ezen felizgulva körbenéztem, van itt rengeteg de szinte kizárólag angol nyelvű fórum
asszem csak mi irogatunk ide magyarul
valójában azt nem értem, hogy találnak meg minket a magyar nyelvű reklámok?
hiába van 1-re állítva, 2-t idéz. megnéztem mégeccer, h nem én állítottam-e be rosszul, de nem.medvebocs írta:milyen kivételezés ez, hogy neked megjelenik az összes hozzászólás? ez a demokrácia?koldokszosz írta:
Egyetértek )
szerintem szavazzuk meg, hogy neked se lehessen
milyen kivételezés ez, hogy neked megjelenik az összes hozzászólás? ez a demokrácia?koldokszosz írta:
Egyetértek )
DonTrafficano írta:03.10.2015miért, szóba hoztam? te se nagyon tedd, mert megint kitalálja valaki, hogy szavazzunk.koldokszosz írta:Don!
A reklámokat szerintem hagyjuk, illetve engedjük, ha valakit zavar, úgy is le tudja tiltani.
Ingyér vagyunk itt.
DonTrafficano írta:03.10.2015
miért, szóba hoztam? te se nagyon tedd, mert megint kitalálja valaki, hogy szavazzunk.
DonTrafficano írta:03.10.2015
miért, szóba hoztam? te se nagyon tedd, mert megint kitalálja valaki, hogy szavazzunk.
miért, szóba hoztam? te se nagyon tedd, mert megint kitalálja valaki, hogy szavazzunk.koldokszosz írta:Don!
A reklámokat szerintem hagyjuk, illetve engedjük, ha valakit zavar, úgy is le tudja tiltani.
Ingyér vagyunk itt.
ügyes vagy.red39 írta:Szóval ígyQputyin írta:Ez is egy technika.
Szóval ígyQputyin írta:Ez is egy technika.
ha olyan hsz-ra válaszolsz, amiben kép van, akkor azt részt ki kell törölni belőle, ami [ img[ -el kezdődik és [ /img] végződik, különben a képet is ismétli. szóval, nem tökéletes. keresem erre a megoldást, de egyelőre nincs.red39 írta:
Megkönnyítetted a dolgomat, nem tudtam én sem, mit lehet törölgetni, mit nem
Csak a csutit másolom.Apokalyptika írta:
Ez diktatúra, én még nem szavaztam meg.
Megkönnyítetted a dolgomat, nem tudtam én sem, mit lehet törölgetni, mit nemDonTrafficano írta:
sokan nem törölgetnek, mert nem tudják, mit kell.
DonTrafficano írta:beállítottam, hogy csak az az idézet jelenjen meg a quote megnyomásakor, amelyik hsz-re válaszol az ember.
tarthatatlan volt a rengeteg beágyazott idézet.
sajnos az idézetben lévő képet nem lehet automatikusan kiszedni, a kép URL-jét sajnos mindenkinek egyedileg kellene kiszedni, hogy ne ismétlődjenek a képek.
koldokszosz írta:Kedves Don Írtam levelet.
asztaa! mintamikor a gémél meghüjül a hosszú levelezmények kinyitásakorDonTrafficano írta:nézzetek be a gyönyörűbe, hogy mi folyik az idézések miatt!
már én is gondoltam gyönyörűt nézegetve, hogy leírom nekik hogy kell törölni. de ez így tökjóDonTrafficano írta:
sokan nem törölgetnek, mert nem tudják, mit kell.
eszembesincs írta:
mondjuk a szavazás eredménye se..
dejó, hogy csökkentetted!DonTrafficano írta:még ezt az egymásba ágyazott hsz mizériát kéne megoldani, mert szörnyű. simika már szóvá tette, de le sem tojták.
mi lenne ha maximálnám 2-re a válaszban az idézetet? most végtelenre van állítva, így 2 oldalas beágyazás is lehet az idézések miatt.
nézzetek be a gyönyörűbe, hogy mi folyik az idézések miatt!
háát ha igazi demokráciját akar építni a enber...Morcoska írta:Arról szavazni kell?
sokan nem törölgetnek, mert nem tudják, mit kell.eszembesincs írta:
dejó, végre nem kell a törölgetéssel bibelődni
bár néha jól jött, hogy scroll nélkül vissza lehet olvasgatni az előzményeket, de amikor egymás fölött tornyosulnak a soknagy idézettömbök...
így tisztább na
dejó, végre nem kell a törölgetéssel bibelődniDonTrafficano írta:beállítottam, hogy csak az az idézet jelenjen meg a quote megnyomásakor, amelyik hsz-re válaszol az ember.
tarthatatlan volt a rengeteg beágyazott idézet.
eszembesincs írta:
aztis szavazzuk meg hogy ba vagy ne ba
aztis szavazzuk meg hogy ba vagy ne baDonTrafficano írta:ne ba..szamár
ne ba..szamáreszembesincs írta:
lehet limitálni? az jóó
2 bőven elég, támogatom
de szavazhatnánk is róla
DonTrafficano írta:még ezt az egymásba ágyazott hsz mizériát kéne megoldani, mert szörnyű. simika már szóvá tette, de le sem tojták.
mi lenne ha maximálnám 2-re a válaszban az idézetet? most végtelenre van állítva, így 2 oldalas beágyazás is lehet az idézések miatt.
mondjuk a szavazás eredménye se..medvebocs írta:hát mert úgysem érdekelt senkit a cset. ha ott marad, azt sem veszik észre