nofene....ezaz orwell magyar volt ???????????????
+8
Vadersith
csaposur
koldokszosz
red39
Dr Ág A
ikarus
Qputyin
Gerenda
12 posters
Nézhetetlen a Napkelte - 5. fejezet
vallfaarus- Hozzászólások száma : 1410
- Post n°511
Re: Nézhetetlen a Napkelte - 5. fejezet
[/quote]
- Post n°512
most volt az atv-ben a spanyol ÁLgrand...meg a vadai ((((((((((((((((((((((
NAGYON MEGGYŐZŐEN ILLUSZTRÁLTÁK : A JELENLEGI ELLENZÉKNEK PUSZTULNIA KELL !!!
PS: EGYRE JOBBAN HAJLOK A JOBBIKRA SZAVAZÁS FELÉ ( / ha CSAK PÁRTUCATOT NYÍRNAK KI a jelenlegi "elit"ből...már megérné.....
ps2: hogty milyen szar kezd lenni az atv ((((((
NAGYON MEGGYŐZŐEN ILLUSZTRÁLTÁK : A JELENLEGI ELLENZÉKNEK PUSZTULNIA KELL !!!
PS: EGYRE JOBBAN HAJLOK A JOBBIKRA SZAVAZÁS FELÉ ( / ha CSAK PÁRTUCATOT NYÍRNAK KI a jelenlegi "elit"ből...már megérné.....
ps2: hogty milyen szar kezd lenni az atv ((((((
Qputyin- Hozzászólások száma : 2418
- Post n°513
angyalarculucky- Hozzászólások száma : 1798
- Post n°514
RontoPal írta:
A reményhal... Sztem a magyar társadalom többsége síkhülye, továbbá jellemző rá a Kertész-féle kijelentés a genetikailag alattvalóságról.
Azt hiszem igazad van és elnézést kérek!
http://444.hu/2016/06/05/siman-nyert-a-fidesz-dunaujvarosban
csaposur- Admin
- Hozzászólások száma : 2729
- Post n°515
angyalarculucky írta:JR!
http://24per7.info/hihetetlen-a-hatosag-ellepte-a-cukraszdat-a-fidesz-bosszut-allt/
eddig se voltak kéccségeim, hogy a fideSS veléjéig rohadt gerinctelen szarkupacokból áll.
kell a hely a sajátlábonállónak.
tisztességes versenyben nyilván alul maradna
csaposur- Admin
- Hozzászólások száma : 2729
- Post n°516
dehát hol a sokmilliónyi fideSSes?
itt a zalkalom, hogy önfeledten csápoéjon a nemzet pacsirtáinak
http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/80-szazalekos-kedvezmennyel-sem-kell-a-kutyanak-se-jegy-a-100-millaval-dotalt-kurzusdarabra-99596
itt a zalkalom, hogy önfeledten csápoéjon a nemzet pacsirtáinak
http://magyarnarancs.hu/villamnarancs/80-szazalekos-kedvezmennyel-sem-kell-a-kutyanak-se-jegy-a-100-millaval-dotalt-kurzusdarabra-99596
- Post n°517
- Post n°518
http://hvg.hu/gazdasag/20160605_Egy_hetes_cegnek_dobott_65_milliot_az_MNB_alapitvany#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso&utm_content=default
A Cosa Nosrtra meg a Camorra családokat gondolom gyötri a sárga irigység azért, amit a magyar maffia meg tud tenni a magyar állam hatalmi ágainak foglyul ejtése után.
A Cosa Nosrtra meg a Camorra családokat gondolom gyötri a sárga irigység azért, amit a magyar maffia meg tud tenni a magyar állam hatalmi ágainak foglyul ejtése után.
wahúr- Hozzászólások száma : 2910
- Post n°519
Ezt a terhet szeretné levenni az ő szeretett népe válláról a rendkívüli állapottal kedves vezetőnk.koldokszosz írta:Az hagyján, de szavaznak is....
koldokszosz- Admin
- Hozzászólások száma : 1968
- Post n°520
RontoPal írta:angyalarculucky írta:RontoPal írta:
Szerintem meg nem. Áthatja az ökörség az egész magyar társadalmat....
