Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+3
Síposúr
vasassas
Qputyin
7 posters

Hajrá Vasas örökké !!!!!

Vasas1969
    Vasas1969

Hozzászólások száma : 6545

Hajrá Vasas örökké !!!!! - Page 4 Empty Re: Hajrá Vasas örökké !!!!!

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Szept. 10, 2021 2:30 pm

Juhos2 írta:Remélem kétszer ugyanabba a folyóba nem lépünk. Győzelmet vizionálok, ha védelmünk végre koncentráltan teljesít.
    Mondjuk én több gólt várnék a támadójátékunktól is . Ezzel az állománnyal a 2 gólos átlag felett kellene lennünk a végén . Legalább 80 gólt várnék sőt akár 90-et és a kapott gólok átlaga is jó lenne ,ha 1 alatt lenne . A Szolnok mellett az szól .hogy csapatként jobbak egyénileg mi vagyunk a jobbak a keretünk háromszor olyan drága . Viszont 4 volt játékosunk is van a hétvégi ellenfélnél de nagy szégyen lenne kétszer egymásután kikapni Szolnokon akármennyire is jól rajtoltak .

http://www.vasasfc.hu/hirek/vasarnap_az_5_helyezett_szolnok_otthonaba_latogatunk-5334

http://www.vasasfc.hu/hirek/szivacski_donat_a_gyozelem_a_cel-5340
    Juhos2
    Juhos2

Hozzászólások száma : 884

Témanyitás by Juhos2 Pént. Szept. 10, 2021 8:38 am

Remélem kétszer ugyanabba a folyóba nem lépünk. Győzelmet vizionálok, ha védelmünk végre koncentráltan teljesít.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Szept. 09, 2021 11:45 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:
    A válogatott meccseken láttál nekünk erősítést jelentő játékost ? Very Happy  Evvel , hogy színtiszta magyar csapatot akarunk továbbra is biztosítva van az utóbbi 40 évünk eredményeinek folytatása .  Ettől függetlenül már nagyon  hiányzott a mi focink . Nevetséges ,hogy a 2, vonal meccsei nem mehetnek ilyenkor mert az élvonal nem tud elég játékost adni az utánpótlás válogatottakba . Régen ez nem így volt . Emiatt érthető valahol ,hogy magyar csapatot akarunk de sajnos ebben kódolva van a sikertelenség .

Sajnos nem láttam a mérkőzéseket, a köré épített nihil már régen kiverte nálam a biztosítékot. Azért írtam, mennyire várom Szolnokot illetve pár jó meccset a top ligákból.
    Én se mindet . Valószínűleg az angolok elleni első félidő kivételével nem is vesztettél sokat . Remélem a Szolnok meccs végén végre lesz okunk örülni mert az ilyen nagy várakozások után eddig sokszor csalódtunk . Ehhez mit szólsz ?
    https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-visszatert-a-korabbi-sikeredzo-bekescsabara-sajtohir-2848933
    Én biztos voltam benne , bár még nem hivatalos . A Békéscsaba elleni meccs is pikáns lesz .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Csüt. Szept. 09, 2021 9:20 pm

Vasas1969 írta:
    A válogatott meccseken láttál nekünk erősítést jelentő játékost ? Very Happy  Evvel , hogy színtiszta magyar csapatot akarunk továbbra is biztosítva van az utóbbi 40 évünk eredményeinek folytatása .  Ettől függetlenül már nagyon  hiányzott a mi focink . Nevetséges ,hogy a 2, vonal meccsei nem mehetnek ilyenkor mert az élvonal nem tud elég játékost adni az utánpótlás válogatottakba . Régen ez nem így volt . Emiatt érthető valahol ,hogy magyar csapatot akarunk de sajnos ebben kódolva van a sikertelenség .

Sajnos nem láttam a mérkőzéseket, a köré épített nihil már régen kiverte nálam a biztosítékot. Azért írtam, mennyire várom Szolnokot illetve pár jó meccset a top ligákból.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Szept. 09, 2021 8:03 pm

Juhos2 írta:Na még pár nap, aztán újra foci!!!!
    A válogatott meccseken láttál nekünk erősítést jelentő játékost ? Very Happy Evvel , hogy színtiszta magyar csapatot akarunk továbbra is biztosítva van az utóbbi 40 évünk eredményeinek folytatása . Ettől függetlenül már nagyon hiányzott a mi focink . Nevetséges ,hogy a 2, vonal meccsei nem mehetnek ilyenkor mert az élvonal nem tud elég játékost adni az utánpótlás válogatottakba . Régen ez nem így volt . Emiatt érthető valahol ,hogy magyar csapatot akarunk de sajnos ebben kódolva van a sikertelenség .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Szept. 08, 2021 1:55 pm

