eszembesincs írta:koldokszosz írta:http://szabad.moreforum.com/posts/list/35121/560012.html
azolyan letisztultabb vagymibb
de eztmá olyjól kezdem szokni
mi lesssssz?
Ez egy régi próbálkozás
eszembesincs írta:koldokszosz írta:http://szabad.moreforum.com/posts/list/35121/560012.html
azolyan letisztultabb vagymibb
de eztmá olyjól kezdem szokni
mi lesssssz?
koldokszosz írta:http://szabad.moreforum.com/posts/list/35121/560012.html
medvebocs írta:
tapsolós szmájli
Morcoska írta:próbálom
a Don ezt valahogy jobban leírtakoldokszosz írta:Tedd be a technikai topikba!
eszembesincs írta:
meg a kóótokon kívúlre írj, azis sokat segít
welcomamúgy
eszembesincs írta:Morcoska írta:Csak nekem lesz tele kódokkal a hozzászólásom?
meg a kóótokon kívúlre írj, azis sokat segít
welcomamúgy
Tedd be a technikai topikba!medvebocs írta:csak tanulékonykoldokszosz írta:Okoska
Morcoska írta:Csak nekem lesz tele kódokkal a hozzászólásom?
csak tanulékonykoldokszosz írta:Okoska
Okoskamedvebocs írta:Morcoska írta:Csak nekem lesz tele kódokkal a hozzászólásom?
csak az első, meg az utolsó quote-ot hagyd bent, és akkor jó lesz
Morcoska írta:Csak nekem lesz tele kódokkal a hozzászólásom?
[/quote]koldokszosz írta:
Én meg majd a másik tízet
Sziasztok
okéMorcoska írta:Én meg majd a másik tízet
Sziasztok
eszembesincs írta:okés - én húsznál többet nem tervezek (imádom ezeketa emotizékat)koldokszosz írta:TámogatokVadersith írta:ok! En meg azt is, hogy ne nyissunk 100 topikot, mint a freeben, mert teljesen atlathatatlan az egesz es ugyis tudjuk mar onnan, hogy melyikeket hasznaltuk.medvebocs írta:eszembesincs írta:nemírom, jöjjön ide az okos (:
figyu, azt javaslom, csak az utolsó szöveg maradjon, mert így akkora némelyik hozzászólás, mint egy ház
eszembesincs írta:okés - én húsznál többet nem tervezek (imádom ezeketa emotizékat)
okés - én húsznál többet nem tervezek (imádom ezeketa emotizékat)koldokszosz írta:TámogatokVadersith írta:ok! En meg azt is, hogy ne nyissunk 100 topikot, mint a freeben, mert teljesen atlathatatlan az egesz es ugyis tudjuk mar onnan, hogy melyikeket hasznaltuk.medvebocs írta:eszembesincs írta:nemírom, jöjjön ide az okos (:
figyu, azt javaslom, csak az utolsó szöveg maradjon, mert így akkora némelyik hozzászólás, mint egy ház
TámogatokVadersith írta:ok! En meg azt is, hogy ne nyissunk 100 topikot, mint a freeben, mert teljesen atlathatatlan az egesz es ugyis tudjuk mar onnan, hogy melyikeket hasznaltuk.medvebocs írta:eszembesincs írta:nemírom, jöjjön ide az okos (:
eszembesincs írta:
azóta sem szűnök azon tűnődni, melyiket nevezed itten vadiújnak, ha nem ezt
vallfaarus írta:nno kérem erre a multiizére böktem ÉS ÍGY NEM ADTA BE A VALAG ELŐZMÉNYT !!!
medvebocs írta:
írd be a kérdést a vadiúj topikba van itt okos ember is (az nem én vagyok )
ok! En meg azt is, hogy ne nyissunk 100 topikot, mint a freeben, mert teljesen atlathatatlan az egesz es ugyis tudjuk mar onnan, hogy melyikeket hasznaltuk.medvebocs írta:eszembesincs írta:nemírom, jöjjön ide az okos (:
eszembesincs írta:nemírom, jöjjön ide az okos (: