koldokszosz írta:De közben már áttettem
mér nincs vállonveregetős szmájli?)
de nincs ott
hová tetted?
koldokszosz írta:De közben már áttettem
mér nincs vállonveregetős szmájli?)
DonTrafficano írta:szöszi, beléptem, de nemigazán látok admin felületet.koldokszosz írta:
NrZ Kartács! Tedd be légyszi, ha tudod, én még melózok.
Ha nem sikerül, akkor megpróbálom én, de csak később
ennyi megszorítás igazán belefér, nem a nagyközönségnek szánjuk a punás képeket, hanem a magunk szórakoztatására, ergo nem kell mindenki számára elérhetőnek lenni._FK írta:
Ha majd mi magunk fizetjük, csak mi magunk törölhetjük, senki más.
Egyszer csak kimásztunk a bölcsőből.
szöszi, beléptem, de nemigazán látok admin felületet.koldokszosz írta:
NrZ Kartács! Tedd be légyszi, ha tudod, én még melózok.
Ha nem sikerül, akkor megpróbálom én, de csak később
DonTrafficano írta:szöszi!
a husz-t privátba kéne tenni, mert a felhasználási feltételek szerint nem megengedett a nyilvános puncizás.
még a végén törlik a fórumot.
_FK írta:Ha majd mi magunk fizetjük, csak mi magunk törölhetjük, senki más.DonTrafficano írta:szöszi!
a husz-t privátba kéne tenni, mert a felhasználási feltételek szerint nem megengedett a nyilvános puncizás.
Egyszer csak kimásztunk a bölcsőből.
Ha majd mi magunk fizetjük, csak mi magunk törölhetjük, senki más.DonTrafficano írta:szöszi!
Vasas1969 írta:
28.-n este regisztráltam. Már csak pár óra lehet hátra maximum. Az előbb 1 sikerült ,de a többi nem és szerkeszthettem át a hozzászólásokat. Most viszont törölni nem tudom a hozzászólásomat, pedig az elején még ment.
Apokalyptika írta:Vasas1969 írta:Szép napot mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni ,hogy a linkeléshez 7 napot, tehát a regisztrációmtól számított 168 órát kell várnom ? Elnézést ,hogy így be vagyok sózva. Köszönöm az illetékeseknek a rengeteg munkát ,hogy így kipofozták ezt a fórumot!
Ha széttördeled a linket, most is beteheted, sajna tényleg 7 nap.
Én is köszönöm!
Vasas1969 írta:Szép napot mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni ,hogy a linkeléshez 7 napot, tehát a regisztrációmtól számított 168 órát kell várnom ? Elnézést ,hogy így be vagyok sózva. Köszönöm az illetékeseknek a rengeteg munkát ,hogy így kipofozták ezt a fórumot!
DonTrafficano írta:persze, amúgy is jellemző rád.csaposur írta:
ezexerint én is modi vagyok
törölgethetek kényemre-kedvemre
persze, amúgy is jellemző rád.csaposur írta:
ezexerint én is modi vagyok
törölgethetek kényemre-kedvemre
DonTrafficano írta:a kékek modikcsaposur írta:kérdemém, hogyaz mér van, hogy a jelenlévőket ott lenn kékkel meg feketével írja ki?
én pl kék vagyok
mi a különbség?
a kékek modikcsaposur írta:kérdemém, hogyaz mér van, hogy a jelenlévőket ott lenn kékkel meg feketével írja ki?
én pl kék vagyok
mi a különbség?
DonTrafficano írta:jobbról az 5. ikon (insert image), url-t bemásolni, aztán insertEzoteric írta:Képet hogyan kell berakni a fórumra?
Köszi!
a 3. meg a youtube linkek beillesztésére
jobbról az 5. ikon (insert image), url-t bemásolni, aztán insertEzoteric írta:Képet hogyan kell berakni a fórumra?
Köszi!
DonTrafficano írta:sziaViktorinogsz írta:Hozzászólni tudok, de ha válaszolni szeretnék azt hogyan kell?
a hsz alatt van a QUOTE
sziaViktorinogsz írta:Hozzászólni tudok, de ha válaszolni szeretnék azt hogyan kell?
Hangyafogas írta:Szép estét kívánok a kedves társaságnak!
Idetaláltam, bár egyszer ki lettem tiltva...
Vadersith írta:Hahahahahahahhaaa, hajra Admin!!!!koldokszosz írta:Hangyafogas írta:Szép estét kívánok a kedves társaságnak!
Most is ez lesz.
Van saját fórumod, nekünk nem kell a kavarás.
Hahahahahahahhaaa, hajra Admin!!!!koldokszosz írta:Hangyafogas írta:Szép estét kívánok a kedves társaságnak!
Most is ez lesz.
Van saját fórumod, nekünk nem kell a kavarás.