Na még pár nap, aztán újra foci!!!!
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Szept. 04, 2021 12:57 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Szept. 02, 2021 4:12 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Csüt. Szept. 02, 2021 4:11 pm

Bobál Gergely: „Portugáliában jó leckét kaptam az élettől, és sokat tanultam futballból is”

http://blog.footballfactor.hu/bobal-gergely-portugaliaban-jo-lecket-kaptam-az-elettol-es-sokat-tanultam-futballbol/?fbclid=IwAR30aqvX1m5q2b3Pmx6XHNJXzXa7rnlUWOrHFXewdwbvYDd-2Lol961Eqd8

Valahol érthető , hogy őt favorizáljuk mert hosszú távon rá lehet építeni . De remélem nem fognak hiányozni azok a pontok amiket azért szórunk el mert nem a legjobb formában játszók vannak a pályán . Most még nagyon látszik az 1 év kihagyás . Lehet ,hogy az egész ősz rámegy mire utoléri magát . Amúgy is több ilyen játékos van rajta kivül is a keretben akik még nem az igaziak . Amikor mindenki játékba lendül akkor az ilyen Siófok és Kecskemét elleni meccsket biztosan hozni fogjuk ,ha harcosságban sem maradunk alul .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Aug. 30, 2021 10:03 pm

Juhos2 írta:Nekem eltelt. Pirosban mentünk a dresscode szerint. Nagyot szurkoltunk, de sajnos nem sokat ért. Very Happy . Nem értem ezt az újabb edző elleni rohamot. Dobálóznak a hülyébbnél hülyébb nevekkel, 6/7 forduló után, engem idegesít. Ez van.
    Én sem értem az edző sőt a Nagy Miklós elleni kirohanást sem . Jámborral sokaknak az volt a bajuk , hogy nem tudta mi zajlik az öltözőbe . Nagy Miklóssal meg pont , hogy túl sokat van jelen  . A fene sem tud elmenni rajtunk . Szerintem Kuttor Kövesden már bizonyította , hogy nem egy fogalmatlan edző ezt annak ellenére mondom , hogy Supkának én is jobban örültem volna . Erőltetik ezt , hogy a védőből nem lehet jó edző  pedig a Szanyó féle taktikával most hülyére kontráznának bennünket az ellenfelek . Nem vagyok az állandó edzőváltások híve . Én talán még Schindlernek is adtam volna egy újabb esélyt ,bár ő még biztosan nem lett volna alkalmas az élvonalra , ha feljutunk akkor sem  . 6 meccs után még korai pálcát törni Kuttor felett . Annyira nem rossz a rajt persze nem is olyan jó , hogy ok legyen  arra az örömködésre  amiről a cikk árulkodik . Én is több pontot vártam  ebből a hatból . Most 5 kemény meccs következik ami után már reálisabban lehet értékelni az edző munkáját . Amúgy abban egyetértek Nagy Miklóssal ,hogy ez az utóbbi 4 év legerősebb kerete . Ne felejtsük el , hogy Schindlernek csak 4 meccs erejéig volt Berecze és a most nyári érkezők is erősítések lesznek előbb vagyis inkább utóbb . Evvel kapcsolatban annyi birálatot azért én is tennék , hogy a pillanatnyilag legjobb formában lévőknek kellene játszaniuk  pl Bobál és Márkvárt helyett . Schindert a többség a fiatalítás elmaradásáért bírálta . Most megkaptuk a fiatalítás ennek estek áldozatul a harmincas csatáraink és Pátkai .
    Amúgy valami lehet a háttérben amit mi nem tudunk . Mással nem tudom magyarázni a kirohanásokat .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Aug. 30, 2021 7:04 pm

Nekem eltelt. Pirosban mentünk a dresscode szerint. Nagyot szurkoltunk, de sajnos nem sokat ért. Very Happy . Nem értem ezt az újabb edző elleni rohamot. Dobálóznak a hülyébbnél hülyébb nevekkel, 6/7 forduló után, engem idegesít. Ez van.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Aug. 30, 2021 5:08 pm

Vasas: ahol megfér két dudás egy csárdában

https://index.hu/sport/futball/2021/08/30/vasas-nb-ii-nagy-miklos-kuttor-attila-interju/

