Alcsúti Polgári Ökrök

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Alcsúti Polgári Ökrök

politika, beszélgetés, hírek, konzervipar

+6
vallfaarus
csaposur
RontoPal
red39
Hangyafogas
Gerenda
10 posters

Nézhetetlen Napkelte 8/1 fejezet

csaposur
    csaposur
    Admin

Hozzászólások száma : 2729

Nézhetetlen Napkelte 8/1 fejezet  - Page 21 Empty Re: Nézhetetlen Napkelte 8/1 fejezet

Témanyitás by csaposur Hétf. Ápr. 10, 2017 8:16 pm

ugye mondtam

aza teleszart zokni nem tudott gerincet növeszteni

azis lehet, hogy ez így jobb. keményen beleállnak a pofonokba

Nézhetetlen Napkelte 8/1 fejezet  - Page 21 F2aa96861845a58c0342fbd520e195cec50b558b386df7251a25d5aa9cb88446
    wahúr
    wahúr

Hozzászólások száma : 2910

Nézhetetlen Napkelte 8/1 fejezet  - Page 21 Empty Re: Nézhetetlen Napkelte 8/1 fejezet

Témanyitás by wahúr Hétf. Ápr. 10, 2017 7:15 pm

csaposur írta:valamit elhibáztam, ha úgy érzi, hogy a kérdés bármiféle számonkérés lett volna
    pusztán csak a kiváncsiság vezette a kezem
    Tudja, szerettem volna ott lenni. Ezért írtam, amit.
    Nem tudom mi mást tehetnék.
    De tele a tököm.
    csaposur
    csaposur
    Admin

Témanyitás by csaposur Hétf. Ápr. 10, 2017 3:19 pm

Qputyin írta:
    csaposur írta:én tegnap tüntettem

még valaki?

Most nézem, Sólyom László is kint volt. Gondolom lelkiismereti furdalás okból. Rolling Eyes

http://nyugatifeny.hu/2017/04/09/foto-solyom-laszlo-is-a-ceu-kinyirasa-ellen-tuntet-a-kossuth-teren

találkpztam tucstnyi emberrel, akiről soha nem gondoltam volna, hogy ott lesz
    Qputyin
    Qputyin

Hozzászólások száma : 2418

Témanyitás by Qputyin Hétf. Ápr. 10, 2017 2:44 pm

még valaki?

Most nézem, Sólyom László is kint volt. Gondolom lelkiismereti furdalás okból. Rolling Eyes

http://nyugatifeny.hu/2017/04/09/foto-solyom-laszlo-is-a-ceu-kinyirasa-ellen-tuntet-a-kossuth-teren
    csaposur
    csaposur
    Admin

Témanyitás by csaposur Hétf. Ápr. 10, 2017 2:26 pm

wahúr írta:

még valaki?
    Nem utaztam oda, nézze el nekem, ha pesti volnék, kimentem volna.
    Itthon 2 éve minden megmozdulásra kimegyek.

valamit elhibáztam, ha úgy érzi, hogy a kérdés bármiféle számonkérés lett volna
    pusztán csak a kiváncsiság vezette a kezem
    wahúr
    wahúr

Témanyitás by wahúr Hétf. Ápr. 10, 2017 2:00 pm

még valaki?
    Nem utaztam oda, nézze el nekem, ha pesti volnék, kimentem volna.
    Itthon 2 éve minden megmozdulásra kimegyek.
    csaposur
    csaposur
    Admin

Témanyitás by csaposur Hétf. Ápr. 10, 2017 1:48 pm

én tegnap tüntettem

még valaki?
    wahúr
    wahúr

Témanyitás by wahúr Hétf. Ápr. 10, 2017 4:55 am

csaposur írta:https://444.hu/2017/04/09/magyar-nemzet-ader-ala-fogja-irni

nem is értem, ki gondolhatja komolyan, hogy eza teleszart zokni nagyhirtelen gerincet növeszt

Legalább nincs bennem kétely, hogy mocskos disznó minden fideszes.
    Qputyin
    Qputyin

Témanyitás by Qputyin Hétf. Ápr. 10, 2017 2:16 am

Nézhetetlen Napkelte 8/1 fejezet  - Page 21 17800112_699242193613851_1469091403478890377_n
    Qputyin
    Qputyin

