toloba írta:próba, mert valami bacódik...
Na , mi?
toloba írta:próba, mert valami bacódik...
wahúr írta:
Ezt megpróbálom
Ezt megpróbálom_FK írta:Bejelentkezett állapotban ráküldtem erre egy Firefox frissítést és újraindítást.
Csont nélkül vette az akadályt.
az kérem veszedelmes dologred39 írta:töltse le, gabó ezt jól tudja, kérdezze meg őt.
A tűzrókának van egy csomó kiegészítője, csak nem tudom megmondani, melyiket töltse le, gabó ezt jól tudja, kérdezze meg őt.wahúr írta:Köszönöm, ott engedélyeződve van, és mégsem
A tűzrókámnak lehet baja
Majd jól seggberúgom
A BBCode= profil-beállítások- ott megtalálod a kérdést arra és pipa az igenre .wahúr írta:
Köszönöm. Első lépésként azt kellene tudnom, hol van a BBCode gomb.
De nem tudom
talán törölni kéne a cookie-kat és a cache-t, de hogy windózon hol van, nem tudom.wahúr írta:ez pedig a tűzróka
nem látom a sort
_FK írta:BBCode ki-bekapcsolása
ott kutakodjál.
Apokalyptika írta:koldokszosz írta:
karbantartás
Már megijedtem, hogy a zindexre akar irányítani.
koldokszosz írta:
karbantartás
Apokalyptika írta:Ez mi a fene? Hsz elküldése után ugrott fel.
wahúr írta:Ami biztos: g007 dögöljön
én nem, hacsak szöszi nemApokalyptika írta:Változtattatok a színeken? Nálam most mindenki fekete, aki azelőtt kék volt.
fent Profil, abban Beállíások fül, azon belül Mindig értesítsen, ha válasz érkezik , Nem-be pipa,vallfaarus írta:üdv...
az illetékes hajjakend- hez vón 1 kérdésem:
vmit elbßtam és most a rendszer telehányja /gyakorlatilag az összes hsz- elküldésével / a postafiókomat ( mit kell tennem / a meaklumpán kívül../ hogy ez megszűnjön??
kösz.....
Már rendben van, megjött a válasza is. Erről már nincs mit tovább beszélgetni. Elmúlt.wahúr írta:Megkaptam, olvastam. M hajnalban épp már levelekre sem tudok válaszolni.
Valami technikai gond lehet.
A válasza is megérkezett:-)red39 írta:
Nem kapta meg a privát üzenetemet??