seholegy karfijol?koldokszosz írta:
+ rizibizi, spináttal
bableves, mi más?
seholegy karfijol?koldokszosz írta:
+ rizibizi, spináttal
medvebocs írta:rántott hús. görög sali
külön azér mentem zöldségesbe, nehogy bótiból legyenMorcoska írta:
Tassék a pijacon venni babt, mer az ilyen származási országos izék azok ilyenek, na
eszembesincs írta:
atomállat letta leves
eszembesincs írta:
mosvót kostollás, 2 szem - azegyik omlós, amásik kemény - nailyenkor mi a bab van?
eszembesincs írta:ez a helyes kifejezéskoldokszosz írta:
A pitsába
atomállat letta leves
ez a helyes kifejezéskoldokszosz írta:
A pitsába
eszembesincs írta:csupa ilyeneket látokkoldokszosz írta:
Ha benézel a fórumtaliba, akkor láthatod a Gyuszit:))
jó nagyon
- mongyuk esserossz -
majd otthon
csupa ilyeneket látokkoldokszosz írta:
Ha benézel a fórumtaliba, akkor láthatod a Gyuszit:))
jó nagyon
eszembesincs írta:ééén?! sztem összekeverték a babgyába a hüjékkoldokszosz írta:
elbabxtad:))
már megy bele a csipet
(kiderülthogy keves a liszt, ugyhogy kis buzadaraval dúsított (8
eszembesincs írta:ééén?! sztem összekeverték a babgyába a hüjékkoldokszosz írta:
elbabxtad:))
már megy bele a csipet
(kiderülthogy keves a liszt, ugyhogy kis buzadaraval dúsított (8
ééén?! sztem összekeverték a babgyába a hüjékkoldokszosz írta:
elbabxtad:))
bizonybizony az megkerülhetetlen!Apokalyptika írta:
Vagy épp csak felkarikázni mondjuk majonézes virslisalátában.
eszembesincs írta:mosvót kostollás, 2 szem - azegyik omlós, amásik kemény - nailyenkor mi a bab van?koldokszosz írta:
biztos jó lesz, nem kell izgulni:)
attamneki 10percet, aztán kusslegyen (követelem hogy legyen egy rendes zabálósemó, merezígy tírthatatlan
mosvót kostollás, 2 szem - azegyik omlós, amásik kemény - nailyenkor mi a bab van?koldokszosz írta:
biztos jó lesz, nem kell izgulni:)
jaja, a virsli sütve, főzve, fejenállva, guggolva, télve, nyárva, valamint földön, vizen és a levegőben jóMorcoska írta:
a virsli sütve és főzve is jó
eszembesincs írta:csak kicsikét hasonlított erre - mert ezúttal fölapríttam karikákra - vagyis inkább rudacskákra - hatfelé - ferdén - mint egy penne - csak tömör - és nemsárga - úgy jól lehet gurigatni a serpenyőben - meg dobálgatni - attú szépen pettyesedik a tűzhely - és jóizmos hazaicsilival megszórva süttem - attól ők is széppöttyösök lettek - megfőleg gyalázatosan finomok... mit is írhatnók még erről?koldokszosz írta:kép virsliről
most bablevest főzök, föstölttarjásat, izgulok kissé, mer azeddig valahogy kimaradt, szóval eza első
szerintem mingyár kész
nyammmm
csak kicsikét hasonlított erre - mert ezúttal fölapríttam karikákra - vagyis inkább rudacskákra - hatfelé - ferdén - mint egy penne - csak tömör - és nemsárga - úgy jól lehet gurigatni a serpenyőben - meg dobálgatni - attú szépen pettyesedik a tűzhely - és jóizmos hazaicsilival megszórva süttem - attól ők is széppöttyösök lettek - megfőleg gyalázatosan finomok... mit is írhatnók még erről?koldokszosz írta:kép virsliről
Apokalyptika írta:koldokszosz írta:
Igazából nem is kell főzni, hanem párolni.. már a jót:))
Vagy épp csak felkarikázni mondjuk majonézes virslisalátában.
koldokszosz írta:
Igazából nem is kell főzni, hanem párolni.. már a jót:))
Apokalyptika írta:koldokszosz írta:
Szavazzuk meg, hogy a virsli sütve vagy főzve jobb!
Morcoska írta:
a virsli sütve és főzve is jó
Morcoska írta:
a virsli sütve és főzve is jó
Apokalyptika írta:
eszembesincs írta:najó megyek virslit sütni
- kellett ide benéznem..