Témanyitás by Qputyin Vas. Ápr. 09, 2017 9:54 pm

Nézhetetlen Napkelte 8/1 fejezet  - Page 21 17799058_10155245724619106_559759580595008773_n
    csaposur
    csaposur
    Admin

Témanyitás by csaposur Vas. Ápr. 09, 2017 9:02 pm

https://444.hu/2017/04/09/magyar-nemzet-ader-ala-fogja-irni

nem is értem, ki gondolhatja komolyan, hogy eza teleszart zokni nagyhirtelen gerincet növeszt
    csaposur
    csaposur
    Admin

Témanyitás by csaposur Vas. Ápr. 09, 2017 8:39 pm

koldokszosz írta:
    Gerenda írta:Jóreg,

https://444.hu/2017/04/09/szemelyes-adatokat-is-tovabbit-orosz-szervekre-a-magyar-kormanyzati-konzultacios-oldal

"A magyar kormányzati oldal alaposabb elemzése során egyértelműen kiderült, hogy az orosz szervekre küldi a felhasználók által beírt adatokat, tehát nem csak azt, hogy hova kattintanak az oldalon, hanem a nevüket, emailcímüket és életkorukat is, amit a Nemzeti Konzultáció kitöltése előtt meg kell adni."

Hehe.

Hirtelen törölték az orosz kódot a nemzeti konzultáció weboldaláról

Egy nappal a felfedezése után minden egyéb tájékoztatást mellőzve
    eltávolították az orosz kódot a kormány nemzeti konzultációs honlapjáról.

UPDATE 12:07: Időközben megjött a kormány közleménye, ami szerint csak a rosszindulatúak vélték problémának, hogy a felhasználók adatait egy orosz szerverre is elküldték.
    A kódrészlet a Google-éhoz hasonló analitikai szolgáltatásokat nyújtó orosz Yandex.ru weboldal mérőkódja volt, de szemben a Google hasonló szolgáltatásaival ez
    kódolva a nemzeti konzultációs kérdőívet kitöltők személyes adatait, illetve válaszaik első 255 karakterét is elküldte az orosz szerverekre.

Ez egyrészt azért volt aggasztó, mert ellentétes volt a honlap beleegyező nyilatkozatába foglaltakkal, amely határozottan állította, hogy a megadott adatokat harmadik féllel, pláne külföldivel nem osztják meg. Másrészt azért volt aggasztó, mert a Yandex.ru gyakorlatának része, hogy kérésre átadja a rendelkezésére álló adatokat Putyin KGB-s múltjára határozottan büszke titkosszolgálatának, az FSZB-nek.
    Hogy pontosan hogyan és miket küldött el a felhasználókról orosz szerverekre a kormányzati oldal, azt Erdélyi Péter és fejlesztőnk, Ács Dániel fejtették vissza.

A kormány szerint semmi baj nem volt a konzultációs honlapon futó orosz kóddal

Majd egy napig tartó hallgatás után közleményben reagált a kormányzati tájékoztatási központ a kérdésre, hogy miért is küldi el titkosítva egy orosz szerverre a kitöltők adatait a kormány nemzeti konzultációs honlapja. "A nemzeti konzultáció internetes honlapja minden tekintetben megfelel a szigorú törvényi előírásoknak" - kezdik a magyarázkodást arról, hogy a honlap miért küldi el harmadik félnek, külföldre a felhasználók adatait, amikor adatvédelmi nyilatkozatában ennek ellenkezőjét állítja.
    "A személyes és véleményadatok egymástól szigorúan elzárt és összeköthetetlen módon vannak tárolva" - válaszolnak a következő mondatukban egy olyan problémára, amit senki sem vetett fel.
    "A honlapon szereplő analitikai eszközök a honlap hatékonyságát szolgálják. Hasonló megoldásokat a konzultációt folyamatosan támadó 444.hu is használ" - írják ezután. Itt meg kell jegyezzük, hogy bár a 444 természetesen használ analitikai eszközöket, ennek során nem küldi el felhasználói nevét, lakcímét, és kérdésekre adott válaszait orosz szerverekre.
    "Tekintettel arra, hogy az egyik ilyen elemző eszköz rosszindulatú félremagyarázásokra adhat lehetőséget, a kormány arra kérte a fejlesztőket, hogy ezt a technikai funkciót kapcsolják ki" - zárják a közlemény érdemi részét, hogy aztán ugyanekkora terjedelemben azt fejtegessék, hogy a kormány nemcsak Brüsszellel, hanem a magyar ellenzékkel is "vitában áll".
    Bár a kormány nem lát okot az aggodalomra, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnöke igen. Molnár Zsolt vasárnap közleményben jelezte, hogy bizottsága hétfőn esedékes ülésén tájékoztatást vár arról, hogy valóban Oroszországba továbbítják-e a magyar állampolgárok szeméyes adatait, ugyanis
    "ha valóban történik ilyen adatszolgáltatás, az nemcsak a politikai véleményt megfogalmazó magyar állampolgárok személyes adatokhoz való jogát, hanem Magyarország nemzetbiztonsági érdekeit is sértheti".

https://444.hu/2017/04/09/a-kormany-szerint-semmi-baj-nem-volt-a-konzultacios-honlapon-futo-orosz-koddal

a fideSSqrmány abban sem lát semmi kivetnivalót, hogy többezer orosz úgy kapott tőlük eu vízomot, hogy azt se tutták kicsoda.
    ezerszám tódult a zeuba a kgb.
    Qputyin
    Qputyin

Témanyitás by Qputyin Vas. Ápr. 09, 2017 8:28 pm

vallfaarus írta:

egy  ilyen  rapid~végleges  megoldás  NEM KÍVÁNATOS  !!!

ps:  nomerho  hol  marad  a  - mindkétoldali  - élvezet ???

Van másik megoldás is ! Csak macerásabb, és mindenkinek kell keresni egy másik felmondó embert. Rolling Eyes

Nézhetetlen Napkelte 8/1 fejezet  - Page 21 17634880_1466695626705791_342508012263789152_n
    vallfaarus

Hozzászólások száma : 1410

Témanyitás by vallfaarus Vas. Ápr. 09, 2017 1:20 pm

egy ilyen rapid~végleges megoldás NEM KÍVÁNATOS !!!

ps: nomerho hol marad a - mindkétoldali - élvezet ???
    Qputyin
    Qputyin

Témanyitás by Qputyin Vas. Ápr. 09, 2017 12:57 pm

Nézhetetlen Napkelte 8/1 fejezet  - Page 21 17634879_1301331126626479_8720116080782737994_n
    koldokszosz
    koldokszosz
    Admin

Hozzászólások száma : 1968

Témanyitás by koldokszosz Vas. Ápr. 09, 2017 12:54 pm

https://444.hu/2017/04/09/szemelyes-adatokat-is-tovabbit-orosz-szervekre-a-magyar-kormanyzati-konzultacios-oldal

"A magyar kormányzati oldal alaposabb elemzése során egyértelműen kiderült, hogy az orosz szervekre küldi a felhasználók által beírt adatokat, tehát nem csak azt, hogy hova kattintanak az oldalon, hanem a nevüket, emailcímüket és életkorukat is, amit a Nemzeti Konzultáció kitöltése előtt meg kell adni."

Hehe.

Hirtelen törölték az orosz kódot a nemzeti konzultáció weboldaláról

Egy nappal a felfedezése után minden egyéb tájékoztatást mellőzve
    eltávolították az orosz kódot a kormány nemzeti konzultációs honlapjáról.

UPDATE 12:07: Időközben megjött a kormány közleménye, ami szerint csak a rosszindulatúak vélték problémának, hogy a felhasználók adatait egy orosz szerverre is elküldték.
    A kódrészlet a Google-éhoz hasonló analitikai szolgáltatásokat nyújtó orosz Yandex.ru weboldal mérőkódja volt, de szemben a Google hasonló szolgáltatásaival ez
    kódolva a nemzeti konzultációs kérdőívet kitöltők személyes adatait, illetve válaszaik első 255 karakterét is elküldte az orosz szerverekre.

Ez egyrészt azért volt aggasztó, mert ellentétes volt a honlap beleegyező nyilatkozatába foglaltakkal, amely határozottan állította, hogy a megadott adatokat harmadik féllel, pláne külföldivel nem osztják meg. Másrészt azért volt aggasztó, mert a Yandex.ru gyakorlatának része, hogy kérésre átadja a rendelkezésére álló adatokat Putyin KGB-s múltjára határozottan büszke titkosszolgálatának, az FSZB-nek.
    Hogy pontosan hogyan és miket küldött el a felhasználókról orosz szerverekre a kormányzati oldal, azt Erdélyi Péter és fejlesztőnk, Ács Dániel fejtették vissza.

