beleolvasva a hazai hírekbe, döbbenet mennyire izzik már a fidSS gyűlöletkampánya
mi lesz itt októberig?
a felhevült békemenetesek a nyílt utcán fogják felkoncolni a körúti dönerest?
amit meg romániában művelt a fideSS, az valami katasztrófa
vallfaarus írta:
az olvtárs meglehetősen sok idővel~türelemmel rendelkezik................................................
nemrég olvtam vhol : a szegény főhös elesett a fürdőszobában (((((
Qputyin írta:http://www.sztarklikk.hu/kozelet/nem-erzik-ezt-a-szagot-valami-buzlik-orban-vagyonnyilatkozataban/280417/#
"Kérem szépen fejétől bűzlik a rendszer !
Kiszorbán is kivizsgálta magát, mint anno Vida Ildikó, és mindent rendben talált maga körül.
De eltudom képzelni, hogy ha a zsebfőügyész el lesz távolitva mint elődje Györgyi Kálmán, akkor a rabosított Orbán Viktor is előzetesbe kerül, hogy ne tudja befolyásolni a nyomozást, és eltüntetni a bizonyítékokat. "
Direkte volt.vallfaarus írta:
félreértettél / nyilván félreérthető voltam /..
NEM AZ " problem", hogy német...HANEM hogy "született német (..." vagyis nem friss migráncs !!!!
wahúr írta:
Breivik svéd volt
szálasi meg magyar
Breivik svéd voltvallfaarus írta:nno EZ a gond ((((
...".."Német vagyok, itt születtem!" - üvöltötte a merénylő.....
a fideszmaffia bármilyen testhelyzetben képes lopniRontoPal írta:Nem ezért, sztem ez még jól is jön egy újabb lopásra Fidesz-maffiának.
wahúr írta:a ziláltbohóc a NATO-t is szétrugná, aki nem 2%-ot ad a gdp-ből, azt nem védi megRontoPal írta: mert tudtommal Trump támogatja Putyint, s gondolom, a törekvéseit is...
Következésképp bennünket máris odadobott.
a ziláltbohóc a NATO-t is szétrugná, aki nem 2%-ot ad a gdp-ből, azt nem védi megRontoPal írta: mert tudtommal Trump támogatja Putyint, s gondolom, a törekvéseit is...
Igazi állatbarátként, óvnám ettől szegény éhes macit. Még valami baja lenne.Qputyin írta:A Tónit meg megehetné reggelire egy eltévedt magashegyi medve.
wahúr írta:g rogánszeszi tanítja a sajátlábon állást posványoson a székely menyecskéknek
köszönöm bölcsvezérünk, hogy ezt is megérhettem
vallfaarus írta:tkp-en KI VOLT AZ A HÜJE aki AZT hitte : a dolgozó nép MIATT épülnek kies hazánk stadionjai????????????????
wahúr írta:
A villamos tetején ugrálás mikor lesz olimpiai szám?
Mert abban jók vagyunk.
A villamos tetején ugrálás mikor lesz olimpiai szám?csaposur írta:
a forduló nézőszámai is azt igazolják, hogy a soccer nem túl népszerű sport orkbanisztánban
angyalarculucky írta:A mostani nemzetközi kupaselejtezők újfent bebizonyították, hogy teljesen felesleges a magyar focinak egy állami fillért is adni. De ezt a Kedves Vezetőt nem fogja érdekelni.
Qputyin írta:http://www.origo.hu/nagyvilag/20160720-soros-elnokseg-brexit-eu-magyarorszag-esztorszag.html
Arra gondoltak az unióban, hogy a balti állam vezetése, a magyarral szemben észt is birtokol.