aza teleszart zokni nem tudott gerincet növeszteni
azis lehet, hogy ez így jobb. keményen beleállnak a pofonokba
Tudja, szerettem volna ott lenni. Ezért írtam, amit.csaposur írta:valamit elhibáztam, ha úgy érzi, hogy a kérdés bármiféle számonkérés lett volna
pusztán csak a kiváncsiság vezette a kezem
Qputyin írta:csaposur írta:én tegnap tüntettem
még valaki?
Most nézem, Sólyom László is kint volt. Gondolom lelkiismereti furdalás okból.
http://nyugatifeny.hu/2017/04/09/foto-solyom-laszlo-is-a-ceu-kinyirasa-ellen-tuntet-a-kossuth-teren
csaposur írta:én tegnap tüntettem
még valaki?
wahúr írta:Nem utaztam oda, nézze el nekem, ha pesti volnék, kimentem volna.csaposur írta:én tegnap tüntettem
még valaki?
Itthon 2 éve minden megmozdulásra kimegyek.
Nem utaztam oda, nézze el nekem, ha pesti volnék, kimentem volna.csaposur írta:én tegnap tüntettem
még valaki?
csaposur írta:https://444.hu/2017/04/09/magyar-nemzet-ader-ala-fogja-irni
nem is értem, ki gondolhatja komolyan, hogy eza teleszart zokni nagyhirtelen gerincet növeszt
koldokszosz írta:Gerenda írta:Jóreg,
https://444.hu/2017/04/09/szemelyes-adatokat-is-tovabbit-orosz-szervekre-a-magyar-kormanyzati-konzultacios-oldal
"A magyar kormányzati oldal alaposabb elemzése során egyértelműen kiderült, hogy az orosz szervekre küldi a felhasználók által beírt adatokat, tehát nem csak azt, hogy hova kattintanak az oldalon, hanem a nevüket, emailcímüket és életkorukat is, amit a Nemzeti Konzultáció kitöltése előtt meg kell adni."
Hehe.
Hirtelen törölték az orosz kódot a nemzeti konzultáció weboldaláról
Egy nappal a felfedezése után minden egyéb tájékoztatást mellőzve
eltávolították az orosz kódot a kormány nemzeti konzultációs honlapjáról.
UPDATE 12:07: Időközben megjött a kormány közleménye, ami szerint csak a rosszindulatúak vélték problémának, hogy a felhasználók adatait egy orosz szerverre is elküldték.
A kódrészlet a Google-éhoz hasonló analitikai szolgáltatásokat nyújtó orosz Yandex.ru weboldal mérőkódja volt, de szemben a Google hasonló szolgáltatásaival ez
kódolva a nemzeti konzultációs kérdőívet kitöltők személyes adatait, illetve válaszaik első 255 karakterét is elküldte az orosz szerverekre.
Ez egyrészt azért volt aggasztó, mert ellentétes volt a honlap beleegyező nyilatkozatába foglaltakkal, amely határozottan állította, hogy a megadott adatokat harmadik féllel, pláne külföldivel nem osztják meg. Másrészt azért volt aggasztó, mert a Yandex.ru gyakorlatának része, hogy kérésre átadja a rendelkezésére álló adatokat Putyin KGB-s múltjára határozottan büszke titkosszolgálatának, az FSZB-nek.
Hogy pontosan hogyan és miket küldött el a felhasználókról orosz szerverekre a kormányzati oldal, azt Erdélyi Péter és fejlesztőnk, Ács Dániel fejtették vissza.
A kormány szerint semmi baj nem volt a konzultációs honlapon futó orosz kóddal
Majd egy napig tartó hallgatás után közleményben reagált a kormányzati tájékoztatási központ a kérdésre, hogy miért is küldi el titkosítva egy orosz szerverre a kitöltők adatait a kormány nemzeti konzultációs honlapja. "A nemzeti konzultáció internetes honlapja minden tekintetben megfelel a szigorú törvényi előírásoknak" - kezdik a magyarázkodást arról, hogy a honlap miért küldi el harmadik félnek, külföldre a felhasználók adatait, amikor adatvédelmi nyilatkozatában ennek ellenkezőjét állítja.
