Simika írta:
ha azt a rántott halat beteszed a krumpli helyett, jó ecetes, hagymás salátalébe, babért, koriandert, mustármagot,borsot szórsz bele, és ottfelejted a hűtőben 1-2 hónapra, finom falatot kapsz!
wahúr- Hozzászólások száma : 2910
Join date : 2015. Mar. 01.
Tartózkodási hely : valaki nincs sehol
- Post n°67
Re: Főzőcske,de okosan!!!
marinálni jóSimika írta:[
Simika- Hozzászólások száma : 135
Join date : 2015. Mar. 02.
- Post n°68
Re: Főzőcske,de okosan!!!
ha azt a rántott halat beteszed a krumpli helyett, jó ecetes, hagymás salátalébe, babért, koriandert, mustármagot,borsot szórsz bele, és ottfelejted a hűtőben 1-2 hónapra, finom falatot kapsz!Vadersith írta:Hagymas krumplisalata, rantott hal . Kedvenc kajam, foleg, ha lusta vagyok:-)
Simika- Hozzászólások száma : 135
Join date : 2015. Mar. 02.
- Post n°69
Re: Főzőcske,de okosan!!!
ha azt a rántott halat beteszed a krumpli helyett, jó ecetes, hagymás salátalébe, babért, koriandert, mustármagot,borsot szórsz bele, és ottfelejted a hűtőben 1-2 hónapra, finom falatot kapsz!Vadersith írta:Hagymas krumplisalata, rantott hal . Kedvenc kajam, foleg, ha lusta vagyok:-)
Simika- Hozzászólások száma : 135
Join date : 2015. Mar. 02.
- Post n°70
Re: Főzőcske,de okosan!!!
lekvár 10 kg eperből
eperzselé tejszinhabbal
epres túrótorta
)
eperzselé tejszinhabbal
epres túrótorta
)
Vadersith- Hozzászólások száma : 1413
Join date : 2015. Feb. 28.
- Post n°71
Re: Főzőcske,de okosan!!!
Hagymas krumplisalata, rantott hal . Kedvenc kajam, foleg, ha lusta vagyok:-)
wahúr- Hozzászólások száma : 2910
Join date : 2015. Mar. 01.
Tartózkodási hely : valaki nincs sehol
- Post n°72
Re: Főzőcske,de okosan!!!
gluténmenteskoldokszosz írta:És milyen?
koldokszosz- Admin
- Hozzászólások száma : 1968
Join date : 2015. Feb. 26.
Tartózkodási hely : székelek
- Post n°73
Re: Főzőcske,de okosan!!!
_FK írta:Összehoztam egy jó kis gluténmentes palacsintát
Hozzávalók:
6 tojás (L-es méret)
200ml (milliliter) rizsliszt (szarvasi, összetétel:100% rizs)
100ml osztrák gluténmentes liszt (kukorica alapú)
250ml tej (2,8-as)
250ml buborékos ásványvíz (CO2=4,3g/l)
30ml étolaj (napraforgó)
só (1ml=két késhegy bőven)
sütőpor (0,5ml=egy késhegy bőven)
Keverőtálban habverővel jól elkeverjük, az olajat és a buborékos vizet a végén tesszük hozzá, aztán fél órát pihentetjük sütés előtt.
Tehetünk bele tejfölbe reszelt sajtot vagy baromfi húskrémet, vagy fogyaszthatjuk hagyományos édestésztaként lekvár, kakaó, puding töltelékkel. _FK
És milyen?
Apokalyptika- Hozzászólások száma : 440
Join date : 2015. Feb. 28.
Tartózkodási hely : a Hold
- Post n°74
Re: Főzőcske,de okosan!!!
Qputyin írta:Bizonyára albérletes, kezdő konyhaművésznőről van szó.
Ööö... ez emlékeztet engem a nászutunk utáni első sült csirkére, amit szó szerint elb@ctunk. Eskü, soha nem laktunk albérletben, és a kezdő konyhaművészetemhez sem volt köze.
Qputyin- Hozzászólások száma : 2418
Join date : 2015. Feb. 28.
- Post n°75
Re: Főzőcske,de okosan!!!
Bizonyára albérletes, kezdő konyhaművésznőről van szó.
Vadersith- Hozzászólások száma : 1413
Join date : 2015. Feb. 28.
- Post n°76
Re: Főzőcske,de okosan!!!
En meg gluten fullos kaposztas langost sutok!_FK írta:Összehoztam egy jó kis gluténmentes palacsintát
Hozzávalók:
6 tojás (L-es méret)
200ml (milliliter) rizsliszt (szarvasi, összetétel:100% rizs)
100ml osztrák gluténmentes liszt (kukorica alapú)
250ml tej (2,8-as)
250ml buborékos ásványvíz (CO2=4,3g/l)
30ml étolaj (napraforgó)
só (1ml=két késhegy bőven)
sütőpor (0,5ml=egy késhegy bőven)
Keverőtálban habverővel jól elkeverjük, az olajat és a buborékos vizet a végén tesszük hozzá, aztán fél órát pihentetjük sütés előtt.
Tehetünk bele tejfölbe reszelt sajtot vagy baromfi húskrémet, vagy fogyaszthatjuk hagyományos édestésztaként lekvár, kakaó, puding töltelékkel. _FK
_FK- Hozzászólások száma : 240
Join date : 2015. Mar. 02.
- Post n°77
Re: Főzőcske,de okosan!!!
