csaposur írta:egy igaz fideSSes saját anyját, asszonyát, lányát is levénkurvázza, ha felmegy a szar a fejibe
"egy jó asszony mindent megbocsát"
nejem szerint úgy kell élni, hogy ne kelljen bocsánatot kérni
csaposur írta:egy igaz fideSSes saját anyját, asszonyát, lányát is levénkurvázza, ha felmegy a szar a fejibe
g 007 ünnepli a politikai korrektség halálát, és virtuálisan épp a pircsaarcú elnököt cumizzacsaposur írta:írtam volt, ezeket nem az anyjuk szüli, ezeket az apjuk szarja
A balti államoknak nem lennék a helyében...csaposur írta: ha trump átveri a nato-n a posztszovjet k-európai országokkal kapcsolatos terveit.
wahúr írta:Azt tudjuk, hogy hasonló a hasonlónak örül, gondom önnek is pircsaarca van.Vadersith írta:Gratula Trump, gratula Orban!
Na de az ön bölcsvezérének mi a lófaxot köszön? Ű intézte az egészet?
Ennyire nem kellene hülyének lenni, mégha ezért fizetik is.
Azt tudjuk, hogy hasonló a hasonlónak örül, gondom önnek is pircsaarca van.Vadersith írta:Gratula Trump, gratula Orban!
wahúr írta:Időben szólok, igaz magornak nem upc-je van, mert az valami sorosgyuji féle ármány.Vadersith írta:Ez melyik csomag? En Upc -n vagyok, ott is valtozas lesz?
Váltson, mert kizárják a pártból
wahúr írta:
Időben szólok, igaz magornak nem upc-je van, mert az valami sorosgyuji féle ármány.
Váltson, mert kizárják a pártból
Időben szólok, igaz magornak nem upc-je van, mert az valami sorosgyuji féle ármány.Vadersith írta:Ez melyik csomag? En Upc -n vagyok, ott is valtozas lesz?
Ez melyik csomag? En Upc -n vagyok, ott is valtozas lesz?csaposur írta:Kapunk olyan minőségi tartalommal ellátott csatornákat min a ,Spíler TV, Chili TV, Kiwi TV és Humor+, nem lesz viszont:
National Geographic Channel,
National Geographic Wild,
FOX,
Baby TV,
National Geographic Channel HD,
National Geographic Wild HD,
MTV Hits,
FilmBox Premium,
Viasat Nature/History HD,
Sky News
D1TV
pont dec közepén jár le a kétéves hűségidő a teleszarnál. oszt agyő.
leszoptátok szarbánt, a kurva anyátokat
azt is megnézem, hogy a 24 kártyás, évi kétmilla számlás céges mobil előfizetésem hogy áll.
sztem a voda kezet csókol majd
wahúr írta:a melegházasságra utaltam volnacsaposur írta:
mármint a népszavazás?
képzelje, amikor véder urat kellene seggbeqrni..
a melegházasságra utaltam volnacsaposur írta:
mármint a népszavazás?
wahúr írta:Ojjé, nagyon rábaszunk, ha kötelező lesz.csaposur írta:lesz még népszavazás is.
Ojjé, nagyon rábaszunk, ha kötelező lesz.csaposur írta:lesz még népszavazás is.
Hangyafogas írta:...nem, nem...most előbb a "komcsik" lettek soron!csaposur írta:
valaki szólhatna a vedernek, hogy a migráncsok után nem a zsidókat kell gyűlölniük. a fideSS a következőnek a melegeket jelölte ki.
a zsidók csak utánuk jönnek majd.
...nem, nem...most előbb a "komcsik" lettek soron!csaposur írta:
valaki szólhatna a vedernek, hogy a migráncsok után nem a zsidókat kell gyűlölniük. a fideSS a következőnek a melegeket jelölte ki.
a zsidók csak utánuk jönnek majd.
Vadersith írta:Valaki szolhatna a csapos urnak, hogy felminositettek Magyarorszagot ujra!:-))
Hangyafogas írta:Szegény Vödör Shit, egyszer ebbe a "sorosozásba" fogtok beleőrülni...Vadersith írta:
Azok undorito soros felek!
Fantasztikus, világra szóló győzelem!Vadersith írta:http://magyaridok.hu/gazdasag/moodys-felminositette-magyarorszagot-1151308/
Hajra Orban!!
Vadersith írta:
Nem ismerem az urakat Hangyaszar, de remelem ma az mszpsek kussolnak !
A FIDESZBEN!Vadersith írta:Ma van a nemzeti gyasznap, a rohadt komcsik miatt! Kivancsi vagyok az mszmpsekre, hol bujkalnak ma?
Nem ismerem az urakat Hangyaszar, de remelem ma az mszpsek kussolnak !Hangyafogas írta:
Kedves Vödör Shit, szerintem még nem tudják pontosan, hogy Pruck Pál vagy Dózsa László volt-e az igazi hős...emiatt senki nem tudja átérezni az ünnep hangulatát.