"A személyes és véleményadatok egymástól szigorúan elzárt és összeköthetetlen módon vannak tárolva" - válaszolnak a következő mondatukban egy olyan problémára, amit senki sem vetett fel.
"A honlapon szereplő analitikai eszközök a honlap hatékonyságát szolgálják. Hasonló megoldásokat a konzultációt folyamatosan támadó 444.hu is használ" - írják ezután. Itt meg kell jegyezzük, hogy bár a 444 természetesen használ analitikai eszközöket, ennek során nem küldi el felhasználói nevét, lakcímét, és kérdésekre adott válaszait orosz szerverekre.
"Tekintettel arra, hogy az egyik ilyen elemző eszköz rosszindulatú félremagyarázásokra adhat lehetőséget, a kormány arra kérte a fejlesztőket, hogy ezt a technikai funkciót kapcsolják ki" - zárják a közlemény érdemi részét, hogy aztán ugyanekkora terjedelemben azt fejtegessék, hogy a kormány nemcsak Brüsszellel, hanem a magyar ellenzékkel is "vitában áll".
Bár a kormány nem lát okot az aggodalomra, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnöke igen. Molnár Zsolt vasárnap közleményben jelezte, hogy bizottsága hétfőn esedékes ülésén tájékoztatást vár arról, hogy valóban Oroszországba továbbítják-e a magyar állampolgárok szeméyes adatait, ugyanis
"ha valóban történik ilyen adatszolgáltatás, az nemcsak a politikai véleményt megfogalmazó magyar állampolgárok személyes adatokhoz való jogát, hanem Magyarország nemzetbiztonsági érdekeit is sértheti".
https://444.hu/2017/04/09/a-kormany-szerint-semmi-baj-nem-volt-a-konzultacios-honlapon-futo-orosz-koddal
vallfaarus írta:
egy ilyen rapid~végleges megoldás NEM KÍVÁNATOS !!!
ps: nomerho hol marad a - mindkétoldali - élvezet ???
Gerenda írta:Jóreg,
https://444.hu/2017/04/09/szemelyes-adatokat-is-tovabbit-orosz-szervekre-a-magyar-kormanyzati-konzultacios-oldal
"A magyar kormányzati oldal alaposabb elemzése során egyértelműen kiderült, hogy az orosz szervekre küldi a felhasználók által beírt adatokat, tehát nem csak azt, hogy hova kattintanak az oldalon, hanem a nevüket, emailcímüket és életkorukat is, amit a Nemzeti Konzultáció kitöltése előtt meg kell adni."
Hehe.
csaposur írta:
meg amit még meg tud szerezni a kapcsolat során.
az meg, aki a kormányzati oldalom tőtögeti kifele a nemzeti inzultációt, örül, hogy nem brüsszel
Gerenda írta:
Az a dolog egyik dimenziója. A másik az, hogy odanyilatkoznak, hogy nem adják ki az adatokat, aztán egyenesen átadják a kágébének:-)
Hehe.
vallfaarus írta:
mosmiagond ?? AKI HÜJE HAJJON MEG !!!
Hehe.
Igen. Gyakran írok Nekik.koldokszosz írta:Tényleg?
wahúr írta:koldokszosz írta:Ezeknek kellene nagyobb teret adni a párton belül.
Megírtam Nekik.
Még nem válaszoltak.
RontoPal írta:A NER-ben kiadott kísérleti fizikai könyv 8. osztályosoknak nincs tisztában a kV és a kW közötti különbséggel.:-) Távvezetékekről van szó, vájtfülűek tudják, 220 kV, 400 kV, 750 kV, meg ilyenek szoktak lenni.;-) A fizika könyvben kW-nak írták, jaj!
koldokszosz írta:Ezeknek kellene nagyobb teret adni a párton belül.
wahúr írta:
Jé, egy értelmes szoci, mondhatnám, ha nem ismerném régóta.
Ja amúgy, igaza van, jól beszélt.