Egy részében igen, de azt gondolom, hogy a többségében nem.
A reményhal... Sztem a magyar társadalom többsége síkhülye, továbbá jellemző rá a Kertész-féle kijelentés a genetikailag alattvalóságról.
Az hagyján, de szavaznak is....
- Post n°521
RontoPal írta:
jóregg.....
KICSODA~~~~MICSODA az, hogy "magyar "társadalom ?? szerinted egy - magát átlagmagornak gondoló - honffyy meddig tudná visszavezetni a családfáját / MÁRMINT AZT, HOGY MAGYAR !! / Levédiáig? / na jó mondjuk 250 évre.../ pl. az én faterom simán elmehetne török miniszterelnöknek...senki nem nézne rá sandán ) /
VISZONT EZ A "KEVERÉK" MIVOLT a legjobb adottságunk !!!
ps: és amikor - párezer év mulva - eljön AZ AZ IDŐ, hogy VAN AZ EMBER és van más ...akkor jól fog jönni...
RontoPal- Admin
- Hozzászólások száma : 870
- Post n°522
angyalarculucky írta:RontoPal írta:
- Post n°523
RontoPal írta:
- Post n°524
Ezeket csak a Széles Gábor etethette meg valami gravitációs találmánnyal.
koldokszosz- Admin
- Post n°525
Állat:DDD
DE van olyan hülye, aki még ezt is védi
- Post n°526
szerintem a migráncsok miatt lehet, ferkebötyár már elveszítette erejétRontoPal írta:Őszinte leszek, ha Soros képes lenne a Marsot 76 km-re hozni a Földhöz, akkor én nagyon összeszarnám magam tőle! :-)
- Post n°527
Arról már olvastam, hogy a szülés a nő számára nemi élmény is, ebben lehet valami. De én még nem próbáltam.RontoPal írta:Hallgatom a rádiót vezetés közben, és mondják, h az első szexuális élmény születés közben, a szülőcsatornában éri az újszülöttet. Kész vagyok...
Emlékszem, a mi időnkben nem engedtek be a szülőszobába. Amikor első unokám megérkezett, úgy 20 perc múlva
a bába beengedett, s ott ölelhettem meg együtt menyemet és unokámat, ott feküdtek egymás mellett.
Semmi máshoz nem fogható élmény, azóta sem felejtem. Néha álmodom arról a pillanatról.
RontoPal- Admin
- Post n°528
Gerenda írta:
Csoda, hogy nem toltak mellé egy "tényfeltáró" riportot. Vajon kinek áll érdekében, hogy a Mars ilyen közel jöjjön? Soros György keze lehet ebben is...
Őszinte leszek, ha Soros képes lenne a Marsot 76 km-re hozni a Földhöz, akkor én nagyon összeszarnám magam tőle! :-)
Gerenda- Hozzászólások száma : 497
- Post n°529
Csoda, hogy nem toltak mellé egy "tényfeltáró" riportot. Vajon kinek áll érdekében, hogy a Mars ilyen közel jöjjön? Soros György keze lehet ebben is...
RontoPal- Admin
- Post n°530
RontoPal- Admin
- Post n°531
Hallgatom a rádiót vezetés közben, és mondják, h az első szexuális élmény születés közben, a szülőcsatornában éri az újszülöttet. Kész vagyok...
RontoPal- Admin
- Post n°532
angyalarculucky írta:Gerenda írta:Jóreg,
Evvan. Ha ma váratlanul megdeglene a gyesznó, a bandita rendszere akkor is a nyakunkon maradna.
A szellemiségének a magvát ugyan elhintette, de azt gondolom, hogy ha a birkapásztorral valami baj lesz, akkor a nyáj szétszéled.
