rovásírással, paradájsz levesbőlQputyin írta:Jó étvágyat !
az az igazi
rovásírással, paradájsz levesbőlQputyin írta:Jó étvágyat !
Ma reggelre valahogy elment az étvágyam.koldokszosz írta:
Bocs, nem fotóztammedvebocs írta:
várjuk a képet
jó felhasználása a sonka zsírosánakwahúr írta:
Így lett. Némi habozás után, sonkakövérjébe tekertem, a bacon szalonna alulmaradt a nemes küzdelemben
Akkora mint egy dagi veréb.
Majd mindenki megnézheti
Így lett. Némi habozás után, sonkakövérjébe tekertem, a bacon szalonna alulmaradt a nemes küzdelembenmedvebocs írta: én a csibére szavazok
nagyon ügyi vagyApokalyptika írta:Húsvéti angry birds-ök.
ez jól hangzik és semmi sonkatojás?Morcoska írta:
én a csibére szavazokwahúr írta:Nem tudok dönteni.
A fürjecském a levesbe essen, vagy tegyem a töltendő csibébe?
szavazzunk
Apokalyptika írta:
Te még tormát is!
red39 írta:
medvebocs írta:
én kalácsot is érdemlek?
medvebocs írta:
én kalácsot is érdemlek?
én kalácsot is érdemlek?Apokalyptika írta:Sonkában és tojásban gazdag boldog húsvétot! Kinek-kinek érdeme szerint.
Apokalyptika írta:Sonkában és tojásban gazdag boldog húsvétot! Kinek-kinek érdeme szerint.
_FK írta:>>>>Ha itt, vagy amott kapok támogató hozzászólásokat, akkor a fórum-találkozón bepróbálkoznék kifezezetten gluténMENTES krumplilángossal. _FK
>>rajtunk próbálod ki, vagy már csináltál ilyet?
___
Úgy etikus, ha MAGAMON próbálom ki először. Ha jó, kétfélét viszek.
_FK
Arról már nem is beszélve, hogy sztrapacskát is rendeltem, az meg tele volt nyers sonkával. Leírtam ezt az éttermet, pedig kierőszakolták, hogy visszaviszik és visszaadják a pénzt, mert nekik nagy veszteség, ha rossz véleményt kapnak. Nem szeretek visszaküldeni semmit, mert gyanítom, hogy ha rendelnék tőlük valaha, nem úsznám meg szárazon.Viktorinogsz írta:
Nekem meg a sztrapacska volt tele lilahagyma darabokkal. Baromira nem illett a képbe.
Ilyesmi előferdül, de szánt szándékkal bűn beletenniVadersith írta:
En majdnem raktam bele veletlenul tegnap!!! Azt hittem, hogy bors:-)) de az utolso pillanatban eszrevettem!!!
rajtunk próbálod ki, vagy már csináltál ilyet?_FK írta:Ha itt, vagy amott kapok támogató hozzászólásokat, akkor a fórum-találkozón bepróbálkoznék kifezezetten gluténMENTES krumplilángossal.
_FK
Nekem meg a sztrapacska volt tele lilahagyma darabokkal. Baromira nem illett a képbe.Vadersith írta:Carbonara spagetti!