http://444.hu/2016/06/20/kik-ezek-az-europat-megdobbento-magyar-naci-szurkolok
+10
Vadersith
RontoPal
Hangyafogas
medvebocs
toloba
Apokalyptika
red39
Qputyin
_FK
koldokszosz
14 posters
Gyönyörű nap ez a mai????2
csaposur- Admin
- Hozzászólások száma : 2729
- Post n°391
Re: Gyönyörű nap ez a mai????2
látom hogy a fülkeforr hősei, a kubatov gárda is kijutott a zebére, öregbítve a magyarok hírét
Vadersith- Hozzászólások száma : 1413
- Post n°392
Ne okoskodj, azt mondtam, hogy ugyanaz a fajta hal! Es mi van, ha pont hatareset a meret? Akkor annak mi a neve? Na mindegy, az etvagyam megjott, vettem friss hecket, mindjart halsutode szag lesz az egesz lakasban!Hangyafogas írta:
Ne okoskodj!
"A fogassüllő vagy süllő (Sander lucioperca) a sugarasúszójú halak (Actinopterygii) osztályába, a sügéralakúak (Perciformes) rendjébe és a sügérfélék (Percidae) családjába tartozó faj. Nagyobb példányait a fogas névvel különböztetik meg."
Tehát lehet kérni süllőt is meg fogast is...és van különbség!
:-)
csaposur- Admin
- Post n°393
Vadersith írta:csaposur írta:a fideSSeseknek a foci/orkbán iránti rajongás a legújabb magyarságmérce
mongyuk én má régen nem vagyok magyar a ző szemükben, de ez nekem így jó
szombat este a balaton egyik legjobb halsütőjében vacsoráztunk
sütnek, főznek ott süllőt, fogast, pontyot, keszeget, angolnát, pisztrángot, harcsát, ezerféle módon
a mellettünk lévő asztalnál hajrámagyarok ültek, okostelefonon dübörgött a magyar-izlandi meccs, nyakukban nemzetiszín sálak, nem győzték gyalázni a bálnazabáló izlandiakat,
"izlandi cigányok, basszátok az anyátok" és kétpofára tömték magukba a hekket
megjegyzem a nemzetközi tiltás ellenére már csak a japánok vadásznak a zegyébként védett állatokra
Halsutoben vacsoraztal? :-)))) Nem sultel szenne? Egyebkent a sullo es fogas az ugyanaz a hal!
mintahogy itt már kifejtették, csak neked ugyanaz
wahúr- Hozzászólások száma : 2910
- Post n°394
Hangyafogas írta: Nagyobb példányait a fogas névvel különböztetik meg."
Ne felejtkezzünk el arról sem, hogy "véder" is egy nagyobb példány
Hangyafogas- Hozzászólások száma : 174
- Post n°395
Vadersith írta:
Halsutoben vacsoraztal? :-)))) Nem sultel szenne? Egyebkent a sullo es fogas az ugyanaz a hal!
Ne okoskodj!
"A fogassüllő vagy süllő (Sander lucioperca) a sugarasúszójú halak (Actinopterygii) osztályába, a sügéralakúak (Perciformes) rendjébe és a sügérfélék (Percidae) családjába tartozó faj. Nagyobb példányait a fogas névvel különböztetik meg."
- Post n°396
csaposur írta:a fideSSeseknek a foci/orkbán iránti rajongás a legújabb magyarságmérce
sütnek, főznek ott süllőt, fogast, pontyot, keszeget, angolnát, pisztrángot, harcsát, ezerféle módon
a mellettünk lévő asztalnál hajrámagyarok ültek, okostelefonon dübörgött a magyar-izlandi meccs, nyakukban nemzetiszín sálak, nem győzték gyalázni a bálnazabáló izlandiakat,
megjegyzem a nemzetközi tiltás ellenére már csak a japánok vadásznak a zegyébként védett állatokra
csaposur- Admin
- Post n°397
a fideSSeseknek a foci/orkbán iránti rajongás a legújabb magyarságmérce
Qputyin- Hozzászólások száma : 2418
- Post n°398
Náci karlendítés miatt kerülhetnek bajba magyar ultrák
http://hvg.hu/sport/20160619_Naci_karlendites_miatt_kerulhetnek_bajba_magyar_ultrak?s=hk
Ezek a nyilasnáci patkányok égetnek bennünket, és a sok nemzeti eufóriában zsibbadó agyú magyart. Remélem tudják a francia rendfenntartók, hogy ez a csürhe tombolt nálunk 2006-ban a kormánybuktatási kísérlet során. Tehát jobb ha többen őrzik tévé székházakat, és sorfallal védik a kirakatokat Kukákat az udvarokba !
