by Vasas1969 Kedd Aug. 06, 2019 4:00 pm
colocolo írta: Vasas1969 írta:
Nekem az a bajom , hogy nem látszott meg ,hogy mi voltunk az összeszokottabb csapat . Még úgysem ,hogy tényleg rekordgyorsasággal állt össze a keret már a felkészülés kezdetére itt volt minden új fiú . Jó lenne ,ha valóban csak a formaidőzítéssel lenne probléma .Nagyon halványan bízom csak benne , hogy mindössze 72 órával tévedtünk és a szerdán a Soroksár ellen csúcsformában lép pályára a társaság . Persze már ez is 3 pontunkba fájt . Nem tudom Fekete János erőnléti edző visszament e már az emírségekbe ? Valami el lett rontva . Nem tudom ,hogy ez e a gond mert Fekete ,ha Vlaknak is jó volt korábban akkor biztos jó szakember lehet . Avval is problémám van ,hogy továbbra is csak az ellenfél figyeli ki a mi gyenge pontjainkat .( A kocsmai vélemények alapján Terbét .) Mi továbbra sem találjuk a vetélytársakét pedig már van edzőnk az ellenfelek feltérképezésére . Persze ,ha Szanyó annyit sem fog változtatni a taktikán ,hogy ezeket a feltérképezéseket figyelembe vegye akkor nem megyünk sokra vele . Amúgy is azt hiszem a mester taktikájának kiismerhetősége a legnagyobb problémánk . Remélhetőleg nem a játékosok kezdték el máris fúrni a keményebb munka miatt ?
Amúgy szerintem jól igazoltunk viszont a fiatalabb MLSZ fiatal helyén gyengébbek lettünk bármennyire nem volt tökéletes Bese . Ráadásul a vélemények szerint Kovács Milán is gyengén nyomja .
Lehet ,hogy Gál kerül majd a védősorba és Viczián a középpályára . Viczián csapatban tartása azért lenne jó ,hogy fejjel is veszélyesek legyünk végre az ellenfél kapujára . Hátul Szilágyi és Gál játszott már egymás mellett Siófokon. Colo majd megmondja ,ha ráér, hogy működhet e ez jól ? Kovács magára találása kulcskérdés lenne mert támadni és védekezni is tud csak a védekezéshez eddig sokszor elfogyott az ereje . Várom már az összefoglalót ,hogy ne csak a mások által látottakra kelljen hivatkoznom. [/quote ]
Lehet hogy már megint gonosz vagyok,de nálam Szanyó a fő felelős a vereségért.Amivel gondok voltak mint taktika,erőnlét,forma időzítés mind az ő kompetenciája.Eddig sem tartottam jó edzőnek,meg ezután sem fogom még akkor sem ha felkerül a csapattal.Tipikus az az edző aki azt mondja amit a szurkolók hallani szeretnének.Ha meg nem sikerül valami ,rá fogja a csapatra nem akarták eléggé a sikert.Azt hogy le fociztak bennünket szerinte nem számit.Az erősítés sem sikerült valami jól,továbbra is meg vannak a lyukas posztok,pl.védelem.Ami Szilágyi és Gált illeti én nem láttam olyan mérkőzést ahol egymás mellett játszottak volna belső védőt.Olyat igen,Szilágyi jobb bekk Gál belső védő,és olyat is Szilágyi belső védő Gál védekező kp.Szerintem Szilágyi lassú körülményes,Gál pedig a sok futással a kp. a leg hasznosabb.
Akkor én is gonosz vagyok picit mert amikor az ankéton elhangzott Domonyaitól , hogy épp aznap este írják alá a hosszabbítást Szanyóval azt gondoltam most dobja ki Jámbor pénzét az ablakon mert evvel a taktikával kizárt ,hogy bennmaradjunk még ,ha fel is jutunk . Az ankéton volt is egy hasonlóan gonosz kérdés az edzőhöz , hogy miben fejlődött amíg nem volt a Vasasnál ? Szegény nem mondhatta , hogy mindenütt megbuktam . Azért a feljutásban továbbra is bízom mert eddig az itteni eredményei nem rosszak Szanyónak ,bár a tavaszi hajrára már tudták a riválisok , hogy mit kell játszani ellenünk .
Szmola - Szilágyi , Gál , Tóth , Lakatos
Ezt a hátsó alakzatot írtam Juhosnak . Emlékeztem rá korábbról amikor írtad hogy Szilágyi volt a jobbhátvéd Gál meg a belső védő a Siófokban. Figyelek ám arra amit írsz !
Amúgy az igazolásoknál szerintem eléggé köti a kezünket ,hogy csak magyar játékost igazolhatunk. Sajnos a felhozatal a gyenge ők leigazolták az NB2 javát . Egy jó fiatalt hiányolok nagyon és a jobbhátvédet meg belsőhátvédet játszani tudó Belényesi is jöhetett volna, Ezt a Bora Györgyöt nézegettem még aki a Balmazban ellenetek is játszott a hétvégén. Hogy muzsikált ellenetek ? Egyáltalán ,hogy tudtak döntetlent játszani egy hét felkészüléssel Siófokon ?