Vadersith írta:
Dehogy esett, most jon az alkotmanymodositas!
Pótcselekvés!
Vadersith írta:
Dehogy esett, most jon az alkotmanymodositas!
Még sok ilyen ejrópai hírű világraszóló győzelmet kívánok a gecihuszárnakcsaposur írta:2[/img]
Vadersith írta: ember letelepitesere fog minket kenyszeriteni.
Hangyafogas írta:Vadersith írta:98 szazalek NEM, hatalmas pofon a ballikaknak! Nemet sajto szerint Orban kirugta Merkel amigy is ingadozo szekenek egyik labat!
Es egy mai hir, szeptemberben 4 szazalekkal novekedett a fidesz tamogatottsaga!
Teszegény...az egész világ tudja, hogy orbán pofára esett!
Hianyosak az ismereteid! Azt a hatarozatot megtamadtak a birosagon. Az alkotmanymodositas pedig eleve lehetetlenne teszi tovabbi migrancsok betelepiteset.legroszabb esetben , ha bukjak a birosagot, akkor be kell hozni azt az 1200 embert es elbiralni a menedekkerelmuket, ami talan 10 ember letelepitesere fog minket kenyszeriteni.csaposur írta:ez egy gyönyörű nap, nagyon gyönyörű
ma kiderült, hogy szarbán aláírta anno a kvótákról szóló dokumentumot.
nem, nem tiltakozott, nem hőbörgött, szépen elfogadta, és aláírta.
a sok rasszista, gyűlölködő fideSSes ostoba barom egy éven át azt gondolta, hogy az ellen harcol, bármi áron.
pedig nem
egy nagy, méteres, véreres lófaszt szopogattak.
most meg győztek. nade mit nyertek meg? egy nagy semmit. ha a zeu idetelepíti a migránsokat, egy kibaszott szavuk se lehet, mert szarbán az erről szóló határozatot megszavazta, aláírta.
komolyan mondom, megszakadok a röhögéstől. egy nagy lófaszt, azt nyertek. örökre
Hangyafogas írta:
Teszegény...az egész világ tudja, hogy orbán pofára esett!
Vadersith írta:98 szazalek NEM, hatalmas pofon a ballikaknak! Nemet sajto szerint Orban kirugta Merkel amigy is ingadozo szekenek egyik labat!
Es egy mai hir, szeptemberben 4 szazalekkal novekedett a fidesz tamogatottsaga!
nyalogatja a sebeitHangyafogas írta:Hová lett vödör-shit?
Elbujdosott?
Qputyin írta:Vadersith írta:http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/a_lovagkereszttel_elismert_bayer_plakaton_patkanyozta_le_a_kutyapart_vezetojet/2490958/
Tanuljatok tole, a haza erdekeben!
Azt már megtanultuk a náci görénytől, hogy ha beugattam és kezd üldözni a tömeg, akkor a hátsó ajtón kell lefalcolni.
Vadersith írta:http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/a_lovagkereszttel_elismert_bayer_plakaton_patkanyozta_le_a_kutyapart_vezetojet/2490958/
Tanuljatok tole, a haza erdekeben!
A szemkilovetos? Emlekszel amikor mondam? 20 evet igertem, most ugy nez ki, tobb lesz! Magad hibaztasd! Ne teccet volna tapsikolni a szemkilovetesnek!csaposur írta:
wahúr írta:Próbáltam pótolni, amit a neveltetése kihagyott.csaposur írta:ne törödjön vele
ezek ilyenek
Próbáltam pótolni, amit a neveltetése kihagyott.csaposur írta:ne törödjön vele
ezek ilyenek
wahúr írta:Látom véder kartács szorgalmasan töröl, lelke rajta.
Az elemi viselkedési szabályok szerint közleményezni illene.
Na de mit ugatok itt illemről, épp az ű esetében, nem is tudom.