A kormány szerint semmi baj nem volt a konzultációs honlapon futó orosz kóddal

Majd egy napig tartó hallgatás után közleményben reagált a kormányzati tájékoztatási központ a kérdésre, hogy miért is küldi el titkosítva egy orosz szerverre a kitöltők adatait a kormány nemzeti konzultációs honlapja. "A nemzeti konzultáció internetes honlapja minden tekintetben megfelel a szigorú törvényi előírásoknak" - kezdik a magyarázkodást arról, hogy a honlap miért küldi el harmadik félnek, külföldre a felhasználók adatait, amikor adatvédelmi nyilatkozatában ennek ellenkezőjét állítja.
    "A személyes és véleményadatok egymástól szigorúan elzárt és összeköthetetlen módon vannak tárolva" - válaszolnak a következő mondatukban egy olyan problémára, amit senki sem vetett fel.
    "A honlapon szereplő analitikai eszközök a honlap hatékonyságát szolgálják. Hasonló megoldásokat a konzultációt folyamatosan támadó 444.hu is használ" - írják ezután. Itt meg kell jegyezzük, hogy bár a 444 természetesen használ analitikai eszközöket, ennek során nem küldi el felhasználói nevét, lakcímét, és kérdésekre adott válaszait orosz szerverekre.
    "Tekintettel arra, hogy az egyik ilyen elemző eszköz rosszindulatú félremagyarázásokra adhat lehetőséget, a kormány arra kérte a fejlesztőket, hogy ezt a technikai funkciót kapcsolják ki" - zárják a közlemény érdemi részét, hogy aztán ugyanekkora terjedelemben azt fejtegessék, hogy a kormány nemcsak Brüsszellel, hanem a magyar ellenzékkel is "vitában áll".
    Bár a kormány nem lát okot az aggodalomra, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnöke igen. Molnár Zsolt vasárnap közleményben jelezte, hogy bizottsága hétfőn esedékes ülésén tájékoztatást vár arról, hogy valóban Oroszországba továbbítják-e a magyar állampolgárok szeméyes adatait, ugyanis
    "ha valóban történik ilyen adatszolgáltatás, az nemcsak a politikai véleményt megfogalmazó magyar állampolgárok személyes adatokhoz való jogát, hanem Magyarország nemzetbiztonsági érdekeit is sértheti".

https://444.hu/2017/04/09/a-kormany-szerint-semmi-baj-nem-volt-a-konzultacios-honlapon-futo-orosz-koddal
    Gerenda
    Gerenda

Hozzászólások száma : 497

Témanyitás by Gerenda Vas. Ápr. 09, 2017 11:38 am

csaposur írta:

meg amit még meg tud szerezni a kapcsolat során.
    az meg, aki a kormányzati oldalom tőtögeti kifele a nemzeti inzultációt, örül, hogy nem brüsszel

A közvetlen infószerzés egy dolog, de ha álombiztonsági szervekkel kapcsolatban nézzük (a ruszkik default mindent így kezelnek, és gyanúm szerint ahogy Kedves Vezetőnk őrül megfele, a tekk is egyre inkább), az akárhogy begyűjtött adatok potenciálisan sokkal szélesebb körben használhatók fel.

Hirtelen felindulásból megnéztem a normál böngészőmet, ott lapult a yandex.ru uid. A fasz tudja, hogy szedtem össze, nem a mostani konzumációs lapon, az biztos. Sutty, töröltem.
    Mindjárt feketelistára teszem a rohadékot...
    Qputyin
    Qputyin

Témanyitás by Qputyin Vas. Ápr. 09, 2017 11:09 am

Gerenda írta:

Az a dolog egyik dimenziója. A másik az, hogy odanyilatkoznak, hogy nem adják ki az adatokat, aztán egyenesen átadják a kágébének:-)

A Putyin szopó a hibás. Cool
    csaposur
    csaposur
    Admin

Témanyitás by csaposur Vas. Ápr. 09, 2017 11:09 am

Hehe.

meg amit még meg tud szerezni a kapcsolat során.
    az meg, aki a kormányzati oldalom tőtögeti kifele a nemzeti inzultációt, örül, hogy nem brüsszel
    Gerenda
    Gerenda

Témanyitás by Gerenda Vas. Ápr. 09, 2017 9:45 am

vallfaarus írta:
    mosmiagond ??  AKI  HÜJE HAJJON MEG !!!