http://hvg.hu/sport/20160619_Naci_karlendites_miatt_kerulhetnek_bajba_magyar_ultrak?s=hk
Ezek a nyilasnáci patkányok égetnek bennünket, és a sok nemzeti eufóriában zsibbadó agyú magyart. Remélem tudják a francia rendfenntartók, hogy ez a csürhe tombolt nálunk 2006-ban a kormánybuktatási kísérlet során. Tehát jobb ha többen őrzik tévé székházakat, és sorfallal védik a kirakatokat Kukákat az udvarokba !
- Post n°399
Megtaláltam a magyar csapatnak gól rugóját.
- Post n°400
[quote="Qputyin"]
Most a kötelező focilázban él, ennyi az öröme az életben. Azt, hogy minden diktatúra a sportsikerekkel
is próbálja magát legitimálni, tudhatná, ha olvasna, s nyitott szemmel járna a világban. Na de úgy nem lehet
orbánvalagat nyalni.
Most a kötelező focilázban él, ennyi az öröme az életben. Azt, hogy minden diktatúra a sportsikerekkel
is próbálja magát legitimálni, tudhatná, ha olvasna, s nyitott szemmel járna a világban. Na de úgy nem lehet
orbánvalagat nyalni.
- Post n°401
Vadersith írta:
Ezzel szemben egesz Europa ot kezdi kovetni, lasd az osztrak -magyar megegyezest a hatarvedelemrol es a V4 erosodeset! Aki el lesz szamoltatva, az Merkel lesz:-)) Orbant egyelore mindenki koveti! Ami pedig a focit erinti, nezd meg , mekkora tomeg unnepel most a fovarosban!! Megbenult a kozlekedes a varosban a boldog es unneplo tomegtol!
Az mindenkinek állampolgári joga hogy azt ünnepeljen amit akar, a gyilkosok és a háborús bűnösökön kívül.
G Lajostól tudjuk, hogy hülyének lenni is. És lám önmagán is tapasztalhatta, amikor Viktor valóban hülyére vette, kiebrudalta részben a piacról, és kimutatta mekkora geci még barátaival szemben is.
Egyenlőre viszont erkölcsileg mindenki torony magasabb nála a csinálása miatt, mivel a szava egy bili sz.rt sem ér.
Ne terelj arról, hogy az EU-s támogatások lenyúlása miatt a lopás ügyi bizottság Viktor felelősségét vizsgálja. Merkel néni pedig elég jól tartja pozícióját, csak az ilyen Viktor féle poltikai bűnöző szélhámosok kóstolgatják hálátlanul. El is fogják nyerni méltó büntetésüket.
- Post n°402
Ezzel szemben egesz Europa ot kezdi kovetni, lasd az osztrak -magyar megegyezest a hatarvedelemrol es a V4 erosodeset! Aki el lesz szamoltatva, az Merkel lesz:-)) Orbant egyelore mindenki koveti! Ami pedig a focit erinti, nezd meg , mekkora tomeg unnepel most a fovarosban!! Megbenult a kozlekedes a varosban a boldog es unneplo tomegtol!Qputyin írta:
Él még a rocsós Viktorról mesélő vakhitű szipirtyó ?
Orbánnak meg a népjóléthez nincs semmi köze. Csak a a hatalmi tébolya vezérli bűnös gondolatait és cselekedeteit, ezért nevezték el először nyugaton rablóvezérnek. Megszüntette a rokkant nyugdíjat lerabolva a MaNyupot közben, a hatalmi ágak élére is a saját haramiáit tette, ezzel kivívta a maffia vezér titulust az állam maffia átmeneti államforma létrehozását követően. Ne csodálkozzon, ha felfüggesztettet kap, mint Mussolini.
