+10
Vadersith
RontoPal
Hangyafogas
medvebocs
toloba
Apokalyptika
red39
Qputyin
_FK
koldokszosz
14 posters
Gyönyörű nap ez a mai????2
Vadersith- Hozzászólások száma : 1413
- Post n°751
Re: Gyönyörű nap ez a mai????2
Rendorokre tamadt tegnap este a migrancs csurhe Magarorszagon. Na ezekkel sem lesz tobb gond!
- Post n°752
A magyar turizmus novekedese 3x osa az europai es 4 xeses a vilagatlagnak! Hajra Magyarorszag!
- Post n°753
- Post n°754
maga idiota kepes homapokat arrol a hancsolasrol beszelni, ami tenyleg nem volt szep, de szarik a terroristak artatlan aldozataira, vagy a tengerbe fullado migrancsokra. Nem csodalkozom magan, maga a szemkilovetesekeknek is orult. Maga beteg!wahúr írta:
és ennyi volt
még jön valami újabb szédült némber és ignorál, mert nem tetszik nekem,
ha a véderbarom a családomat a mocskos szájára veszi
nem mintha jelentene bármit is bármi
wahúr- Hozzászólások száma : 2910
- Post n°755
és ennyi volt
még jön valami újabb szédült némber és ignorál, mert nem tetszik nekem,
ha a véderbarom a családomat a mocskos szájára veszi
nem mintha jelentene bármit is bármi
- Post n°756
maga vadbarom nem őszinte, hanem egy bárdolatlan neveletlen hülye, gyermekrugdosó náciVadersith írta: milliomodjat sem teszi ki, de boldogan tapsikol az esemenyek lattan! Rohadjon meg az ilyen felelotlen barom! ( bocs, ha tul oszinte voltam)
- Post n°757
azok is csaladtagjai valakiknek, akiket megeroszakolnak, vagy eppen felrobbantanak, nem keves csaladtag ( sok ezer) zokog most az aldozatok miatt. Semmi szanalmat nem erzek egy ilyen vahur csaladert, aki ennek a sok embernek talan egy milliomodjat sem teszi ki, de boldogan tapsikol az esemenyek lattan! Rohadjon meg az ilyen felelotlen barom! ( bocs, ha tul oszinte voltam)Vadersith írta:Mar biztos, hogy migrancsok voltak a kolni elkovetok! Vahuur, hurra ,viheti baszatni a baszatlan csaladtagjait! Ne varja ide oket, mert Orban ur nem enged be ide ilyen embereket. De most vannak olcso jegyek, uzazzon batran!
nem töröltem, csak jelzem, eleddig itt a családtagok védelmet élveztek
a liberalizmusnak is van határa
csaposur
- Post n°758
Mar biztos, hogy migrancsok voltak a kolni elkovetok! Vahuur, hurra , viheti baszatni a baszatlan csaladtagjait! Ne varja ide oket, mert Orban ur nem enged be ide ilyen embereket. De most vannak olcso jegyek, uzazzon batran!
csaposur
csaposur
- Post n°759
Hasonlit a tajszolasa Gyozikeere! Maga is migrans? Mondjuk az biztos:-)) De melyik?Az biztos, hogy ekkora magyar gyulolettel nem a honfoglalaskor jottek be a maga migrancs osei!wahúr írta:
Mágá ety kócsak, faty kőcsög?
- Post n°760
Huzd ki a fejedet a hasmeneses bilidbol, te emberiseg ellenes barom! Szerencsere a hozzad hasonlo idiotak miatt , legalabb Magyarorszagon osszeallt a magyar nemzet! Most Europanak drukkolunk, de mar jol halad ott is az ebredes!!:-)) Remelem nem csak ide irogatsz, hanem sok helyre!!wahúr írta:
Mágá ety kócsak, faty kőcsög?
- Post n°761
Mágá ety kócsak, faty kőcsög?Vadersith írta: almaban !
- Post n°762
Talan olvasson szemuveggel ejszaka, amikor almaban felriadva ir hulyesegeket!:-)) almaban irtam, nem almában! Maga eleg figyelmetlen balfasz!wahúr írta:
almába harapni szoktam, nem írni
gondolom magiknál ez is másképp van
akkor most lacibácsi hülye, vagy geci?
- Post n°763
almába harapni szoktam, nem írniVadersith írta:probalja ki egyszer, hogy nem almaban irogat hulyesegeket! :-)))))
gondolom magiknál ez is másképp van
akkor most lacibácsi hülye, vagy geci?
- Post n°764
- Post n°765
probalja ki egyszer, hogy nem almaban irogat hulyesegeket! :-)))))wahúr írta:
azt el tudná nekem magyarázni, miért is geci orbán hatalmas győzelme az, ha ezer marokkói nőket molesztál Kölnben, s ettől
nől a gyűlölet?
ha majd jőnek idegen világokból, és véder nick alapján itélnek meg bennünket, embereket, nos akkor azt hiszem ki leszünk irtva mind
egy szálig.