Érdekes , hogy valakik pont az ellenkezőjét próbálták híresztelni .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 29, 2021 9:20 pm

1 pont a Kecskemét ellen

http://www.vasasfc.hu/hirek/1_pont_a_kecskemet_ellen-5310

https://www.youtube.com/watch?v=OFbkuIuKSZc

Hát Juhos barátom Neked lett igazad . Nem hittem volna persze Vasas drukkerként megszoktam már ezeket az eredményeket . Legalább  egyenlíteni sikerült a végén , szerintem teljesen megérdemelten . Igazságtalan lett volna , ha a Kecskemét győztesen hagyja el a pályát mert mi nyújtottuk a jobb teljesítményt . Azt nem mondom , hogy jól játszottunk de azért nem voltunk rosszak sem . A célszerűbb focit persze a vendégek játszották . A mi játékunk túl kiismerhető volt . Nem tudom mi a baj nálunk . Talán az , hogy nem vagyunk olyan  élesek mint a kevesebb játékost forgató ellenfelek akiknek több játékperc van a lábukban . Én pártolnám a hétközi edzőmeccseket amikor lehetőség van rá , hogy jobban összecsiszolódjon a játékunk . Most lesz és remélem lesznek is . Sajnos már túl sok pontot vesztettünk . A most elvesztett pontokat Szolnokon kellene vissza szerezni  . Erre én is azt mondom , hogy nem lesz egyszerű . Egy ok azért eszembe jutott . Botrányos , hogy mennyire nem tudunk szabadot rúgni .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 29, 2021 4:10 pm

Vasas FC - Kecskeméti TE | Merkantil Bank Liga | 6. forduló | Élő közvetítés 19 : 00

https://www.youtube.com/watch?v=6vfEdD1ayVs

http://www.vasasfc.hu/kozvetites/vasas_fc_-_kecskemeti_te-479
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Aug. 28, 2021 10:13 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Aug. 28, 2021 12:05 pm

Igazi mumusa vagyunk a Vasasnak

https://www.kecskemetite.hu/hirek/archivum/igazi-mumusa-vagyunk-a-vasasnak

https://www.kecskemetite.hu/hirek/archivum/nagy-krisztian-a-vasastol-sem-szabad-megijednunk

https://www.baon.hu/sport/helyi-sport/a-sikerek-utan-is-megfontolt-a-kecskemeti-te-4198427/

Az biztos , hogy jobban együtt vannak csapatként . Nálunk pont az a baj ,hogy még nem vagyunk csapat még így kis betűvel sem . " Csapatembereket, jó karakterű futballistákat kerestünk, nem utolsósorban jó embereket, ez legalább olyan fontos volt a szakmai stáb számára, mint a képességek. Tényleg sok helyen, több irányból igyekeztünk leinformálni mindenkit, ezek után hoztunk döntést a stábbal. Egyelőre azt mondhatjuk, hogy jó válogatási elv szerint szűrtünk – tekintett vissza a nyárra dr. Filus Andor. " Ez az ami nálunk még nem működik . Sajnos szűk a magyar játékos piac és nálunk meg az eredménykényszer miatt inkább csak a képességeket nézik nem a hozzáállást és csak reménykedünk benne , hogy a leigazolt játékos majd pozitívan változik ebben is . A korábbi évtizedekben erre valóban volt több példa ( Hámori , Váczi ) de mostanság folyton csalódunk .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Pént. Aug. 27, 2021 10:49 pm

Juhos2 írta:A pályán pezsgővel kellett volna megünnepelni Pekár első gólját, közben eltelt volna az a pár perc. Ilyen egyszerű.
    Megszereztük azt az egy pontot ami a feljutáshoz kellett volna. Kecsó sem lesz egyszerű.Smile
    Hát igen evvel a Pekár góllal biztosan sikerült a hazaiakat is meglepni . Sajnos ez sem volt elég . Pedig egy győztes gól nagyon jót tett volna az önbizalmának . Azért remélem ez is elég ahhoz ,hogy áttörjön nála a gát és még vagy 5-6 gólt szerezzen ebben a bajnokságban . Akár már a Kecskemét ellen . Tudom ők is mumusok de a győzelmen kívül minden más eredmény elfogadhatatlan számomra annyival jobb a keretünk . Én igazán csak Tóth Barnát és Belényesi Csabát , Barthát és az egyszer nekünk 4 gólt rúgó Tóth Dánielt ismerem . Tény ,hogy nagyon jól rajtoltak és talán jobb formában is vannak de mindenképpen hozni kell a meccset az új csodacsatárjuk ellenére is . Tőlem lehet nyögvenyelős 1 gólos győzelem is de akár egy 3 gólos különbségű sikert is eltudok képzelni ,ha maximálisan odatesszük magunkat az első perctől az utolsóig .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szer. Aug. 25, 2021 8:54 pm

