koldokszosz írta:
Gondoltam, hogy beleköcc
Csak mert horgolni nem tudok.
koldokszosz írta:
Gondoltam, hogy beleköcc
DonTrafficano írta:szöszi, ha lesz időd, nézd már meg, hogy kívülről nem látható topikot hogy lehet nyitni. szerintem kellene olyan is.
DonTrafficano írta:szöszi, ha lesz időd, nézd már meg, hogy kívülről nem látható topikot hogy lehet nyitni. szerintem kellene olyan is.
Apokalyptika írta:koldokszosz írta:
Nyolc:))
Ne öregítsd, majd májusban.
koldokszosz írta:
Nyolc:))
Ha már 7 éves, akkor iskolaérett, maradhatunk.
medvebocs írta:DonTrafficano írta:Aponak mond, ő akar új fórumot kerestetni.
mert el se tudja képzelni, mennyi idő ment el ezzel
DonTrafficano írta:Aponak mond, ő akar új fórumot kerestetni.
DonTrafficano írta:
Aponak mond, ő akar új fórumot kerestetni.
Aponak mond, ő akar új fórumot kerestetni.medvebocs írta:
akkor felmondok
koldokszosz írta:
Hát ez az, Ványadt Ványatovics Vinyov.koldokszosz írta:
Lóóófaxt:))
Apokalyptika írta:
Azért nem árt a közvéleménykutatás.
http://szavazo.net/showpoll.php?id=87859&type=link
DonTrafficano írta:én arra szavazok, hogy szöszi megint kezdjen egy csomó időt elbaxni, h új fórumot találjon.
DonTrafficano írta:én arra szavazok, hogy szöszi megint kezdjen egy csomó időt elbaxni, h új fórumot találjon.Apokalyptika írta:
én arra szavazok, hogy szöszi megint kezdjen egy csomó időt elbaxni, h új fórumot találjon.Apokalyptika írta:
DonTrafficano írta:minek, senkinek nem volt eddig ellenvetése. jól működik ez is.Apokalyptika írta:koldokszosz írta:
Ha a többségnek megfelel, akkor igen
Szavazunk?
minek, senkinek nem volt eddig ellenvetése. jól működik ez is.Apokalyptika írta:koldokszosz írta:
Szavazunk?
Szavazunk?
koldokszosz írta:
DonTrafficano írta:nekem első perctől kezdve ez volt az álláspontom. egyébként a másikban is meg lehet fordítani, mert engem értesítettek még talán tavaly májusban, hogy elérhető az a funkció, csak aztán nem foglalkoztunk vele.koldokszosz írta:
Akkor még nem tudtam megfordítani, így már más.
Amúgy egy tuti, hogy 2009-ben már működött a cucc, tehát van esély rá, hogy stabil hely..és ugye nem magyar
sőt, a baromfisok új fóruma szintén, minden felhasználó saját magának tudja beállítani.
Apokalyptika írta:koldokszosz írta:Folyamatban van az új hely létrehozása.
Az igényeinket leadtam. Átlátható, linkelhető, képek, hozzászólásra visszautal, könnyen olvasható, topiknyitás, táblagépről, mobilról is elérhető stb
Mindenkinek el fogom küldeni a méljére az új hely címét, ha elkészül.
Akkor maradunk?
nekem első perctől kezdve ez volt az álláspontom. egyébként a másikban is meg lehet fordítani, mert engem értesítettek még talán tavaly májusban, hogy elérhető az a funkció, csak aztán nem foglalkoztunk vele.koldokszosz írta:
Amúgy egy tuti, hogy 2009-ben már működött a cucc, tehát van esély rá, hogy stabil hely..és ugye nem magyar
koldokszosz írta:Apokalyptika írta:koldokszosz írta:Folyamatban van az új hely létrehozása.
Az igényeinket leadtam. Átlátható, linkelhető, képek, hozzászólásra visszautal, könnyen olvasható, topiknyitás, táblagépről, mobilról is elérhető stb
Ezzel mi a baj? Nekem kezd egyre szimpatikusabbá válni.
Apokalyptika írta:koldokszosz írta:Folyamatban van az új hely létrehozása.
Ezzel mi a baj? Nekem kezd egyre szimpatikusabbá válni.
Csak beütöttem, hogy alcsúti polgári ökrök, és mindenfélét kiadotteszembesincs írta:koldokszosz írta:Ez egy régi próbálkozás
látom hogy okt
csak mondok nemvéletlen elevenedhetett fel
e e e e
hadijedezzek mán amikor jólesikmedvebocs írta:
ne ijedezz! nem megyünk sehová
koldokszosz írta:Ez egy régi próbálkozás
ne ijedezz! nem megyünk sehováeszembesincs írta:azolyan letisztultabb vagymibb
de eztmá olyjól kezdem szokni
mi lesssssz?