- Post n°766
azt el tudná nekem magyarázni, miért is geci orbán hatalmas győzelme az, ha ezer marokkói nőket molesztál Kölnben, s ettőlcsaposur írta:a liberalizmus nem baloldali eszmerendszer
nől a gyűlölet?
ha majd jőnek idegen világokból, és véder nick alapján itélnek meg bennünket, embereket, nos akkor azt hiszem ki leszünk irtva mind
egy szálig.
csaposur- Admin
- Hozzászólások száma : 2729
- Post n°767
Vadersith írta:csaposur írta:
Tenyleg, te mint okos liberalis, nem vagy merges a az oszodi boszmere es a vadai remre, miutan hetente migrancsoztak az atv-klubradio siralomhazban, hogy egy honapja kussolnak???:-)) Nem erzed ugy, hogy elarultk teged?.
végülis, te tudod
tolod, vagy nem tolod
van itt némi kavar
nincs közöm a dk-hoz, így nem tudtak elárulni
évek óta nem nézek magyar tv adásokat mx-tól atv-ig bezárólag
a jazzy-n kívül más rádiót nem halgatok
a zautómban, és otthon is szól a zene
meggyőződésem, hogy a magyarságot, és vele együtt az európai közösséget orkbán, és szarosnyelvűi, a fideSS árulta el.
csaxólok
évek óta nem gyurcsány kormányoz
még valami
a liberalizmus nem baloldali eszmerendszer
- Post n°768
csaposur írta:
Tenyleg, te mint okos liberalis, nem vagy merges a az oszodi boszmere es a vadai remre, miutan hetente migrancsoztak az atv-klubradio siralomhazban, hogy egy honapja kussolnak???:-)) Nem erzed ugy, hogy elarultk teged?.
végülis, te tudod
tolod, vagy nem tolod
- Post n°769
[quote="csaposur"]Azert kb tiz eve szorakozunk a forumokon egyutt:-)) Egy esetet mondj, amikor neked lett igazad a vegen es nem nekem. Ok, gyurcsany nem ment bortonbe. Ezen kivul nem lehetsz tul buszke az aranyra!
csaposur- Admin
- Post n°770
Vadersith írta:Majd akkor szijjal, ha nemet szelsosegesek kezukbe veszik a megoldast! Innen konnyen ugatsz, mert Orban megvedett minket! Ha tovabb hulyitik oket es tovabbi tamadasok erik a nemet lakossagot, akkor ez boritekolhato. Eleve megbukott az a terv, hogy szepen lassan beilleszkednek a tarsadalomba. Ugyanis mar nincs az a nemet , aki alkalmazna egy migrancsot. Sot az ott szuletett es nemetkent elo keletiek is egyik naprol a masikta elvesztik a tarsasagukat. Az ettermek, amik eddig tele voltak es arabok uzemeltettek, most uresek. Mar a regi es uj migrancsok is egymas ellen fordultak. A gyulolet egyre erosodik. Orban ezt elore meglatta, legyunk neki halasak. Ahogy koszonjek meg a nemetek is Merkelnek, ezt amit a nyakukra hozott. Idiota , felelotlen, szuklatokoru nember. Remelem , meg fog nyilvanosan bocsanatot kerni Orbantol es a magyar nemzettol, mielott megkapja melto bunteteset!csaposur írta:
régen szíttam énis, de ez valami kivételes anyag lehet. ehhez a zalkohol kevés
végülis, te tudod
tolod, vagy nem tolod
- Post n°771
Majd akkor szijjal, ha nemet szelsosegesek kezukbe veszik a megoldast! Innen konnyen ugatsz, mert Orban megvedett minket! Ha tovabb hulyitik oket es tovabbi tamadasok erik a nemet lakossagot, akkor ez boritekolhato. Eleve megbukott az a terv, hogy szepen lassan beilleszkednek a tarsadalomba. Ugyanis mar nincs az a nemet , aki alkalmazna egy migrancsot. Sot az ott szuletett es nemetkent elo keletiek is egyik naprol a masikta elvesztik a tarsasagukat. Az ettermek, amik eddig tele voltak es arabok uzemeltettek, most uresek. Mar a regi es uj migrancsok is egymas ellen fordultak. A gyulolet egyre erosodik. Orban ezt elore meglatta, legyunk neki halasak. Ahogy koszonjek meg a nemetek is Merkelnek, ezt amit a nyakukra hozott. Idiota , felelotlen, szuklatokoru nember. Remelem , meg fog nyilvanosan bocsanatot kerni Orbantol es a magyar nemzettol, mielott megkapja melto bunteteset!Egyebkent Merkel marciusig kapott idot, az europai megoldasta!:-)) Ebbe mar most belebukott, mert a kvota faszsagan kivul nincs b terve, azt meg most elfelejtheti!csaposur írta:
A hozzászólást Vadersith összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 12, 2016 10:32 pm-kor.
csaposur- Admin
- Post n°772
Vadersith írta:
Merkel , az isztambuli merenylet utan, kb ugy nyilatkozott,, ejnye bejnye, ez most mar tenyleg nem volt szep.....jol kibasztok velem hulye terroristak. Merkelnek kozel tobb aldozata van, mint a holokausztnak volt, ha beleszamoljuk a tengerbe veszett szerencsetlen , felrevezetett aldozatokat.