A pályán pezsgővel kellett volna megünnepelni Pekár első gólját, közben eltelt volna az a pár perc. Ilyen egyszerű.
    Megszereztük azt az egy pontot ami a feljutáshoz kellett volna. Kecsó sem lesz egyszerű.Smile
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Kedd Aug. 24, 2021 10:14 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Aug. 23, 2021 10:26 am

Fordulatos meccsen szereztünk 1 pontot

http://www.vasasfc.hu/hirek/fordulatos_meccsen_szereztunk_1_pontot-5290

http://www.vasasfc.hu/hirek/kuttor_attila_igazsagos_a_dontetlen-5291

http://www.vasasfc.hu/hirek/jova_levente_ebben_a_meccsben_sokkal_tobb_volt-5292

Azt hiszem igaza van azoknak akik korábban azt mondták nem igazi még a kondink . Talán ez az oka , hogy a második félidő nagy részében mezőnyfölényben volt a Siófok . Alig tudtunk ekkor támadást vezetni . Ha igen akkor kevesen voltunk elől ,hogy hatékonyak legyenek az ellentámadásaink . Arra volt ez a meccs is jó ,hogy ne szálljunk el magunktól és belássuk ,hogy sokkal többet kell dolgozni , hogy az ilyen meccseket megtudjuk nyerni . 5 meccs után 10 pontunk van tavaly 9 pontunk volt ekkor .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Vas. Aug. 22, 2021 6:13 pm

Élőképes és szöveges közvetítés Siófokon is!

http://www.vasasfc.hu/hirek/elokepes_es_szoveges_kozvetites_siofokon_is-5282

https://adatbank.mlsz.hu/match/56/0/23705/5/1630142.html

Igazából Elek Bence és a Szakályok akiktől tartok . Érdekes ,hogy mindhárom csere csak . Remélem nyerünk .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Aug. 21, 2021 3:49 pm

A Kálmán bácsis fórumból loptam . Pillanatkép ,hogy az öreg Mészöly igenis VALAKI volt a világ futtballjában és persze BENE is .

https://m.nemzetisport.hu/nemet_labdarugas/amikor-bene-ferenc-golpasszt-adott-gerd-mullernek-video-2844811
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Aug. 21, 2021 3:15 pm

Juhos2 írta:
    Vasas1969 írta:

Magabiztos siker!

http://www.vasasfc.hu/hirek/magabiztos_siker-5277

Gratulálok a maiért ! Kezdünk csapatra hasonlítani . A játék is javulgat . Amikor viszont nem ment akkor végre azt az akarást láttam nálunk is , ahogy az ellenfelek harcolnak ellenünk. Radót újra dicsérni kell . Jova is megtette a magáét és Szivacs sem volt rossz . Pátkai góljának örültem . Talán Birtalannak adnék több játékpercet Bobál helyett . Botond jobb formában van jelenleg bár Bobál is adott egy gólpasszt . A hétvégén mumushoz megyünk . Tovább kell javulni minden tekintetben ,ha ott is győzni szeretnénk de félve írom ,hogy jó úton járunk .

Ha működne a pacsi, Radónak mondtam volna, hogy mostani játéka kiemelkedő volt, hamar közönség kedvenc lesz, ha így folytatja és Szivának gratuláltam volna azért a munkáért amit beletesz. Pátkainak 9 perc kellett, hogy jelezze itt vagyok. Örülök, hogy sikerült, még akkor is ha túlzott lelkesedésemet mások a gyenge Budafok vizionálásával próbálták lehűteni.
    Nekem nem tűnt gyenge csapatnak a Budafok . Kovács Dávid és Fótyik szerintem az élvonalban is játszhatna . Nándori , Ihrig-Farkas és Soltész is jó játékos szerintem . Persze most nekik is nehezebb dolguk lesz mert az ellenfeleik motiváltabbak lesznek ellenük mert csak egy volt NB1-es csapatot verhetnek meg ráadásul több volt kezdő elment a tavalyi csapatból tőlük . Azért remélem annyiban igazuk lesz , hogy idén gond nélkül megelőzzük őket . Én az ETO-tól félek . Ott van olyan játékosállomány aki veszélyes lehet ránk ,ha elkapják a fonalat . Előbb legyünk túl holnap a mumuson lehetőleg jobb eredménnyel mint a DVTK .
    Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Szomb. Aug. 21, 2021 10:49 am

Vasas1969 írta:

Magabiztos siker!