Az a dolog egyik dimenziója. A másik az, hogy odanyilatkoznak, hogy nem adják ki az adatokat, aztán egyenesen átadják a kágébének:-)
    vallfaarus

Hozzászólások száma : 1410

Témanyitás by vallfaarus Vas. Ápr. 09, 2017 9:04 am

Hehe.

mosmiagond ?? AKI HÜJE HAJJON MEG !!!

PS: A FASZBUKOZÓKAT SEM ÉRTEM Sad((
    Gerenda
    Gerenda

Témanyitás by Gerenda Vas. Ápr. 09, 2017 8:16 am

Jóreg,

Hehe.
    wahúr
    wahúr

Témanyitás by wahúr Szomb. Ápr. 08, 2017 8:30 pm

koldokszosz írta:Tényleg? Smile
    Igen. Gyakran írok Nekik.
    Ők ritkán válaszolnak.
    Sértődősek.
    koldokszosz
    koldokszosz
    Admin

Témanyitás by koldokszosz Szomb. Ápr. 08, 2017 8:01 pm

wahúr írta:
    koldokszosz írta:Ezeknek kellene nagyobb teret adni a párton belül.

Megírtam Nekik.
    Még nem válaszoltak.

Tényleg? Smile
    wahúr
    wahúr

Témanyitás by wahúr Szomb. Ápr. 08, 2017 2:08 pm

RontoPal írta:A NER-ben kiadott kísérleti fizikai könyv 8. osztályosoknak nincs tisztában a  kV és a kW közötti különbséggel.:-) Távvezetékekről van szó, vájtfülűek tudják, 220 kV, 400 kV, 750 kV, meg ilyenek szoktak lenni.;-) A fizika könyvben kW-nak írták, jaj!

Ezeknek Wass albi van becsípődve, talán ez lehet az oka.
    wahúr
    wahúr

Témanyitás by wahúr Szomb. Ápr. 08, 2017 2:07 pm

koldokszosz írta:Ezeknek kellene nagyobb teret adni a párton belül.

Megírtam Nekik.
    Még nem válaszoltak.
    RontoPal
    RontoPal
    Admin

Hozzászólások száma : 870

Témanyitás by RontoPal Szomb. Ápr. 08, 2017 1:27 pm

A NER-ben kiadott kísérleti fizikai könyv 8. osztályosoknak nincs tisztában a kV és a kW közötti különbséggel.:-) Távvezetékekről van szó, vájtfülűek tudják, 220 kV, 400 kV, 750 kV, meg ilyenek szoktak lenni.;-) A fizika könyvben kW-nak írták, jaj!
    koldokszosz
    koldokszosz
    Admin

Témanyitás by koldokszosz Szomb. Ápr. 08, 2017 1:09 pm

Nézhetetlen Napkelte 8/1 fejezet  - Page 21 MED_0014341347
    koldokszosz
    koldokszosz
    Admin

Témanyitás by koldokszosz Szomb. Ápr. 08, 2017 1:03 pm

wahúr írta:
    koldokszosz írta:http://www.atv.hu/videok/video-20170407-ujhelyi-istvan

Érdemes megnézni..

Jé, egy értelmes szoci, mondhatnám, ha nem ismerném régóta.

Ja amúgy, igaza van, jól beszélt.

Ezeknek kellene nagyobb teret adni a párton belül.
    wahúr
    wahúr

Témanyitás by wahúr Szomb. Ápr. 08, 2017 5:23 am

koldokszosz írta:http://www.atv.hu/videok/video-20170407-ujhelyi-istvan

Érdemes megnézni..

Jé, egy értelmes szoci, mondhatnám, ha nem ismerném régóta.

Ja amúgy, igaza van, jól beszélt.

Ajánlott tartalom

Témanyitás by Ajánlott tartalom

Pontos idő: Pént. Nov. 22, 2024 10:17 am