Összehoztam egy jó kis gluténmentes palacsintát
Hozzávalók:
6 tojás (L-es méret)
200ml (milliliter) rizsliszt (szarvasi, összetétel:100% rizs)
100ml osztrák gluténmentes liszt (kukorica alapú)
250ml tej (2,8-as)
250ml buborékos ásványvíz (CO2=4,3g/l)
30ml étolaj (napraforgó)
só (1ml=két késhegy bőven)
sütőpor (0,5ml=egy késhegy bőven)
Keverőtálban habverővel jól elkeverjük, az olajat és a buborékos vizet a végén tesszük hozzá, aztán fél órát pihentetjük sütés előtt.
Tehetünk bele tejfölbe reszelt sajtot vagy baromfi húskrémet, vagy fogyaszthatjuk hagyományos édestésztaként lekvár, kakaó, puding töltelékkel. _FK
Hozzávalók:
6 tojás (L-es méret)
200ml (milliliter) rizsliszt (szarvasi, összetétel:100% rizs)
100ml osztrák gluténmentes liszt (kukorica alapú)
250ml tej (2,8-as)
250ml buborékos ásványvíz (CO2=4,3g/l)
30ml étolaj (napraforgó)
só (1ml=két késhegy bőven)
sütőpor (0,5ml=egy késhegy bőven)
Keverőtálban habverővel jól elkeverjük, az olajat és a buborékos vizet a végén tesszük hozzá, aztán fél órát pihentetjük sütés előtt.
Tehetünk bele tejfölbe reszelt sajtot vagy baromfi húskrémet, vagy fogyaszthatjuk hagyományos édestésztaként lekvár, kakaó, puding töltelékkel. _FK
koldokszosz- Admin
- Hozzászólások száma : 1968
Join date : 2015. Feb. 26.
Tartózkodási hely : székelek
- Post n°78
Re: Főzőcske,de okosan!!!
Vadersith- Hozzászólások száma : 1413
Join date : 2015. Feb. 28.
- Post n°79
Re: Főzőcske,de okosan!!!
Ugy legyen!:-))red39 írta:
Sok káposzta és szépen megdinsztelve, nem lehet vizes , természetesen nem olajban, zsírban.
red39- Hozzászólások száma : 614
Join date : 2015. Mar. 01.
- Post n°80
Re: Főzőcske,de okosan!!!
Sok káposzta és szépen megdinsztelve, nem lehet vizes , természetesen nem olajban, zsírban.Vadersith írta:
En se rakok ra cukrot, csak az elejen a kaposztara keveset.
Simika- Hozzászólások száma : 135
Join date : 2015. Mar. 02.
- Post n°81
Re: Főzőcske,de okosan!!!
kukoricas-sajtos palacsintaVadersith írta:Marhaporkolt
Holnapután meg birkagerinc, egyben sütve
már két napja üldögél a pácban...isteni illata van!
Vadersith- Hozzászólások száma : 1413
Join date : 2015. Feb. 28.
- Post n°82
Re: Főzőcske,de okosan!!!
Marhaporkolt
Vadersith- Hozzászólások száma : 1413
Join date : 2015. Feb. 28.
- Post n°83
Re: Főzőcske,de okosan!!!
En se rakok ra cukrot, csak az elejen a kaposztara keveset.koldokszosz írta:
Tejjesen egyetértek:)
koldokszosz- Admin
- Hozzászólások száma : 1968
Join date : 2015. Feb. 26.
Tartózkodási hely : székelek
- Post n°84
Re: Főzőcske,de okosan!!!
red39 írta:Előbb kínálj meg vele, utána tegyél csak rá cukrot.Vadersith írta:
Legkozelebb csinalunk!
Csakis sósan, borssal.
Tejjesen egyetértek:)
medvebocs- Hozzászólások száma : 372
Join date : 2015. Feb. 28.
- Post n°85
Re: Főzőcske,de okosan!!!
okéVadersith írta:
Legkozelebb csinalunk!
Simika- Hozzászólások száma : 135
Join date : 2015. Mar. 02.
- Post n°86
Re: Főzőcske,de okosan!!!
red39 írta:
Előbb kínálj meg vele, utána tegyél csak rá cukrot.
Csakis sósan, borssal.
egyszer étteremben túrós csusza volt. mondtam, vega vagyok, cukorral kérem. megkaptam cukorral, szalonnával )
Simika- Hozzászólások száma : 135
Join date : 2015. Mar. 02.
- Post n°87
Re: Főzőcske,de okosan!!!
RontoPal írta:
Van aki porcukorral eszi, igaz, olyanról is hallottam, aki a pörköltet is.:-)
Só és bors!
só és bors!
A pasim ilyen édesszájú. Nemrég főztem tojásos lecsót, beletett egy evőkanál cukrot. )
Simika- Hozzászólások száma : 135
Join date : 2015. Mar. 02.
- Post n°88
Re: Főzőcske,de okosan!!!
Tudod, mit irigylek tőled? Ehetsz, amennyit akarsz és mégis ilyen alakod van.[/quote]
Köszi szépen!
azért bármit nem, a leveles édes tésztákkal nekem is uralkodnom kell magamon...
A többit meg legyalogolom
red39- Hozzászólások száma : 614
Join date : 2015. Mar. 01.
- Post n°89
Re: Főzőcske,de okosan!!!
Előbb kínálj meg vele, utána tegyél csak rá cukrot.Vadersith írta:
Legkozelebb csinalunk!
Csakis sósan, borssal.
wahúr- Hozzászólások száma : 2910
Join date : 2015. Mar. 01.
Tartózkodási hely : valaki nincs sehol
- Post n°90
Re: Főzőcske,de okosan!!!
kacsávalApokalyptika írta:Szavazzunk!
Káposztás cvekedlin sült kacsa
Zorg barátom találmánya