- Post n°403
Vadersith írta:
Semmi koze az egeszsegugy helyzetehez a magyar sport sikere! A lelegezteto keszulekeket elfelejtetted, ahogy Maaria szokta mondani!:-))
Él még a rocsós Viktorról mesélő vakhitű szipirtyó ?
Orbánnak meg a népjóléthez nincs semmi köze. Csak a a hatalmi tébolya vezérli bűnös gondolatait és cselekedeteit, ezért nevezték el először nyugaton rablóvezérnek. Megszüntette a rokkant nyugdíjat lerabolva a MaNyupot közben, a hatalmi ágak élére is a saját haramiáit tette, ezzel kivívta a maffia vezér titulust az állam maffia átmeneti államforma létrehozását követően. Ne csodálkozzon, ha felfüggesztettet kap, mint Mussolini.
- Post n°404
Semmi koze az egeszsegugy helyzetehez a magyar sport sikere! A lelegezteto keszulekeket elfelejtetted, ahogy Maaria szokta mondani!:-))Qputyin írta:
Ha ismételsz, én is.
Vonjál le 4 milliót akik nyomorognak. Továbbá azt a tömeget, akiktől megvonták a daganatos betegségek támogatási összeget és egyéb várakozó listán levő még élő halottakat akiknek pár hónapjuk, vagy napjuk van hátra.
Ezek milyen boldogok lehetnek két gólra és egy döntetlenre gerjedve.
Mára van még valami hülyeség amit elő akarsz terjeszteni, vagy várjunk holnapig ?
- Post n°405
Vadersith írta:
15 millio magyar unnepel, minusz par balfasz! Milyen erzes?
Ha ismételsz, én is.
Vonjál le 4 milliót akik nyomorognak. Továbbá azt a tömeget, akiktől megvonták a daganatos betegségek támogatási összeget és egyéb várakozó listán levő még élő halottakat akiknek pár hónapjuk, vagy napjuk van hátra.
Ezek milyen boldogok lehetnek két gólra és egy döntetlenre gerjedve.
Mára van még valami hülyeség amit elő akarsz terjeszteni, vagy várjunk holnapig ?
- Post n°406
15 millio magyar unnepel, minusz par balfasz! Milyen erzes?Qputyin írta:
Immunis vagyok a fideszmagyar futballra. És én mindent utálok amit Orbán erőltet és istenít.
De ha nyer a magyar csapat gratulálok neki, mint az Európa bajnok női vízilabda csapatnak, vagy a szatyor aranyat úszó Hosszú Katinkának is. Ezekbe és sportágaikba pedig nem lett több milliárdnyi pénz beölve.
Egy izlandi öngól segítette meg harcban álló csapatunkat 1 : 1.
- Post n°407
Vadersith írta:
Gondoltam, hogy nem a magyaroknak drukkolsz!
Immunis vagyok a fideszmagyar futballra. És én mindent utálok amit Orbán erőltet és istenít.
De ha nyer a magyar csapat gratulálok neki, mint az Európa bajnok női vízilabda csapatnak, vagy a szatyor aranyat úszó Hosszú Katinkának is. Ezekbe és sportágaikba pedig nem lett több milliárdnyi pénz beölve.
Egy izlandi öngól segítette meg harcban álló csapatunkat 1 : 1.
- Post n°408
Gondoltam, hogy nem a magyaroknak drukkolsz!Qputyin írta:
Kezdhetsz aggódni, királyi mellényúlás. :Island- Magyarország 1 : 0
Pofátlanok ezek a viking ivadékok. Vagy nem jutott el hozzájuk naugye Viktor focisteni mivolta, oszt csak nyomják a hálóba. Még nem is gondolnak arra, hogy milyen egy bosszúálló figura csapatával packáznak
- Post n°409
Vadersith írta:Hajra Magyarorszag, mindent bele!!
