Nyertek a mocskok. Így. De szinte az egész országban.
https://civilhetes.net/nagyon-durva-valasztasi-csalas-tortenhetett-bajan-eltunt-az-mszp-p-listajara-leadott-osszes-szavazat
De ugye nem ez az a megoldás, amiben hinnünk kellene. 4 év kemény munka,Gerenda írta:Igen, várhatóan most jön a rosszabb rész - de aki elmenekült, az legalább megúszta.
wahúr írta:Úgy látom, Önökön eluralkodott a letargia.
Ami most jön, ahhoz képest az elmúttnyóc az kutyapicsája volt.
Aki elmenekült, az is bűnös.
DonTrafficano írta:
Nekem eszembe szoktál jutni egy-egy érdekes csillagászati vagy űrtechnikai hír kapcsán.
Most épp az unokáim várják az Insight fellövését, mert van rá 2 jegyük. A gyerekeim neve már az Itokawa-n vannak.
Gerenda írta:DonTrafficano írta:
jr!
az emberi butaság és gonoszság ellen nincs fegyverünk. én feladtam, sem erőm, sem időm nincs, ennek az országnak befellegzett, ide Mohács kell, vagy még rosszabb!
Jóreg Neked is!
Örülök, hogy látlak:-)
Igen, a hasonló rezsimjeink általában tragédiával érnek véget. Kíváncsi lennék rá, de valószínűleg jobban járok, ha akkorra elpatkolok.
DonTrafficano írta:
jr!
az emberi butaság és gonoszság ellen nincs fegyverünk. én feladtam, sem erőm, sem időm nincs, ennek az országnak befellegzett, ide Mohács kell, vagy még rosszabb!
Gerenda írta:Jóreg,
nu, meggyőződésem ellenére leszavaztam a 'csába... utána alaposan kezet mostam.
De a jelek szerint legközelebb majd akkor szavazok, amikor megdöglött a gyesznyó.
én má elis felelytettem......................Gerenda írta:Jóreg,
nu, meggyőződésem ellenére leszavaztam a 'csába... utána alaposan kezet mostam.
De a jelek szerint legközelebb majd akkor szavazok, amikor megdöglött a gyesznyó.
wahúr írta:
vallfaarus írta:s golyóálló mellénybe köll dugni a MI SZERETETT MINISZTERELNÖK URUNKat........................
angyalarculucky írta:De ez már nem olyan kellemes...
https://444.hu/2018/03/31/lefotoztuk-a-pufimellenyes-orbant-aztan-kivezettek-minket-a-felcsuti-stadionbol
vallfaarus írta:userek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! el akarják árverezni kozsó ingatlanját !!!!!!!!!!!!!!
SEGÍTSÜNK ???????????????????????????????????
ps:....." a NAV 56,5 millió forintot követel az énekestől, ....." mivan ????????????????????????
Még nem tudta, hogy ez indítja el hurkafejű hadüzenetét. Békemenetet Svédországba! Vesszenek a sorosista migráncs rénszarvasok! Aki magor, velünk tart! Egy füst alatt a halevő finneket is megregulázhatnánk, régóta a bögyömben vannak