Gratulálok a maiért ! Kezdünk csapatra hasonlítani . A játék is javulgat . Amikor viszont nem ment akkor végre azt az akarást láttam nálunk is , ahogy az ellenfelek harcolnak ellenünk. Radót újra dicsérni kell . Jova is megtette a magáét és Szivacs sem volt rossz . Pátkai góljának örültem . Talán Birtalannak adnék több játékpercet Bobál helyett . Botond jobb formában van jelenleg bár Bobál is adott egy gólpasszt . A hétvégén mumushoz megyünk . Tovább kell javulni minden tekintetben ,ha ott is győzni szeretnénk de félve írom ,hogy jó úton járunk .

Ha működne a pacsi, Radónak mondtam volna, hogy mostani játéka kiemelkedő volt, hamar közönség kedvenc lesz, ha így folytatja és Szivának gratuláltam volna azért a munkáért amit beletesz. Pátkainak 9 perc kellett, hogy jelezze itt vagyok. Örülök, hogy sikerült, még akkor is ha túlzott lelkesedésemet mások a gyenge Budafok vizionálásával próbálták lehűteni.
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szomb. Aug. 21, 2021 10:44 am

Vida Máté visszatért Angyalföldre

http://www.vasasfc.hu/hirek/vida_mate_visszatert_angyalfoldre-5287

Amikor a kiesés után szétszéledt a csapat nem is mertem reménykedni benne ,hogy egyszer újra Vasas mezben láthatjuk Vidát és Bereczet . Igazság szerint haragudtam is rájuk a kiesés miatt , főleg Bereczre . Zsombor már megkezdte a törlesztést . Máténak majd csak akkor merek igazából örülni ,ha már újra lehúzott legalább 30 meccset sérülés nélkül . Amikor felröppent a hír és a sport is megszellőztette akkor a hozzászólásoknál azt írta egy jólértesültnek tünő DAC drukker ,hogy Dunaszerdahelyen azért engedték el mert nem látták alkalmasnak a lábát a további élsportra . Meglátjuk . Drukkolok , hogy sikerüljön visszatérnie .
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Aug. 18, 2021 11:52 pm

Magabiztos siker!

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Szer. Aug. 18, 2021 3:56 pm

Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Aug. 16, 2021 3:08 pm

Juhos2 írta:Ezek azok a meccsek amelyekből nehéz jól kijönni. Ha nyersz természetes, kötelező, ha nem, elég gáz. Bár ahol Vaskó  középhátvéd csk., azt a csapatot illene körbefutni. A végén nem volt nagy ünneplés, mindenki nyugtázta túl vagyunk rajta, egy pillantás vetettem az aktuális tabellára és várom a szerdát.
    Kimondottan mozgalmas nagy iramú meccs volt . Szerintem a semleges nézőknek is tetszett volna . Egy jó formában lévő Csákvárt sikerült legyőzni . A játékunk még messze nem az igazi . Ami biztató , hogy végre Radó és Silye és Jova is azt nyújtotta amiért idehozták . Ez a fiatal Szilágyi is olyan dolgokat csinál ami miatt gyanús , hogy sokak új kedvence lesz . Ráadásul eddig a hozzáállása is rendkívül szimpatikus nekem .
    http://www.vasasfc.hu/hirek/szilagyi_szabolcs_az_ajka_elleni_meccsen_debutalt-5259
    Vasas1969
    Vasas1969

Témanyitás by Vasas1969 Hétf. Aug. 16, 2021 2:58 pm

Juhos2
    Juhos2

Témanyitás by Juhos2 Hétf. Aug. 16, 2021 1:51 pm

Ezek azok a meccsek amelyekből nehéz jól kijönni. Ha nyersz természetes, kötelező, ha nem, elég gáz. Bár ahol Vaskó középhátvéd csk., azt a csapatot illene körbefutni. A végén nem volt nagy ünneplés, mindenki nyugtázta túl vagyunk rajta, egy pillantás vetettem az aktuális tabellára és várom a szerdát.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 5:01 am