+6
vallfaarus
csaposur
RontoPal
red39
Hangyafogas
Gerenda
10 posters
Nézhetetlen Napkelte 8/1 fejezet
angyalarculucky- Hozzászólások száma : 1798
- Post n°571
Re: Nézhetetlen Napkelte 8/1 fejezet
vallfaarus- Hozzászólások száma : 1410
- Post n°572
beosztás ide..beo oda... rohadt kellemetlen lehet HA A CSALÁDBAN EZT HALLJÁK...OLVASSÁK:
...."bajszos szar..."
ps: szerintem orbán is odaadná fele királyságát, HA A FIA SZEMÉBEN ÚJRA UGYANAZ A HŐS ...SÁRKÁNYÖLŐ LEHETNE MINT ANNO........
jaaaaa és JÓREGGELT
...."bajszos szar..."
ps: szerintem orbán is odaadná fele királyságát, HA A FIA SZEMÉBEN ÚJRA UGYANAZ A HŐS ...SÁRKÁNYÖLŐ LEHETNE MINT ANNO........
jaaaaa és JÓREGGELT
- Post n°573
RontoPal- Admin
- Hozzászólások száma : 870
- Post n°574
wahúr írta:RontoPal írta:Trump: Putyin árt a világnak, egy gonosztevőt támogat
Most vakargathatja a fejét a kedvesvezető, a hálátlan Trumpot hiába támogatta, az ártalmasnak nevezi az ő mintaképét. Akkor most kit kell leszopnia?:-)
Ezek szerint nem jött be az együtt dübörgés ennek a világpolitikai tényezőnek.
Gondolom a mentális állapota is romlik.
Hadat üzenünk?
Ja, először a cöfös észlények gyalog átkelnek az Atlanti Óceánon, élükön zsótival és bencsik banditával.:-)
wahúr- Hozzászólások száma : 2910
- Post n°575
RontoPal írta:Trump: Putyin árt a világnak, egy gonosztevőt támogat
Most vakargathatja a fejét a kedvesvezető, a hálátlan Trumpot hiába támogatta, az ártalmasnak nevezi az ő mintaképét. Akkor most kit kell leszopnia?:-)
Ezek szerint nem jött be az együtt dübörgés ennek a világpolitikai tényezőnek.
Gondolom a mentális állapota is romlik.
Hadat üzenünk?
RontoPal- Admin
- Post n°576
Trump: Putyin árt a világnak, egy gonosztevőt támogat
RontoPal- Admin
- Post n°577
wahúr írta:
Na de mink is daffke helyettes portást küldünk tárgyalni!
De mindez vért kíván! A mi bölcsvezérünk több tiszteletet érdemel.
Nos ez a korai seggnyalás jutalma
Úgy tűnik, ezzel a CEU-s történettel nem kicsit számították el magukat. Most már "a legmagasabb helyről" is megkapták a lófaszt.
- Post n°578
Na de mink is daffke helyettes portást küldünk tárgyalni!
De mindez vért kíván! A mi bölcsvezérünk több tiszteletet érdemel.
Nos ez a korai seggnyalás jutalma
Qputyin- Hozzászólások száma : 2418
- Post n°579
- Post n°580
remélem g bajjerzsóti űket is megfenyegti, majd békemenet lesz át az Atlanti óceánon, gyalog, és hadat is üzenünk a pircsapofájú trumpnakQputyin írta:"Nem fog bilaterális megállapodást kötni az USA szövetségi kormánya a magyar kormánnyal. Utóbbinak az egyetemmel kell megállapodnia - mondta az Indexnek az USA Budapesten tartózkodó helyettes külügyi államtitkára. A CEU rektora pedig szintén az Indexnek adott interjújában azt mondta, a CEU nem fog elköltözni Budapestről, de a törvényeket betartják."
- Post n°581
csaposur írta:
egyszer le kéne játszani. örömest kirugdalnám a szaros fogait
- Post n°582
http://www.portfolio.hu/gazdasag/uzent_az_amerikai_kormany_megvedik_a_ceu-t.247483.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
"Nem fog bilaterális megállapodást kötni az USA szövetségi kormánya a magyar kormánnyal. Utóbbinak az egyetemmel kell megállapodnia - mondta az Indexnek az USA Budapesten tartózkodó helyettes külügyi államtitkára. A CEU rektora pedig szintén az Indexnek adott interjújában azt mondta, a CEU nem fog elköltözni Budapestről, de a törvényeket betartják."
