angyalarculucky írta:koldokszosz írta:angyalarculucky írta:Sziasztok!
Felhasználó nevemet rosszul adtam meg a regisztráció és szeretném módosítani! Van rá lehetőség?
Így gondoltad?
Igen, köszönöm!
szivi
szerencsére ez könnyű volt:)
angyalarculucky írta:koldokszosz írta:angyalarculucky írta:Sziasztok!
Felhasználó nevemet rosszul adtam meg a regisztráció és szeretném módosítani! Van rá lehetőség?
Így gondoltad?
Igen, köszönöm!
koldokszosz írta:angyalarculucky írta:Sziasztok!
Így gondoltad?
koldokszosz írta:angyalarculucky írta:Sziasztok!
Így gondoltad?
angyalarculucky írta:Sziasztok!
Apokalyptika írta:koldokszosz írta:
Este megnézem, oké?
Nekem is jön, napi nyócvan
Jobbra fent profil szerkesztése. Nekem már nem jön.
Apokalyptika írta:Nicsakmá, moderátor lettem.
koldokszosz írta:Este megnézem, oké? Nekem is jön, napi nyócvan
koldokszosz írta:
Este megnézem, oké?
Nekem is jön, napi nyócvan
_FK írta:Tesztelem. Lassú átvitelnél, párhuzamos letöltéssel is tökéletes.
A cset (chat) is.
Most átmegyek egy öreg, lassú gépre.
_FK
wahúr írta:Minden nap lelkesen beixelem, hogy hagydmár a picsába az értesítést, mégis tele van a mail fiókom
ez van
majd megszokom
DonTrafficano írta:nem ittál eleget, azért_FK írta:
___
Most vagy a szemem káprázik, vagy a két kacsa közül az egyik NYÚL
_FK írta:>>>Don kartács! ezt a két kacsát feltöltöttem, de leszedni nem tudom:))
két órája baszakodok vele
>>milyen kacsát, én nem látok semmit.
>Ezeket:)
___
nem ittál eleget, azért_FK írta:
___
ezekhez biztos csak neked van hozzáférésed, de nem tudom mit töltesz vele időt, jó volt az úgy, ahogy az elején látszott. annyi beállítási lehetőség van ebben a fórumban, mint égen a csillag. tegnap elkezdtem a fordított hsz dolgot keresni, 150 oldal kérdés és válasz volt a különböző problémákra, egy téboly.koldokszosz írta:
De nem a csetre gondolok, hanem a két jószágra:)
És a fórum belépő lehetne nagyobb bötúvel
DonTrafficano írta:gőzöm sincs, ezt a csetet nem is néztem még sosem. egyáltalán hogy lehet képet berakni a csetbe, mert elvileg csak szövegre való. valahol kell lennie valami history törlésnek
gőzöm sincs, ezt a csetet nem is néztem még sosem. egyáltalán hogy lehet képet berakni a csetbe, mert elvileg csak szövegre való. valahol kell lennie valami history törlésnek
DonTrafficano írta:milyen kacsát, én nem látok semmit.koldokszosz írta:Don kartács! ezt a két kacsát feltöltöttem, de leszedni nem tudom:))
DonTrafficano írta:milyen kacsát, én nem látok semmit.koldokszosz írta:Don kartács! ezt a két kacsát feltöltöttem, de leszedni nem tudom:))
milyen kacsát, én nem látok semmit.koldokszosz írta:Don kartács! ezt a két kacsát feltöltöttem, de leszedni nem tudom:))