Kezdhetsz aggódni, királyi mellényúlás. :Island- Magyarország 1 : 0
Pofátlanok ezek a viking ivadékok. Vagy nem jutott el hozzájuk naugye Viktor focisteni mivolta, oszt csak nyomják a hálóba. Még nem is gondolnak arra, hogy milyen egy bosszúálló figura csapatával packáznak
- Post n°410
Vadersith írta:Hajra Magyarorszag, mindent bele!!
http://nepszava.hu/cikk/1097363-uzentunk-orbannak/
Üzenjük Orbánnak, hogy a kórházban kiéhezve várják a húsevő bacik !
- Post n°411
Hajra Magyarorszag, mindent bele!!
- Post n°412
- Post n°413
és ki a pók az a Chopin? valami migráncs, vagy a háttérhatalom embere?csaposur írta:csodeszépen szól benne pl. chopin
ákost kell hallgatni, meg mága elvtársat, esetleg a lovas színházba kell elmenni
Chopin?
Jó hogy nem Bartókot hallgat mondjárt.
- Post n°414
Ausztria es Magyarorszag ujra egyutt! Kozosen fogjak vedeni a hatarokat a muszlim csurhetol!
- Post n°415
- Post n°416
Ehhez kepest a komcsi sunyi Alban , kapott akkora sallert, hogy nem latszott az a nagy rutinja!:-)))csaposur írta:
akkor a válasz
ez a takonypóc mártíriusz még a csattogós lepkét húzogatta amkor bolgárúr már hozzá hasonlókat reggelizett
megjegyzem, nem hallgatok rádiót, nincs időm mások hülyeségeire
idehaza nincs, az autómban meg ott a zájpod, egy hónapnyi kiváló zenével, meg egy harman-kardon hifi
csodeszépen szól benne pl. chopin
https://www.youtube.com/watch?v=MkrwU5Pd93c
csaposur- Admin
- Post n°417
Vadersith írta:Nem a gombbal volt a baj, hanem nem mentem a szoveg aljara, mert hatalmas uressegeket hagysz. bocscsaposur írta:
most próbáld meg azt, hogy a válasz gombra kattintassz, oszt azután írsz.
nem pedig bele
akkor a válasz
ez a takonypóc mártíriusz még a csattogós lepkét húzogatta amkor bolgárúr már hozzá hasonlókat reggelizett
megjegyzem, nem hallgatok rádiót, nincs időm mások hülyeségeire
idehaza nincs, az autómban meg ott a zájpod, egy hónapnyi kiváló zenével, meg egy harman-kardon hifi
csodeszépen szól benne pl. chopin
https://www.youtube.com/watch?v=MkrwU5Pd93c
- Post n°418
Nem a gombbal volt a baj, hanem nem mentem a szoveg aljara, mert hatalmas uressegeket hagysz. bocscsaposur írta:
nem pedig bele
csaposur- Admin
- Post n°419
Vadersith írta:csaposur írta:most látom, ezt a mártíriusz gyereket is kifizetik, mer anno hagyta magát kimaszkírozni
http://444.hu/2016/06/16/maris-a-terepen-vetettek-be-revesz-mariusz-kerekparozasert-felelos-kormanybiztost
hiába, no, orkbanisztánban kifizetődik a kedvesvezető valagának nyelvvel történő ápolása
ott tolonganak a fiatal demokraták, és ott osszák a titulust
úgy halltam, a vitorlázás is hozzá tartozik
na pont ez pöcs hiányzott még
majd elfeledtem
Azt hallottad volna, ahogy a ven komcsi Albant helyere tette!:-))
mennyibe kerül nekünk, hogy ezt a szart feltették a polcra?
nem pedig bele
- Post n°420
csaposur írta:most látom, ezt a mártíriusz gyereket is kifizetik, mer anno hagyta magát kimaszkírozni
http://444.hu/2016/06/16/maris-a-terepen-vetettek-be-revesz-mariusz-kerekparozasert-felelos-kormanybiztost
hiába, no, orkbanisztánban kifizetődik a kedvesvezető valagának nyelvvel történő ápolása
ott tolonganak a fiatal demokraták, és ott osszák a titulust
úgy halltam, a vitorlázás is hozzá tartozik
na pont ez pöcs hiányzott még
majd elfeledtem
Azt hallottad volna, ahogy a ven komcsi Albant helyere tette!:-))
mennyibe kerül nekünk, hogy ezt a szart feltették a polcra?