Qputyin írta:Üdv Szöszi. A humoros topikot nem a kiemeltbe akartam tenni, csak az előző nyitása a sima megjelölés után az alfórumban kötött ki. Próbáltam de nem tudom módosítani a többi közé. Lécci segíts be.
Bocsi, csak most láttam meg.
Qputyin írta:Üdv Szöszi. A humoros topikot nem a kiemeltbe akartam tenni, csak az előző nyitása a sima megjelölés után az alfórumban kötött ki. Próbáltam de nem tudom módosítani a többi közé. Lécci segíts be.
Ne is torodjon vele!!:-))))wahúr írta:bedöglött a gépem
bekapcsolom, a biosig eljut, s utána kikapcsol, és újrakezdi
háromnegyd óra múlva megúntam
sósav?
tűzoltók feszítővágója?
Azzal nincs is gond, mert szorgalmasan telepítek.Főleg a banki dolgaim izgatnak, mert olyan jól tudok itthonról minden bankot intézni, hogy már azt sem tudom, hogy néz ki a bankom.DonTrafficano írta:
ne izgulj a flash dolgokon kívűl szántalan veszélyforrás van. egyet tehetsz, folymatosan telepíted a javításokat, de a rablók mindig egy lépéssel előrébb járnak.
ne izgulj a flash dolgokon kívűl szántalan veszélyforrás van. egyet tehetsz, folymatosan telepíted a javításokat, de a rablók mindig egy lépéssel előrébb járnak.red39 írta:Hát ez az :-)Apokalyptika írta:
Tudni fogod, mert ha törlöd a Flasht, nem jeleníti meg a Flash tartalmat tartalmazó oldalt.
Ezt most tökértelmesen megfogalmaztam.
Hát ez az :-)Apokalyptika írta:
Tudni fogod, mert ha törlöd a Flasht, nem jeleníti meg a Flash tartalmat tartalmazó oldalt.
Ezt most tökértelmesen megfogalmaztam.
red39 írta:
Szia! Mindig számíthatok rád :-) Csak az a bajom, hogy sosem fogom tudni, van-e Flash tartalma az oldalnak:-( Szóval, akkor jobb, ha megtartom:-) Köszönöm :-)
Apokalyptika írta:
Ha olyan oldalakat látogatsz, amiken van Flash tartalom, akkor igen, kell.
red39 írta:http://index.hu/tech/2015/08/11/flash_foward/
Megköszönném, ha valaki megmondaná, hogy kell-e a Flash, vagy ki lehet dobni? Firefox böngészőt használok.
_FK írta:Ejha! Neked katonai verziód van?
Mert csak ahhoz jön már.
vallfaarus írta:Uraim.... !!
szolgálati kérdés:
...van é olyan Olvtárs akinél már megy a W10 vagy telepítés közben van...??
MI AZ OKA ANNAK, HOGY A FRISSÍTÉST LETÖLTI DE ONNÉT KEZDVE MEGHAL...NEM TELEPÍTI A LETÖLTÖTT w10-ET:((((
jogtiszta 8.1 menne / ha menne / a projekt...
red39 írta:
Nemrég cseréltettem le a win7-re, meg lehet barátkozni vele, nagyon sajnálom én is az XP-t, de azt mondják, hogy nem lesz hozzá frissítés.
_FK írta:Most én szenvedek XP-vel, mert nem vagyok hajlandó egy erőgépet venni manóíráshoz és fórumozáshoz.
Ez van: 256MB RAM 1GHz proc 120G HDD
Eddig jól elvolt, de most romlik, lassul, szakadatlanul túrja valami a vinyót, csörög csattog.
Háttér automatikus és kikapcsolhatatlan tömörítés a felhasználó tudta és beleegyezése nélkül sőt akarata ellenére.
Valószínűleg én magam kapcsoltam be véletlenül.
Hogy miért nem szakfórumhoz fordulok?
Ott úgyis csak azt kapnám, hogy dobjam el a régit, és vegyek újat.
(Feküdjek le a Microsoftnak, de előtte nyújtsak át neki egy köcsög vazelint?)
Hát már azért se!
Segítsetek!
Köszi.
_FK írta:A biztató szó és a jó szándék is érték, köszönöm.
Engemet az XP-mmel együtt fognak elhamvasztani._FK írta:A biztató szó és a jó szándék is érték, köszönöm.
Segitenek szivesen, de fogalmam sincs._FK írta:Most én szenvedek XP-vel, mert nem vagyok hajlandó egy erőgépet venni manóíráshoz és fórumozáshoz.
Eddig jól elvolt, de most romlik, lassul, szakadatlanul túrja valami a vinyót, csörög csattog.
Háttér automatikus és kikapcsolhatatlan tömörítés a felhasználó tudta és beleegyezése nélkül sőt akarata ellenére.
Hát már azért se!
Segítsetek!
Köszi.
Segitenek szivesen, de fogalmam sincs._FK írta:Most én szenvedek XP-vel, mert nem vagyok hajlandó egy erőgépet venni manóíráshoz és fórumozáshoz.
Hát már azért se!
Segítsetek!
Köszi.
Mar ok, blokkolva volt. Valamit elqrtam:-))koldokszosz írta:
Zavar van az erődben:DD
Vadersith írta:Nekem megint forditva jelennek meg a hsz-ek! Hogy lehet atallitani?
Nekem mondod?!?.. mindent ő qr el :-)Vadersith írta:
A gyurcsany qrhatta el!
A gyurcsany qrhatta el!red39 írta:
Most vettem észre, nekem is. El tudom képzelni, hogy nem lehet, mert talán akkor lép életbe a limitált hozzászólás. Ha idenéznek a többet tudók, talán megmondják.
Vadersith írta:Nekem megint forditva jelennek meg a hsz-ek! Hogy lehet atallitani?