"Nem fog bilaterális megállapodást kötni az USA szövetségi kormánya a magyar kormánnyal. Utóbbinak az egyetemmel kell megállapodnia - mondta az Indexnek az USA Budapesten tartózkodó helyettes külügyi államtitkára. A CEU rektora pedig szintén az Indexnek adott interjújában azt mondta, a CEU nem fog elköltözni Budapestről, de a törvényeket betartják."
- Post n°583
csaposur- Admin
- Hozzászólások száma : 2729
- Post n°584
wahúr írta:bájerzsóti fenyegetőzik
hát csak jöjjön
kap a pofájába szívlapáttal
mocskos fidesz
egyszer le kéne játszani. örömest kirugdalnám a szaros fogait
- Post n°585
koldokszosz írta:Bringával szoktam menni
Ettől Ön még egy egészen rendes ember lehet
Elgondolkodtam, ezért zsótiért is ugyanannyit adnak, mint egy rendes emberért, de azért lehet, hogy megérné.
Csak úgy, az íze végett.
koldokszosz- Admin
- Hozzászólások száma : 1968
- Post n°586
wahúr írta:Akkor Ön vagy egy benga nagy embör, vagy a zsóti egy gnóm csutkapöcskoldokszosz írta:A hónom alatt sétált el.. csak ennyit mondok
Mindegy, szívlapát! Esetleg biciklilánc.
Az mindég van nálam:)) Bringával szoktam menni, jobban körbe lehet járni a dolgokat, meg szeretek mindent magam látni.
koldokszosz- Admin
- Post n°587
csaposur írta:koldokszosz írta:csaposur írta:én tegnap tüntettem
még valaki?
Jelen.
Ma nem mentem ki, mert baszottul fáj a fogam.
nem is értem, a fogadon jársz?
A vasárnapin kint voltam derekasan (pedig gyötört a kór), de tegnap már a fogam is fájt és ez már nekem is sokk volt:)) Elnézést kívánok!
Idáig az összes, füttyös, és netadós, meg nem sorolom tüntetésen személyesen voltam jelen:)
- Post n°588
Akkor Ön vagy egy benga nagy embör, vagy a zsóti egy gnóm csutkapöcskoldokszosz írta:A hónom alatt sétált el.. csak ennyit mondok
Mindegy, szívlapát! Esetleg biciklilánc.
koldokszosz- Admin
- Post n°589
wahúr írta:bájerzsóti fenyegetőzik
hát csak jöjjön
mocskos fidesz
A hónom alatt sétált el.. csak ennyit mondok
- Post n°590
bájerzsóti fenyegetőzik
hát csak jöjjön
mocskos fidesz
hát csak jöjjön
mocskos fidesz
- Post n°591
csaposur írta:https://444.hu/2017/04/11/a-rendorok-mara-virradora-behatoltak-egy-tunteto-par-lakasaba-elhurcoltak-a-fiut-es-mostanaig-nem-engedtek-ki
szarbanisztán, ötvenes évek, ávh
a tetves fideSSes telibaszott kurva anyátokat, hogy rohadnátok meg élve
Csatlakozom!
csaposur- Admin
- Post n°592
https://444.hu/2017/04/11/a-rendorok-mara-virradora-behatoltak-egy-tunteto-par-lakasaba-elhurcoltak-a-fiut-es-mostanaig-nem-engedtek-ki
csaposur- Admin
- Post n°593
koldokszosz írta:csaposur írta:én tegnap tüntettem
még valaki?
Jelen.
nem is értem, a fogadon jársz?
- Post n°594
JR!
Mészáros, Vajna, Garancsi?
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-vevo-a-lathataron-duchatelet-veteli-ajanlatot-kapott-2562839
Mészáros, Vajna, Garancsi?
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-vevo-a-lathataron-duchatelet-veteli-ajanlatot-kapott-2562839
koldokszosz- Admin
- Post n°595
Orbán geci, Áder nyeli
Hangyafogas- Hozzászólások száma : 174
- Post n°596
vallfaarus írta:
én nem vok ilyen tipus...... SZAVAZNI KELL...és utána BÍRÓSÁGI DÖNTÉS.......KEMÉNYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Higgye el, nem sokat ér a szavazás!
Úgy megbabrálták a szavazási rendet, hogy azzal őket nagyon nehéz kibillenteni a hatalomból.
Én bízom az ifjabb nemzedékben,. ők nem akarnak bezárva élni, előbb-utóbb összeállnak és elkergetik ezt a maffiózó bandát!
Reménykedem és nagyon szeretném ezt megérni!!!
vallfaarus- Hozzászólások száma : 1410
- Post n°597
csaposur írta:én tegnap tüntettem
még valaki?