- Post n°533
Gerenda írta:Jóreg,
Evvan. Ha ma váratlanul megdeglene a gyesznó, a bandita rendszere akkor is a nyakunkon maradna.
A szellemiségének a magvát ugyan elhintette, de azt gondolom, hogy ha a birkapásztorral valami baj lesz, akkor a nyáj szétszéled.
- Post n°534
Reménykedjünk abban, hogy a foci eb idején majdcsak levadássza valami felhevült migráncs?Gerenda írta:Evvan. Ha ma váratlanul megdeglene a gyesznó, a bandita rendszere akkor is a nyakunkon maradna.
Aggódnék az Ű helyiben.
Gerenda- Hozzászólások száma : 497
- Post n°535
Jóreg,
https://nepszava.us/blogs/news/112499014-bruck-andras-csapataink-harcban-allnak
"A demokratikus ellenzéki pártok hat éve naponta bizonyítják újra és újra, hogy a rendszeren belül nem képesek győzni, nem tudnak fordulatot adni a történéseknek. Hat éve kudarc, kudarc hátán, és apró részgyőzelmeket leszámítva, egyetlen rossztól nem tudták megóvni az országot.
Nincs vonzó programjuk, legalábbis senki nem tud róla, nem neveltek ki politikai utánpótlást, amely majd egyszer a siker reményében vehetné fel a harcot, nincs se tömegvonzerejük, se szoros kapcsolatuk azokkal, akiknek a szavazataira számítanak – vagyis nem csinálnak semmit, igazából nincs miért rájuk szavazni. Legfeljebb jobb híján, kínunkban.
...
A demokratikus oldal politikusaiból mindeddig hiányzott az ország érdekeit szem előtt tartó nagyvonalúság és érettség, önző belviszályaikból kizárólag a Fidesz profitál."
https://nepszava.us/blogs/news/112499014-bruck-andras-csapataink-harcban-allnak
"A demokratikus ellenzéki pártok hat éve naponta bizonyítják újra és újra, hogy a rendszeren belül nem képesek győzni, nem tudnak fordulatot adni a történéseknek. Hat éve kudarc, kudarc hátán, és apró részgyőzelmeket leszámítva, egyetlen rossztól nem tudták megóvni az országot.
Nincs vonzó programjuk, legalábbis senki nem tud róla, nem neveltek ki politikai utánpótlást, amely majd egyszer a siker reményében vehetné fel a harcot, nincs se tömegvonzerejük, se szoros kapcsolatuk azokkal, akiknek a szavazataira számítanak – vagyis nem csinálnak semmit, igazából nincs miért rájuk szavazni. Legfeljebb jobb híján, kínunkban.
...
A demokratikus oldal politikusaiból mindeddig hiányzott az ország érdekeit szem előtt tartó nagyvonalúság és érettség, önző belviszályaikból kizárólag a Fidesz profitál."
- Post n°536
Már a feszültség sem a régi.koldokszosz írta:http://www.atv.hu/videok/video-20160603-orban-mindenki-erzi-a-feszultseget
Mi érezzük baszki!
Régebben sokkal jobban éreztem.
koldokszosz- Admin
- Post n°537
koldokszosz- Admin
- Post n°538
wahúr írta:ű az a bombasztikusan fennkölt semmitmondó?koldokszosz írta:.jpg[/img]
Hát senkit sem hagynak az út szélin.
Nehogymá' Ákoskánk nyomorogjon.
én is elsírtam magam
- Post n°539
http://hirtv.hu/ahirtvhirei/orban-soros-egy-kommunista-1345346
Semmibe vette Csintalan elvtárs intését Kiszorbán, hogy nincs annál rosszabb, mint amikor egy kommunista kommunistázik. Főleg párttitkár MSZMP-s szülői háttérrel.
Semmibe vette Csintalan elvtárs intését Kiszorbán, hogy nincs annál rosszabb, mint amikor egy kommunista kommunistázik. Főleg párttitkár MSZMP-s szülői háttérrel.
- Post n°540