Elobb utobb felelossegre kell vonni ezt a gazdasagi dilettans es tomeggyikos hulye picsat! Hajra Orban, egyre tobben tamogatnak, mar a nemetek tobbsege is!,
Qputyin- Hozzászólások száma : 2418
- Post n°773
Vadersith írta:
Merkel , az isztambuli merenylet utan, kb ugy nyilatkozott,, ejnye bejnye, ez most mar tenyleg nem volt szep.....jol kibasztok velem hulye terroristak. Merkelnek kozel tobb aldozata van, mint a holokausztnak volt, ha beleszamoljuk a tengerbe veszett szerencsetlen , felrevezetett aldozatokat.
Elobb utobb felelossegre kell vonni ezt a gazdasagi dilettans es tomeggyikos hulye picsat! Hajra Orban, egyre tobben tamogatnak, mar a nemetek tobbsege is!,
Beszíttá ? Aludd ki. Persze van állapot amit ne lehet kialudni.
- Post n°774
Qputyin- Hozzászólások száma : 2418
- Post n°775
Hagyd a demokratikus Német Köztársaságot, úgysem érted meg a működését. Inkább ilyeneken szórakozz.
http://ripost.hu/cikk-darth-vader-egerben-siel-ezt-neked-is-latnod-kell-video/?source=hirkereso
http://ripost.hu/cikk-darth-vader-egerben-siel-ezt-neked-is-latnod-kell-video/?source=hirkereso
- Post n°776
Na de nálunk, a ner dicsőséges napjaiban az a közszolga, aki a bölcsvezér utasítását hajtja végre, nem tévedhet, nem hibázhat.csaposur írta:akik szerint orkbanisztán nem normális ország, a németországban történő lemondások a normálisak.
A mi bölcsvezérünk szent és tévedhetetlen. Áldassék a neve, és allah fényesítse a homlokát.
Amíg ezt írtam, újabb bűzölgő ordas migráncsok ezrei szállták meg ejrópa undorító részét, nem is tudom, mi a pixának kell azokat
a liberálbolsevik brüsszelista mocsadékokat védeni, hogy a devla csapjon beléjük.
Térdre imához!
csaposur- Admin
- Post n°777
Vadersith írta:.El is kezdtek, mar repult a rendorfokapitany, aztan most fog a tartomanyi belugyminiszter es ahozy derulnek ki egymas utan a disznosagok, szepen megy ez felfele:-)) Aaa , semmi kaosz, tok normalis dolog ami ott tortenikcsaposur írta:
nekem nem tűnik úgy, hogy káosz lenne németországban
az biztos, hogy gondjaik vannak azokkal a menekültekkel, akiket szarorkban mindenféle kontroll nélkül ráeresztett európára, de meg fogják oldani emberséges, törvényes úton.
azoknak, akik szerint orkbanisztán normális ország, káosznak tűnhet az, ha egy közalkalmazott, az elkövetett hiba után lemond.
akik szerint orkbanisztán nem normális ország, a németországban történő lemondások a normálisak.
- Post n°778
.El is kezdtek, mar repult a rendorfokapitany, aztan most fog a tartomanyi belugyminiszter es ahozy derulnek ki egymas utan a disznosagok, szepen megy ez felfele:-)) Aaa , semmi kaosz, tok normalis dolog ami ott tortenikcsaposur írta:
az biztos, hogy gondjaik vannak azokkal a menekültekkel, akiket szarorkban mindenféle kontroll nélkül ráeresztett európára, de meg fogják oldani emberséges, törvényes úton.
csaposur- Admin
- Post n°779
Vadersith írta:persze, a kaosz kozepen, amikor a migrancsok elarasztjak oket!:-))csaposur írta:
németországban nem a fideSS kormányoz. ezért nem a fehérneműváltás ütemében váltanak elveket, és világnézetet.
tudom, nagyon fájdalmas ez nektek fideSSeseknek, de ez az eset nem fogja megrendíteni a német polgári demokráciát.
a független igatságszolgáltatás meg fogja oldani.
- Post n°780
persze, a kaosz kozepen, amikor a migrancsok elarasztjak oket!:-))csaposur írta:
németországban nem a fideSS kormányoz. ezért nem a fehérneműváltás ütemében váltanak elveket, és világnézetet.
tudom, nagyon fájdalmas ez nektek fideSSeseknek, de ez az eset nem fogja megrendíteni a német polgári demokráciát.
a független igatságszolgáltatás meg fogja oldani.