én nem vok ilyen tipus...... SZAVAZNI KELL...és utána BÍRÓSÁGI DÖNTÉS.......KEMÉNYEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Post n°598
o1g
koldokszosz- Admin
- Post n°599
http://index.hu/belfold/2017/04/09/242_volt_szakkollegista_allt_ki_a_ceu-ert/
242 volt szakkollégista állt ki a CEU-ért
Záporoznak a kormánynak címzett, a CEU mellett kiálló nyílt levelek a különböző budapesti szakkollégiumok tagságától. A legfrissebb, vasárnapi kiállás a Rajk László Szakkollégium 242 volt tagjától érkezett, az aláírók csatlakoznak a szakkollégium március 31-i nyílt leveléhez, támogatásukról biztosítják az április 4-i törvénymódosítással megtámadott egyetemet és arra kérik Áder Jánost, ne írja alá a törvényt.
A Rajk László szakkollégium a Corvinus diákszervezete, egyben a legrégebben működő magyarországi szakkollégium. A Rajk alapító igazgatója Chikán Attila, az első Fidesz-kormány gazdasági minisztere, de egyetemi évei alatt tagja volt többek között Kósa Lajos és Hernádi Zsolt Mol-vezér is, valamint a magyar közgazdász-elit számos tagja. A mostani nyílt levél aláírói között is hemzsegnek a magyar és jó nevű külföldi egyetemeken kutató, tanító közgazdászok, magas beosztású menedzserek és elemzők.
Korábban a Bibó István Szakkollégium - amelybe maga Orbán Viktor, Simicska Lajos és több vezető fideszes politikus járt, jelenleg pedig Orbán Gáspár is tagja - is nyílt levéllel fordult Áder Jánoshoz, amelyben kifejtik, milyen Alaptörvénybe ütköző elemei vannak a lex CEU-nek, és kérik az elnököt, emeljen alkotmányossági vétót. Levelükhöz a BME-s Simonyi Károly Szakkollégium is csatlakozott.
A Rajkon és Bibón felül az ELTE Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium, az Építész Szakkollégium, a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium, az EVK Szakkollégium, a Kepes György Szakkollégium, Kerényi Károly Szakkollégium, a Heller Farkas Szakkollégium, a Liska Tibor Szakkollégium, a Mérei Ferenc Szakkollégium, a Széchenyi István Szakkollégium, a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium, és Társadalomelméleti Kollégium is kifejezte szolidaritását a CEU-val.
242 volt szakkollégista állt ki a CEU-ért
Záporoznak a kormánynak címzett, a CEU mellett kiálló nyílt levelek a különböző budapesti szakkollégiumok tagságától. A legfrissebb, vasárnapi kiállás a Rajk László Szakkollégium 242 volt tagjától érkezett, az aláírók csatlakoznak a szakkollégium március 31-i nyílt leveléhez, támogatásukról biztosítják az április 4-i törvénymódosítással megtámadott egyetemet és arra kérik Áder Jánost, ne írja alá a törvényt.
A Rajk László szakkollégium a Corvinus diákszervezete, egyben a legrégebben működő magyarországi szakkollégium. A Rajk alapító igazgatója Chikán Attila, az első Fidesz-kormány gazdasági minisztere, de egyetemi évei alatt tagja volt többek között Kósa Lajos és Hernádi Zsolt Mol-vezér is, valamint a magyar közgazdász-elit számos tagja. A mostani nyílt levél aláírói között is hemzsegnek a magyar és jó nevű külföldi egyetemeken kutató, tanító közgazdászok, magas beosztású menedzserek és elemzők.
Korábban a Bibó István Szakkollégium - amelybe maga Orbán Viktor, Simicska Lajos és több vezető fideszes politikus járt, jelenleg pedig Orbán Gáspár is tagja - is nyílt levéllel fordult Áder Jánoshoz, amelyben kifejtik, milyen Alaptörvénybe ütköző elemei vannak a lex CEU-nek, és kérik az elnököt, emeljen alkotmányossági vétót. Levelükhöz a BME-s Simonyi Károly Szakkollégium is csatlakozott.
A Rajkon és Bibón felül az ELTE Angelusz Róbert Társadalomtudományi Szakkollégium, az Építész Szakkollégium, a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium, az EVK Szakkollégium, a Kepes György Szakkollégium, Kerényi Károly Szakkollégium, a Heller Farkas Szakkollégium, a Liska Tibor Szakkollégium, a Mérei Ferenc Szakkollégium, a Széchenyi István Szakkollégium, a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium, és Társadalomelméleti Kollégium is kifejezte szolidaritását a CEU-val.
koldokszosz- Admin
- Post n°600
csaposur írta:én tegnap tüntettem
még valaki?
Jelen.